Ilmoitukset alueelta Keski-Pohjanmaa (47 kpl)

 - 
 
20.9.2022

Vapaa-ajalle.

Mies, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsin kavereita, ja on puutetta vapaa-ajan seurasta. Harrastan vaellusta, kalastusta, sienestystä, maalausta, leivontaa, salilla käyntiä ja matkailua. Pääosin teen kaiken yksin, mutta hommat alkaa mennä aika tylsäksi. En polta ja juon vain juhlatilasuuksissa. Olen ohut rakenteinen, keskipitkä, lasipäinen tyyppi.

Mikä kiinnostaisi: Vaeltaminen, tv-sarjat, salilla käynti, lautapelit, matkailu ja muu sellainen.

12.9.2022

Oman elämänsä kokemusasiantuntijaa sähköiseen kirjeenvaihtoon

Nainen, 47 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Mies, jos sinulla on elämänkokemusta, mielipiteitä ja intohimo kirjoittamiseen, ryhdy kanssani sähköiseen kirjeenvaihtoon!

Mieluisiin harrastuksiini lukeutuvat kirjoittaminen, lukeminen, kyseenalaistaminen, analysoiminen, määritteleminen ja ylipäänsä kaikenlainen ihmettely. Lähellä sydäntä on luonnossa kulkeminen eri keinoin ja välinein.
Olen tietyllä tavalla äärilaitarealismia edustava nainen, joka ei sui myötäkarvaan, ainakaan säälistä -ennemminkin riittävän perusteellisesti väsytettynä.

11.9.2022

Moi

Mies, 29 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Etsin tästä kaverin miehen tai naisen 20-40 vuotta. Opiskelen kokoaikaisesti. En tupakoi enkä juo. Olen hetero. :) Olen pitkä ja hoikka. Olen perusterve ja kuulun keskiluokkaan taloudellisesti. Tykkään pelaamaan shakkia. Tykkään koirista ja kissoista. Puhun suomea, englantia, vähän ruotsia. Olen asunut Suomessa yli 10 vuotta. Äitini asuu myös Suomessa ja hän on töissä kääntäjänä verkon kautta. Olin opiskeluvaihdossa Ranskassa 8 kuukautta.

27.8.2022

Hei

Mies, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei tässä etsii mies 25v uusia kavereita,tykkään pyöräillä lenkeillä liikkua luonossa myös autoilla laittakaa rohkeasti viestiä,kerron sitten paremmin.

15.7.2022

Hei! :)

Nainen, 19 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Hei!

Olen 19 vuotias amk-opiskelija jolle musiikki on lähellä sydäntä. Syksyllä alotan opiskelun yhteisöpedagogiks ja muutto jyväskylään tapahtuu piakoin. Soitan bassoa, kitaraa (huonosti) ja laulan. Musiikissa olen kaikkiruokainen, kaikki crust punkista happoteknoon menee mutta eniten rakastan punkkia, heviä ja goottimusaa. Keikoilla käyminen on myös yksi asia jota rakastan, keikkaseura aina kelpaa! Seura kelpaa myös kaikenlaiselle kulttuurielämyksille kuten museokäynneille.

Musiikin lisäksi olen myös kiinnostunut psykologiasta, filosofiasta, valokuvauksesta, kauhuelokuvista, vaatteiden tekemisestä ja muokkaamisesta ja taiteesta. Kaikki luova tekeminen on itselle aivan paras tapa kuluttaa aika. Ihmis- ja eläinoikeudet ovat myös asia josta olen hyvin intohimoinen. Uskon kaikkien tasa-arvoon sukupuolesta, rodusta tai seksuaalisuudesta riippumatta.

Luonteeltani olen ystävällinen, energinen ja täysin oma itseni. Olen aluksi ujo mutta kun minuun tutustuu en osaa pitää turpaani kiinni. Oon ihminen joka rakastaa syvällisiä keskusteluita ja toisiin ihmisiin tutustumista. Oon aina ollut vähän pohtija tyyppiä ja tykkään kyseenalaistaa kaiken. Olen myös kamppailut elämäni aikana mm. Masennuksesta ja ahdistuksesta ja yhä opettelen elämään niiden kanssa. Mielenterveys asiat kiinnostavat myös oman kokemuksen ulkopuolella. Jos olet kiinnostunut samanlaisista asioista älä pelkää laittaa viestiä! Kaikenlaiset sosiaaliset mediat voi saada kysymällä.

22.6.2022

Moro!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 24-vuotias mies Kokkolasta. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää kavereita, joitten kans vois viettää aikaa, lähtee vaikka ajelulle tai mitä vaan ikinä keksitään. Luonteeltani oon positiivinen, rento, luotettava ja helposti lähestyttävä :)
Vapaa-ajalla yleensä uin ja värkkäilen vähän autoja. Jos kiinnostaa niin pistä viestiä!

