Ilmoitukset alueelta Etelä-Savo (160 kpl)

 - 
 
18.2.2024

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia kavereita elokuvien katseluun, kahvilla käyntiin tai mitä milloin keksitäänkin.

Olen 39-vuotias nainen ja asun Mikkelissä.
Olen luonteeltani avoin, rehellinen, luotettava ja ennenkaikkea aito.
Tykkään hyvistä keskusteluista, koirista, elokuvien katsomisesta ja välillä viinittelystäkin.

En ole työelämässä ja välillä päivät tuntuu pitkiltä. Olisi mahtavaa löytää kaveri tai jopa ystävä, jonka kanssa jakaa ilot ja surut.

Olen nähnyt elämässä kaikenlaista, enkä ole ketään ensimmäisenä tuomitsemassa.

Laita viestiä jos tuntuu että haluaisit tutustua!

13.2.2024

Hei 😊

Nainen, 30 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei!

Etsiskelen äiti-kavereita toisista äideistä.
Esikoista odotan, ja olisi kiva vaihtaa ajatuksia toisen samassa tilanteessa olevan kanssa!

Tykkään mm. lenkkeilystä, livemusiikista, hyvästä ruuasta ja reissailuista.

Kirjoittele jos kolahti ja tavataan jokukerta. 😊

Ps. sähköpostissa on välillä ollut häikkää, laita viestiä uudelleen jos näyttää että viestit ei mene perille.

17.1.2024

Moi! 🌞

Nainen, 26 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin ystävää luontopoluille, kirpputoreille tai ihan vaan kahvittelemaan.
Tykkään kuunnella true crime -podcasteja, pelailla lautapelejä sekä virkata. En viihdy isoissa porukoissa tai älyttömässä hälinässä eli miusta ei saa seuraa baariin tai bileisiin.

Arkea miun kanssa jakaa avopuoliso ja meijän pieni koira. Etsinnässä olisi siis ystävä tai pari, kenen kanssa voisi muodostaa ystävyyssuhteen näin aikuisiällä.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan 💛

13.1.2024

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Oon 28-vuotias nainen, joka asuu Mikkelissä avopuolison, porokoiran ja kilpikonnan kanssa. Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. videopelit, kokkaaminen (ja syöminen), musiikki (pääasiassa metalli, mutta iän myötä musiikkimaku on laajentunut aika paljon) ja piirtäminen/tarinan kirjoittaminen aina kun satun saamaan siihen inspiraation. Joskus katson myös sarjoja. Vietän paljon aikaa tietokoneella, joten vastapainoksi tykkään käydä ulkoilemassa. Tällä hetkellä iso osa mun vapaa-ajasta kuluu koiranpennun hoitamisen ja kouluttamisen parissa.

Oon luonteeltani aika ujo ja kömpelö sosiaalisissa tilanteissa, mutta onneksi iän myötä on sen verran rohkeutta tullut, etten oo enää ihan tuppisuuna, kun pitäisi keskustella jonkun kanssa. Alkukankeuden jälkeen oonkin sitten kova höpöttelemään ja nauramaan. Mulla on melko erikoinen huumorintaju, se on yleensä ihmisten mielestä joko kamala tai aivan mainio. Sen takia aluksi esitän aina asiallista ja suhteellisen täysjärkistä ihmistä.

Siinäpä jotain tietoa minusta. Möllötän paljon itsekseni kotona, joten olisi tosi kiva tutustua ihmisiin. Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään vaikutti kiintoisalta. Asuinpaikallasi yms. ei oo väliä, eikä ilmoitus vanhene.

10.1.2024

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Oon 23 vuotias nainen, oon asunut Mikkelissä pari vuotta, mutta en ole löytänyt montaa kaveria. Toivoisin löytäväni ihmisiä, joihin tutustua ja jutella. Voi laittaa yv viestiä, jos haluut jutella esim snäpissä :)

6.1.2024

uusia ystäviä~

Nainen, 28 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Heii~ olen 28v nainen mikkelistä^^
muutin mikkeliin pari vuotta sitten koulun takia, ja en oo vielä onnistunut saamaan täältä kavereita. Olen introvertti ja aika ujo, varsinkin alussa, mutta kun tutustun paremmin niin saatan höpistä hyvinkin paljon kaikkea outoa :d

Harrastuksiani on videopelit, kaikenlaiset käsityöt, juoksu, turha puhelimella olo, ja lukeminen. Pelaan vähän kaikenlaisia pelejä, tällä hetkellä lempparit on Baldur's Gate 3 ja Celeste. Tykkään pelata myös lauta- ja korttipelejä.

Etsin suht. samanikäisiä kavereita, ja mieluiten naispuolisia. Olisi kiva ihan vaan höpötellä kaikesta ja viettää aikaa yhdessä~

27.12.2023

Heissan!

