Ilmoitukset alueelta Kanta-Häme (209 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Varttuneemmalle pelinörtille seuraa?

Mies, 48 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moro

48v pelinörtti Riihimäeltä huhuilee kaltaistansa neitoa ystäväksi.

Seuraan sujuvasti eri sarjoja ja urheilua, mutta pelaaminen on se juttu. Tällä hetkellä Ps4 ja ffxiv ja CoD vanguard vievät aikaa. Pelaan kuitenkin erittäin laajalla skaalalla.
Scifi ja fantasia on yhtä lähellä sydäntä.
Olen empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen ja kunnioitan muiden rajoja.
Vastaan kaikille ainakin jotain. En ole ikärasisti

Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään siltä tuntuu.

Niin.. 2 tytärtä, joista toinen jo omillaan. 2 kissaa pitää seuraa.

3 päivää sitten

Uutta kaveria etsitään 🙂

Mies, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Löytyykö uusia kavereita joita kiinnostaisi nähdä ja kenties tehdä jotain. Harrastukset pyörii rumpujen soiton bändi hommien ulkoilun, uinnin, retkeilyn ja matkailun ympärillä. Luonne on kiva ystävällinen empaattinen jne. Jutellaan lisää viestien täällä, sähköpostilla tai snäpissä eemil7220

Sukupuolella ei mitään väliä ota rohkeasti yhteyttä 😊

14.9.2023

Heippa!

Nainen, 59 vuotta, Jokioinen, Kanta-Häme

Etsin mukavaa juttuseuraa. Olen 59 v. eronnut nainen, nuorekas ,harrastan liikuntaa ja pidän matkustelusta. Sinä saat olla ihan oma itsesi eli en hae lenkkiseuraa tai muutenkaan "pakota" sinua osallistumaan harrastuksiini. Jos tunnet samoin niin ota yhteyttä.

8.9.2023

Hiljainen ja karvainen!

Mies, 61 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

En ole hiljainen (paitsi ulkopuolella olemisen tunne vieraassa joukossa), sillä keskustelu onnistuu melkein aiheesta kuin aiheesta, mutta mieluiten kuuntelen ja omasta mielestä olen myös ns. läsnä - kiinnostunut toisesta ihmisestä. Karvainenkaan en ole, jos vertailukohtana on gorilla. Otsikko löytyi Elina Karjalaisen hurmaavasta kirjasta "Perhe on paras", jossa kysymys kuului: Kuka Raamatussa on hiljainen ja karvainen????

Elämä ilman huumoria olisi todella ankeaa, samoin juuttuminen arjen toistuviin rutiineihin "paremman puutteessa", tai uskallus panna itsensä likoon etsittäessä jotain "parempaa". Elämä, ihmettely, mietiskely ja kyseenalaistaminen ns. boksin ulkopuolelta on avartavaa, haastavaa ja mielenkiintoista.... vaatii uskallusta ja näkemystä? Massan ja "yleisen mielipiteen" mukana kulkeminen on yksilön arvon alentamista ja elämän hukkaamista..

Kulttuuri, ajassa pysyminen, vanhat tavarat, nikkarointi, perinnetalo ja sen korjaaminen, Tee Itse jutut.... elämä on vielä(kin) täynnä kiinnostavia asioita. Bibliofiili! Enemmän kuin olisi "hyväksi". Erityisesti anglosaksisista maista tulevat kirjat ovat in, suomalaisissa ei kauhean paljon mielenkiintoista ole ollut. Historiaa, elämänkertoja, tutkimusmatkoja, DIY, huumoria (brittiläistä ja ehdottomasti myös mustaakin), ironiaa ..........

Jos olet sohvalla löhöävä, kaljaa kittaava tempparifani yms. niin meilllä ei ole pahemmin yhteistä, mutta jos olet persoonallinen nainen joka on vielä avoin elämän tarjoamille mahdollisuuksille, niin olet kiinnostava. Olen suhteessa, lapset lentäneet mualimalle, joten hakusessa on YSTÄVÄ. Elämä voi olla vielä? mielenkiintoista????

