Ilmoitukset alueelta Helsinki (1052 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia ystäviä?

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 31-vuotias nuori miespuolinen henkilö Helsingistä, vaikka en kyllä oikein osaa ajatella itseäni kolmekymppisenä, ja usein minua luullaankin ulkonäköni perusteella noin viidestä viiteentoista vuotta nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monien eri-ikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin noin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Toivoisin mielellään naispuolista kaveria, joka olisi iältään jostain noin 20–30 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua kirjoittelemalla, minkä jälkeen voisimme jossain vaiheessa mahdollisesti myös nähdä, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. …

tänään

Kaveria järkevällä tyypille toisesta?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!

Täällä naimisissa oleva M30. Kaverit eri syistä kukin vähän eri elämäntilanteissa ja mahdollisuuksia nähdä aika vähän tällä hetkellä.

Ois kiva löytää ulkoiluun tai oikeastaan mihin vain rentoon tekemiseen kaveri.

Jos siellä sama tilanne niin anna kuulua itsestäsi. Mitään tiettyä harrastusta tai tekemistä ei ole vapaa-ajalla vaan voin lähteä seuraksi aika moneen tai sitten ihan vaan kahvit tms käy.

Ei kriteerejä iälle, sukupuolelle jne joten kirjoittele vaan rohkeasti. Jos olet muualta kuin pk-seudulta, niin sekin on ok.

eilen

Oikea aallonpituus

Mies, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Uusia ystäviä täällä huhuilee 37-vuotias helsinkiläinen mies. Tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa ja kulttuuripaikoissa vaikken mikään bilettäjä olekaan. Varsinkin kulttuuri, historia, yhteiskunnalliset- ja terveysasiat kiinnostavat, mutta muutakin voi ehdottaa kuten kävelyä luonnon keskelle. Erityisesti hakusessa on ystävä, jonka kanssa voi tehdä niitä näitä, keskustella syntyjä syviä tai sitten vain olla. Etsin siis ystävää, jonka kanssa olisi mahdollisimman lähellä oikeata aallonpituutta. Ehkä se olet sinä?

Myös etäkaveruus / kirjeenvaihto sähköisesti tai paperilla on mahdollista.

eilen

Ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Kaipaisin elämääni uusia samanhenkisiä ystäviä täältä Helsingistä ja lähiseuduilta. :) Olen itse 27-vuotias nainen ja asun yhdessä mieheni kanssa.
Olen luonteeltani melko rauhallinen ja avoin. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu muun muassa lukeminen, valokuvaus, erilaiset käsityöt, luonto ja ulkoilu, sarjat/leffat/dokkarit, musiikki ja pelit.
Tykkään käydä istuskelemassa kahviloissa, pyörimässä museoissa, testailemassa ravintoloita ja lenkkeilemässä luonnossa, joten näihin musta saa aina seuraa! :) Myös muut aktiiviteetit, kuten vaikkapa lautapeli-illat, erilaiset tapahtumat ja keikoilla käynti kiinnostaa.
Laita ihmeessä viestiä tulemaan, jos kiinnostaisi tutustua!

2 päivää sitten

Hello! Moi!

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Been living in Finland for some years, nowadays in Helsinki. Chill and semi shy guy from Spain looking to meet anyone >24y or older who wants to chat about life, politics, economy and do some activities. I have own sauna if you fancy one as well!

2 päivää sitten

Moi! :)

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsiskelen sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä vapaa-ajalla, ulkoilla, käydä vaikka kahvilla tai syömässä, museoissa ja jutella kaikesta. Ei tarvitse tehdä yhtään mitään ihmeellistä, olisi vain kiva viettää aikaa. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen, ymmärtäväinen ja avarakatseinen. Kuuntelen ja autan mielelläni. Aluksi saatan olla pikkaisen ujo, riippuu ihmisestä. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, lenkkeillä, kirjoitella ja leipoa ainakin.

Laita ihmeessä viestiä, niin jutellaan. Ja toivottavasti myös nähdään jossain vaiheessa, sitä toivon.

2 päivää sitten

Hei :)

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen vasta muuttanut Helsinkiin toiselta paikkakunnalta enkä oikein tunne täältä vielä ketään.
Tällä hetkellä aikani menee aika lailla yks in harrastusteni parissa, joten koitan vähän sosiaalisoitua :'D

Ois kiva löytää uusia kavereita/ystäviä esim uuden harrastuksen parissa, kahvikupin ääressä.

Esittelen itseni paremmin sähköpostissa/viestissä :)

Mulle voi kuka vaan laittaa viestiä! Ikä ja sukupuoli ei minua "kiinnosta" kunhan kemiat nappaa!

2 päivää sitten

Kaverihaku

Mies, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin asiallista kaveria. Voitaisiin nähdä joskus jossakin rauhallisessa kahvilassa tai jossakin rauhallisessa ilmaistapahtumassa yms. julkisessa paikassa.

