Ilmoitukset alueelta Joensuu (174 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moi!

Mies, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, olen 25 vuotias mies, ja etsin samanhenkistä ja mielellään samanikäisehköä kaveria.

Viime aikoina ryhtynyt taas kuntoilemaan, vähän kotikuntosalin poikasta alkanut rakentelemaan, kävelylenkeilläkin tulee käytyä kunhan kelit on hyvät.
Pelailen joskus pelejä, yleensä FPS/JRPG/rytmipeli akselilla liikun.

Olisi mukavaa jos olisit lähialueelta, niin vaikka voitaisiin nähdäkin jos siltä tuntuu 😄

Minulta löytyy discord, ota yhteyttä rohkeasti jos kiinnostaa niin päästään tutustumaan paremmin!

Ilmoitus ei vanhene

25.1.2023

Hei!

Nainen, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oma elämäntilanne (parisuhde ei anna parastaan) on tällä hetkellä sellainen, että olisi kiva jutella, viestitellä ja jakaa ajatuksia miespuolisen ystävän kanssa. Tämä piristäisi mukavasti arkea työn ja lasten harrastuskuskausten välillä. Ja voisi olla kiva tavatakin vaikka kahvillakäynnin merkeissä. Olen siis naimisissa ja minulla on lapsia, joten etsin oikeasti vain ystävää. Olen ystävällinen ja positiivinen ihminen ja hyviä ystäviäkin (naisia) minulta löytyy. Uskoisin olevani mukavaa ja hauskaa viestittely/juttuseuraa, vaikka toki myös elämän murheistakin pitää voida jutella.

24.1.2023

Ajatusten vaihtoon

Nainen, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Järkevään ajatusten vaihtoon kaveria etsii naisimmeinen. Kiinnostuksen kohteitani listasin tuohon alemmaksi, olisi kiva jos löytäisit sieltä jotakin sinuakin kiinnostavaa? Ehkä joskus myöhemmin voidaan käydä kahvilla tai kävelyllä, jos siltä tuntuu.

I can write also in English, looking for a friend, not sex.

Kikkelikuvat ja vonkaukset voi jättää suosiolla lähettämättä, ne ei kiinnosta.
En myöskään etsi salaseuraa joten varatut älkööt vaivautuko, en kaipaa mitään draamaa.

17.1.2023

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Joensuuhun muutettua ja erottuani olo on ajoittain yksinäinen. Kaipaisin elämään kavereita/ystäviä. Enemmänkin , jos sellaista osuu kohdalle. Avoimin mielin siis. Olen huumorintajuinen ja urheilusta pitävä koiranomistaja. Olen myös työelämässä. Vapaa-ajalla löydät minut esimerkiksi mökiltä, tai koiran kanssa kamera kaulassa kuvaamassa. Baareissa minuun tuskin tulet törmäämään. Tykkään myös videopeleistä, vaikka tämä harrastus hieman jäänyt töiden ja koiran vietyä aikani. Tiede ja taide lämmittää mieltä. Lämpimän sään tullen näet minut luultavasti koirani kanssa ulkoilemasta milloin missäkin. Myös piirtäminen on mieleen, kuten leipominen ja kokkailu, varsinkin hyvässä seurassa.
Jos näet itsessäsi jotain samaa, niin ota yhteyttä...🙂

16.1.2023

Hei,

Nainen, 61 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen melko tuore joensuulainen ja etsin seudulta naispuolista rentoa, luotettava, huumorintajuista kaveria/ita ja/tai ystävää/iä seuraksi elämään, aluksi vaikkapa ulkoiluun, päiväpatikointiin, sulkapalloon, keilaamaan, elokuviin tai ruokailuun - siis ylipäätään mukavaan yhdessä tekemiseen. Iällä ei ole väliä, kunhan asenne on avarakatseinen ja muutoinkin kohdillaan eli sanoisinko nuorekas eikä kaavoihinsa kangistunut.

Arkipäiväni kuluvat mielenkiintoisen työn ja työkavereiden parissa. Vapaa-aikaani vietän mm. kotihommissa nikkaroiden, piirtäen, suunnitellen, lukien, haastavia ristikoita täyttäen ja tyttären perheen kanssa hääräten. Erityisen tärkeää on luonnossa liikkuminen ylipäätään ja marjastaminen ja sienestäminen, onkimisestakin tykkään.

Tosikko en todellakaan ole ja kanssani pitää kestää huumoria hölmöstä tilannekomiikasta mustaakin mustempaan, esimerkkeinä suosikeista Monty Python, Siskonpeti, Rakkaat lapset, Jukka Lindström, Kiroileva Siili, Saako tälle edes nauraa, Aristoteleen kantapää.

