Ilmoitukset alueelta Hyvinkää (69 kpl)

 - 
 
17.9.2023

Rentoa kaveriseuraa etsimässä

Mies, 27 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Terveppä terve.
etsinnässä kavereita, hyvän päivän tuttuja tai mitä vain ihmisiä joiden kanssa jutella mistä tahansa ja vaikka pelailla joitain pelejä. Tarkoituksena tutustua ihmisiin ja saada enemmän ihmiskontaktia ja jutteluseuraa jatkuvaan samanlaiseen viikkojatkumoon. "Mottoni" on että puhumalla asiat selviää.

Laita viestiä vaikka et olisi ubersosiaalinen, en minäkään liiaksi ole

p.s katson aina elokuvien lopputekstit loppuun asti, harjoittelen kitaran soittamista ja käynyt salilla puolisen vuotta

16.9.2023

Kavereita 32v naiselle^^

Nainen, 32 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,
Olen 32v nainen Hyvinkäältä. Etsin uusia kavereita ja ystäviä.
Harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita on kuvataide, henkisyys, kissat, luonnossa kävely, musiikki, kitara, keskustelu, asmr-videot, kädentaidot.
Olen ujo tutustumaan uusiin ihmisiin. Kokemusta on sosiaalisesta jännittämisestä ja yksinäisyydestä.

Laita viestiä jos kiinnostuit.^^

5.9.2023

Heips!

Nainen, 32 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Pirskahteleva, puhelias runosielu polulla kohti parempia elämäntapoja

Mulla on mielenterveys diagnoosi

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu koirat, lenkkeily, äänikirjat, itsensä kehittäminen, hyvinvointi, kokkailu, ihmismieli, paranormaali, elokuvat, valokuvaus, musiikki

Kanssani asustaa kaksi Siperianhuskyä!

4.8.2023

Kaveria vaille.

Mies, 62 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen 62v. mies, olen vielä nuorekas ja ketteräkin vielä ikäiseksi.
Haen kivan naisen seuraa lenkkeilyyn ja kahviseuraa juttutuokioihin.
Harrastan moottoripyöräilyä, kiva olisi saada seuraa kotimaan matkailuun
ja mökkeilyyn. Unohtamatta suukottelu ja lämpöä ja läheisyyttä
miksei vähän nauttimaan toisistamme. Odotan innolla vastauksia.

16.7.2023

Juuri sinä?

Nainen, 44 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Elämästä 44-vuotta on mennyt perheen, opiskelun ja työnparissa. Lapset ovat aikuistuneet tai aikuistumassa vauhdilla. Elämässä on nähty ja koettu asioita, mitkä on muovannut minua.

Nyt haluaisin löytää itseni uudelleen. Kavereita on kadonnut elämänmutkissa, nyt haluaisin löytää juuri ehkä sinut. Löytäisinkö sinusta samansuuntaisesti ajattelevan elämänmyönteisen, iloisen ja huumorintajuisen naispuolisen ystävän? Tutustutaan, viestitään, kahvitellaan, kävellään, käydään markkinoilla, kirppiksillä ja mitä keksitään.

Kaipaan selkeästi jotain uutta suuntaa vaikka kaikki on hyvin. Haluan päästä "keski-ikäisten naisten hömppään", haluaisin löytää ihmisen, joka kysyy ja on kiinnostunut arjen asioista. Tasapuolisen ystävän, positiivisen - joka välillä voi kysyä onko tässä järkeä, ihmisen joka tekee ja saa aikaan samalla nauttien sohvaperunaelämästä, tykkää kävellä mutta himoliikkujaa ei minusta saa.

Kuvailisin itseäni tavallisena suomalaisena - pidän ihmisistä mutta ihmissuhdetyön tasapainoksi tarvitsen rauhallisuutta ja muutamia ystäviä, käyn viihteellä ja risteilyllä muutaman kerran vuodessa, työ on tärkeää mutta yritän opetella arvostamaan myös vapaa-aikaa. Vapaa-aikana perhe, mökkeily ja remontit, käsityöt, kotimaan matkailu (kuten myös karavaanielämä) vievät minua. Poikkeuksena tavanomaisesta suomalaisuudesta musiikki ei ole intohimoni - jos kuuntelen musiikkia se on suomalaista iskelmää sopivaa.

