Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (486 kpl)

 - 
 
tänään

Moi! Haen naisystävää

Muu sukupuoli, 52 vuotta, Viitasaari, Keski-Suomi

Haluisin löytää naisystävän , joka hyväksyisi sen,että olen muunsukupuollinen.Tykkään eläimistä ja liikkua luonnossa esim marjastaen. Olen 52v ja asun pohjoisessa keski-suomessa. Tykkään käyttää myös värikkäitä vaatteita.Haluaisin seuraa luontoretkille , kahville jne .Ihanaa olis ,jos saisin ainakin yhden uuden ystävän .Pusuja ja haleja kaikille :)

eilen

Hei ❤️

Nainen, 31 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moikka Jyväskylä!

Oon 31-vuotias nainen Jyväskylästä. Etsinnässä olisi lisää huippu tyyppejä elämääni, naispuoleisia ystäviä 😊 Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa, retkeillä, matkustella, käydä ulkona syömässä jne.
Lähden mielelläni kahville tai mitä nyt ikinä keksittäisikään 😊 laita ihmeessä viestiä, jos sustakin tuntuu, että kaipaisit lisää uusia ystäviä elämääsi.

2 päivää sitten

Ystävää arjen hetkiin

Nainen, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heippa! Olen pian 30-vuotias nainen Palokan suunnilta ja asun poikaystävän sekä koiran kanssa. Etsin ystävää arjen hetkiin esim. lenkille, kahville, kaupoissa käyskentelyyn tms. rentoon ajanviettoon. Olisi kiva, jos spontaaneja yhteisiä hetkiä löytyisi, eikä tarvisisi suunnitella näkemisiä viikkoja etukäteen. Lyhyetkin kohtaamiset arjessa olisivat miellyttäviä.

Tykkään käydä koiran kanssa kävelyillä, kuntosalilla ja muutoin vain tulee oltua kotona. Esimerkiksi joogassa olisi joskus kiva käydä ystävän kanssa ja olen avoin uudelle harrastukselle. Olen muuttanut töiden perässä Jyväskylään n. vuosi sitten, eikä tuttuja täältä juurikaan löydy. Autoa minulla harvemmiten on käytössä, joten olisi plussaa jos olet samoilta suunnilta!

2 päivää sitten

Ystäviä Jyväskylästä / kirjekavereita

Nainen, 50 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tervehdys!

Etsiskelen ystäviä Jyväskylästä tai sen lähiympäristöstä.
Oon asustellu Jyväskylässä n.7-vuotta, ja kaverit on jääny eripuolille suomea ja mä oon täällä ollu lähes orpona piruna. Joten ois kiva löytää joku ihminen jonka kanssa viettää aikaa, ettei tarvis aina yksin olla ja möllöttää :)

Olen melko ujo ja hiljanen, mutta kun tutustun niin juttua riittää enemmänkin
Kiinnostuksen kohteina mulla on dekkarit, dokkarit, true crime, paranormaalit asiat, ja Elektroninen musa (EBM, Electro-Industrial, Aggrotec, Synth-Pop) jota kuuntelen suht’ paljon. Tykkään käydä välillä keikoilla, jos sopiva sattuu kohille. Leffassakin ois kiva käydä tai muuten vaan istuksimassa tai kuleksimassa ulkona tai vaikka metässä jos ei muuta keksi. Tykkään käydä myös järvessä pulahtelemassa kesäsin. ☺️
Pidän eläimistä, etenkin kissoista.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä.
En ole parisuhteessa, enkä semmosta vailla. Lapsiakaan ei oo.

Haen tässä samalla myös uusia kirjekavereita. Eli jos perinteinen etanaposti kiinnostaa niin laita sähköpostilla vastaus osoitetiedoillasi ja kerro hieman itsestäsi.
Voit kirjottaa mistä päin suomea tahansa. ☺️
HUOM! En vastaa yksityisviesteihin tällä sivulla!

2 päivää sitten

Mies meilikaveriksi

Nainen, 53 vuotta, Keski-Suomi

Etsin kai turhaan sinua mies joka osaat kirjoittaa vähän pitempiä meilejä aiheesta kuin aiheesta, jopa erotiikasta mutta ei yksin siitä.
Olet iältäsi 50-60v, pystyt kirjottaa myös vkl.
Ole vapaa tai varattu, kunhan kirjotat.
Sinulla on pilkettä silmässä, olet luotettava, rehellinen ja avoin.

Kerro siis itsestäsi meilissä ja lähetä se minulle.

