Ilmoitukset alueelta Helsinki (1190 kpl)

 - 
 
eilen

Kristitty mies etsii veljeyttä

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 28v autoalalla työskentelevä mies, jonka kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. laulaminen, kitaran soittaminen, kuntosali, patikointi, kalastus, kirjat/äänikirjat.

Vaihdoin hiljattain paikkakuntaa, joten olisi mukava löytää täältäkin päin ystäviä. Olen luonteeltani lojaali, temperamenttinen ja avulias. Nautin siitä kun pääsee tekemään hommia talkoohengessä ja auttaa kaveria. Koen siinä tietynlaista veljeyden tuntua, kun puhalletaan yhteen hiileen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Erityisesti kristittyjä kavereita toivoisin löytäväni, koska itse olen hiljattain tullut uskoon ja haluan kokea veljeyttä myös tällä rintamalla. Toki myös muut tervetulleita.

eilen

Uusia ystäviä tai muuta!

Mies, 49 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei olen sosiaalinen, kiltti, rehellinen yksinäinen 49 v mies.
Etsin kaveria/ kavereita jakamaan elämää kanssani yksin on kurja taivaltaa polkuja ja miettiä asioita.
Olisi mukavaa kun kanssasi voisi tavata,soitella, käydä eri paikoissa vaikka
syömässä, teatterissa, kävelyllä, kirppu torilla tai yhteinen harrastus jne. olisi myös kiva viettää iltaa ja tehdä vaikka ruokaa yhdessä.
Iälläsi ei ole väliä kunhan tullaan hyvin toimeen ja vaikka saataisiin jotain syvällisempääkin aikaan / voit olla kauempanakin kulkuneuvoilla pääsee.
Ota rohkeasti yhteyttä !
(ps etsintäkuulutus espoo 59 vuosi tiedot katosi vastaa uudestaan)

eilen

Uusi ystävä hakuksissa

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Etsin uutta ystävä tähän elämäntilanteeseen. Omia kavereita/ystäviä on pääasiassa parisuhteissa kiinni ja perheitä perustamassa.
Muutin noin 12 vuotta sitten Suomeen ja oon kyllä viihtynyt hyvin täällä. Pidän kaikenlaisesta urheilusta, jos jotain pitäis konkreettisesti mainita sanoisin uimista ja kiipeilyä. Tykkään myös käydä juoksemassa ja joogasta. Kun ehdi tykkään maalamisesta ja museoissa käymisestä. Oon herkkä introvertti joka viihtyy kyllä paljon omissakin oloissa. Uusia ihmissuhteita kiinnostaa ja jään kyllä mielellään erilaisia kokemuksia toisen kanssa. Kuuntelen mielellään erilaista musiikkia ja sen lisäksi kirjoitan ja luen erilaista kirjallisuutta. Kysy lisää niin kerron mielellään 😊

eilen

Hei!!☺️

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, etsin uusia kavereita koska nykysiä on vähän

Minulla on 2 lasta (plus olen raskaana 3)
Mielellään olisit äiti kenellä jo lapsia😄

Minusta voit saada juttelu tai jopa kahvi seuraa

Raskauden jälkeen voin harkita juomis seuraa naisista😁 (voin miesten kanssa mennä myös mutta silloin kyllä otan aviomieheni mukaan)

Snap - jennaaaxz

eilen

Kivaa seuraa etsimässä!

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen nuori mies etsimässä kivaa ja rehellistä seuraa. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja sinun iällä, sukupuolella tai identiteetillä ei ole minulle väliä. Niin kauan kun olet hyvä ihminen 😊 Olen rauhallinen, empaattinen ja huumorintajuinen sekä muutenkin vaan ystävällinen.

Tykkään ulkoilusta, lukemisesta ja pelaamisesta. Ruoanlaittokin onnistuu minulta. Tupakkaa en polta lainkaan ja alkoholia en kovin nauti paitsi ehkä sosiaalisissa tilanteissa.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voi jutella kivoja ja kasvokkain tapaaminen on mahdollista. Aluksi saatan olla vähän ujo kasvokkain. Lähetelkää vain viestiä ja katsotaan miten tämä menee. Ilmoitus ei vanhene.

