Ilmoitukset alueelta Hyvinkää (66 kpl)

 - 
 
tänään

Morjens!

Mies, 27 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Muutin viime vuonna töiden ja parempien asuinolojen perässä Hyvinkäälle, ja olen täällä hyvin viihtynytkin. En kuitenkaan tunne täältä vielä melkeinpä ketään - etsin siispä kaikenlaisia uusia tuttavuuksia avoimin mielin :) Harrastan brassijujutsua ja käyn salilla, lisäksi tykkään pyöräillä, uida, mökkeillä ja reissailla aina lähimetsistä maapallon toiselle puolelle! Jos yhtään nappaa niin laita rohkeasti viestiä tai snäppää: keke1000000

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Oon 21-vuotias nainen, asun Hyvinkäällä tällä hetkellä. Ei oo oikein kavereita kun välit menny monen eri syyn takia. Kiinnostais tutustua ja tavata uusia ihmisiä.
Mä käyn töissä ja iltalukiossa arkisin. Viikonloppuisin otan iisisti tai joskus silloin tällöin käyn klubeilla.
Mielellään naispuolisia kavereita ettimässä mutta tottakai muutkin voi laittaa viestiä.
Oon tosi positiivinen ja pirtee ihminen eikä munkaa ikinä oo tylsää. Laita viestiä niin jutellaan enemmän ☺️

29.9.2022

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen 24-vuotias ja juuri Hyvinkäälle muuttanut.
Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, energinen, muut huomioon ottava ja empaattinen. Tykkään paljon keskustella. Minua kiinnostaa eläimet, urheilu, musiikki, pelit, luonnossa liikkuminen, meditaatiot, itsetutkiskelu ja siihen liittyvät äänikirjat.

Etsinnässä olisi kavereita joiden kanssa voisi mm. tutustua kaupunkiin, lenkkeillä, käydä kuntosalilla, kahviloissa tai retkeilemässä. Mitä ikinä vaan tuleekaan mieleen. Mulle voi myös ehdottaa tekemistä. Innostunut helposti uusista asioista.

Jos kuulostin vähäänkään sunlaiselta kaverilta niin pistä viestiä. :)

17.9.2022

Etsinnässä uusia tuttavuuksia

Nainen, 24 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen 24-vuotias nainen Hyvinkäältä. Etsin 20-30 vuotiaita kavereita keski-Uudenmaan alueelta. Olen vastikää muuttanut tänne töiden perässä, enkä tunne alueelta juuri ketään. Olisi kiva löytää joku jonka kanssa pyöriä kaupungilla / käydä kahvilla tai ihan vaan hengailla. Salikaverikin voisi olla jees, motivoisi ehkä palaamaan puntille.

Aikani menee pääasiassa töissä, joten suurempia harrastuksia ei ole. Rakastan eläimiä ja minulla onkin kissa. Lisäksi hoitelen ja kartutan viherkasviviidakkoani.

Muita kiinnostuksen kohteita:
Luonto - patikoimaan tai telttailemaan?
Horoskoopit ja muu vastaava hömppä
Itsepuolustuslajit - löytyisikö kaveri aloittamaan krav magaan?
Aseet - ampumaradalle tai tutustuta mut airsoftiin?
Muu armeijahömppä - lähetäänkö keräämään kertausvuorokausia?
Ruoka - lähinnä syöminen
Lautapelit on best etenki kaikki tietovisailu

Olen aluksi aika pidättyväinen, ehkä jopa vähän ujo. Olen huono tekemään suunnitelmia, ne ahdistavat. Enemmänkin extemporee tyyppi. Parisuhteessa, eli ainoastaan kaveriseura kiinnostaa.

Ilmoitus ei vanhene. Ota yhteyttä ja kerro vähän itsestäsi :)

17.9.2022

Hakusessa lenkkeily &/ kalastusseuraa

Mies, 34 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka !

Olen muuttanut Hyvinkäälle alkuvuodesta 2022 töiden vuoksi ja en oikeastaan tunne kaupungista muutamaa sukulaistani kummemmin ketään, joten päätin laittaa tänne ilmoituksen seuranhakua koskien.

Olen 34-vuotias mies ja hakusessa tosiaan seuraa kevyeen ulkonaliikkumiseen ja -tekemiseen kuten vaikkappa kerran/pari viikossa tapahtuvaan rentoon lenkkeilyyn ja vaikkapa kalareissuille/retkeilyreissuille tähän Hyvinkään lähiseuduille. Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä vaan enemmänkin sillä, että tultaisiin hyvin toimeen ja löytyis samoja mielenkiinnonkohteita sekä molemmille mielekkäitä keskustelunaiheita.