3 päivää sitten

Kaveria kahville, ulkoiluun, ehkä myös parisuhde

Nainen, 57 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Asun Jyväskylässä nyt viidettä vuotta. Olen liikunnallinen omaksi terveydeksi, en himourheilija. Olen vartaloltani normaali, ehkä jopa hoikka. Suomalainen.

Itselläni ei nyt ole koiraa mutta koirista pidän tosi paljon. Liikun luonnossa, kävelen paljon. Harrastan neulomista. Oon raitis ja savuton.

Oon aika yksinäinen nyt kun itsekseni asun, lapset ovat jo itsenäisiä. Työssä en ole ollut muutamaan vuoteen enää.

Haussa kaveria tai jos samoja arvoja omaava ihana uros tulee vastaan niin myös tositarkoituksella.

3 päivää sitten

Moi vaan kaikille! 😀

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 21-vuotias mies ja tässä muutaman vuoden aikana viimeisetkin "kaverit" kadonneet. Asunut Jyväskylässä nyt reilun vuoden ja kiva olisi joitakin juttukavereita tai jopa hyviä ystäviä löytää! 😊

Tykkään kierrellä kirppareita, ulkoilla, ajella autolla, lukea liikaa Jodelia ja nörtteillä koneella aika useesti. Oon aika hiljainen ja ujo, mutta osaan kyllä höpöttää mistä vaan kunhan alkukankeudesta päästään. Myös aika tosi introvertti joten mihinkään isoihin tapahtumiin tai ihmisistä viliseviin paikkoihin mua ei kannata viedä tai pyrin lähtemään sieltä meneen aika nopsaan 😆

Ostin just luistimet eli jos kaipaat luistelukaveria niin tästä saat ainakin semmoisen! (en oo kyl kauheen hyvä luistelee, mutta pystyssä toistaiseksi pysytty) 😅 Myös kävelylenkki, kahvittelu tai mitä ikinä keksitkään mihin haluat mut mukaan niin käy mulle! 😄

Tuu mieluiten laittaa viestiä suoraan snapissa, kun aika harvoin avaan tän sivun. En kyl ihan hirveesti oo sitäkään käyttänyt, mutta ainakin sieltä tavoittaa mut nopeiten! 🙂

sc: meetumies

4.2.2023

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 22v nainen Jyväskylästä (muutaman päivän päästä 23😁). Muutin noin puolitoista vuotta sitten opintojen perässä ja kaipaisin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa voisi käydä vaikka kahvilla, kirppareilla, ostoksilla, leffassa tai oikeastaan tehdä ihan mitä ikinä vaan mieleen juolahtaa. Tykkään myös vaan istua iltaa tai käydä yksillä ja jutella niitä näitä. Mulla on myös pieni kisu😊

3.2.2023

Hejsan🤗

Mies, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi! Päätin nyt sit kokeilla pistää tänne ilmoituksen >.<~

25 vuotias jyväskyläläinen tosiaan, en alunperin, mutta asunut täällä nyt 4 vuotta. Varsinainen kotialueeni on Pohjanmaa c:
Päätoiminen opiskelija, pääaineena matematiikka~

Luonteeltani olen aika ujo ja hiljainen irl aluksi, vielä enemmän joskus teini-iässä sen kans oli vaikeaa. Hieman omanlaatune lumihiutale kans varmaa oon(tosin eikös me kaikki :'D). Jos nyt jotain kaiketi positiivista pitää keksiä, niin vuosien varrella oon kuullut välillä melko tuntemattomiltakin et "ihan kuin olisivat tunteneet kauan", ja oon tosi otettu ku joku kokenu turvalliseksi puhua syvistäkin asioista ja avautua.
Ystävyydessä kaikki menee aina arkisesta smalltalkista aina syvällisiin ja tunneladattuihinkin keskusteluihin, kaikella sillä on paikkansa~
En piittaa baareis käymisest tai kans isoista porukoista/tapahtumista, on tullu huomattua, et itelle tutut pienet kokoontumiset on mukavempia ja parhaiten itelle toimii jos son kahen kesken ja siinä sit jutella kaikest arkipäiväsest tai syvällisest.

Luottamus, empatia ja avoimuus best~ Kynnystä ei oo, oot just semmone ku oot, son mitä eniten voi toivoa.

