Ilmoitukset alueelta Keski-Pohjanmaa (44 kpl)

 - 
 
30.1.2023

Moi

Nainen, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsin ihmisiä, joiden kanssa tutustua ja ystävystyä. Olisi mukavaa löytää elämääni uusia ihmisiä niin läheltä kuin kauempaakin.

Olen 25-vuotias naimisissa oleva yhden lapsen äiti. Harrastan mm. lukemista, kirjoittamista ja musiikkia.

Nautin herkkuruokien kokkailusta sekä elokuvien ja sarjojen katselemisesta.

Olen kiinnostunut unien tulkinnasta, murhamysteereistä ja elämäntapojen parantamisesta sekä mielenterveyteen liittyvistä asioista.

Pidän eläimistä, mutta en omista lemmikkejä. Pidän myös lautapeleistä ja kirpputoreista.

27.1.2023

Hei!

Mies, 43 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Joskus elämä tuntuu yksinäiseltä, vaikka ympärillä onkin ihmisiä. Tuntuu kuin kukaan ei huomaisi tai ymmärtäisi. Silloin on kiva avata maili ja huomata siellä uusi viesti, jonka kirjoittanut ihminen tietää tarkalleen miltä sinusta tuntuu.

Olen naimisissa, en siis kaipaa seuraa oikeassa elämässä, vaan enemmänkin kirjoittelukaveria. Voidaan pysyä toisillemme täysin tuntemattomina, jos se helpottaa ajatustemme avaamista.

Olen luonteeltani herkkä ja lämmin. En varsinaisesti mikään äijäilijä, vaikka ulkoisesti ihan miehekäs. Elämä on kohdellut välillä rujosti, mutta ei se ole vielä saanut nujerrettua kokonaan. Olen myös mielestäni sympaattinen ihminen, joka pystyy ymmärtämään toisenkin ihmisen pahaa oloa. En vain tiedä osaanko aina valita oikeita sanoja.

Sinä voit olla kuka tahansa ikään, sijaintiin tai siviilisäätyyn katsomatta. Kirjoitustaito toki luetaan eduksi. Politiikasta ja uskonnosta en välttämättä innostu väittelemään.

Jään odottamaan viestiäsi....

2.1.2023

Kavereita etsin :)

Nainen, 28 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen Kokkolassa asuva rauhallinen äiti-ihminen, kuitenkin suht nuori 28-vuotias. Luova luonne, hauska. Rikas en ole enkä omista ajokorttia jne. Hauskaa seuraa olen jos itse olet yhtään luova luonne, hauska, tykkäät animesta ja mangasta jne jne jne. Minun kanssa voit puhua asiasta kuin asiasta. Olen elämää nähnyt. Todella paljon ja monesta eri vinkkelistä. Minulle voit uskoutua. Luotettava ja rauhallinen. Elämänkokemusta on eli jos nyt näin sanoo niin täti-ihminen sen äiti-ihmisen lisäksi 😊

16.12.2022

Kavereita hakusessa

Nainen, 21 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Heippa! Olen 21-vuotias nainen Lohtajalta. Opiskelen ensimmäistä vuotta sairaanhoitajaksi. Vapaa-aika kuluu lähinnä kotona sarjoja katsellessa ja lemmikkien kanssa. Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme koiraa ja kissa. Mulla olis hakusessa vain kavereita, joiden kanssa viettää aikaa.

Luonteeltani olen alkuun ujo, mutta alun jälkeen oon puheliaampi. Tykkään tehä asioita extemporena ja oon aika avoin kaikelle. Hakusessa ois kavereita, joiden kans pääsisi ihan oikeasti myös viettämään aikaa livenä ja mahdollisesti pitämään hauskaa.

Kavereita toivoisin lähinnä keski-pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueelta, sillä näillä alueilla tulee itellä paljon liikuttua.

Mut saa parhaiten kiinni snäpissä: mmmilenawaa. Laita viestiä, jos kiinnostais tutustua paremmin!