Jos nyt lopuksi summailen vähän tähän itsestäni ja luonteestani, niin olen fiksu, rento, huumorintajuinen ja avarakatseinen tyyppi, jolla on kumminkin määrätietoinen ja päättäväinen ote ja asenne elämässään. Pidän keskusteluista ja mun kanssa on aika helppo jutella "mistä vain" :)

Olen parisuhteessa, joten etsin puhtaasti kaveruutta ja yhdessä tekemisen kautta tapahtuvaa rentoa oleilua & sosialisoitumista. Jos koet olevasi hyvin introvertti tai ekstrovertti niin se ei haittaa mua ollenkaan - koen olevani "rauhaa rakastava" tyyppi, joka tulee tarvittaessa toimeen myös puheliaassakin seurassa, täten kuvailisin itseäni aikalailla ambivertiksi.

Laitahan viestiä, jos olet samoilla linjoilla ja rentoa ulkoiluseuraa vailla.

14.9.2022

Hei Mukavaa seuraa vaille.

Mies, 61 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei olen 61vuotias nuorekas mies, etsin kivan naisen seuraa Uudenmaan alueelta, nyt alkuun lenkkiseuraksi, tapahtumissa käymään, kahviseuraksi ja mitä muuta mielekästä tekemistä keksimme, Voisi auttaa piha ja remppa hommissa. Ensi vuoden keväällä olisin jäämässä eläkkeelle. Pistä rohkeasti viestiä niin keskustellaan lisää.
T: Ahertaja

12.9.2022

Kavereita 31v naiselle^^

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,
Olen 31v nainen Hyvinkäältä. Etsin uusia kavereita ja ystäviä.
Kiinnostuksen ja tykkäyksen kohteita on henkisyys(mm. läsnäolo, meditointi, sisäinen työskentely), luonnossa liikkuminen, keskustelut, käsityöt, kuvataide, kissat, asmr-videot, itsestä huolta pitäminen, musiikki ja hyvä ruoka.
Olen ujo tutustumaan uusiin ihmisiin. Kokemusta on sosiaalisesta jännittämisestä.

Laita viestiä jos kiinnostuit.^^

30.8.2022

Moi!

Mies, 19 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin uutta kaveria jonka kanssa jutella ja pelata ps4 pelejä. Ps4 tunnus tuomas-pasika224.
Ja jos jotain kiinnostaa arvobetsaaminen autan alkuun varmaa rahaa tarjolla itse aloitin viime tammikuussa 500 euron kassalla ja olen voitolla jo 2500 euroa.
Oma tavoite ostaa kokonainen kerrostalo ja elää sillä. Tehdään myös pitkävetoa nykyään kaverin kanssa joten etsitään myös urheilutietäjää.
Toivon vastausta ainakin kiitos!

29.8.2022

Hei sinä ihana

Nainen, 38 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Tiedätkö sen tunteen kun elämässä yleisesti kaikki on kohdallaan ja hyvin, on puoliso ja koira, mukava työ ja koti, mutta silti tuntuu että jokin palanen susta puuttuu? Mun sydämestä puuttuu ystävän kokoinen palanen jonka haluaisin löytää ❤

Täyttää sen kolon ystävällä tai useammalla jonka kanssa höpötellä arjen pieniä asioita ja oivalluksia, kertoa randomisti tapahtumista ja asioista joita on just käynyt, jutella tv-sarjoista, elokuvista tai podcasteista, hekotella yhdessä hauskoille jutuille. Ihan vaan kysellä kuulumisia puolin ja toisin. Nähdä kahvittelun merkeissä, ulkoilemassa tai retkeilemässä, käydä näyttelyissä ja museoissa, kirppareilla tai second hand-vaatekaupoissa tekemässä löytöjä. Olisi ihanaa myös matkustella ja seikkailla yhdessä tutustumassa uusiin paikkoihin ja kaupunkeihin. On mussa toki myös syvällisempikin puoli ja pystyn keskustelemaan vaikeistakin asioista ja olemaan tukena ja olkapäänä kun sitä tarvitaan. Ihmisenä oon välitön, lämmin, luotettava ja mun kanssa on helppo tulla toimeen.

Ystävyyssuhteessa mulle eniten merkitsee luotettavuus ja rehellisyys ja se että ystävän kanssa pystyy olemaan täysin oma itsensä ilman minkäänlaista teeskentelyä.