29.4.2022

Hei sinä pirteä keski-ikäinen mies

Nainen, 52 vuotta, Perho, Keski-Pohjanmaa

Olen keskipohjanmaalta, toiveena löytää ystävä samoilta seuduilta tai keski-Suomesta tai pohjoispohjanmaalta. Olisit vielä työssä käyvä ja luontoihmisiä. Ei haittais, vaikka harrastaisit kuntoliikuntaa. Musikaalisuus plussaa. Tule seuraksi vähän yli viiskymppiselle naiselle. Etsin kv kaveria tai vaikkapa pitempiaikaista seuraa, jos kemiat osuu yksiin.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta silti töissä. Päivät täyttyy aika mukavasti sillä, toki vapaatakin jää. Harrastan kuntoliikuntaa, uintia, pyöräilyä ja kävelyä. Joskus retkeilen. Ja musiikkia harrastan omaksi iloksi.

31.3.2022

Moi

Mies, 19 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Tämmönen parikymppinen just Kokkolaan muuttanut mies etsii lenkkeilyyn, sulkapalloon tai johonki muuhun urheiluun kaveria😁
Iällä eikä sukupuolella väliä

28.2.2022

Hejsan :)

Nainen, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Oon 24-vuotias nainen joka etsii kavereita kenenkaa hengata vapaa-ajalla :)
Rakastan elukoita, mulla on koira ja kaks kissaa.
Mun elämä on semmosta että käyn töissä, koiran kans lenkillä, pelaan ja katon sarjoja XD
Kuuntelen kans paljo metallimusiikkia ja siks ostin sähkökitaran mitä aattelin opetella soittamaan. :)
Ois kiva joskus hengata kavereitten kans entäku vaan kattoo sarjoja koko illan nii mulle saa ihan kuka vaan laittaa viestiä jos kiinnostais saada uusi kaveri :’)

26.1.2022

Keksitäänkö jotain yhteistä pelattavaa?

Nainen, 27 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Avomiehen kanssa asusteleva nörtti ja taiteilijasielu etsiskelee erityisesti peliseuraa, jonka kans jauhaa samalla päivän kuulumisia ja miksei syvällisempiäki aiheita. PC toimii mulla alustana ja viime aikoina kovimmassa kulutuksessa on ollu Red Dead Online ja Genshin Impact. Yleisesti kaiken sortin RPGt, seikkailupelit ja survivalit on lähimpänä sydäntä. PvP pelit ei mun hitailla aivoilla toimi, eikä oikeestaan mitkään muutkaan erityisen nopeatemposet tapaukset. Aiemmin mainittujen lisäksi muutamia lemppareita vuosien varrelta on mm. Dragon Age, The Witcher, Mirror's Edge, Valheim ja Kingdoms of Amalur.

Pelailun lisäksi kulutan aika paljo sarjoja ja leffoja (kaikkea turhanpäiväsistä realityistä dokumentteihin. Fantasia ja scifi on myös kaikessa aina varma valinta) sekä musiikkia (pääasiassa hieman raskaamman puoleista). Kaiken maailman tuunailu-, sisustus- ja käsityöprojektit vie kanssa vaihtelevasti inspiksen mukaan vapaa-aikaa. Omistan aika synkän, pervon ja puujalkaisen huumorin. En pahota mieltäni kovin herkästi ja se ois ihan positiivinen juttu myös teikäläiseltä.

Yritän pitää tämän ilmoituksen mahollisimman lyhkäsenä eli voipi kysellä viestillä, jos jotain hyvinki olennaista jäi uupumaan! Tai voi kysellä jotain mahollisimman epäolennaistaki. Ihan mitä mieleen sattuu juolahtamaan :D

11.1.2022

Ystävää etsimässä…

Mies, 40 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Nelikymppinen miekkonen kaipaa naisseuraa rinnalleen. Arvostan vapaa-aikaa ja elämää sen verran, että baarit ei kiinnosta. Liikun aktiivisesti muutaman kerran viikossa pitääkseni mielen virkeänä. Kokeillaan uhkarohkeasti, voisiko tätä kautta löytää iloa elämään?

1.1.2022

Helou

Nainen, 25 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Vasta marraskuusta asti Kokkolan sivukylällä asustellut, vielä eo kavereita täältä ole. Rakastan eläimiä, niihin työtkin perustuu. Kotona kissa ja mies. Töissä saatan olla niin arkena kuin pyhänä ja aamulla ja illalla, mutta viestit ja puhelut kulkevat silloinkin. Olisi vain mukava jos joskus voisi käydä jossain ilman miestä 😅 eli olisi jotain omaa. Ratsastusta harrastanut myös, nyt vain ne hommat vähän tauolla kun hevonen puuttuu.
Urheilua haluaisin muutenkin harrastaa, mutta hyvä en siinä ole ja kropan erilaiset vammat aiheuttavat esteitä joillekin liikunnoille, mutta varmasti monia olisi kiva edes testata.

Eli viesti/puhelu/urheilu/juoruilu/illanvietto-kaveri hakusessa. :)

21.12.2021

Hei!