En etsi kännykkähirmua, joka on suunnilleen koko tapaamisen ajan kännykän takana, koska sellaiseen henkilöön on kokemukseni mukaan vaikea tutustua kännykän näytön takaa.

Olen yön ritari ja harrastuksina erilaisten elokuvien ja tv-sarjojen katseleminen, videopelien pelaaminen ja erilaisten figuurien keräily yms. aktiviteetti. En käytä päihteitä.

Positiivinen sosiaalinen kanssakäynti on tärkeää jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta, mutta nykymaailmassa se ei välttämättä ole helppoa.

Tämän ilmoituksen kaveritoiminnan ideana on, että saadaan sosiaalinen kontaktimittari Sims-videopelien tyylisesti täydennettyä vihreälle tasolle.

3 päivää sitten

Heippa

Nainen, 34 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Täällä tälläinen yksinhuoltaja äiti etsii kivoja ihmisiä elämään. Asutaan Helsingissä. Kun laitatte viestiä niin varmistakaa että sähköposti osoite on oikea.
Kirpparit, kaikenlainen yhteinen tekeminen,kahvilla käynnit,lasten kanssa puuhaaminen. Laiva risteilylle seuraa.

3 päivää sitten

Huhuu uudet potentiaaliset kaverit!

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 29-vuotias (voiko enää sanoa nuori?) nainen Helsingistä. Etsin ensisijaisesti naispuolisia tuttavuuksia, sillä minulla on jo mies kotona. Ja koira.

Vähän vaikea kuvailla sitä, millainen oon. Kaverit kuvailee mua mutkattomaksi, aika suorapuheiseksi ja joskus jopa hauskaksi. Oon ekstrovertti ja varmaan parhaiten juttu luistaa, kun toinenkin on melko puhelias ja kiinnostunut tutustumaan. Teen asiantuntijaduuneja ja jatko-opiskelen, ja minua kiinnostaa aika paljon yhteiskunnalliset aiheet (tiettyyn pisteeseen asti, en jaksa päiväkausia jauhaa sote-uudistuksen käänteistä :D).

Listaan tähän mua kiinnostavia juttuja, kavereiden ei tietenkään oo pakko olla kiinnostunut näistä kaikista. :D
-perushengailu tai kahvittelu
-matkustelu
-liikunta aika laajasti (esim. kävely, juoksu, sali, sulkkis, kiipeily..)
-tutkimus ja tiede
-yhteiskunta ja muut sosiaaliset ilmiöt
-äänikirjat ja podit (esim. true crime)
-vanha musa (etenkin 1960-2000-luvun alkupuolen pop ja rock)
-joskus jotkut lautapelit
-joskus parit juomat (vaikka yritän nyt tehdä elämäntaparemonttia, heh)
-edellisen kohdan toteutuessa karaoke/SingStar

Musta olisi hauskaa löytää samanhenkisiä ja about samanikäisiä (esim. 27-34 -vuotiaita) uusia kavereita, mutta tärkeämpää tietty, että jutut kohtaa. Vanhoissa kamuissani ei toki ole mitään vikaa, mutta tässä elämänvaiheessa monet kaverini ovat keskittyneempiä perhe-elämään tai muuttaneet ulkomaille luomaan uraa. Joten vaikka itsekin aika kiireistä arkea elelen, niin joskus voisi olla kiva nähdä kivoja tyyppejä! Kerro itsestäsi, viestitellään aluksi ja koitetaan sitten vaikka sopia kahveja tai mennään vaikka lenkillle, jos satuttaisiin asumaan samalla suunnalla. :)

Hox! Ilmoitus ei vanhene.

31.1.2023

Uusia luotettavia naisystäviä!

Nainen, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!

29v suomenruotsalainen nainen Helsingistä, asun Alanyassa (Turkissa) juuri nyt, suunnitelmana on muuttaa takaisin Suomeen kesällä. Olen sinkku, ei eläimiä eikä lapsia. Asun yksin. Etsin uusia NAISpuolisia ystäviä Uudeltamaalta. Asun Mellunmäessä!

Rakastan matkailua, tatuointeja, viiniä, eläimiä, elokuvia, musiikkia (live keikkoja) ja meikkailua.

Samma på svenska, same in english!

30.1.2023

Etäkaveri tai -tuttu haussa

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei!

Vakiintuneen ystäväpiirin lisäksi olisi kiva, jos voisi välillä vaihtaa ajatuksia muidenkin kanssa, tai ihan vaan pohtia omaa kokemusasiantuntijuutta eksistentiaalisen tuskan suhteen. Se onnistuu vaikkapa Discordin välityksellä joko sellaisenaan tai vapaavalintaisen höntsäpelaamisen ohessa.

Olen opiskelija ja siinä ohessa työssäkäyvä, tai ehkä pikemminkin päinvastoin. Lievitän jokapäiväistä eksistentiaalista tuskaa animella.

Tiivistetysti siis: Tuu mun etäystäväksi, kysyn sinulta aina silloin tällöin jotta miten menee. Nakkaa vaikka yksityisviesti tai jotakin. Kiitos.