10.11.2022

Hejsan :)

Nainen, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 25-vuotias nainen joka etsii kavereita kenenkaa hengata vapaa-ajalla :)
Rakastan elukoita, mulla on koira ja kaks kissaa.
Mun elämä on semmosta että käyn töissä, koiran kans lenkillä, pelaan ja katon sarjoja XD
Kuuntelen kans paljo metallimusiikkia ja siks ostin sähkökitaran mitä aattelin opetella soittamaan. :)
Ois kiva joskus hengata kavereitten kans entäku vaan kattoo sarjoja koko illan nii mulle saa ihan kuka vaan laittaa viestiä jos kiinnostais saada uusi kaveri :’)

20.9.2022

Vapaa-ajalle.

Mies, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsin kavereita, ja on puutetta vapaa-ajan seurasta. Harrastan vaellusta, kalastusta, sienestystä, maalausta, leivontaa, salilla käyntiä ja matkailua. Pääosin teen kaiken yksin, mutta hommat alkaa mennä aika tylsäksi. En polta ja juon vain juhlatilasuuksissa. Olen ohut rakenteinen, keskipitkä, lasipäinen tyyppi.

Mikä kiinnostaisi: Vaeltaminen, tv-sarjat, salilla käynti, lautapelit, matkailu ja muu sellainen.

27.8.2022

Hei

Mies, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei tässä etsii mies 25v uusia kavereita,tykkään pyöräillä lenkeillä liikkua luonossa myös autoilla laittakaa rohkeasti viestiä,kerron sitten paremmin.

29.4.2022

Hei sinä pirteä keski-ikäinen mies

Nainen, 52 vuotta, Perho, Keski-Pohjanmaa

Olen keskipohjanmaalta, toiveena löytää ystävä samoilta seuduilta tai keski-Suomesta tai pohjoispohjanmaalta. Olisit vielä työssä käyvä ja luontoihmisiä. Ei haittais, vaikka harrastaisit kuntoliikuntaa. Musikaalisuus plussaa. Tule seuraksi vähän yli viiskymppiselle naiselle. Etsin kv kaveria tai vaikkapa pitempiaikaista seuraa, jos kemiat osuu yksiin.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta silti töissä. Päivät täyttyy aika mukavasti sillä, toki vapaatakin jää. Harrastan kuntoliikuntaa, uintia, pyöräilyä ja kävelyä. Joskus retkeilen. Ja musiikkia harrastan omaksi iloksi.

26.1.2022

Keksitäänkö jotain yhteistä pelattavaa?

Nainen, 27 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Avomiehen kanssa asusteleva nörtti ja taiteilijasielu etsiskelee erityisesti peliseuraa, jonka kans jauhaa samalla päivän kuulumisia ja miksei syvällisempiäki aiheita. PC toimii mulla alustana ja viime aikoina kovimmassa kulutuksessa on ollu Red Dead Online ja Genshin Impact. Yleisesti kaiken sortin RPGt, seikkailupelit ja survivalit on lähimpänä sydäntä. PvP pelit ei mun hitailla aivoilla toimi, eikä oikeestaan mitkään muutkaan erityisen nopeatemposet tapaukset. Aiemmin mainittujen lisäksi muutamia lemppareita vuosien varrelta on mm. Dragon Age, The Witcher, Mirror's Edge, Valheim ja Kingdoms of Amalur.

Pelailun lisäksi kulutan aika paljo sarjoja ja leffoja (kaikkea turhanpäiväsistä realityistä dokumentteihin. Fantasia ja scifi on myös kaikessa aina varma valinta) sekä musiikkia (pääasiassa hieman raskaamman puoleista). Kaiken maailman tuunailu-, sisustus- ja käsityöprojektit vie kanssa vaihtelevasti inspiksen mukaan vapaa-aikaa. Omistan aika synkän, pervon ja puujalkaisen huumorin. En pahota mieltäni kovin herkästi ja se ois ihan positiivinen juttu myös teikäläiseltä.

