Ilmoitukset alueelta Joensuu (195 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävä Joensuusta?

Nainen, 45 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin ystävyyttä, joka sisältäisi sopivasti samankaltaisuutta, aitoutta, vastavuoroisuutta. Toiveissa olisi löytää naispuolinen ystävä Joensuusta, lähtisitkö kaveriksi kävelylenkille, kirpparikierrokselle, Botanialle?

Vapaa-aikaani vietän pääasiassa luovien juttujen parissa kuten elokuvat, kirjat & valokuvaus. Tykkään vierailla myös näyttelyissä, museoissa, kävellä niin kaupungin kaduilla kuin myös metsäpoluilla/veden äärellä.

Muutaman kerran vuodessa tulee käytyä keikoilla. Scandinavian Music Group, Pomme, Olavi Uusivirta, Ludovico Einaudi, Arppa, Alanis Morissette, Malla, Nils Frahm, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Alvaro Soler, Rotem Cohen, Samae Koskinen, Yona, Marconi Union, Enya löytyvät (ainakin) Spotifyn soittolistaltani. Elokuvista ikisuosikkeina ovat pysyneet Biutiful, Amelie, Kieslowskin Kolme väriä, Maanantain auringossa, Elämäni ilman minua sekä Kaurismäen elokuvat. Elän perheeni kanssa, johon kuuluvat aviomieheni ja pian aikuistuva nuoremme. Arkisin käyn töissä.

Lempiväreinäni tänä syksynä hehkuvat sammaleenvihreä & oranssinpunainen. Tässä jotain pientä minusta. Entä sinusta? Jään odottamaan postiasi. 😊

tänään

Uskontoasioista kiinnostunut etsii kavereita

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Lev Sestov, Herakleitos, Rene Guenon, islam, hindulaisuus, zarathustralaisuus, taolaisuus, Jean-Luc Godard, Robert Bresson, Teuvo Tulio... Lista voisi jatkua loputtomiin, mutta kysynkin että pistikö yhtään silmääsi? Ne on joitain asioita joihin olen perehtynyt tai haluaisin.

Olen siis sellainen tapaus joka on netin kautta kasvanut ja vieläkin sen kautta elää kun ei ole ollut mitään tarpeeksi läheistä elämää perheessä eikä kouluissa. Olen eräänlainen "nörtti" koska olen kiinnostunut sellaisista asioista kuten peleistä, elokuvista ja etenkin uskonto/filosofia liittyvistä lukemisista. En kuitenkaan ole niin "syvällinen" ihminen ettäkö "yksinkertaisten" ihmisten kannattaisi minua vältellä, kuitenkin ajattelen itseäni melko yksinkertaiseksi myös. Yhteensopivuus vain riippuu siitä onko meillä yhteisiä kiinnostuksia. Uskontoasioissa kallistun ortodoksiseen kristinuskoon päin. Jos koet kiinnostusta mutta olet esim. eri mieltä maailmankatsomuksellisesti niin sanon vain sen että minulla on liberaalinen ja agnostinen tausta sekä aloin muuttua "traditionalistiksi" ja uskonnosta kiinnostuneeksi vasta lähiaikoina eli en välitä erilaisuudesta kunhan on jonkin sortin kunnioitusta eri mielipiteistä. Viimeiseksi mainitsen etten välitä paljoakaan politiikasta vaikka olenkin alkanut seuraamaan sitä.

“Man matures when he stops believing that politics solves his problems.”

Minuun voi ottaa yhteyttä joko täällä tai mieluiten Discordissa
Discord: möö#3169

3 päivää sitten

Hellurei :)

Mies, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei sinä lukija siellä, täällä kirjoittelee -97 syntynyt mies. Etsin seuraa ympäri suomen, mutta pääsääntöisesti Itä-Suomesta. Sukupuolellasi ei ole väliä, tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa, jos kunnioitat minua, minä kunnioitan sinua, jos käyttäydyt hyvin niin myös minäkin jne. Toivon kumminkin, että olisit ikäluokkaa 18-35 paikkeilla ja olisit edes hiukan keskustelutaitoinen! En halua vastata yhden sanan viesteihin, sellaiset turhauttaa, enkä saa sinusta ihmisenä mitään irti...

Olen tosi rento ihminen ja avoin, sekä suorasanainen, sanon asiat liian suoraan. Luottamus ja rehellisyys on tärkeä ja toivon sen olevan molemminpuolista. Olen introvertti, mutta tulen tosi hyvin toimeen kaikkien kanssa, olet sitten eksovertti, introvertti tai ambivertti.