30.1.2023

Uusia ystäviä menevistä ihmisistä.

Nainen, 42 vuotta, Helsinki, Uusimaa

42-vuotias liikunnallinen, elämäniloinen optimisti Länsi-Helsingistä kaipailee uusia ystäviä suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista, lapsettomista ja keskustelutaitoisista sinkku ihmisistä. Harrastan: lenkkeilyä, pyöräilyä, kuntosalia, lukemista, leffoja/sarjoja, kirjoittelua, askartelua, kirppareilla kiertelyä...

Tykkäilen monista asioista kuten eläimistä, tatskoista, läväreistä, leipomisesta, ruuanlaitosta, sarjoista, leffoista, musiikista, karaokesta, matkustelusta, liikunnasta, juhlimisesta, sisustamisesta, muodista, ystävistä/läheisistä, shoppailusta, korttipeleistä, lautapeleistä, vuodenajoista, lätkästä...

Asioita mistä en pidä: saamattomuus, rasismi, liiallinen negatiivisuus, valehtelu, ahdasmielisyys, eläinrääkkäys, sotkuisuus...

Olisi kiva saada seuraa ihan normijuttuihin kuten lenkille, kirppareita kiertelemään, luontoretkille, leffaan, erilaisiin tapahtumiin, karaokeen, risteilemään, matkustelemaan, juhlimaan...

Etsin sellaisia ystäviä joilla on aikaa ja halua nähdä useamminkin, jotka innostuu helposti uusista jutuista ja jotka ei vaan tykkää makoilla kotona vaan lähtee helposti pitämään vaikka hauskaa extemporee jos siihen on mahdollisuus.


Jos kiinnostaa tutustua niin ilmoittele itsestäsi esittelyn kanssa :)

29.1.2023

Uusia ystäviä :)

Nainen, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi,
Oon 31v nainen Helsingistä, etsin uusia ystäviä suunnilleen samanikäisistä naisista (25+). Harrastan twerkkiä, käyn salilla säännöllisesti, tykkään kaikesta naisellisista ja kauneuteen liittyvistä asioista, tykkään käydä brunssilla ja viinillä. Oon sinkku ja lapsia mulla ei ole, olen työelämässä. Tuntuu että mulla ei ole niin paljon samanhenkisiä ystäviä, lapsuudenkaverit vähän kasvanut eri suuntaan, joten ehkä täältä löytyisi?
Olen puhelias, spontaani, empaattinen ja tykkään heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ja kokemuksiin, rakastan matkustella ja uusia seikkailuja.
Mun mielestä kivoja asioita ystävien kanssa on viettää esimerkiksi tyttöjeniltoja laittautuen ja skumppaapullon äärellä, mutta pidän myös esim. luonnossa kävelemisesta ja mökkeilystä. Parasta on myös jotkut reissut ystävien kanssa, vaikka road-tripit tai lomat ulkomailla. Olisi kiva jos vibat kohtaisi, se on mulle tärkeintä! :)

29.1.2023

Kaveriporukka🕺🕺

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! Oon 18 vuotias helsinkiläinen ja ois kiva löytää rentoja ja oikeita tosi ystäviä viettämään aikaa, juhlimaan silloin kun rahatilanne sallii ja vaikka leipomaan😛 olen itse mielestäni aika rento, mukava ja ulospäin suuntautunut, ja ystäväni saavat olla kaikenlaisia, ei siis tarvitse epäröidä. Olen tasaisessa ja hyvässä parisuhteessa, joten etsin itselleni ystäviä. Ikähaarukka noin 18-21.

28.1.2023

Hei!

Nainen, 40 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Haluaisin tutustua samanhenkiseen noin 40v+ mieheen. En juurikaan käytä somea ja tinder tms ei voisi vähempää kiinnostaa, ja muutenkin luulen, että hakemani voisi löytyä ennemminkin tämmöisellä old school -meiningillä. :) Asun tällä hetkellä Helsingissä, mutta haaveet on jossain ihan muualla. Tykkään luonnosta ja omavaraisuus ja itse tekeminen kiinnostaa. Pyrin elämään ekologisemmin ja olen kasvissyöjä, kuitenkin kaukana stereotyyppisestä. Mulla on perinteinen arvomaailma ja nykyinen maailmanmeno on mielestäni monella tavalla täysin hullua. Tykkään tutkia kaikenlaisia kiinnostavia asioita ja olisi kiva keskustella kaikesta sun kanssa. Kuuntelen myös paljon musiikkia, enimmäkseen metallia. Olen introvertti, mutta oikeassa seurassa iloinen, puhelias ja rento. Väärässä seurassa en ole mitään, sillä olen jo poistunut paikalta takaisin kotini turvaan. :) Jos löysit yhteistä arvomaailmaa ja kiinnostuksen kohteita niin laitathan viestiä. <3

Sivu
Takaisin ylös