4.9.2023

Etsiskelisin uusia kavereita/peliseuraa

Nainen, 19 vuotta, Kanta-Häme

Moi!

Oon tällainen 19 - vuotias varattu introvertti likka Kanta-Hämeestä, joka etsii itselleen peliseuraa. Tykkään pelata enimmäkseen rytmi pelejä, kuten osu!, mutta tulee sitä myös välillä pelattua, muitakin kuten esim. Forewarned, Phasmophobia, Overcooked 2, Dead by Daylight ja VrChat.

Harrastuksena meikäläisellä on kuvataide, musiikin kuuntelu, huonekasvit, videopelit ja kielien opiskelu. Ja mitä musiikkiin tulee niin rakastan kuunnella klassista musiikkia, mutta olen myös kaikki ruokainen, joten kuuntelen myös räpistä heavy metalliin saakka musiikkia.

Olen ihan älyttömän arka uusien ihmisten kanssa aluksi, joten toivon, että aluksi voitaisiin pelkästään viestitellä, jotta pystyisin tutustumaan paremmin. :3

Meikäläisen saa kiinni paremmin Discordissa; Kinshra#7789

31.8.2023

Kavereita harrastuksiin...

Mies, 43 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Moi.

Olen 43-vuotias selkäydinvammainen mies Forssasta.

Kaverit hiukan katosi ympäriltä selkäydinvamman myötä. Olen vammastani huolimatta todella omatoiminen ja kykenen normaaliin arkeen.

Hakusessa olisi kavereita/ystäviä joko Forssasta tai suhteellisen läheltä. Itse harrastan videoiden suunnittelua/kuvausta/editointia (youtubeen tällä hetkellä), valokuvaus, elokuvien ja tv-sarjojen kerääminen ja musiikki (kuuntelen ja yritän opetella soittamaan kitaraa). Mielenkiinnonkohteisiin lukeutuu harrasteiden ohella kehon huoltaminen & hoitaminen.

Luonteeltani olen vilkas (ajoittain ainakin), sosiaalinen (ajoittain ujo, aluksi ainakin kasvotusten tavatessa ainakin) ja huumorintajuinen.

Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä, vaikkakin naisten seurassa tunnen oloni mukavammaksi.

27.8.2023

Hei

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Uusia kavereita kaipailisin!
Tällä hetkellä aika menee lähinnä vaan 3v lapsen kanssa kotona ollessa.
Seuraa kävelylle, kirppiksille, kahville tms?

20.8.2023

moi !

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

oon 22v hämeenlinnasta ja uusia kavereita vailla☺️
Tykkään käydä ulkona, kahvilla, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella, rakastan kattoo lätkää,,,, oikeestaan melkee mitä vaan.
jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla.
en polta eikä alkoholikaa enää sillai maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen kyllä🥰) mut tykkään ja oon yleensä just kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on auto et liikkuminen ei oo este😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni irti ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️
laita ihmees viestii nii heitän sulle mun snäpin!

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan vaan kavereita etin🥰

11.8.2023

Hei

Nainen, 36 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Oon 36v , kolmen lapsen äiti ja vaimo.
Asun Riksussa, tällä hetkellä olen vanhempainvapaalla vauvan kanssa.

Sun ei ole pakko olla samassa elämän tilanteessa.

Oon rempseä, sosiaalinen ja melko iloinen tapaus. Helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen.


Puistoon, kävelylle, kahville tai vaikka kirppis kierrokselle seuraa kaipaava heitä viestiä.


En etsi mitään parisuhde/sivusuhde/yhen illan juttu hommia joten älä suotta tuhlaa mun saati omaa aikaasi.

8.8.2023

Kiva maalaispoika hakusessa!