Edellytän rehellisyyttä, toisen kunnioitusta, luotettavuutta, huumorintajua ja iloisuutta.

Löydätkö meistä yhtäläisyyksiä, täydellisyys ei ole tavoitteenakaan. Toivottavasti voisimme täydentää toisiamme ja tuoda häivähdyksiä toisenlaisista vahvuuksista ystävyyteemme.

7.7.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 26 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka! Olen 26 vuotias nainen, jolla olisi elämässä tilaa uusille ystäville! Olen luotettava, herkkä ja empaattinen ihminen. Oikeassa seurassa erittäin puhelias ja avoin.
Minulla on jo kumppani ja pari lasta, hakusessa siis vain ystäviä. Olen myös erittäin eläinrakas tyyppi, sarjojen suurkuluttaja ja kirppisintoilija.

Koen, että minusta saisi joku todella hyvän sielunsiskon tai sydänystävän elämäänsä, jolle saisi jakaa elämän pienet ja suuret ilot sekä murheet. En vaadi jatkuvaa näkemistä, sillä välillä arjen kiire vie mukanaan kenet vain. Pelkkä viestittelykin olisi tosi ihana lisä elämään. Mikäli kemiat kuitenkin kohtaisi hyvin olisin kyllä avoin tekemään yhdessä erilaisia asioita.

ilmoitus ei vanhene, saa laittaa pienellä kynnyksellä viestiä :)

28.6.2023

Uusia tuttavuuksia elämään!

Mies, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Morjesta sinulle kaverihaun selaajalle!

Vaikka arjen pyöritys töiden, intohimojen ja harrastuksien parissa on mahtavaa, olisi sitäkin mahtavampaa löytää uusia ihmisiä elämään, joiden kanssa mennä eteenpäin elämässä ja kehittyä yhdessä! Erityisesti haussa tyyppi, jonka kanssa synkkaisi ja voisimme keskustella syvällisistäkin asioista, etenkin rahasta, bisneksestä, kitarasta, musisoinnista tai muusta itsemme kehittämiseen liittyvistä asioista, mutta kevyemmät tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Elämäntyyliini kuuluu itseni kehittäminen monella eri osa-alueella, joten samalla mindsetillä olevat tyypit olisi mahtavia!

Kuntosalilla rauta kolisee 💪 Treenikaveri tai spottaaja molemmin puolin olisi aivan huippua niin vältytään pahemmilta tapaturmilta! Myös muunlainen liikuntaseura sopii vallan mainiosti.

Sähkökitara soi lähes joka päivä, etenkin rokin ja metallin muodossa. Luon sosiaaliseen mediaan sisältöä liittyen kitaraan ja musisointiin, joten jos näet itsesi alkavana muusikkona tai muuten musisointi kiinnostaa, laita ihmeessä viestiä. Uusia musisointikavereita olisi mahtava löytää.

Olen sijoittanut koko elämäni kryptoihin (no en ihan, mutta melkein), joten jos olet kiinnostunut sijoittamisesta.. Keskustellaanko jo? 🙂

Tällä hetkellä on tavoite luoda omaa juttua someen kitaralla sekä työllistää itseäni myös videoeditoinnilla.

Pidän muuten matkustelusta, oli se sitten Suomessa tai ulkomailla. Minusta saat takuuvarmasti hyvää roadtrip seuraa! Otetaan musisointivehkeet mukaan!

Olen 31-vuotias mies Hyvinkäältä. Persoonaltani olen sosiaalinen ambi-introvertti. Muokkaudun helposti ympäristöön, joten minusta saa myös ekstroverttiä seuraa!

Rohkeasti vain viestiä tulemaan, olit sitten mies tai nainen!

Löytyy Instagram #markolauk ja #markosguitar91 (myös tiktokkia ja youtubee, mutta näihin postaan lähinnä kitaravideoita) joten sitä kautta voit myös ottaa yhteyttä!

