Ilmoitukset alueelta Jyväskylä (347 kpl)

 - 
 
eilen

Moro! 👋

Mies, 32 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen lähtöisin Pohjois-savosta ja olen töiden perässä tullut Jyväskylään. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen, muut huomioon ottava ja alkuun hieman ujo. Ujous yleensä häviää melko nopeasti, kun huomaa että kemiat kohtaa ja siitäpä sitä hyvin sosiaaliseksi muuttuu 😁

Harrastelen kalastusta, metsästystä, uintia, lenkkeilyä, satunnaista pelailua ja yritän opetella pianon soittoa 🎹
Olen melko avoin kokeilemaan kaikkea uutta ja jännää, eihän sitä koskaan tiedä jos siitä tulisi vaikka uusi harrastus 🤔

Toivoisin löytäväni Jyväskylän lähiseuduilta kavereita, joiden kanssa puhua ja viettää aikaa. Toki saa kauempaakin ottaa yhteyttä, jos tykkää keskustella viesteillä 😄 Sukupuolella ja iällä ei väliä.

2 päivää sitten

Moooi

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heeipsan!
Olisi mahtavaa löytää joku hyväsydäminen, joka voisi auttaa mua ja olla mun pelastava enkeli näin joulun alla ❄️
Olen huumorintajuinen ja hyvin empaattinen ihminen, jolla on hemmetin suuri sydän! ❤️

29.11.2022

Heeips!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heeipsan!

Etsin täältä uusia kavereita/jopa ystäviä🥰
Samalla olisi mahtavaa löytää joku hyväsydäminen, joka voisi auttaa mua ja olla mun pelastava enkeli näin joulun alla ❄️
Kerron tuosta asiasta lisää viestitse, tule siis tutustumaan ja laittamaan viestiä rohkeesti!
Olen huumorintajuinen ja hyvin empaattinen ihminen, jolla on hemmetin suuri sydän! ❤️

Kik: sinimoii1
Snäp: sinzaa00

28.11.2022

Heippa🖤

Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heii! Oon 21-vuotias nainen ja muuttanut Jyväskylään nyt syksyllä opiskelujen perässä. Kaipaisin täältä päin tosiystäviä joiden kanssa hengailla. Oon empaattinen, ilonen ja helposti lähestyttävä. Tykkään kaikenlaisesta liikunnasta, mutta myös löhöillä sohvalla herkut kainalossa😋 Tykkään myös shoppailla ja käydä välillä yöelämässäkin🤩 Ois kiva jos laittaisit viestiä!

26.11.2022

Tanssijoita tanssinäytökseen

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei, olen 31 vuotias jyväskyläläinen tanssinharrastaja. Etsin 20-40 vuotiaita tanssikavereita tekemääni tanssinäytökseen (7 tanssia, nykytanssi, jazz, katutanssi) Valokuvaan/videoin tansseja instagramiin/youtubeen. Kysy lisää jos kiinnostuit :) Harjoitukset alkaisi tammikuussa 2023

(Tein uuden ilmoituksen, koska edellinen ilmoitus ja keskustelut hävisi, joten laittakaa uudestaan viestiä, tekin ketkä jo olitte laittanut :)

25.11.2022

Uusia kavereita hakusessa

Nainen, 26 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka!

Oon 26v nainen Jyväskylästä ja monet kaverit on muuttanu täältäpäin toisille paikkakunnille, joten olisi kiva löytää tätä kautta uusia ihmisiä elämään. Vapaa-ajalla kattelen sarjoja ja käyn lenkillä. Tykkään myös käydä joskus baareissa tai ihan vaan istua kotona iltaa. Jos yhtään kolahti niin tuu laittaan viestiä :) Huom. Etsin vain naispuolisia kavereita!

25.11.2022

Moi kaikille!

Mies, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Kiltti, kohtelias ja siisti mies Jyväskylästä. Arki koostuu kolmen kissan kanssa hengailusta, yleisestä elämänhallinnasta, musiikin kuuntelusta ja kitaran soitosta. Kahvista tykkään kanssa sekä hyvistä kirjoista ja leffoista.
Harrastan myös hiphop-tanssia, vaikka musiikkimakuni onkin hyvin laaja.