Yritän pitää tämän ilmoituksen mahollisimman lyhkäsenä eli voipi kysellä viestillä, jos jotain hyvinki olennaista jäi uupumaan! Tai voi kysellä jotain mahollisimman epäolennaistaki. Ihan mitä mieleen sattuu juolahtamaan :D

11.1.2022

Ystävää etsimässä…

Mies, 40 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Nelikymppinen miekkonen kaipaa naisseuraa rinnalleen. Arvostan vapaa-aikaa ja elämää sen verran, että baarit ei kiinnosta. Liikun aktiivisesti muutaman kerran viikossa pitääkseni mielen virkeänä. Kokeillaan uhkarohkeasti, voisiko tätä kautta löytää iloa elämään?

13.12.2021

Ystävää etsimässä

Nainen, 44 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei,

Olen 44-vuotias perheellinen, työssäkäyvä ja vapaa-aikana opiskeleva nainen Keski-Pohjanmaalta. Elämässäni on jokunen ystävä ja kavereita, mutta tilaa olisi sydänystävälle, jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut. Lapset ovat kasvaneet ja osa muuttanut jo pois kotoakin, joten aikaa johonkin omaan alkaa taas olla. En ole himoliikkuja, luontoretkellä voin joskus käydä jos säät sallii ja eväät on kunnossa. Jumpalla pyrin käymään säännöllisen epäsäännöllisesti. Nautin syvällisistä keskusteluista, kahvilassa istuskelusta, kulttuurista, meikkaamisesta ja pienistä reissuista. Luonteeltani olen avoin, syvällinen, suora ja iloinen. Innostun uusista asioista ja kokeiluista, ehkä jokin uusi harrastuskin elämääni mahtuisi. Ehkä voitaisiin etsiä yhteisiä mielenkiinnon kohteita? Iälläsi tai sukupuolella ei ole niin merkitystä, yhteensopivat kemiat on paljon tärkeämpi juttu 😊
Jään odottamaan viestiäsi!

11.12.2021

Ystävä hakusessa!

Mies, 46 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen 46-vuotias perheellinen mies, jolla on liuta kavereita/tuttavia, mutta ei yhtään oikeaa ystävää. Sellaiselle olisi kuitenkin paikka elämässäni, joten jos koet että meistä voisi tulla sellaiset, ota rohkeasti yhteyttä. Sukupuolellasi ei ole väliä.

Olen mukava ja rauhallinen, hyvä keskustelija ja kuuntelija, luotettava ja tasapainoinen. Tykkään penkkiurheilusta, maastopyöräilystä, retkeilystä/patikoinnista, kirpputoreista ja vanhoista esineistä, remontoinnista yms. En ole kiinnostunut autoista, moottoripyöristä ja niiden tehoista enkä ryyppyseurasta.

Kirjoittelemisiin!

8.12.2021

Seuraa pimeneviin iltoihin

Mies, 31 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka kaikille! 😊
Muutto tuli, ja kaverit uupuu!
Olen huomannut että viihdyn paremmin aikuisessa ja kypsässä seurassa, joten nyt olisikin hakusessa urheilu/ päivä-, ilta-, aamukahviseuraa itseä vanhemmista, kauniimman sukupuolen edustajista 😊 keksitään yhteiset vitsit ja harrastukset! Jos haluat keskustella ja saada asioihin erilaista näkökulmaa, olisi kiva vaihdella kuulumiset!
Snap ja kik löytyy kun vaan kysyy 👍🏼

28.11.2021

Heippa ☺️

Nainen, 30 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen keski-pohjanmaalta, saatan aluksi olla hieman ujo ja jännitän asioita varsinkin uusia vaikkakin en anna niitten kuitenkaan pysäyttää 😊 tykkään jutella melkeinpä kaikenlaisista asioista, mutta hiljaisuudessakaan ei ole mitään vikaa 🤭
Reissaan mielelläni pikkumatkoja ja pidemmälle lähden jos matkaseuraa löytyy😊
Kuuntelen paljon erilaista musiikkia, riippuen päivästä ja sen hetkisestä ajatustavasta, pitkät kävelyt on mukavia ja vaikka auton omistan niin matkat kuljen mieluiten kävellen.
Otan ihmisen sellaisena kuin hän on, en lokeroi tai tuomitse.
Olitpa minkälainen vain, kuka vain... Ota yhteyttä?😊

Sivu
Takaisin ylös