Ilmoitukset alueelta Etelä-Karjala (150 kpl)

 - 
 
eilen

Jutteluseuraa/ystäviä?

Nainen, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Moi just sie! :) 👋
Täällä kirjoittelee 31v nainen, vapaaehtoisesti lapseton mutta siippa löytyy :)
Etsiskelen ystäviä ja juttuseuraa discordiin :) muukin kanava käy, (FB tai vanha kunnon skypekin, kik) mutta ei mielellään sähköposti!

Kiinnostuksen kohteitani ovat muunmuassa:
- Roolipelit (Dungeons and Dragons 5edikka & tekstiroolipelit)
- Valokuvaus 📸 q
- Musiikki
- Elokuvat / sarjat
- Kirjat/äänikirjat
- Peleistä koen tietäväni jonkin verran. Niistäkin voi ja on kivaa jutella mut itse pelaan täl hetkellä niin säännöllisen epäsäännöllisesti että peliseuraa minusta en uskalla luvata. (välillä saatan yllättää peliaktiivisuudellani)

Ruudun tällä puolella kirjoittelee kotioloissa viihtyvä, mukavuudenhaluinen, ehkä enemmän introverttiyteen taipuvampi persoona. Kaipaan sosiaalisuutta elämääni, mukavia höpinöitä mutta kaipaan välillä aikaa myös latautua omissa oloissa.

Lisäksi olen absolutisti mutta en tietenkään vaadi samaa sinulta. Toki suurta plussaa olla samalla ajatuksen aallonharjalla :D
Olen vähän ujo alkuun mutta kyllä sit juttua riittää alkukankeuden päihitettyä .

Kuvailisin itseäni että olen empaattinen, ystävällinen, melko positiivisen elämänasenteen omaava tyyppi.
Tykkään jutella elämänkokemuksista, kuulumisista, harrastuksista, jakaa onnistumisia, mitä ikinä vaan keksitäänkin höpinän aihetta.
Piristetään toisiamme vaikka meemeillä. Niitä mulla riittää laidasta laitaan! 🤡
En aseta kriteereitä sinulle, muuta kuin täysi-ikäisyyttä! :)
Paikkakunnallasi eikä sukupuolellasi ei ole väliä :)
Jos edes jokin kolahti edes vähäsen niin nakkaa vaikka sun discord tunnus / somekanava
viestillä ! Josko meillä synkkaisi? ^^
Kiitos jos/kun jaksoit lukea loppuun saakka :) Kuulemisiin ! ~

2 päivää sitten

HeippaHei

Mies, 62 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 62 v nuorekas mies joka etsii mukavaa naispuolista ystävää/kaveria kenen kanssa voisi kirjoitella ja vaikka tavata silloin tällöin ja keksiä mukavia tekemisiä niinkun kahvitella, mennä ulos syömään, käydä leffoissa, teatterissa, matkustella, ja vaan jutella.
Olen hoikka ja treenattu kehosta ja en tupakoi enkä käytä alkoholia liikaakaan. Asuskelen omakotitalossa lähellä Lappeenrantaa, Haminaa ja Kouvolaa pikkusen maaseudun alkeilla.Käyn säännöllisesti lenkillä tai pyöräilyllä. Kasvatan kesällä omat vihannekset ja yrtit ja tykkään kokkailusta.

Etsin sinua mukava nainen ikäharukasta 45-60v, Haen ihan tavallista siistiä ystävää/kaveria

Jos olet kiinostunut niin lähetä viestin niin tutustutaan ensin sähköpostilla.
Kuulemiin........

16.2.2024

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 30-vuotias nainen Lappeenrannasta. Teen päivätyötä ja arki menee kivasti harrastusten parissa. Olen iloinen ja aktiivinen. Pidän kaikenlaisesta liikunnasta ja ulkoilusta. Talvella sydäntä lähellä on hiihto ja tykkään myös välillä käydä avannossa. Avantokaveria kaipailisin vielä lopputalveksi!

Miut saa mukaan mihin vaan tekemiseen tai sitten vaan ihmettelemään elämää yhdessä teekupposen tai lasillisen ääressä.

Jos haluaisit tutustua, laita rohkeesti viestiä tulemaan, niin keksitään jotain kivaa!. Parisuhdetta en etsi.

7.2.2024

Kavereita

Mies, 31 vuotta, Etelä-Karjala

Moi täällä kirjottelee tällänen 31-vuotias mies. Olis mukava löytää uusia kavereita. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä ja jutteluseura voi olla mistäpäin suomea tahansa.

3.2.2024

Kaveri seuraa

Mies, 31 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei olen tälläinen 31-vuotias aika yksinäinen mies joka etsisi juttelukavereit ja myös sitten ihan kavereita jonka kanssa viettää aikaa. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily eli siihenkin olis mukavaa löytää seuraa. Laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan.

