Ilmoitukset alueelta Hämeenlinna (92 kpl)

 - 
 
26.11.2023

Morjes:)

Mies, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Morjes!:)
Olen 25-vuotias mies Hämeenlinnasta, joka etsii uusia kavereita salille,lenkille tai ihan vaikka kahvikupposen äärelle jutustelemaan.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä sali,ulkoilu, musiikki ja taide.
Kaverien sukupuolella ei ole väliä:) sijainnilla ei ole niin paljon väliä, voin matkustaa muihin kaupunkeihin:)
🏳️‍🌈

29.10.2023

Moikka :)

Mies, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin uusia ystäviä. Asun Hämeenlinnassa, mutta voin myös matkustaa toisiin kaupunkeihin. Olisi ihanaa yhdessä vaikka lenkkeillä, pelata biljardia, katsoa elokuvia, kahvitella, tai ihan mitä tahansa. Harrastan itse kirjojen lukemista ja kirjoittelen vähän kaikenlaista. Laita viestiä jos kiinnostuit ja katsotaan mitä keksitään! :)

27.8.2023

Hei

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Uusia kavereita kaipailisin!
Tällä hetkellä aika menee lähinnä vaan 3v lapsen kanssa kotona ollessa.
Seuraa kävelylle, kirppiksille, kahville tms?

20.8.2023

moi !

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

oon 22v hämeenlinnasta ja uusia kavereita vailla☺️
Tykkään käydä ulkona, kahvilla, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella, rakastan kattoo lätkää,,,, oikeestaan melkee mitä vaan.
jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla.
en polta eikä alkoholikaa enää sillai maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen kyllä🥰) mut tykkään ja oon yleensä just kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on auto et liikkuminen ei oo este😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni irti ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️
laita ihmees viestii nii heitän sulle mun snäpin!

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan vaan kavereita etin🥰

30.7.2023

Uusia ystäviä :)

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Oon 20v nainen, muutin just Hämeenlinnaan tyttöystäväni kanssa ja olisin erittäin innokas tapaamaan uusia ihmisiä, tekemään tuttavuuksia ja erityisen iloinen jos kavereitaki löytyis <3

Oon erittäin sympaattinen, ystävällinen, hieman epävarma itsestäni välillä ja erittäin panostautunut löytämään kavereita! Tykkään pelata (tietokoneella tai kortti- ja lautapelejä), rakastan kaikenlaista musiikkia (aina välillä on tosi mielenkiintosta saada artisti- ja kappale-ehdotuksia muilta) ja oon erittäin innoissani ja jännittynyt nyt opintojen alottamisesta Hamkilla elokuussa.

Olisin erittäin ilonen jos vois jonkun kanssa lähtee kevyelle kävelylle (en oo hirveen hyväkuntone xd) tai vaikka välillä kaffelle. Lautapeliseurakin kelpais mainiosti, jos kukaan ees sietää kaikkee sitä mistä mä tykkään.

Rohkeesti voi ottaa yhteyttä <3

PS: Olen erittäin suvaitsevainen enkä tuomitse ketään ulkonäön, etnisyyden, identiteetin tai minkään ensivaikutelman perusteella!

25.7.2023

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 27 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 27 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 25-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua Xbox Series S:llä.

Olen sinkku

Multa löytyy Snäppi tipsutinhassu95

15.6.2023

Etsin ystävää ja retkikaveria

Nainen, 60 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! Onko ketään retkeilystä kiinnostunutta naista? Olisi kiva saada seuraa ja kaveri jakamaan matka- ja majoituskustannuksia kiertämään kansallispuistoissa ja muissa luontokohteissa. Toistaiseksi tekisin lähinnä päiväretkiä tai 1-2 yön yli. Hämeenlinnasta käsin voitaisiin mennä vaikka polkupyörällä jonkin matkaa. Joskus toiveena myös Lapin reissu. En ole kiinnostunut pitkistä vaelluksista, vaan päiväretkistä jostain mökistä/hotellista käsin ja tutustumisesta ihmisten elämään Lapissa.
Iältäni olen 60v, mieluusti olisit kutakuinkin samaa ikäluokkaa. Ehdottomasti naispuolinen.

10.5.2023

Tervehdys vaan kaikille!

Mies, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 36-vuotias hämeenlinnalainen mies, joka hakee kavereita lähinnä Kanta-Hämeen, PK-seudun ja Pirkanmaan suunnalta. Harrastan kuntosalia, pelailen Overwatchia sekä Apex Legendsia ja käyn livekeikoilla. Oon luonteeltani rauhallinen ja utelias. Musiikkimaku on metallipainotteinen, mutta ei rajoitu pelkästään siihen.
Olisi kiva löytää rupattelu- ja peliseuraa tylsiin iltoihin tai joku jonka kanssa käydä kahvilla tai pelaamassa biljardia.

Laitahan viestiä, jos kiinnostuit.

30.4.2023

Hakusessa noin 27-35v pariskunta kaveriksi 😊

Nainen, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Maalla asuva, rauhaa rakastava pariskunta (nainen 30v ja mies 33v) etsii ystäväpariskuntaa/perhettä yhteisiin hetkiin ja menoihin.
Meillä on yksi poika (7v), lisäksi kotoa löytyy kissa ja koira.
Miehen metsästysharrastuksen vuoksi riistaruoka on lähellä sydäntä ja sitä kautta viinit ovat tulleet myös mukaan.
Olisi kiva jos löytäisimme hyviä uusia ystäviä maukkaan ruuan äärelle siten että vuorotellen tehtäisiin ruokaa toisillemme ja istuttaisiin iltaa yhdessä milloin kummankin parin kotona. Koko loppuelämän mittainen ystävyys olisi kultaakin kalliimpaa 🤩 Elämä on saattanut meidät tilanteeseen ettei ystäviä juuri ole ja elämä pyörii töiden ja kotona olemisen ympärillä.