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo kolmekymppisenä, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein selvästi nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään jostain noin 20–30 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, …

2 päivää sitten

Moii ihana!

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 18- vuotias tyttö ja ettisin itelleni uusia ihania tuttavuuksia :3

Tykkään Hello Kittystä, Sanriosta ja kaikesta muusta pinkistä ja söpöstä ylipäätänsä XD Jos itsekin pidät näistä niin saadaan jo hyvät keskustelut alle ;3 <3 En harrasta mitään erityistä ja vietän päiväni rauhallisissa merkeissä (omassa sängyssä :’D) Ehkä susta vois tulla mulle hengailukaveri? :3

Ystävältä odottaisin henkilöä kuka osaa olla oma-aloitteinen, kiltti ja vaan oma ittensä <<33 oot varmasti ihana just tollasena.

Ota vaan muhun rohkeasti yhteyttä niin voidaan vaihtaa sometilit ja jatkaa keskustelua siellä! Ilomielin löytäisin ittelleni jonkun kenen kanssa jutella kaikesta <33

2 päivää sitten

Hei!🩷

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen siinä vaiheessa elämääni, että olen tunnustellut olemassa olevia ihmissuhteitani ja todennut, että olen ympäröinyt itseni ihmisillä, joista on aika päästää irti.

Nautin käsitöistä (esim. ompelu, savityöt, maalaus jne, jos osaat neuloa oppisin mielläni! ☺️) ja opiskelenkin luovaa alaa. Nautin tanssimisesta kotona kokatessa tai tanssitunneilla. Syön vegaanisesti ja välitän ympäristöstä, haluaisin oppia retkeilemään (välineet löytyy, seuraa ei vielä!). Kokeilen avoimesti erilaisia asioita ja olisikin ihanaa, jos voisit opettaa minulle jotain uutta! ☺️

Olen 23-vuotias ja hiljattain aloittanut itsetutkiskelun ja matkan kohti parempaa minää, toivoisin sinunkin olevan itsetietoinen ja kykenevä itsereflektioon, puhumaan avoimesti tunteista ja nauttimaan elämästä. Puhun mielelläni yhteiskunnallisista asioita, syvällisistä asioista, ihan niitä näitä tai hauskoja juttuja vedet silmissä nauraen. Pidän elokuvista ja kierrätysmuodista.

Etsin elämääni aitoja kohtaamisia ja ihmissuhteita naisista tai sukupuolivähemmistöön kuuluvista ihmisistä. Toivoisin sinun asuvan pääkaupunkiseudulla, jotta tapaaminen onnistuu paremmin. Iällä ei ole väliä, arvostan erilaista elämänkokemusta ja avarakatseisuutta.
En juuri juo alkoholia, mutta baareissa käynti ja tanssiminen klubeilla on ok!
Olen osa seksuaalivähemmistöä. 🏳️‍🌈

Laita rohkeasti viestiä, niin lähdetään kahville, kirppiskierrokselle, lounaalle, kävelykierrokselle tms ja tutustutaan livenä.

(Ilmoitus ei vanhene!🥰)

2 päivää sitten

Heido

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 26-vuotias, hitusen (~100km) ylempää Suomesta alunperin kotoisin oleva nainen, joka työskentelee arkipäivät terveydenhuoltoalan hommissa. Asun Itä-Helsingin suunnilla.

Vapaa-ajalla ja viikonloppuisin olen tuuminut, että kavereita voisi olla enemmänkin. Tykkään käydä elokuvissa, museoissa, taidenäyttelyissä, kulttuurijutut kiinnostaa sekä myös musiikki/keikat.
Lähden myös mielelläni pubeihin ja muualle istumaan iltaa.