Etsin seuraa kaikenlaisista, täysi-ikäisistä ihmisistä. Ei väliä oletko mies / nainen tai jotain muuta. Chattailu-seura nyt ensimmäisenä mielessä, mutta jos kemiat kohtaa hyvin niin olen avoin myös livetapaamisille vaikka kävelyn, kahvittelun, leffan, musankuuntelun tai minkä hyvänsä parissa. Virtuaalipelit myös kiinnostaa.

Laita rohkeasti viestiä, jos yhtään tuntuu, että vois olla yhteistä juteltavaa!

21.11.2022

Hejsan🤗

Mies, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen >.<~

24 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta. Varsinainen kotialueeni on Pohjanmaa c:
Päätoiminen opiskelija, pääaineena matematiikka~

Luonteeltani olen aika ujo ja hiljainen irl aluksi, vielä enemmän joskus teini-iässä sen kans oli vaikeaa. Hieman omanlaatune lumihiutale kans varmaa oon(tosin eikös me kaikki :'D). Jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin vuosien varrella oon kuullut välillä melko tuntemattomiltakin et "ihan kuin olisivat tunteneet kauan", ja oon tosi otettu ku joku kokenu turvalliseksi puhua syvistäkin asioista ja avautua.
Ystävyydessä kaikki menee aina arkisesta smalltalkista aina syvällisiin ja tunneladattuihinkin keskusteluihin, kaikella sillä on paikkansa~
En piittaa baareis käymisest tai kans isoista porukoista/tapahtumista, on tullu huomattua, et itelle tutut pienet kokoontumiset on mukavempia ja parhaiten itelle toimii jos son kahen kesken ja siinä sit jutella kaikest arkipäiväsest tai syvällisest.

Luottamus, empatia ja avoimuus best~ Kynnystä ei oo, oot just semmone ku oot, son mitä eniten voi toivoa.

Murheista voi aina tulla puhumaan vaikka kavereita ei oltais, mielenterveysasiast osuvat lähelle sydäntä sekä omal kohal, mutta myös läheisten kohal ja ihmisten joita tunnen tai lyhyen elämäni aikana tuntenu; Niissä en ikinä tuomitse oli kyse miten vaikeasta asiasta vaan ja aina voi tosiaan huonosta olosta tulla puhumaan, jos siltä tuntuu. Vapaaehtoisena päivystäjänä olen ollut aiemmin 4 kuukauden ajan kuuntelemas yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden huolia ja auttamas.
Mut tosiaan, loppujen lopuksi se on hieman vaikea itseä rueta kuvailemaan vaikka tykkäänki aatella et oon itsetutkiskeleva ja suht hyvin itseni tunnen, parhaitenha tutustumal nää selviää :')

Harrastuksia mul ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä);
Kiinnostuksia on historia, uskonnot, Amerikan politiikka, …

19.11.2022

Kaveria vailla

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 30 vuotias nainen Jyväskylästä. Meillä on kaksi kouluikäistä lasta ja kissa. Etsin elämääni kavereita, joiden kanssa viettää aikaa esim. lenkillä tai kahvilla. Baareissa käyn harvoin, keikoilla muutamia kertoja vuodessa. Olisi kiva löytää suunnilleen samanikäisiä kavereita.

19.11.2022

Voiko tälläi löytää sielunystävän?

Nainen, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tuntuu vähän hassulta kun tavallisesti tämmöistä tulee kirjoitettua deitti-ilmoituksissa, mutta menkööt.

Kaipaan sellaista jolle höpöttää välillä päivän kuulumisia, laittaa viestii kun tapahtuu jotain hassua, odottamatonta tai ihan vaan huolia. Tai sitten toisinpäin, että hän laittais miulle. Hengata jopa välillä. Soittaa puheluita luurilla tai discordissa/whatsappissa. Kirjeitäkin tykkään rustailla!

Olen ihmisenä keskeneräinen, mutta kukapa ei olisi. Olen empaattinen, mustan huumorin kyllästämä ambivertti. Toki, olen ehkä naisena vähän "outolintu" tai koen etten osaa puhua ns. perinteistä naista. En pelkää hämähäkkei tai "ällöttäviä" asioita. En tiedä parhaimpia meikkimerkkei tai mitä on Henkkamaukalla valikoimassa atm.