Kiinnostuksen kohteina tosissaan tietokonepelit, urheilu kaikinpuolin ja ps5 pelit, Ruoanlaitto, kävelylenkit, jonka ohella voi jutella, muuten jutustelu kahvin ääressä tai muuten vaan chillailu ja Netflixin katsominen jne. Olen myös käynyt kalassa ja tykkään käydä laavuilla. Vaeltamaan minut saa mukaan myös, mutta tarvittavia välineitä en tosissaan vielä omista (kiinnostus vain).

En hirveästi tykkää baarissa käydä, mutta tykkään juoda alkomahoolia muuten esimerkiksi toisen luona tai kotona yms. Ei ole kumminkaan säännöllistä. Olen muuten täysin päihteetön ja harvemmin juonkaan.

Kaikenlaiset ihmiset on tervetulleita tutustumaan ja heittämään viestiä sähköpostiin tai tänne viesteihin. Snapchatin, Kikin, Wapin, instagramin, facebookin jne annan kun ollaan tutustuttu hetken aikaa. Toivon, että esittäydyt ja kerrot kuka olet :) ja mistäpäin. Helpottaa tutustumista.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin, toivon sinulle hyvää päivää, iltaa, aamua, viikkoa, viikonloppua, milloin ikinä luetkaan ja kiitos jos jaksoit lukea tänne asti.
(Ei tarvitse ujostella viestin lähettämisen suhteen, olit sitten parisuhteessa, perheenäiti, perheenisä, kuka tahansa. Jos kemiat kohtaa ne kohtaa, kaikki tervetulleita tutustumaan)

[Huom, …

3 päivää sitten

Hei! ☺️

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka, oon 24 vuotias nainen Joensuusta. Opiskelen maalariks ja koen oloni aika yksinäiseks jonka takii lähes kaikki vapaa-aika menee vaan kotona ollessa. Luonteeltani oon sosiaalinen, puhelias, huumorintajunen, ystävällinen sekä luotettava. Lähimpänä sydäntä on musiikki ja eläimet ja vapaa-ajalla tykkään liikkuu ulkona ja matkustella, laulaa, leipoo millon mitäkin, ja jos seuraa löytyy nii käydä esim kahviloissa, shoppailemassa sekä kirppareita kiertelemässä. Jos siusta tuntuu että haluisit tutustuu nii parhaiten miut tavottaa snäpistä, tiia_annikaa nimellä. 🤗

16.9.2023

Morjes!

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

24-vuotias juuri Joensuuhun muuttanut miehen alku etsii juttuseuraa / uusia kavereita sukupuoleen tai ikään katsomatta!

Oon itte tämmönen suht. introverttimpi ja rauhallisemman puoleinen kaveri, mutta kun alkujännitys lievenee niin hyvinkin avoin ja puhelias, kaikin puolin rento ja hyväntuulinen kaveri myös.

Vapaa-ajalla tulee ajeltua autolla, kuunneltua musaa ja jonkin verran liikuntaakin tulee harrastettua (salin aloittaminen harkinnassa).

Ihan perus juttuja siis aika pitkälti!

Ja tässä vaiheessa hyvä jo varmaankin tehdä selväksi se, että seurustelen enkä etsi mitään sen vakavempaa joten pidetäänhän jutut hyvän maun rajojen sisäpuolella!

Jos siis kolahti, niin voit laittaa koodia tulemaan mulle snäpissä 👉🏻 aleksijuhaa

Kuulemisiin!

12.9.2023

Ystäviä?

Nainen, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen joensuussa asuva 26 vuotias nainen.
Perheeseeni kuuluu aviomies, 2v taapero ja 3kk ikäinen vauva. Hakusessa olisi ystävä/ystäviä Joensuusta ja lähialueilta. Sinulla ei ole pakko olla lapsia. Oman ajan puitteissa olisi kiva myös käydä esim. Kaupungilla, kirppareilla, baarissa viinillä tms mitä ikinä keksiikään.
Tykkään myös reissata ja lenkkeillä.
Olen huumorintajuinen, rauhallinen ja viihdyn mieluummin ihmisten seurassa kuin yksikseen. Iällä ei ole suurempaa merkitystä.