Mä sytyn muodista ja tyyliasioista sekä kaikesta visuaalisesti kauniista ja vaikuttavasta oli se sitten pukeutuminen, arkkitehtuuri, taide, sisustus, henkeäsalpaavan kaunis maisema tai liekehtivä auringonlasku. Harrastan valokuvausta, erityisesti luontovalokuvausta ja kuvankäsittelyä. Yritän myös opetella uudestaan neulomaan näinä hyggeilyn kulta-aikoina 😀

Laita viestiä ja kerro mulle jotain kivaa itsestäsi! 🥰 Sun ei tarvitse olla samalta paikkakunnalta.

25.7.2022

Juuri sinä?

Nainen, 44 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Elämästä 44-vuotta on mennyt perheen, opiskelun ja työnparissa. Lapset ovat aikuistuneet ja aikuistumassa vauhdilla. Elämässä on nähty ja koettu asioita, mitkä on muovannut minua.

Nyt haluaisin löytää itseni uudelleen. Kavereita on kadonnut elämänmutkissa, nyt haluaisin löytää juuri ehkä sinut. Löytäisinkö sinusta samansuuntaisesti ajattelevan elämänmyönteisen, iloisen ja huumorintajuisen naispuolisen ystävän Hyvinkään lähettyviltä? Tutustutaan, viestitään, kahvitellaan, kävellään, käydään markkinoilla, kirppiksillä ja mitä keksitään.

Kaipaan selkeästi jotain uutta suuntaa vaikka kaikki on hyvin. Haluan päästä "keski-ikäisten naisten hömppään", haluaisin löytää ihmisen, joka kysyy ja on kiinnostunut arjen asioista. Tasapuolisen ystävän, positiivisen - joka välillä voi kysyä onko tässä järkeä, ihmisen joka tekee ja saa aikaan samalla nauttien sohvaperunaelämästä, tykkää kävellä mutta himoliikkujaa ei odota minusta.

Kuvailisin itseäni tavallisena suomalaisena - pidän ihmisistä mutta ihmissuhdetyön tasapainoksi tarvitsen rauhallisuutta ja muutamia ystäviä, käyn viihteellä ja risteilyllä muutaman kerran vuodessa, työ on tärkeää mutta yritän opetella arvostamaan myös vapaa-aikaa. Vapaa-aikana perhe, mökkeily ja remontit, käsityöt, kotimaan matkailu (kuten myös karavaanielämä) vievät minua. Poikkeuksena tavanomaisesta suomalaisuudesta musiikki ei ole intohimoni - jos kuuntelen musiikkia se on suomalaista lavatanssikulttuuriin sopivaa.

Edellytän rehellisyyttä, toisen kunnioitusta, luotettavuutta, huumorintajua ja iloisuutta.

Löydätkö meistä yhtäläisyyksiä, täydellisyys ei ole tavoitteenakaan. Toivottavasti voisimme täydentää toisiamme ja tuoda häivähdyksiä toisenlaisista vahvuuksista ystävyyteemme.

17.7.2022

Hei. Kavereita pk-seudulta.

Mies, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei! Olen 39-vuotias mies läheltä pk-seutua ja etsin uusia ystäviä, joiden kanssa vois kierrellä puistoja, chillailla ja nauttia kesästä. Se on yksin vähän tylsää.

Olen taiteellinen. Piirrän, maalaan, teen musaa. Joten olisi kiva tutustua myös muihin taideihmisiin. ja varsinkin sellaisiin jotka ovat underground /alternative henkisiä, tai tuntevat itsensä sellaisiksi. Ota yhteyttä jos kaipaat seuraa hengailemaan ja chillailemaan.

15.7.2022

Musaihmisiä lisää kaveripiiriin?

Mies, 23 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Jos nyt koitan tällä kertaa pitää tän tekstin lyhyempänä niin että sen jaksais joku lukeakin, ku oon joka kerta aiemmin tänne päätyny kirjottamaan jonku romaanin... 😆

Joka tapauksessa, olisin pääasiassa ettimässä tämmösenä musanörttinä samanhenkisiä ihmisiä täältä, kun ei niitä niin paljoa omassa kaveripiirissä oo, ja muutenkin vanhat kaverit vähän eri elämäntilanteissa niin ei tuu enää niin usein nähtyä. Enimmäkseen musamaku on Metalli/Rock painotteinen, mutta tuleehan sitä kaikkea muutaki kuunneltua, pyrin olemaan aika avoin musiikin suhteen 🙂

Muita kiinnostuksen kohteita on videopelit ja animea/leffoja tulee kanssa jonkun verran (todella harvoin nykyään) kateltua, tykkään kans eläimistä vaikka ei yhtään omaa lemmikkiä ookaan, ainakaan vielä 🐶🐱

Jos nyt yhtään kuulostaa siltä että vois olla mitään samaa niin selvii varmaan puhumalla enemmän, en viittii tähän nyt alkaa kirjottelemaan sen enempää kun en osaa taas lopettaa sitte 😄

25.6.2022

Vailla ystäviä!