Nainen, 50 vuotta, Janakkala, Kanta-Häme

Mukava maalaishenkinen mies 48-55v etsinnässä. Löytyykö sieltä? Kiva olisi jos et tupakoisi ja jos olisit liikunnallinen. Minä olen viisikymppinen nainen kanta-Hämeestä. Vapaa-ajalle olisi kivaa saada seuraa ja yhteistä tekemistä. Mitå jos laittaisit viestiä, niin jutellaan lisää!

30.7.2023

Uusia ystäviä :)

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Oon 20v nainen, muutin just Hämeenlinnaan tyttöystäväni kanssa ja olisin erittäin innokas tapaamaan uusia ihmisiä, tekemään tuttavuuksia ja erityisen iloinen jos kavereitaki löytyis <3

Oon erittäin sympaattinen, ystävällinen, hieman epävarma itsestäni välillä ja erittäin panostautunut löytämään kavereita! Tykkään pelata (tietokoneella tai kortti- ja lautapelejä), rakastan kaikenlaista musiikkia (aina välillä on tosi mielenkiintosta saada artisti- ja kappale-ehdotuksia muilta) ja oon erittäin innoissani ja jännittynyt nyt opintojen alottamisesta Hamkilla elokuussa.

Olisin erittäin ilonen jos vois jonkun kanssa lähtee kevyelle kävelylle (en oo hirveen hyväkuntone xd) tai vaikka välillä kaffelle. Lautapeliseurakin kelpais mainiosti, jos kukaan ees sietää kaikkee sitä mistä mä tykkään.

Rohkeesti voi ottaa yhteyttä <3

PS: Olen erittäin suvaitsevainen enkä tuomitse ketään ulkonäön, etnisyyden, identiteetin tai minkään ensivaikutelman perusteella!

25.7.2023

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 27 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 27 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 25-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua Xbox Series S:llä.

Olen sinkku

Multa löytyy Snäppi tipsutinhassu95

15.7.2023

Kavereita vailla

Mies, 27 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Morjens,

Vaeltaminen kiinnostaa, jonkin sortin lautapelit ja käsityöt myös.
Pari kertaa olen 30km lenkkejä käynyt vaeltamassa, parin päivän reissuja.
Kiinnostaisi lähteä johonki hieman pidemmälle reissulle. Hienot maisemat kiinnostaisi.
Kaveria etsiskelen mukaan tai jopa porukkaa, iällä tai sukupuolella ei väliä.
Mieluiten joku hieman kokeneempi tai saman verran.

11.7.2023

Ystävä kadoksissa

Nainen, 24 vuotta, Kanta-Häme

Hei,

Kokeillaanpa hieman päivitettyä versiota, sillä edelleen uudet kaverit olisi oikein tervetulleita. 😊Vapaata on tällä hetkellä reilustikin ja täten myös aikaa tutustumiseen.

Aikani kuluu tällä hetkellä lähinnä töiden teossa sekä ratsastusharrastuksen parissa. Kuuntelen myös todella paljon musiikkia. Olisi kuitenkin kiva saada elämään enemmän sisältöä.

Minusta saisi juttelun lisäksi seuraa esimerkiksi uusien harrastusten kokeiluun tai vaikkapa matkusteluun, kun ensin tutustunut paremmin.

Olen luonteeltani rauhallinen pohdiskelija ja välillä jutut menevät tosi syvällisiin. Tykkään kuitenkin myös hassuttelusta ja huumorintajua löytyy.

Tässä nyt lyhyesti jotakin itsestä, mutta millainen sinä oot? Kerro se ja katsotaan tulisiko meistä kavereita. Olen alkuun hieman hidas tutustumaan uusiin ihmisiin, jos ei haittaa niin laita ihmeessä viestiä. Huom! Ei siis haittaa, vaikka olisit kauempaakin.