Nainen, 68 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Etsin mukavaa kirjekaveria miehistä ja naisista.Ikä saisi olla 64- 70 vuotta ja mielellään ei parisuhdetta tällä hetkellä sillä en halua aiheuttaa minkäänlaista harmia. Olen eläkkeellä ja aikaa on päivisin mukavasti harrastuksiini. Olisi mukavaa vaihtaa kuulumisia ja parantaa vaikka maailmaa.Tykkään liikkua luonnossa ja marjastus sekä sienestyskaveri olisi mukava löytää. Asun kerrostalossa ja melkoisen yksitoikkoista ovat päiväni ja välillä sitä kaipaa juttukaveria. No ratkon ristikoita ja kryptoja aikanikuluksi, niin saan mukavasti päiväni kulumaan. Eikun arastelematta saa ottaa yhteyttä mikäli kiinnostus heräsi.

11.12.2023

Moi

Mies, 33 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Etsin kaveria/ystävää harrastuksiin, hengailuun ja viestittelyyn. Olen luonteeltani ystävällinen, optimistinen, iloinen. Harrastan ja tykkään:
-kuntosali
-valokuvaus
-diy projektit
-puutarha
-Musiikki
-lenkkeily
-luonto
-eläimet
-netflix
-pc pelaaminen
-laavuilu
-riippumatto
-leipominen
-geokätköt
-lautapelit
Laita rohkeesti viestii jos meil on mitään yhteisii mielenkiinnon kohteita, vastaan kaikille. Täällä tai discord: foxyde

29.11.2023

Peliseuraa Tai IRL seuraa!

Mies, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moro!
Löytyiskö täältä IRL seuraa, peliseuraa tai höpöttelyseuraa discordiin?
Oon 24v/-99 ja Mikkelissä asustelen tällä hetkellä!
Työskentelen Turvallisuusalalla!
Kristitty, Kansallismielinen ja Konservatiivi!
Pelailen koneella aikalailla FPS pelejä (Esim. Csgo, Escape from tarkov yms), mutta myös muita pelejä löytyy!
Muuten sit vapaa-ajalla käyn salilla ja kuuntelen musaa (Eniten raskasta metallia).
Parhaiten mut saa kiinni Discordista, Laitan sen tähän! :)
Discord: Myllis#8055

22.11.2023

Viestittely seuraa 😊

Nainen, 33 vuotta, Etelä-Savo

Laittaisin mielelläni viestiä sähköpostin tai discordin kautta erilaisten ihmisten kanssa.

Päivät kuluvat työn merkeissä, sekä kotiaskareita ja lemmikkejä hoitaen. Illalla kun ehdin pysähtyä, niin olisi ihana lukea toisen päivän kulusta ja vaihdella kuulumisia.

Itsestäni sen verran, että olen parisuhteessa ja meillä ei ole lapsia. Etsin vain ystäviä. En tykkää istua baareissa tai valvoa myöhään, vaan mieluummin istun kotona pleikkarin tai hyvän sarjan ääressä. Luonto ja eläimet ovat miulle tärkeitä. Nuotion ääressä istuminen ja marjojen/sienien kerääminen on parasta ajanviettoa mitä tiedän.

Laita viestiä ja katsotaan saadaanko aikaan mukavia keskusteluja ja jos pelaat Ark survivalia, niin voidaan pelailla myös 😊

Jos et tiedä mistä kirjoittaa, niin aloita vaikka näistä kysymyksistä 🤭
Suolainen vai makea?
Lusikka vai haarukka?
Musiikki vai kirja?
Kaaos vai järjestys?
Aamu vai ilta?

22.11.2023

Nainen,22 vuotta.

Nainen, 21 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moi!
Olen 22 vuotias nuori nainen Mikkelistä.
Etsin uusia kavereita joiden kanssa voisi hengata vapaa-ajalla jne ja juttuseuraa etsin myös.

Pelaan sählyä ja tykkään pelata tennistä, lenkillä tulee käytyä myös sekä tulee kuunneltua paljon musiikkia.

8.11.2023

Ystäviä vailla

Nainen, 40 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei! Olen 40 vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseen kuuluu myös mies. Olen introvertti luonteeltani enkä viihdy paikoissa missä paljon ihmisiä, mutta kuitenkin haluaisin sellaisen tosi ystävän jonka kanssa käydä syvällisiä keskusteluja. Elän lapsiperhearkea, mutta osaan puhua muustakin kuin lapsista.

Tykkään kiertää kirppiksiä, kahvia juon paljon, lenkkeillä jne. Minusta voisi saada myös salille tai jumppaan kaverin. Yksin ei oikein tule sinne lähdettyä. Olen asunut koko ikäni Mikkelissä, ja välillä on kavereita ollut enemmän välillä vähemmän. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin aika yksinäiseltä ja tosiaan se ystävä puuttuu jonka kanssa voisi mm. Keskustella. Ota yhteyttä jos kiinnostus heräsi

5.11.2023

Moi

Nainen, 29 vuotta, Savonlinna, Etelä-Savo

Hei Olen Niina 29V etsin kaveria asun Kerimäellä äidin iskän ja koiran kanssa luonteeltani olen kiltti herkkä ystävällinen tykkään eläimistä musiikin kuuntelusta käydä ostoksilla askartelusta.

Sivu
Takaisin ylös