Hieman vielä itsestäni
Kuuntelen ehkä enemmän rock-painotteista musiikkia (ainakin spotify wrapped mukaan, tosin yhtenä genrenä oli myös disco..erityisesti 70-luvun sellainen), asun yksin pienessä yksiössä ja kovasti haaveilen kissasta mutta näin koiraperheessä kasvaneena se jännittää vielä 😊

Minulla ei ole mitään erityisiä toiveita tämän ilmoituksen osalta, minkälaista kaveria/seuraa olisin hakemassa ym. Jos jokin yllä olevista aktiviteeteista tai muu mieleen juolahtava innostaa, niin saa laittaa viestiä 😊

3 päivää sitten

Löytyykö miehelle kaveria

Mies, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!

Ympärillä monilla kavereilla on tosi vakiintuneet kuviot: perhettä, sitä kautta löytyneitä perhetuttuja jne.

Täällä lapseton 37-vuotias mies pk-seudulta. Minulla olisi paikka hyvällekin kaverille auki mutta tuntuu vähän vaikealta tällä iällä: mistä häntä osaa etsiä. Joten tuli mieleen kirjoittaa tänne.

Mulla arki rullaa ihan mainiosti töiden ja harrastusten parissa. Tykkään mm. liikkua ulkona ja Nuuksio ja vastaavat paikat on tuttuja. Toisaalta ihan kaupungilla käyskentely ja vaikka kuppi hyvää kahvia kivassa kahvilassa menee yhtä lailla.

En ole menevin yökerhojen kanta-asiakas, joten jos pitäisi valita niin mieluummin illanistumista kaverin kanssa jomman kumman luona kuin jonotusta baarissa keskustassa. Muutoin kaikenlainen muu rauhallinen tekeminen iskee, esim. nokipannukahvit, kävely, lintubongaus tai sarjamaraton kotona tai ihan vaan safkan tilaaminen tai jutustelu. Muutakin voi miettiä, ehdota, eiköhän tekemistä löydy.

Jos oot huumorintajuinen tyyppi, jonka kanssa voi keskustella ajankohtaisistakin asioista, niin anna kuulua itsestäsi ja jutellaan toki lisää.

3 päivää sitten

Sulkapallo pelikaveri

Mies, 34 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Olisi kivaa löytää täältä uusia sulkapallon pelikavereita. Olen länsi-Helsingissä asuva mukava ja kohtelias mies. Teen päivätyötä. Olen vapaa iltaisin ja viikonloppuisin joten vapaa-ajalla pääsen hyvin pelaamaan sulkapalloa, ja olisi kyllä loistava juttu saada sulkapallo ihmisiä 😎
Ota yhteyttä rohkeasti muhun ja laita viestiä jos säkin etsit ja kiinnostaa peli tai harrastus kavereita. Sukupuolesi ei ole väliä ja kaikki ovat tervetulleita. Kiitos.

28.11.2023

...

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

En tunne olevani tässä.

Miten voisinkaan.

Tuntuu niin kepposelta

Tämä teatteri heiluttaa minua.

Uskon silti.

Että joskus pysähdyn.

hengitän. Havahdun. Avaudun.

---
simppelisti,
Olen!
tässä taas...
tänään ja huomenna
mutta ei mitään voi omistaa
aikaa ainakaan.
kiireetöön
mieletön
ja
sinä
---

28.11.2023

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Oon 20-vuotias yliopisto-opiskelija Helsingistä. Tykkään urheilusta ja salilla käymisestä, luonnossa liikkumisesta, videopelien pelaamisesta, kokkaamisesta ja monenlaisesta muusta tekemisestä laidasta laitaan. Museoissa, kahviloissa, kaupoissa yms. on myös kiva kierrellä ja uusien asioiden ja harrastusten kokeilu on aina hauskaa😄Luovuus on aika lähellä sydäntä, kirjoitan välillä runoja ja tarinoita.

Oon luotettava, rehellinen, avoin ja empaattinen. Tykkään välillä pohtia kaikenlaista ja syvälliset keskustelut on mukavia. Myös huumori on tärkeää ja "turhista" asioista juttelu on kivaa. Tykkään kans jakaa ja kuunnella esim. kuulumisia ja päivän tapahtumia ja jutella mitä vaan maan ja taivaan väliltä😄Oon ehkä enemmän introvertti kuin ekstrovertti. Nautin eniten viettää aikaa yhden tai parin hyvän ystävän kanssa ja arvostan aitoja ystävyyssuhteita😊

Ois kiva löytää suunnilleen samanikäisiä juttelukavereiksi ja/tai vapaa-ajan viettoon mieluiten Etelä-Suomesta, mutta muualtakin käy. Sukupuolella ei ole väliä.