Murheista voi aina tulla puhumaan vaikka kavereita ei oltais, mielenterveysasiast osuvat lähelle sydäntä sekä omal kohal, mutta myös läheisten kohal ja ihmisten joita tunnen tai lyhyen elämäni aikana tuntenu; Niissä en ikinä tuomitse oli kyse miten vaikeasta asiasta vaan ja aina voi tosiaan huonosta olosta tulla puhumaan, jos siltä tuntuu. Vapaaehtoisena päivystäjänä olen ollut aiemmin 4 kuukauden ajan kuuntelemas yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden huolia ja auttamas.
Mut tosiaan, loppujen lopuksi se on hieman vaikea itseä rueta kuvailemaan vaikka tykkäänki aatella et oon itsetutkiskeleva ja suht hyvin itseni tunnen, parhaitenha tutustumal nää selviää :')

Harrastuksia mul ei varsinaisesti ole kuin piirtäminen(ja sitäkin nykyään tulee vähän tehtyä);
Kiinnostuksia on historia, uskonnot, Amerikan politiikka, …

3.2.2023

Moi! :)

Nainen, 29 vuotta, Hankasalmi, Keski-Suomi

Moi :)
Olen 29v maatalousyrittäjä Hankasalmelta. Olisi mukavaa saada lähiseudulta uusia ystäviä ja miksi ei vähän kauempaakin, ystäviä ei ole koskaan liikaa. :) Olen luonteeltani hieman ujo alkuun, mutta se häviää tutustumisen myötä. Tykkään eläimistä, luonnossa liikkumisesta, leipomisesta, lukemisesta ja elokuvista.

Laitahan viestiä tulemaan niin tutustutaan :)

31.1.2023

Uusia ystäviä Keski-Suomesta tai kirjekavereita toisaalta? 💌

Nainen, 37 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oletko Keski-Suomessa asuva nainen? Olisitko kenties uusi sydänystäväni? Tai asutko toisaalla, mutta tahtoisit vaihtaa ajatuksia kirjein tai kortein?

Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet minulle rakkaimpia harrastuksia, joten hyppäisin ilolla mukaan vaikkapa lukupiiriin tai kirjoituskurssille. Liikun melko paljon, lähinnä kuntokeskuksessa ryhmäliikuntatunneilla. Valitsen mieluiten kehonhuoltotunnit, mutta pyrin säännöllisesti myös syketunneille. Olisipa kiva motivoida toisiamme liikkumaan! Minut on helppo houkutella myös teatteriin, elokuviin sekä musiikkikeikoille. Indiehkö musiikki uppoaa parhaiten, ja elokuvissa kiinnostaa tunne toiminnan sijaan. Kahviloistakin minut löytää, ja lähden mielelläni sekä kahvi- että teehetkiä viettämään. Myös hyvä kasvisruoka maistuu aina. Shoppailuseuraa minusta ei helpolla saa, mutta kirppareilta ja kirjakaupoista minutkin saattaa löytää. Uusimpina mielenkiinnonkohteinani ovat puutarhanhoito sekä neulominen, joihin liittyviä kokemuksia ja ihmetyksiä jakaisin mielelläni kanssasi.

Teen kokopäivätöitä sosiaalialalla, mutta olen myös ikuinen opiskelija. Suoritan tälläkin hetkellä uutta tutkintoa työn ohella ja myös tähän elämäntilanteeseen löytäisin ilolla vertaistukea.

Minulla on mainio kuusivuotias poika, jolla on kaksi kotia. Jaankin mielelläni mietteitä vanhemmuudesta, mutta koen toki olevani paljon muutakin kuin äiti. Siksi uskon meidän löytävän rutkasti yhteistä juteltavaa, vaikka sinä olisitkin lapseton.

Olen onnellisesti avioliitossa, joten etsin ”vain” ystäviä.

Mikäli jaat edes joitakin yllä olevista mielenkiinnon kohteista, muistahan minua viestillä!

30.1.2023

Kavereita hakusassa

Nainen, 33 vuotta, Laukaa, Keski-Suomi

Heippa, täällä kirjoittelee 33-vuotias nainen Keski-Suomesta, Laukaasta. Asustelen avomiehen sekä 3 kissan kanssa omakotitalossa. Olen luonteeltani introvertti, mutta tämä ei tarkoita ettenkö viihtyisi ihmisten seurassa. Tarvitsen vain usein enemmän ns. latautumisaikaa sosiaalisten tilanteiden jälkeen ja en viihdy isoissa porukoissa. Olen introverttiyden lisäksi myös empaattinen ja avoin uusille asioille.
Harrastuksiini kuuluu lukeminen, käsityöt, luonnossa liikkuminen sekä mikä milloinkin sattuu innostamaan. Tykkään käydä myös kirppistelemässä ja satunnaisesti leffassa ja keikoilla. Useimmiten keikoille tai leffaan ei tule lähdettyä yksinään, joten näihinkin seura on tervetullutta.
Sillä ei ole väliä mistä päin suomea sinä olet, olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja mahdollisesti joskus jopa nähdä kasvokkain.
Olen kiinnostunut myös kristalleista, taroteista, pakanauskonnoista ym. joten jos koet että nämä eivät mahdu omaan maailmankatsomukseesi niin suosittelen jatkamaan selailua. :)
Jos et vielä säikähtänyt ja jaksoit lukea koko selostuksen läpi, niin laita toki viestiä!