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heippa!
Oon 28v naisenalku Hyvinkäältä ja olen alunperin lähtöisin Hangosta. Opiskelin Turvallisuusalan ammattitutkintoa josta valmistuin alku keväästä.
Minulla löytyy 1v uros koira joka on rodultaan valkopaimenkoira/huskymix. Ystävät kaikki asuvat toisilla paikkakunnilla eikä siksi nähdä kovin usein vaikka käynkin välillä Vantaalla, mutta täällä Hyvinkäällä ei ole kavereita laisinkaan. Luonteeltani oon todella sosiaalinen, alkuun ehkä ujokin. Huumorintajua löytyy huhujen mukaan, mut parasta mussa on positiivisuus, kiltteys, avoimuus ja suorapuheisuus. Alkoholia en käytä ollenkaa enkä myöskään nykyään polta röökiäkään joten minua ei baari reissulle saa juomaan.
Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, mut kuhan olet alle 50v. Suosittelen tutustumaan ja ottamaan selvää, mun kanssa voi puhua aina syvällisistä ja ihan mistä vaan.
Auto löytyy, jolla pääsee eteenpäin, taaksepäin ja tarvittaessa sivuttain, joten paikkakunnallasi ei ole myöskään väliä! Voisinko minä olla se kauan kadonnut ystäväsi? ☺️

17.6.2022

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin kavereita/ystäviä Hyvinkäältä ja lähiseuduilta. Myös ajatustenvaihto esim.sähköpostitse kiinnostaa, toki olisi kiva, jos löytyisi kaveri läheltä niin voisi tavatakin. Olen 36-vuotias nainen, rauhallinen, ystävällinen, ja luotettava. Mulla on kaksi lasta. Tykkään ulkoilusta (mutta en ole kovin liikunnallinen, välillä vähän sohvaperuna :D), kahvittelusta, elokuvista, lautapeleistä, kirppareista... haaveilen jostakin uudesta harrastuksesta ja jotain uutta voisi kokeilla vaikka yhdessä kanssasi!

Olen kokenut, että aikuisiällä on vaikeaa löytää ystäviä. Sellaisia luotettavia, jotka kulkisivat mukana ihan tavallisissa arjen jutuissa, iloissa ja suruissa. Toivon, että tätä kautta löytyisi! Ota yhteyttä, jos toivot samaa :)

16.6.2022

Moi

Nainen, 42 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä Hyvinkään lähettyviltä.Minusta saa seuraa leikkipuistoon tai kävelylenkille.Kahvilaan tai kirjastoon.Hyvinkää-salin keikatkin kiinnostaisi!
Olen 42-vuotias perheellinen nainen,naimisissa ja kahden lapsen äiti.Kiinnostuksen kohteita käsityöt,äänikirjat ja ruokaan liittyvät asiat.

10.5.2022

Moi!

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei,

Olen 31v ja asun Hyvinkäällä. Etsin ystävää/ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja tehdä kenties jotain mukavaa yhdessä. Etätyöt on tehnyt elämästä melko yksinäistä toisinaan. Tykkään lenkkeilystä/ulkoilusta, sulkapallosta, kirppiksistä, kahvittelusta… olisi kiva vaikka liikkua yhdessä tai jotain?:)

3.5.2022

Heipä hei

Nainen, 19 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin jota kuta tai ehkä useampaa kaveria joidenka kanssa toivottavasti viettää aikaa vapaa-ajalla, ja no yleisesti jollekkin kenelle puhua.

Tykkään peleistä, kissoista, Japsi muodista, piirtämisestä, kaikenlaisesta feikki nostalgiasta (Vanhoista peleistä, vinyyleistä, polaroideista yms.).
En keksi mitään muuta nyt tähän mutta jos tuut laittaa viestii niin voin kertoa lisää :-D

Mua kiinnostais erityisesti joku kenenkaa mennä kaupungille kiertelee tai joku kenenkaa alottaa uus harrastus. Joku kenelle lähettää satunnaisia juttuja ja puhuu miten päivä on menny.

Laita rohkeesti viestii, lupaan et oon mielenkiintonen

Discord: Salaatti#8220

Sivu
Takaisin ylös