31.1.2024

Syvällinen ystävyys

Nainen, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Muutamia kavereita elämän aikana on ollut mutta viime vuodet olen kokenut vahvaa yksinäisyyttä. Sellaista ystävää ei ole vielä löytynyt kenen kanssa voisi oikeasti jutella sielun syvimmistä aatteista. Etsin täältä ystävää, jonka kanssa voisi jutella kaikesta mahdollisesta. Olen introvertti ja MBTI-persoonallisuustestin INFP-tyyppi. Mietin paljon kaikenlaisia asioita ja koen elämän todella vahvasti. Ajoittain tuntuu, ettei muut ympärilläni koe todellisuutta samalla tavalla. Kovasti kaipaisinkin syvempää yhteyttä toiseen ihmiseen, sellaista yhteyttä, jossa voisi olla aidosti oma itsensä ja jakaa myöskin ne elämän raadolliset puolet ilman filttereitä tai maskeja. En jaksaisi enää esittää ihmissuhteissa että kaikki on hyvin, jos oikeasti ei ole. Se, että voisi kertoa toiselle aidosti mitä kuuluu, sitä kaipaan todella kovasti. Ja sitä haluan myös toiselta kuulla, aitoja ajatuksia ja tunteita. Elämäni ei ole ollut kovinkaan helppoa eikä tilanteeni ole tällä hetkellä paras mahdollinen. Olen sosiaalisesti eristäytynyt ja ahdistun herkästi sosiaalisissa tilanteissa. Olen herkkä elämälle, aistit tuntuvat olevan virittyneet äärimmilleen ja kuormitun todella herkästi. Olen erityisherkkä ihminen ja kärsin migreenistä sekä ocd:sta. En koe löytäneenä itselleni vielä sopivaa tapaa elää. Haaveilen elämästä lähellä luontoa, ilman kiirettä ja paniikkia suorittaa. Elämää, jossa voisi edetä rauhassa omaan tahtiin. Sellaista elämää, jossa omalla työllä olisi jokin syvempi merkitys. Ja että elämässä olisi sellaisia ihmissuhteita, joissa oikeasti välitettäisiin toisesta ja oikeasti haluttaisiin kuulla miten menee. Olen todella yksityinen ihminen enkä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jaa elämästäni muille oikeastaan mitään, mutta aidossa ja luottavassa ihmissuhteessa haluaisin olla avoin.
Tykkään lukemisesta, vaikka ajoittain kirjaan tarttuminen tuntuukin työläältä. Tykkään myös kirjoittaa ja ilmaista sisintäni sanojen muodossa. En etsi täältä "täydellistä" ystävää, koska sellaista ei varmasti …

29.1.2024

Moikka

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 22-vuotias Lappeenrantalainen tyttö. Opiskelen tällä hetkellä ja vapaa-aikaakin löytyisi. :)
Haluisin kavereita joitten kaa voisi hengailla, puhua kaikesta ja tehdä ylipäätään edes jotain :D

Ikähaarukka mieluiten 18-30 ja sukupuolella ei ole väliä🌈

Oon introvertti, mutta aika avoin tosi nopeesti. Luonteelta oon hyvä kuuntelija, rauhallinen (ainakin aluksi) ja todella herkkä.

Tykkään pelailla videopelejä, enemmän sellasia casual pelejä (sims 4, dreamlight valley, stardew valley), mutta olen avoin kokeilemaan uusia pelejä.
Tykkään myös höpötellä discordissa vaikka ei löytyisi yhteistä peliä.

Kuuntelen myös paljon musiikkia ja äänikirjojakin jonkin verran samalla kun askartelen tai teen sanahakuja :D

Tosiaan olen parisuhteessa joten haen vain kavereita!

Otaha yhteyttä jos kiinnostuit :)

24.1.2024

Juttuseuraa ja ajanviettoa

Mies, 38 vuotta, Etelä-Karjala

Olis kiva löytää ainakin juttuseuraa ja miks ei ihan livenäkin voisi nähdä jos alkaa siltä tuntumaan. Joka toinen viikko menee pojan kanssa touhutessa ja joka toisen viikon oon itekseni ja töissä käyn ja arki askareita löytyy omakotitalossa mut siihen kaipais vähän välillä juttuseuraa ainakin.

23.1.2024

Uusia ihmisiä elämään etsimässä

Mies, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia ystäviä tositarkoituksella. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi ja niin kivaa että se on parasta jakaa muiden kanssa. Omassa elämässä on ihmisiä tullut ja mennyt omien kiireidensä mukaan, kuten pitääkin, mutta se ei estä etsimästä uusia. Etsin uusia ihmisiä elämääni elämäntilanteeseen, ikään tai sukupuoleen katsomatta :) En ole ikärasisti mutta olethan kuitenkin täysi-ikäinen.

Saan siut nauramaan tai ainakin hengittämään hiukan nopeammin nenän kautta hetkellisesti. Miuta on helppo lähestyä ja kunnioitan erilaisia arvoja ja asenteita. Jokainen elämä on tärkeä ja ihmisyyttä sekä lähimmäisiä tulee arvostaa kaikissa tilanteissa.

Minua ei kiinnosta lähettää tai saada epämääräisiä kuvia. Haluan edustaa sitä osaa miehistä jotka on mukavia, asiallisia ja haluun olla semmonen turvallinen miespuolinen kaveri :)

Harrastan eri instrumenttien soittamista ja videotuotantoa. Olen naimisissa ja meillä on kaksi lasta sekä koira. En etsi parisuhdetta vaan täysin puhtaasti liikkeellä ystäviä etsimässä.
Laita viestiä!