Osaan ja haluan tietenkin keskustella syvällisestikin, mutta sellaiseen ajatustenvaihtoon/avautumiseen pitää toiseen ensin tutustua luottamuksen rakentamisen kautta.

Jos tuntuu, että voisimme tulla juttuun, niin aletaan viestimällä tätä kautta.

13.1.2023

Heipä Hei!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei olen 20 vuotias, Joensuusta. Olen asunut joensuussa jo noin 4-5 vuotta. Kavereita minulla on, mutta ei paljoa joiden kanssa voisin vain pitää hauskaa, kahvitella ja vaikka höpötellä kaikista mistä voisi höpötellä.
Olen luonteeltani aluks hieman ujo, mut jos alkaa juttelut sujua nii olen hyvin puhelias. Olen myös aikalailla hyvin suorasananen, eli sanon vahvasti oman mielipiteeni ja joskus saatan olla hyvin väliinpitämätön, mutta muuten luotettava, ystävällinen, hauska ja huolehtivainen ihminen. Vapaa-ajalla yleensä pyörin joensuun keskustassa tai sitten kotona vaan pelailen puhelimella tai katon nf.
Toivoisin että jotain frendejä löytys, joiden kanssa voisin pitää hauskaa ja höpötellä, joten jos kiinnostaa niin löydät, pistä vain sähköpostilla viestiä.

12.1.2023

Ohoy! Onko spekulatiivisesta fiktiosta innostuneita linjoilla?

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyykö täältä muita spefistä (fantasia, scifi, kauhu) innostuneita? Erityisesti minua kiinnostaa tällä hetkellä kaikki kirjoittamiseen liittyvä. Kirjoittelen itse lähinnä novelleja, mutta toki muutkin kirjallisuuden lajit kiinnostaa. Olenkin aprikoinut, että olisi varmasti antoisaa keskustella luovasta prosessista, hahmojen kehittelystä, henkilökohtaisista oivalluksista jne. Ja toki myös elämästä ylipäänsä. Kuka on sun lempikirjailija?

Kirjoittelemisiin!

10.1.2023

Heipsun! :)

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!

Oon 23-vuotias nainen ja asustelen Joensuussa poikaystäväni kanssa. Uudet kaverit ja ihan vaan vaikka juttuseurakin kelpaisi, kun ei sellaisia liiemmin ole 😅 Olis kiva jos olisit suurinpiirtein samanikäinen, mutta sillä ei niin väliä mistä päin oot 😌

Mun harrastuksiin kuuluu salibandy ja laulaminen. Musiikki on muutenkin lähellä sydäntä. 😍 Vapaa-ajalla tykkään mennä ja tehä tai sit vaan olla ja hengailla.

Luonteeltani oon luotettava, rehellinen sekä avoin. Muhun on helppo tutustua ja oon tosi rento ja menevä persoona. Saatan vaikuttaa aluks vähän ujolta, mutta kun mut oppii tuntemaan ja rentoudun nii siitäpä se sit lähtee 🤪

Jos kiinnostaa, niin saa laittaa viestiä joko täällä tai jossain muualla 😊
SC: jjanskuuj
IG: janninooraa

Ilmoitus ei vanhene! 😇

4.1.2023

Kaveria!

Mies, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moro! 43v mies haeskelee naispuoleista kaveria jutustee kaikesta ja jota tietenkin myös näkee! Asustelen Joensuun lähellä ja olen varattu jo mutta olen muuten yksinäinen...

3.1.2023

Heips!

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen nainen 28 vuotta, avoliitossa mieheni kanssa, vailla naispuoleisia kavereita Joensuussa. Iälläsi ei ole väliä.

En käytä somea tai älypuhelinta, ja tarkoitus olisi hengata ihan kasvokkain. Siksi olisi mainio, jos asuisit Joensuun keskustan tienoilla, kuten itsekin, niin tapaamiset olisi näppärä järjestää vaikka spontaanistikin.

Yhdessä voitaisiin harrastaa vaikkapa liikuntaa, retkeilyä, kokkailua, musisointia, piirustusta, lautapelejä... Riippuen sinunkin taipumuksistasi. En tällä hetkellä vietä paljoa aikaa keskustassa, mutta ehkä saat minut ihastumaan kaupunkielämään!