29.1.2023

Ankea työtön luuseri etsii rikkaita ja hauskoja ystäviä

Mies, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tavallaan vierastan tämänkaltaisia palveluita, toisaalta se kiehtoo. Maailma on täynnä ihmisiä ja uskon että jokainen heistä on jollain tavalla hieman sekaisin. Itse olen ujohko erakkoluonne joka ei voi vastustaa vitsin kertomista vaikka tilanne olisi sille hirveä. Etenkään jos tilanne on sille hirveä. Arvostan myös rehellisyyttä enemmän kuin kohteliaisuutta, etenkin kun olen itse vastaanottavana osapuolena.

Enimmäkseen täytän päiväni lukemalla kirjoja, katsomalla laatusarjoja- tai elokuvia ja tupakoimalla parvekkeella kahvikuppi kädessä (se on Lidlin pikacapuccinoa). Viimeaikoina olen vähentänyt tupakointia ja lisännyt lukemista mutta niiden yhdistelmä on yhä melko vastustamaton. Luonnehtisin itseäni myös musiikkinörtiksi. Tuntemattoman ihmisen kotibileissä menen ensimmäisenä tutkimaan levy- ja kirjahyllyä. Mitä löytynee sinun hyllystäsi?

Jos yhä luet ilmoitusta, oletan että jokin sinuakin riivaa. Kerro ihmeessä minkälainen kaheli olet, lupaan etten tuomitse. Todetaan vielä että mikäli otit otsikon täysin tosissasi, on ehkä parempi että ystävystymme toisten ihmisten kanssa. On myös olemassa pieni mahdollisuus että myöhemmin kadun koko typerää ilmoitusta enkä kehtaa vastata kenellekään, älä siis ota hiljaisuutta henkilökohtaisesti.

28.1.2023

Moi!

Nainen, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Etsiskelen elämääni naispuolista kaveria/ystävää, jonka kanssa voisi tehdä mitä nyt normaalistikin ihmiset ilmeisesti kavereiden/ystävien kanssa tekee. Pitää yhteyttä, tietää että on olemassa joku tyyppi joka ajattelee sua, kertoa hauskoista ja vähemmän hauskoista arkisista jutuista, mennä ihan arkenakin noin vain jonnekin syömään/kahville/yksille/leffaan, jonka kanssa nauraa ja joskus itkeäkin.

Olen 34-vuotias. Huumorintajuni on melkoisen kirjava, myös sarkastinen ja mustanpuhuva. Olen naimisissa, vapaaehtoisesti lapseton ja kotona on kaksi kissaa. Olen päivätyössä.

Sinulta toivon, että sinulla olisi aikaa ja kiinnostusta tutustua ja nähdä. Mulla tuppaa menemään liinat kiinni jos kaikki on aina hirveän vaikeasti sovittavissa tai jos aina tulee jotain minkä vuoksi sitten perutaan suunnitellut yhteiset menot.

27.1.2023

Hei kaikille!

Nainen, 67 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Täällä huhuilee sosiaalinen itsensä yksinäiseksikin välillä tunteva 67 v. Nainen ystävien/ kaverien haku mielessä. Lapset ja lapsenlapset ovat rakkaita mutta kaipaan elämääni suunnilleen samanikäistä ja samanhenkistä seuraakin. Muuton myötä vanhat ystävät jääneet kauemmaksi ja tapaamiset harvemmiksi. Ja olen huomannut että uusien ystävyyssuhteiden luominen työelämän jälkeen on vaikeampaa. Joten nyt tämän kautta jos niitä ystäviä/kavereita löytyisi.
Luonto retkeilyineen sekä uusiin paikkoihin tutustuminen, tanssiminen ja yleensäkin liikkuminen on niitä asioita joista pidän. Tunnen olevani mieleltäni nuorekas, festarit, konsertit, teatterit ja musiikki melkeinpä laidasta laitaan humpasta, iskelmään ja rockiin ym. Käy.
Sinä mies tai nainen joka tunnet olevasi samankaltainen ja kaipaat juttu/matka, lenkkiseuraa niin otappa yhteyttä. Uskon että meitä on paljon kaltaisiani. Asun n. 20 km säteellä Jyväskylästä.

Sivu
Takaisin ylös