27.11.2023

Uusia ystäviä?

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä 27 v. nainen kaipaisi uusia naispuolisia ja suunnilleen samaan ikäluokkaan kuuluvia ystäviä! Etenkin viime aikoina oon huomannut kaipaavani uusia kivoja ihmisiä elämääni ja olis ihan huippua semmoisia löytää. :)

Harrastuksiini kuuluu mm. valokuvaus, lukeminen ja neulominen. Lenkkeily ja luonnossa liikkuminen on myös suosikkijuttujani. Tykkään välillä myös leipoa, kattoa sarjoja ja pelailla Switchillä.
Luonteeltani oon ystävällinen, luotettava, introvertti ja alkuun hiukan ujo, mutta ujoudestani huolimatta oon kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin ja se ujouskin vähenee mitä paremmin tutustuu. :) Mun kanssa voi jakaa ilot ja surut ja koen olevani hyvä kuuntelija.

Lähden mielelläni mukaan erilaisiin juttuihin, kuten kahville, yksille baariin, luontopolulle, valokuvailemaan, leffaan, museokierrokselle, testailemaan uusia ravintoloita tai vaikkapa taidekurssille! Toki myös ihan rento hengailu ilman kummempaa tekemistä on aina hyvä vaihtoehto. :)

Olis myöskin kiva löytää samanhenkisiä kavereita pk-seudun ulkopuolelta vaikkapa ihan vain kirjoitteluun!

27.11.2023

Heyyooo!

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heipähei!

Helsinkiin vastamuuttaneena ois kiva löytää uusia tuttavuuksia.
Esim uuden harrastuksen tai vaikka kahvikupin äärellä!

Lähellä sydäntäni on mm.
- Uinti
- kirppareilla käynti
- videopelit
- elokuvat/sarjat
- kissat <3

Yksinäisyyden tunne on perseestä joten asialle pitää tehdä jotain :D

Sukupuolellasi / iälläsi ei ole väliä kunhan kemiat mätsää
Pistä viestiä vaikka sähköpostitse tai jos sulta löytyy discord niin sekin käy.

27.11.2023

Ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Kaikenlaisia ystävyys ja ihmissuhde muotoja etsimässä mitä nyt eteen tupsahtaakaan :)

Sit vähän itestä...Oon ihmisenä sydämelline ja huumorintajuinen sekä positiivisen elämän asenteen omaava.
En säikähdä mitään puheenaiheita joten mulle voi jutella mistä vaan, koska rakastan syvällisiä juttuja sekä oon tosi empaattinen joten oon hyvä kuunteleen :) Tykkään läheisyydestä ystävänäkin joten toivottavasti et säiky sellaista 🫂
Koitan olla oma-itseni enkä kuulu mihinkään lokeroihin tai massaan ja pidän itsekkin ns "erilaisista/ mielenkiintoisista" ihmisistä :) 🏳️‍🌈

Kiinnostuksen kohteet ja mihin must saa seuraa:: metäs käppäily,vaellus,maalaaminen, leffat/sarjat(disney,marvel,ghiblit, fantasia,animaatiot,muumit)
piirtäminen,ruuanlaitto,leipominen,kalastus, soutelu/melonta,hiihtäminen,
kasvien hoito, käsityöt, lenkkeily,kansallispuistojen kiertely, mietiskely, pelaaminen(pc,konsolit,arcade) ,oleminen vaan tekemättä mitään vaik musaa kuunnellen..ymsyms

Oon absolutisti enkä polta.

Mut eipä siinä muuta, iällä ei oo väliä eikä sillä mitä muutakaan oot kunhan oot oma-itses ja suht lähellä asut että voi nähdä usein.... toivon sultakin 110% motivaatiota olla kiinnostunu rakentamaan ystävyyttä ja aikaa nähdä/tehdä juttuja jotta se ois mahdollista... ei sitä oikeen muuten tutustu toiseen kunnolla (:

Ilmoitus ei vanhene!