18.3.2023

Moikka!

Nainen, 55 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kokeillaan onnistuuko täältä saada uusia kavereita joita ei koskaan ole liikaa.
Ulkoilen paljon, teatteri ja musiikki samoin live keikat kiinnostaa.
Haussa ystävä, jonka kanssa voi keskustella mistä asiasta tahansa ja ehkä löytää jokin uusi harrastus.

6.3.2023

Moi

Nainen, 24 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etin kaverii jonka kans juonitella ja jutella asioista,jonka kans vois tukee toisiaa ja säätää kaikkee. Oon ite ilonen tyyppi joka rakastaa aika paljo kaikenlaisii juttuja,mut mul vaihtuu nää kiinnostuksen kohteet. Oon myös tosi nopee oppii asioita.

Mut joo. :) Laita viestii vaikka kik sovelluksessa käyttäjänimelle chilichillii

26.2.2023

Kaveriksi, ystäväksi vai tuttavaksi?

Mies, 39 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!
Etsin uusia kavereita, ystäviä, tai tuttavia. Olen huomannut, että nyt minulla on aikaa, jota en kokenut aiemmin olevan. Haluaisin tutustua ja tavata uusia ihmisiä.

Asun yksin koirani kanssa. Pidän itseäni suht liikunnallisena ja omaan terveet elämäntavat. Alkoholia käytän harvemmin ja kohtuudella - en siis varsinaisesti humalahakuisesti. Olen savuton. Tykkään lukea ja kirjoittaa. Luonteeltani olen syvällinen ja analyyttinen. Olen avoin ja keskustelukykyinen.

Ehkä voisimme käydä kahvilassa jutustelemassa, lasillisella tai keikalla. Ehkä voisimme aloittaa jonkin laatusarjan seuraamisen, siitä yhdessä keskustellen ja näkemyksiä vaihdellen :)

25.2.2023

Pariskunta ystäväksi toiselle pariskunnalle

Muu sukupuoli, 68 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olemme eläkkeellä oleva pariskunta. Etsimme ystäväpariskuntaa ikähaitari 55-70v Hämeenlinna max -+50km. Ystävät käyneet vähiin ja päädyimme etsimään tällä tavalla pariskuntaa ystäväksi meille. Teatteriin, syömään, matkaseuraksi, iltaa istumaan yms. Liikuntaan vaimo ei paljoa pysty ottaan osaa, koska lievästi liikuntarajoitteinen. Kuitenkin hyvin onnistuu matkat kauaksikin kerran vuodessa niveliä lämpöön parantelemaan.Ystäviksi ilman taka-ajatuksia.
Asumme taajaman ulkopuolella ok-talossa kahden koiran ja kissan kanssa. Lapset aikuisia ja näin ollen meillä myös lapsenlapsia.
Olemme sosiaalisia,huumorintajuisia ns tavallisia ihmisiä. Tosin huumori välillä aika hurttia🙈

27.1.2023

Moikka

Nainen, 33 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 33 vuotias nainen Hämeenlinnasta rakastan Hello kittya My melodya Sanrio tuotteita gootti vaatteita ja gootti tavaroista ja Lolita tavaroista ja Lolita tavaroista ja rakastan pinkkiä kultaa glitteriä rakastan myös laukkuja kenkiä kosmetiikkaa koruja ja rakastan käydä kirpputoreilla ja rakastan myös leipomisesta ja rakastan kirjoittamista ja värittää värityskuvia ja rakastan käydä kirjastossa

22.1.2023

Moi! Treeniseuraa vailla? :)

Mies, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kiinnostaisiko saada lenkkeily- tai saliseuraa? Ettei tarvisi talven loskaisilla lenkkipoluilla yksin kuntoa yrittää kohottaa?

Itse olen 30 vuoden paikkeilla oleva mies joka etsii mahdollista treeniseuraa. Elämäntilanteet aikaisemmilla kavereilla sen verran muuttuneet arjen myötä että, jos sattuisi uusia tyyppejä löytymään treenikaveriksi.

Olen kyllä muullekkin tekemiselle avoin, ettei saa pelkästeen käsitystä siitä, että olisi vain treenamiselle kriteerit :D

Itseltäni löytyy myös discord, jos siellä haluaa jotain viestitellä tai sopia treenipäivää tms.

8.1.2023

Kirjekaveria 21vuotiaalle!

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei, etsin pitkäaikaista kirjekaveria, jonka kanssa kirjoitella suht tiiviisti. Tykkään lukea pitkiä kirjeitä. :)

Olen 21vuotias nainen Kanta-Hämeestä. Eli olen syntynyt vuonna 2001. Kirjekaverilta toivon, että on mukava, luotettava, suht saman ikäinen kuin minä. Sukupuolella ei ole väliä.

Kiinnostuksen kohteita mm. musiikki, eläimet, tasa-arvo, mielenterveys ja valokuvaus.

Olen lesbo ja toivon kirjekaveriltani että tämä ei ole ongelma.

Sivu
Takaisin ylös