Toivoisin kuitenkin, että sinullakin olisi motivaatiota tutustua oikeasti eikä kadota parin viestin jälkeen. Toki, jos ei oikeasti vaan tunnukaan hyvältä sen voi myös reilusti sanoa. 😊

2.7.2023

Ujous

Mies, 49 vuotta, Kanta-Häme

Vaikeasta sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivä herkkä ja toverillinen mies haluaisi tutustua kohtalotovereihin. Niin usein sitä kuvittelee olevansa ainoa lajiaan muun ihmiskunnan eläessä ”normaalia” elämää. Ja kuitenkin pelko on vain panssarihaarniska, jonka sisällä on ihan normaali ihminen.

Sosiaalisten tilanteiden pelko voi ymmärtääkseni johtua joko temperamentista eli synnynnäisestä herkkyydestä ja ujoudesta, tai traumaattisista kokemuksista. Oman ominaisuuteni arvelen selittyvän enemmän temperamentista käsin, vaikka elämänkokemuksillakin voi olla osuutensa.

Koska kaveruutta ei oikein voi perustaa pelkästään yhteiselle fobialle, jotain muutakin yhteistä olisi hyvä olla. Kerrottakoon siis, että olen akateemisesti koulutettu ihminen, jolle musiikki, kirjat ja lukeminen ovat tärkeitä. Maailmankatsomukseni on kristillissävytteinen, vaikkakin olen tätä nykyä lähinnä agnostikko enkä enää sulata tai ymmärrä moniakaan perinteisiä kristillisiä oppeja. Tollen ja de Mellon kaltaiset ”ajattelijat” kiinnostavat.

Pidän myös kirjoittamisesta, kielistä, kirjeistä, korteista, lenkkeilystä ja teologis-filosofisesta pohdiskelusta. Juicelta kysyttiin joskus, mikä on hänen taivaansa. Hän vastasi: ”Ajatteleminen.” Entä helvettinsä? ”Ajatteleminen.” Tunnistan dilemman. :)

Sukupuolella tai suuntautumisella ei ole väliä, vaikka ehkä eniten kaipaisin miespuolista kaveria. Itse kuulun sateenkaariväkeen.

Ps. Sinulle, joka olet luonut tämän suositun, ilmaisen ja ulkoasultaan selkeän ja toimivan sivuston, ja pidät sitä yllä pyyteettömästi: Kiitos.

23.6.2023

Kavereita ympäri Suomea.👋

Nainen, 18 vuotta, Forssa, Kanta-Häme

Hei sinä :⁠-⁠)
Harrastan valokuvausta, lukemista. Mua kiinnostaa musiikki,kirjat, psykologia,nepsy ja mielenterveys, sukupuolen moninaisuuden asiat.
Tykkään puhua syvällisiä ja mulle voi puhua ihan mistä vaan. 🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🇫🇮🏳️‍🌈 rauhaa maailmalle kiitos
Ei oo väliä sukupuolella ja iällä..
Discord Sweet Midnight #7804 tai snp viivuska2004
Opiskelen Sote alalla.

15.6.2023

Etsin ystävää ja retkikaveria

Nainen, 60 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! Onko ketään retkeilystä kiinnostunutta naista? Olisi kiva saada seuraa ja kaveri jakamaan matka- ja majoituskustannuksia kiertämään kansallispuistoissa ja muissa luontokohteissa. Toistaiseksi tekisin lähinnä päiväretkiä tai 1-2 yön yli. Hämeenlinnasta käsin voitaisiin mennä vaikka polkupyörällä jonkin matkaa. Joskus toiveena myös Lapin reissu. En ole kiinnostunut pitkistä vaelluksista, vaan päiväretkistä jostain mökistä/hotellista käsin ja tutustumisesta ihmisten elämään Lapissa.
Iältäni olen 60v, mieluusti olisit kutakuinkin samaa ikäluokkaa. Ehdottomasti naispuolinen.

Sivu
Takaisin ylös