26.11.2023

Ystävä, löydytkö täältä? 😊

Nainen, 33 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Olen hetki sitten Pirkanmaalta Helsinkiin aviomiehen ja kahden kääpiövillakoiran kanssa muuttanut rempseä ja elämäniloinen nainen. Asun keskustassa hotelliasumuksessa, ja tykkään usein laittautua, lähteä rimpsalle kaupunkiin muutamalle johonkin tunnelmalliseen paikkaan. Muutenkin tykkään käväistä mielenkiintoisissa kohteissa, jotka mulle vielä uusia :) Musiikkia, juomaa, mukavaa meininkiä, hyvää seuraa ja ruokaa 💗 Eipä sitä aina sen enempiä kaipaa 😊 Minulla ei ole lapsia, ja opiskelen sivutoimisesti Life Coaching ammattia, josta minulle kehittymässä myös työ. Aikaa siis uudelle ystävälle on runsaasti :)
En ole kovin kiinnostunut mitä medioissa tapahtuu ja mitä sosiaalisiahömpötyksiä puolletaan milloinkin, sen sijaan tykkään säilyttää minusta lähtöisin olevat arvot, mielenrauhani, ja keskittyä ennemmin oman ja läheisteni hyvinvointiin kuin suurten massojen hyväksynnän haalimiseen <3
Pidän erilaisista ihmisistä, ja ihan ns. taviksista myös kunhan on hauskaa ja seura on kunnioittavaa, se on tärkeintä. Arvostan ystävällisyyttä, huomioivaa kanssakäymistä, ja sitä että yhdessä voi olla rennosti ja aidosti oma itsensä.
Olen eläessäni muuttanut monta kertaa pienestä pitäen, ja tästä syystä pitkät ystävyyssuhteet ovat elämässä jääneet vähemmälle… Neljän seinän sisässä olen hassuttelija, saan liian lennokkaita tulevaisuuden inspiraatioita, yliajattelen ja olen kärsimätön ellei ole ollut mitään happeningiä pariin päivään. Muuten olen ihan perusterve yksilö :D
Löytyiskö tämmöiselle naiselle ystävää täältä? 🤗 Laita viestiä, ja tavataan pian vaikka lasillisella 🥂🌹

25.11.2023

Moikka!

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä 30v mies Helsingistä ja haussa se paras kaveri eli joku jonka kanssa olla säännöllisesti yhteydessä ja viettää aikaa. En tosin pistä vastaan myöskään, jos löytyy sopiva kaveriporukka/bileseuraa/pelikaveri/yms.

Toiveissa ois löytää joku, jonka kanssa esim. urheilla, käydä viihteellä tai erilaisissa tapahtumissa, mökkeillä, pelata pleikkaria, puhua oikeastaan mistä vaan tai lähteä kokeilemaan vaikka benjihyppyä! Tykkään myös matkustella, joten mut on helppo houkutella mukaan reissuun kuin reissuun tai road tripille. Sopivissa tilanteissa voidaan toimia myös "wingmaneina" puolin ja toisin.

Vaikka arjessa on kaikenlaista, kavereille on aina aikaa. Alkuun olen yleensä hieman ujo ja rauhallinen, mutta kun tutustutaan paremmin niin se "oma itse" pääsee paremmin ja paremmin esiin. Tällöin olen tosi sanavalmis, huonolla huumorilla ladattu, sosiaalinen ja erittäin lojaali, vaikkakin urheillessa kilpailuhenkinen. Oon myös tosi spontaani eli kaikki extemporejutut on tosi jees! Eniten itseä kiinnostaa urheilu niin itse pelaten kuin katsojana, esim hiihto, tennis, sali, frisbeegolf tai juoksulenkit on sellaisia mihin musta saa aina seuraa. Lisäksi hyvät keskustelut mun kanssa saa aikaan kirjoista ja leffoista, syvällisempiä aiheita unohtamatta.

Laita rohkeasti viestiä ja lähdetään vaikka bisselle tai pelaa jotain urheilua.

Sivu
Takaisin ylös