Lopuksi vielä, ilmoitus ei vanhene! 🙋🏽‍♂️

14.6.2023

Treeniseuraa

Nainen, 30 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka!
Olen 30v nainen ja asutaan miehen ja kahden lapsen kanssa hyvinkäällä.
Olisi tarkoitus aloittaa pientä elämäntapa remonttia ja haluaisin löytää siihen tsempparia/ ystävää jonka kanssa voitaisiin jakaa fiiliksiä. Parasta tietenkin olisi jos olisi mahdollista edes välillä treenata yhdessä, muttei pakollista!

Toivottavasti löytyisi treenisisko tätä kautta! :)

18.5.2023

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Täällä 30-vuotias nainen Uudeltamaalta etsii uusia tuttavuuksia 🙂

Harrastukset ovat melko eläin- sekä autopainotteisia.
Kahvittelun/syönnin parissa jutustelu ja ulkoilu/uimassa/salilla käynti olisi mukavaa ja lapsista pidän.

Aktiiviseen ja jatkuvaan näkemiseen eivät voimavarat ja aikataulut tällähetkellä taivu, mutta samanhenkisen ihmisen kanssa olisi ihana pitää yhteyttä ja vaikkapa kerta viikkoon yrittää järkkäillä yhteistä tekemistä.

Huumorintajua löytyy ja luontevassa seurassa olen enempi heittäytyvä kuin kuoreen käpertyjä 😁

9.5.2023

Kavereita tositarkoituksella ❤️

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsinnässä olis uusia kavereita ja jopa ystävii ☺️ Muutin juuri Hyvinkäälle, joten täältä päin olisi kiva löytää kavereita. Oon tykästynyt hirmuisesti lenkkeilyyn ja siihen olis kiva saada seuraa tai ihan oikeastaan mihin vaan. Sain helmikuussa pienen vauvan, jonka vuoksi tulee vietettyä aikaa Espooss. Luonteeltani oon avoin ja rehellinen, sekä huumorintajuinen. Shoppaileminen on yksi mun lempi harrastuksista. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tutustutaan paremmin ☺️☺️ Multa löytyy Snapchat ja Instagram, niissäkin voi ottaa yhteyttä jos se on helpompi. SC laurakkaroliina ja Instagram laurakjulkunen. ❤️

6.5.2023

Ystävää naisesta

Mies, 47 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsiskelen mukavaa naista ystäväksi, mielellään oikeasti pitkäaikaiaeksi ystäväksi jakamaan elämän niin hyvät kuin "pahatkin" asiat!
Ja jos vielä hierontataitoinen, niin se iso plussa! 😂

20.2.2023

Heippa!

Nainen, 56 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin sydänystävää itselleni. Myös ystävä pariskunta olisi kiva juttu. Asumme Hyvinkäällä. Meillä oli neljä lasta, mutta yksi muuttui enkeliksi runsas vuosi sitten .Lapsillamme on ollut paljon ongelmia mielenterveyden kanssa. Harrastamme liikuntaa ja kulttuuria sekä työn tekoa. Olisi mukavaa saada ystävä pariskunta ja kyläillä silloin tällöin tai keksiä muuta mukavaa yhteistä tekemistä .Ota rohkeasti yhteyttä.

17.2.2023

Uusia luovia tuttavuuksia?

Mies, 34 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Täällä kolmekymppinen, Kainuusta lähtöisin oleva introvertti Hyvinkäältä. Kaikenlainen käsillä tekeminen on lähellä sydäntä ja kun olen aina huomannut niin inspiroituvani muiden luovien ihmisten seurassa, niin kokeillaanpas kehen tätä kautta voisikaan törmätä :) Erityisesti olisi hauska tutustua pelien tekemisestä kiinnostuneisiin tyyppeihin, koska sen harrastuksen kanssa olen toistaiseksi ollut aika yksin tämänhetkisessä kaveripiirissäni.

Hyvin monenlainen luova käsillä puuhastelu on minulle ominaista. Valtava luomisen vimma koko ajan päällä :D Välillä teen jotain puutöitä, välillä 3d-tulostelen johonkin projektiin osia tai muuten koriste-esineitä. Videokuvaus, editointi ja kuvien käsittely on varsinainen erikoisalani. Pelien tekemisen olen huomannut yhdeksi monipuolisimmista tavoista tyydyttää pohjatonta luomisen vimmaani tarjoten sopivasti ongelman ratkaisua ja taiteilua. Koodailla en osaa, vaan harrastelen työkaluilla jotka eivät koodausta vaadi (clickteamin työkalut).