Jos tuntuu että meillä voisi olla jotain yhteistä nii laita viestiä tulemaan! (:

8.9.2023

Synkeä Syksy

Nainen, 37 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ehkä kolmas kerta toden sanoo, joten laitetaanpas tämä sivusto uudemman kerran testiin.. Etsinnässä olisi juttuseuraa, ajatuksenvaihtoa, ehkä jossain vaiheessa vaikka kahville, lenkille tai vaikka elokuviin..

Omiin harrastuksiin kuuluu mm. koiran kanssa lenkkeily, tietokoneella pelaus (Sims4, Simscity), lukeminen, musiikinkuuntelu, Playstationilla pelaus (Diablo 3 & 4, Crash Bandicoot, Sonic), elokuvien sekä sarjojen katselu.

Laittelehan viestiä ja kysele toki lisää jos tuntui vähänkin kolahtavan :)

30.8.2023

Moi!

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tosiaan täällä 28v miekkonen Joensuusta etsii jutteluseuraa :) Vähän itestäni voin kertoa tässä. Elikkäs, tykkää liikkua luonnossa, esim kalastaen taikka muuten eräillen. Pelailen myös jonkin verran videopelejä ja kattelen leffoja/sarjoja ja harrastan frisbeegolfia 🙃 Tulkaa laittamaan viestiä ihmeessä :)

17.8.2023

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 20v opiskelija. Ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja löytää suht samanikäisiä kavereita Joensuun seudulta, joitten kaa vois tehä mitä nyt ikinä keksitäänkään.

Varsinaisia harrastuksia mulla ei oo, mutta kiinnostuksen kohteita löytyy aika laidasta laitaan. Vapaa-aika kuluu tv-sarjojen, kirjojen, somen selaamisen, käsillä tekemisen ja liikunnan parissa.

Luonteeltani oon huumorintajunen, luova ja luotettava. Alkuun vähä ujo, mutta alkujännityksestä ku pääsee, nii lähen helposti mukaan juttuihin. Mennään vaikka pelaa lautapelejä tai kävelylle, jos ei muuta keksitä.

Nakkaa ihmeessä viestillä, nii jubaillaan ja katotaan, mitä keksitään🤩

14.8.2023

Moro!

Mies, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moro! Mie oon 27 vuotias nuori mies ja oon asunut nyt 2,5 vuotta Joensuussa kuitenki monesti tuntuu että oon aika yksin vaikka kavereita jonkin verran löytyyki. Uusia ihmisiä ei elämään juuri oo tullu muuten kun työn kautta. Ois kiva löytää kaveriseuraa kahville, juoksulenkille, uimaan, salille ja kaikkeen muuhunkin maholliseen aktiviteetteihin. Mie oon luonteeltani aika kiltti, rauhallinen, toiset huomioon ottava ja oon aina tykänny urheilla tosi aktiivisesti ja pitää sillä tavalla itsestäni huolta.

Snapchatissa miut parhaiten tavoittaa! vianane96. 😊

Kirjoittelemisiin! 🙂

6.8.2023

Ystäviä läheltä ja kaukaa

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä kirjoittelee 23-vuotias yliopisto-opiskelija. Olen asunut Joensuussa lähemmäs kolme vuotta, mutta joensuulaisia kavereita on edelleen todella vähän. Olis ihana löytää ystäviä, joiden kanssa puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä käydä vaikkapa kahvilla tai leffassa. Liikun melko paljon Jyväskylä-Joensuu-väliä, eli Jyväskylässäkin voin helposti livenä tavata. Yhteydenotot kauempaakin ovat tervetulleita, nettiystäville on myös aina tilaa!

Päivät menee mulla tätä nykyä enimmäkseen YouTubea katsellessa. Tykkään myös lukea kirjoja, kuunnella musiikkia, katsella sarjoja ja pelata videopelejä (Zelda on tällä hetkellä erityisiä suosikkejani). Saattaa olla, että mut saa raahattua tekemään jotain aktiivisempaakin kodin ulkopuolelle :D Oon tosi hassutteleva tyyppi, ja yritän olla ottamatta elämää turhan vakavasti (vaikka se usein hankalaa onkin).

Jos tuli sellainen fiilis, että meillä kemiat kohtaisivat, laita rohkeesti viestiä. Olis kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, sukupuolella ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan oot hyvä tyyppi!

Muhun voi ottaa yhteyttä täällä, discordissa nimimerkillä cyberkat. tai sit snäpissä nimimerkillä outokorva.

Sivu
Takaisin ylös