Sen sijaan tiedän paljon psykologiasta, tunnekäsittelystä, ihmisen kasvusta elämän aikana, eri askartelutekniikoista, kirjoista mitkä saavat ajattelemaan, sarjakuvista mitä voi lukea monta kertaa, leffoista joitten kuvaus, ohjaus sekä näyttelytaidot inspiroivat sisäistä luovaa hulluani, tai odotin niitten ilmestymistä, tv-sarjoista joihin jäin koukkuun heti, sekä valikoiduista pc-peleistä, joitten parissa pystyy viettämään monta tuntia jonka jälkeen tuntuu kuin olisi lukenut hyvän kirjan. Hyvät kirpparipaikat myös tiedän.

Mutta siusta en tiiä mitään ainakaan vielä. En tiedä mikä on suosikkituoksusi, milloinka viimeksi olet kiivennyt puuhun tai mikä saa siut nauramaan? (Jos yhä luet tässä kohi tätä nettisivun etusivulla, klikkaa otsikosta niin näet loput tästä romaanista. Etusivulla näkyy tekstistä vain rajallinen määrä :'< )

Olen myös viherpeukalo ja eläinrakas. Kettukuvilla minnuu voi piristää, sekä eläinaiheisilla giffeillä tykkään reakoida viestien välissä. En jaksa enää kauhean usein lähteä baareilemaan, sillä vapaapäivät vuoroduunissa ovat ripoteltu epäsäännöllisesti. Mutta kotisohvalla voin nautiskella punkkua tai vinkkua höpöttäen niitä näitä, syvällistä sielunelämää tai pinnallista höttöä. Tai olla vain hiljaa. Sellainen seura …

10.11.2022

Uusia ystäviä hakusessa

Mies, 38 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen tässä ajan saatossa huomannut että vanhat ystävät ovat enemmän tai vähemmän kadonneet ja muutto uudelle paikkakunnalle ei ole tietenkään asiaa auttanut. Tarkoitukseni olisi siis etsiä uusia ystäviä elämääni joiden kanssa voisin jakaa niin ilot kuin surut ja mahdollisuuksien mukaan kenties jopa harrastukset. Olen todella rento ja tulen hyvin kaikkien kanssa juttuun, huumorintajua löytyy ja tykkään yrittää löytää asiasta kuin asiasta aina ne parhaat puolet. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä valokuvaus, musiikki , lukeminen ja pelaaminen. Hylättyjen paikkojen tutkiminen ja niiden valokuvaus on intohimoni mutta se on jäänyt ikävä kyllä nyt taka-alalle kun ei ole oikein seuraa löytynyt reissuille. Ehkä sekin asia muuttuu tulevaisuudessa. Sinulta toivoisin huumorin tajua ja rentoa asennetta elämää kohtaan , iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä. Voit asua lähellä tai kaukaa, viestit kyllä löytää aina perille. Asun tyttöystävän kanssa eli olen siis suhteessa joten pelkästään uusia kavereita tosiaan etsin :)

9.11.2022

Moikka! 💙

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 22-vuotias nainen Jyväskylästä ja asustelen täällä 7-vuotiaan sekä 1-vuotiaan vanhan kissojeni kanssa 🐈
Minua on sanottu pienestä asti ilopilleriksi ja sellainen kyllä useimmiten olenkin, oon nähnyt tosi paljon elämää ja kokenut kaikenlaista ikävää, mutta silti tässä vaan porskutetaan aina eteenpäin eli voisin sanoa että olen myös henkisesti erittäin vahva!
Luonteeseeni kuuluu myöskin isona osana huumorintaju, välittäminen aidosti muista, kuuntelevaisuus sekä luotettavuus.
Tykkään pelailla erilaisia pelejä (lautapelit, korttipelit, pleikkari) , lenkkeillä, käydä salilla, kokkailla, katsella leffoja/sarjoja, välillä myöskin viihteellä, kuunnella musiikkia, lauleskella lähes missä vain ja milloin vain 😅
Olisi ihanaa löytää joku jonka kanssa käydä eri paikoissa ja aloittaa vaikkapa joku harrastus, kotona nimittäin tulee vietettyä aikaa vähän liiankin kanssa😁
Toki tykkään myöskin hengailla kavereiden kanssa joita on jonkun verran täällä suunnalla, mutta silti olisi aivan mahtavaa löytää sellaisia lisää, sillä eihän niitä ikinä voi liikaa olla 🥰🥰