Elämän top5

#1 perhe
#2 Työ
#3 Intialainen ruoka
#4 Seikkailut ja matkustelu
#5 Edu Kettusen musa

8.1.2024

Moi tyyppi Joutsenosta :D

Mies, 38 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi. Oon 38 vuotias. Asustelen Joutsenossa Tykkään pelailla välillä PS5 ja kuunnella metallimusaa. Formuloista oon kiinnostunut myös. Ois kiva jutella samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Kumppani löytyy, joten etsin vain kaveriseuraa.

6.1.2024

Etsin lumilautailukaveria!

Mies, 38 vuotta, Imatra, Etelä-Karjala

Hei! Olen jo useamman talven ajan miettinyt, että olisi hauskaa päästä testaamaan ja harjoittelemaan lumilautailun alkeita. Jotta tämä oikeasti toteutuisi, tarvitsisin:

A) jonkun, joka lähtee mukaan johonkin alkeiskurssille.
B) sovimme ajan milloin menemme niin sitten on pakko vaan lähteä :D

Sattuisiko kenelläkään muulla olevan samaa mielessä? (Iällä ja sukupuolella ei väliä. Olen itse 38v naimisissa)

6.1.2024

Kavereita

Nainen, 23 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moikka! Oon 23v muidu Etelä-Karjalasta. Oon semi introvertti ja jokseenkin ujo. Arki mulla pyörii töiden, liikunnan ja tietokonepelien ympärillä. Täältä etin seuraa pelailuun. Pelailen paljon Overwatch2, Dead By Daylightia, Lethal Companyy, Valoo, Minecraftiä ja kokelen aina sillo tällö uusiakin pelejä. Discordin puolellekkin olis kiva löytää lisää kavereita🫶🏽 Sun iällä tai sukupuolella ei oo väliä.

2.1.2024

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen Lappeenrantalainen yhden pienen pojan äiti. Etsin uusia ystäviä esimerkiksi ulkoiluun, kahvitteluun ja muuhun ajanviettoon. Olen sosiaalinen ja puhelias. Koen olevani helposti lähestyttävä. Plussaa olisi jos pitäisit lapsista tai sinulla olisi lapsi/lapsia. Itselläni lähellä sydäntä ovat ulkoilu ja tykkään myös jutusteluhetkistä.

31.12.2023

Moii~

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tällänen Lappeenrantalainen,
18 vuotias tyttö.
Miulla ei oo niin paljoo kavereita. Online ystäviä kyllä löytyy pelistä jota pelaan
(sky children of the light).
Katson animea silloin tällöin.
Tykkään piirtää kaikista eniten mangaa.
Tykkään paljon myös eläimistä ja muodista.
Kuuntelen eniten elektronista musiikkia (englanniksi). Itse etsin kaveria joka on noin suunnilleen miun ikäinen, 18-25 ehkää. Mieluiten chattailen muiden kanssa.
Et jos asut kauempana ni ei se mitään☺️

26.12.2023

Runoileva herrasmies etsii ystävää

Mies, 57 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 57-vuotias lapseton sinkkumies Lappeenrannasta. Välillä yksinäisyyden paha peikko tulee ikäväksi vieraaksi, joten kaipaisin välillä ystävää ja seuraa yksinäisiin hetkiin ja yhteiseen ajanviettoon tai edes kirjoitteluystävää ajatustenvaihtoon. Minun on helpompi avautua kauniimman sukupuolen edustajille, iällä ei ole juurikaan väliä.

Olen täysin raitis ja savuton, rauhallinen luonne, huumorintajuakin löytyy. Pidän luonnossa liikkumisesta, ulkoilusta, musiikin kuuntelusta, urheilun ja elokuvien katselusta ja koti-illoista. Syvällä sydämessäni olen aika tunteellinen ja herkkäkin, joskus pieniä runonpätkiäkin raapustelen...

Jos voit ystävyyden lahjan antaa
Se iloa ja onnea tuottaa ja kauas kantaa
Se ihanaa lämpöä sydämeen tuottaa
Kun saa hyvän ystävän johon voi luottaa

13.12.2023

Heips!

Nainen, 41 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 41v Lappeenrantalainen nainen ja etsin uusia samanhenkisiä ystäviä Lappeenrannan alueelta. Seksuaalisella suuntautumisella, sukupuolella eikä iälläkään ole niin paljon merkitystä. Perheeseeni kuuluu avomies, koira ja kaksi kissaa. Eläimet ovatkin rakkainta minulle maailmassa ja toivoisin sinunkin olevan eläinrakas. Olen koulutukseltani pukuompelija ja harrastuksiini kuuluu käsityöt laidasta laitaan, taide, uiminen, lukeminen, kirpparit, koiran kanssa ulkoilu, lautapelit ja vastapainoksi chillaan telkkarin ääressä.
Ota rohkeasti yhteyttä! :)

Sivu
Takaisin ylös