Olen pohdiskeleva luonne, joten kanssani saa aikaan syvällisiä keskusteluja ihmiselosta, yhteiskunnasta, maailmankaikkeudesta tai vaikka tiskiharjasta. Tietysti niin kauan, kun kumpikin on halukas näkemään uusia näkökulmia, eikä tuputeta omia totuuksia toiselle. Lähtökohtasesti on kuitenkin helpompi, jos ollaan jotakuinkin samalla puolella. Minulla on ollut aiemmin vegaanisia ystäviä, mutta en halua tällä kertaa sellaista.

Muita ominaisuuksiani ovat mm. peruskohteliaisuus, rehellisyys, maanläheisyys, huumorintaju, herkkyys ja introverttiys.

Hyvän ystävän kanssa pystyy puhumaan ihan kaikesta siten, että kunnioitus ja luottamus säilyy. Matka siihen voi olla pitkä, mutta sopivan ihmisen kanssa motivoiva.

Jos kiinnostuit, kerrohan sinäkin hieman itsestäsi ja millaiset meidän "ensitreffit" voisi olla :)

1.1.2023

Hellou!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kaipailisin elämääni ystävää, jonka kanssa kahvitella ja puhua jonnii joutavia!😊 Oon 24w ja asustelen avopuolison kanssa Joensuussa. Tällä hetkellä päiviä kuluttaa hyvin pitkälti opiskelu ja työt sen ohella. Saatan aluks olla hieman ujo,mutta sit ku tuun kuorestani ulos nii miun kaa voi keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä😄 Tykkään ulkoilemisesta, etenkin kesäisin luontopolut on best! Viini-illat,lautapelit, kahvihetket, shoppailu, you name it🤩 Rohkeesti vaan viestiä tulemaan,uudet tuttavuudet on aina tervetullutta😊

24.12.2022

Moi etsin kavereita:)

Nainen, 18 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei olen 18-vuotias tyttö joensuusta ja etsin lisää uusia kavereita.Tykkään meikkaamisesta, salilla käymisestä, joka on nyt hetken tauolla ja ulkoilusta koiran kanssa.
Olisi kiva myös jos mahdollisuus olisi nähdä kasvotusten. Asustelen 2 kissan ja yhden koiran kanssa.
Tykkään myös käydä paljon viihteellä.
Kavereita etsin mieluitein 18-23 ikä väliltä.
Snäpin voi saada kysymällä.
Kerro vaikka jotain mikä tekee sut onnelliseks:)

21.12.2022

Kavereita Joensuusta!

Nainen, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Olen muuttamassa mieheni kanssa Joensuuhun joulukuun lopussa ja etsin aitoja ystäviä/kavereita joiden kanssa voisi viettää aikaa vapaa-ajalla esim kävely/juoksu, kahville ja joskus esim illan viettoon ja tykkään käydä myös keikoilla joten jos sellaiseen löytyy seuraa:)

Olen 32-vuotias nainen, sosiaalinen ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kiva löytää samanhenkisiä ja joka tykkää samoista asioista.

Kirjoittele ihmeessä jos kolahti!

21.12.2022

Hellurei ja hellät tunteet

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi, 22-vuotias Nainen Joensuusta ettimässä juttu seuraa mieluiten oman ikäistä seuraa ja peliseuraa myös c: Tunnen olon hieman yksinäiseksi ja päivät meneekin videopelien ja sarjojen katseluun kotona kissan kanssa. Haluaisin mennä ulos ihan vaikka vaan kävelylle tai pitämään hauskaa. Mie tykkään piirtää, pelata ja huumorintajua löytyy myös ja olen nimittänyt itseni pikku-myyksi. Aluksi saatan olla hieman ujo mutta ajan kanssa helpottaa

13.12.2022

Uusia kavereita?

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!
Täällä kavereita vailla olisi 27-vuotias nainen joensuusta. Tällä hetkellä oon äitiyslomalla 3kk:n ikäisen vauvan kanssa, joten etenkin toisten nuorten äitien seura kiinnostaa.
Oon rauhallinen ja iloinen ihminen, joka tulee juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Tykkään liikkua ulkona sekä käydä salilla. Myös lemmikit ja niiden kanssa touhuuminen on ihanaa!
Kaverin kanssa olisi kiva vaikka kahvitella, käydä kävelyllä, kierrellä kauppoja tai ihan vaan kyläillä toisten luona. Olis kiva, jos olisit suunnilleen saman ikäinen eli noin 20-30v. Lapsia ei tietenkään oo sinulla pakko olla mutta itellä vauva kulkee paljon mukana niin sen seuran ei pitäisi haitata. 😊

Sivu
Takaisin ylös