Pelailua harrastan jonkun verran, mutta pidemmät juonelliset seikkailut tuppaavat jäämään kesken kun joku projekti nappaa kiinnostukseni. Vaikka esim. Falloutin maailma onkin mieleeni. Nykysin enimmäkseen pelailen vr-pelejä. Beat Saberia ja vastaavia “lyhyitä” pelejä. Välillä jotain yhteystyö pelejä kavereiden kanssa. Elokuvia tai sarjoja tulee suhteellisen harvoin katsottua. Youtuben maailmaan saatan välillä eksyä liiankin pitkäksi aikaa.

Luonnossa liikkumisesta tykkään. Retkeilystä ja kalastelusta. Ja kesäisin pyöräilystä.

Jos samaistuit edes joiltain osin, ota yhteyttä. Olisi hauska löytää samankaltaisia luovia tyyppejä. Vaikka vain vaihtamaan kuulumisia, parhaassa tapauksessa pallottelemaan jotain hyviä ideoita. Ei väliä iällä yms. Jutellaan vaikka discordissa. Ja ehkä voisi tavatakin, mutta en ihan heti odota tavoittavani ketään aivan naapurustosta.

11.2.2023

Uusia tuttavuuksia ja kavereita Uudeltamaalta

Nainen, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heippa. Elikkä hakusessa olisi uusien tuttavuuksia ja kavereita Uudeltamaalta iältään n.25-40 , sukupuolella ei ole väliä.Olen itse avoin ja huumorintajuinen tyyppi joka etsii rentoa seuraa liikuntaan,illan viettoon, konserteihin,kokkailuum, mihin tahansa muuhunkin, olen avoin ehdotuksille 😌.Rohkeasti viestiä laittamaan 😌👌.

8.1.2023

Kavereita vailla!

Nainen, 26 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heippa! Muutin Hyvinkäälle noin vuosi sitten, muutta uusiin ihmisiin tutustuminen on tuntunut hankalalta. Suurin osa ajastani menee opiskeluun ja töihin mutta yleensä on viikonloput vapaat. Eli viikonloppuseura olisi ainakin jees!
Vapaa-ajalla tykkään lenkkeilystä, videopeleistä, piirtämisestä ja kirpputoreilla kiertelystä.
Olisin kiinnostunut kuntosalista... Eka kerta vaan vähän jännittää. 😂
Viihdyn eniten naisten seurassa, mutta kyllä muutkin kelpaa! Iällä ei ole väliä kunhan olet aikuinen.
Ota vaan yhteyttä jos kiinnostaa! [email protected]

23.12.2022

Vailla ystäviä!

Nainen, 29 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heippa!
Oon 29v naisenalku Hyvinkäältä ja olen alunperin lähtöisin Hangosta. Opiskelin Turvallisuusalan ammattitutkintoa josta valmistuin alku keväästä.
Minulla löytyy 20vk ikäinen narttu pentu joka on rodultaan Pitkäkarvainen Collie. Ystävät kaikki asuvat toisilla paikkakunnilla eikä siksi nähdä kovin usein vaikka käynkin jonkin verran Vantaalla, mutta täällä Hyvinkäällä ei ole kavereita laisinkaan. Luonteeltani oon todella sosiaalinen, alkuun ehkä ujokin. Huumorintajua löytyy huhujen mukaan, mut parasta mussa on positiivisuus, kiltteys, avoimuus ja suorapuheisuus. Alkoholia en käytä ollenkaa enkä myöskään polta röökiäkään joten minua ei baari reissulle saa juomaan.
Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, mut kuhan olet alle 50v. Suosittelen tutustumaan ja ottamaan selvää, mun kanssa voi puhua aina syvällisistä ja ihan mistä vaan.
Auto löytyy, jolla pääsee eteenpäin, taaksepäin ja tarvittaessa sivuttain, joten paikkakunnallasi ei ole myöskään väliä! Voisinko minä olla se kauan kadonnut ystäväsi? ☺️

Sivu
Takaisin ylös