Mutta joo, kaikenikäiset ja sukupuoliset ovat tervetulleita laittamaan viestiä vaikka suoraan snäpissä ➡️ sinzaa00

9.11.2022

Heippa :)

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä kirjoittelee 31-vuotias nainen Jyväskylästä.
Etsinnässä olisi uusia ystäviä Jyväskylästä ja etenkin naispuoleisia. Hyviä ystäviä ei ole ikinä liikaa. Voidaan myös perustaa esim watsapp ryhmä mikäli olisi kiinnostusta isommallekkin porukalle.

Luonnettani kuvaa sosiaalinen,empaattinen sekä luotettava.
Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä, tykkään liikkua luonnossa,retkeillä, matkustella,istua kahvilassa, nähdä ystäviä,käydä ulkona syömässä jne. Minusta saa seuraa vaikka mihin :)

31.10.2022

Uusia ystäviä / ystävä etsinnässä 💗

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa! Ystävien kanssa on tullut viime vuosien aikana kasvettua erilleen ja tuntuukin ajoittain yksinäiseltä. Meillä on pieni perhe johon kuuluu 4 vuotias tyttö, puolisoni sekä koiria 🐶 Työt ja perhearki ottavat oman aikansa, mutta tuli jotenkin havahduttua siihen miten yksinäinen sitä toisinaan onkaan vaikka perhe onkin ympärillä. Tuntuu kummalta kirjoittaakin tätä viestiä sillä en ole mikään kirjoituksen mestari, Hahhah.

Mutta hakusessa olisi tosiaan ystävä 💗 Olen itse luonteelta iloinen, positiivinen ja hyvin elämänmyönteinen joka tulee helposti juttuun kaikkien persoonien kanssa. Mutta ystävyys tasolla kemioiden pitää natsata myös hyvin yhteen, ettei se jäisi vain ”hyvän päivän tuttu” tasolle, vaan että pystyisi aidosti luottamaan toiseen ja rakentaa ystävyyttä. Rakastan hyviä keskusteluja ja olen hyvä kuuntelemaan.

Vapaa-ajalla pidän ulkoilusta ja luontopoluista. Perheen kesken vietetystä ajasta, shoppailusta ja kesäisin myös vapaasukellan paljon. Yrittäjyys on myös intohimoni ja elämäntapa. Laita rohkeasti viestiä niin jutellaan lisää! ☺️

31.10.2022

Etsin kavereita

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei!

Olen 22-vuotias, yksin asuva ja töissä käyvä nuori nainen Jyväskylästä. Etsin pääosin 18-27-vuotiaita kaveriseuraksi ja keski-suomen alueelta, koska en tarvitse kirjekavereita.
Olen ilta-ja yöihminen, tykkään jutella syvällisiä ja jutella kaikesta tyhjänpäiväisestä. Lähdetään vaikka lenkille tai kahville🙈

Minut löytää snäpistä nimellä miucu
Numeron saa kysymällä.

30.10.2022

Kaveria etsimässä

Nainen, 28 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa!
28v nainen Jyväskylästä etsii kaveria. Oon asunut täällä pari vuotta puolisoni kanssa, mutta oma ystäväpiiri on jäänyt olemattomaksi. Tykkään eläimistä, kahvittelusta, maalaamisesta, lukemisesta, käydä festareilla ja keikoilla, sekä joskus pyörin kirpparilla tai kaupungilla. Tykkään myös lautapeleistä ja sarjoista/elokuvista. Toisinaan lähden myös yksille / viihteelle.
Kiinnostaisi myös saada harrastusseuraa, esim. salille on ikävä lähteä yksin. (Siksi en olekaan siellä viimeaikoina aikaa juuri viettänyt😄)

Teen arkityötä, viikonloput tavallisesti ovat vapaat, auto minulla on harvoin käytössä.
Olen rauhallinen ja alkuun ehkä hieman ujokin, mutta minulla on hyvä huumorintaju. Olen luotettava tyyppi. Tulen yleensä juttuun kaikenlaisten tyyppien kanssa!

Etsin ensisijaisesti kaveria toisesta naisesta. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

Ilmoitus ei vanhene :)

Sivu
Takaisin ylös