Mies, 24 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen 24-vuotias mies Kokkolasta. Mulla ei ole täällä paljoa kavereita, joten olisi mukavaa tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa ja löytää kavereita vapaa-ajan viettoon, esimerkiksi ulkoiluun, pelailuun tai ihan vaan juttukaveriksi :)
Olen luonteeltani avoin ja rauhallinen mutta myös energinen ja innokas kokeilemaan uusia juttuja. Vapaa-aika menee yleensä netissä, kirjoja lukiessa ja liikunnan harrastamisessa. Tykkään myös liikkua luonnossa ja pidän pitkistä ja syvällisistä keskusteluista!
Etsin suurin piirtein samaa ikäluokkaa olevia kavereita, sun sukupuolella ja sijainnilla ei ole väliä, koska netissäkin voi keskustella. Laita vaan rohkeasti viestiä jos kiinnostaa tutustua!

13.12.2021

Ystävää etsimässä

Nainen, 44 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Hei,

Olen 44-vuotias perheellinen, työssäkäyvä ja vapaa-aikana opiskeleva nainen Keski-Pohjanmaalta. Elämässäni on jokunen ystävä ja kavereita, mutta tilaa olisi sydänystävälle, jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut. Lapset ovat kasvaneet ja osa muuttanut jo pois kotoakin, joten aikaa johonkin omaan alkaa taas olla. En ole himoliikkuja, luontoretkellä voin joskus käydä jos säät sallii ja eväät on kunnossa. Jumpalla pyrin käymään säännöllisen epäsäännöllisesti. Nautin syvällisistä keskusteluista, kahvilassa istuskelusta, kulttuurista, meikkaamisesta ja pienistä reissuista. Luonteeltani olen avoin, syvällinen, suora ja iloinen. Innostun uusista asioista ja kokeiluista, ehkä jokin uusi harrastuskin elämääni mahtuisi. Ehkä voitaisiin etsiä yhteisiä mielenkiinnon kohteita? Iälläsi tai sukupuolella ei ole niin merkitystä, yhteensopivat kemiat on paljon tärkeämpi juttu 😊
Jään odottamaan viestiäsi!

11.12.2021

Ystävä hakusessa!

Mies, 46 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Olen 46-vuotias perheellinen mies, jolla on liuta kavereita/tuttavia, mutta ei yhtään oikeaa ystävää. Sellaiselle olisi kuitenkin paikka elämässäni, joten jos koet että meistä voisi tulla sellaiset, ota rohkeasti yhteyttä. Sukupuolellasi ei ole väliä.

Olen mukava ja rauhallinen, hyvä keskustelija ja kuuntelija, luotettava ja tasapainoinen. Tykkään penkkiurheilusta, maastopyöräilystä, retkeilystä/patikoinnista, kirpputoreista ja vanhoista esineistä, remontoinnista yms. En ole kiinnostunut autoista, moottoripyöristä ja niiden tehoista enkä ryyppyseurasta.

Kirjoittelemisiin!

8.12.2021

Seuraa pimeneviin iltoihin

Mies, 31 vuotta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa

Moikka kaikille! 😊
Muutto tuli, ja kaverit uupuu!
Olen huomannut että viihdyn paremmin aikuisessa ja kypsässä seurassa, joten nyt olisikin hakusessa urheilu/ päivä-, ilta-, aamukahviseuraa itseä vanhemmista, kauniimman sukupuolen edustajista 😊 keksitään yhteiset vitsit ja harrastukset! Jos haluat keskustella ja saada asioihin erilaista näkökulmaa, olisi kiva vaihdella kuulumiset!
Snap ja kik löytyy kun vaan kysyy 👍🏼

28.11.2021

Heippa ☺️

Nainen, 30 vuotta, Keski-Pohjanmaa

Olen keski-pohjanmaalta, saatan aluksi olla hieman ujo ja jännitän asioita varsinkin uusia vaikkakin en anna niitten kuitenkaan pysäyttää 😊 tykkään jutella melkeinpä kaikenlaisista asioista, mutta hiljaisuudessakaan ei ole mitään vikaa 🤭
Reissaan mielelläni pikkumatkoja ja pidemmälle lähden jos matkaseuraa löytyy😊
Kuuntelen paljon erilaista musiikkia, riippuen päivästä ja sen hetkisestä ajatustavasta, pitkät kävelyt on mukavia ja vaikka auton omistan niin matkat kuljen mieluiten kävellen.
Otan ihmisen sellaisena kuin hän on, en lokeroi tai tuomitse.
Olitpa minkälainen vain, kuka vain... Ota yhteyttä?😊

31.10.2021

Hellurei!

Mies, 25 vuotta, Keski-Pohjanmaa

25v mies etsii valtiatarta. Olen hyvin alistuva ja kokeilunhaluinen. Nautin nöyryytyksestä, sekä siitä että saan miellyttää sinua. Leluja löytyy useampia mm siveysvyö, tappeja, dildoja, stringejä ja lisää varmasti tulee :)

Mikäli haluaisit kokeilla ottaa tämän lutkan hallintaasi laita viestiä

Sivu
Takaisin ylös