Ilmoitukset alueelta Keski-Suomi (566 kpl)

 - 
 
eilen

Aletaanko ystäviksi?

Nainen, 53 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

53 v.nainen huhuilee ystävää. Lenkille, kaffelle, ostoksille, viinille, kikatteluun, syvällisiin keskusteluihin. Ihan kaikkeen mitä ystävyyteen kuuluu. Ystäviä on kyllä, mutta asumme kaukana toisistamme. Itse olen työssä käyvä, perheellinen, lapset jo isoja. Eläinrakas, koiran kanssa ulkoilija. Kiinnostunut henkisistä asioista mutta myös naisellisesta hömpästä! Pyrin näkemään asiat positiivisessa valossa, ilon kautta mutta toki välillä ketuttaakin koko maailma ja sen pahuus. Osaan nauraa itselleni, hiukan tempperamenttiakin löytyy.. laita viestiä jos kaipaat ystävää johon voit luottaa niin auringonpaisteessa kuin kaatosateessakin.

eilen

Moi!

Mies, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 29 vuotias mies Jyväskylästä.

Etsin uusia ihmisiä, joihin tutustua! Olen sinkku.

Olen luonteeltani hyvätapainen, herkkä, hyvin sosiaalinen, yleensä iloinen, toiset huomioiva ja huumorintajuinen (tosin välillä huumorini on niin surkeaa, että nauran vain itse omille vitseilleni). Saatan joskus sanoa asioita ajattelematta, mutta en silti halua tahallani loukata.

Olen töissä freelancerina tapahtuma-alalla, joten välillä olen hyvinkin pitkiä päiviä töissä ja toisinaan teen työreissuja toisiin kaupunkeihin.
Vastapainona minulla on aikoja, jolloin töiden osalta on hiljaisempaa ja olen useampia päiviä kotona.

Alkoholin kulutukseni on hyvin maltillista, enkä viihdy baareissa/yökerhoissa, mutta sieläkin tulee joskus harvoin käytyä.
Vapaa-ajallani tykkään pelata ps4:lla ja katsoa elokuvia/sarjoja. Tykkään viettää aikaa ihmisten seurassa, mutta se myös uuvuttaa minua, jonka vuoksi tarvitsen välillä vain hetken hiljaisuutta.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin laita viestiä!

eilen

Ystäviä

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei
Olen 25 vuotias nainen jyväskylästä ja minulla on 5 vuotias tyttö. Etsin ystäviä joiden kanssa viettää aikaa. Luonteeltani olen iloinen, huumorintajuinen, tykkään miettiä asioita syvällisesti, osaan myös heittäytyä ja ottaa rennosti.
Olen kiinnostunut henkisistä jutuista, psykologiasta, kirjoista, eläimistä.
Tykkään tehdä ruokaa, katsoa elokuvia, ulkoilla, kuunnella musiikkia ja tehdä käsitöitä.

eilen

Lets hang! Gonna be fun and cool 😎

Mies, 38 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 38-vuotias korkeakoulutettu helsinkiläinen mies. Juon ja poltan ja sitä rataa, mutta en identiteetiksi asti 😁. Viime aikoina olen huomannut olevani tyytymätön sosiaaliseen elämääni. Syitä ovat kaveriporukoiden perheytyminen, muuttaminen ja sen sellaiset.

Olen sosiaalinen ja tottunut laajaan ystäväpiiriin ja tapaan mielelläni uusia ihmisiä. Luonnehdin itseäni introvertiksi ekstrovertiksi joka on avoin ja halukas kokeilemaan uusia asioita. Olen luova ja lukenut (viime aikoina yhteiskuntatieteitä ja itämaista filosofiaa) ja harrasta soittamista, punttisalia sekä kulttuuria. Maailmankuvani ydintä voinee kuvailla tulevaisuuteen katsovaksi ja punavihreäksi, mutta en priorisoi "eron tekemistä" Yhteiskunnallisessa ja sosiaalisessa kanssakäymisessäni. Pidän itseäni sosiaalisesti ja emotionaalisesti älykkäänä, mutta en ole ilman omia kehitystehtäviäni. Mukaudun helposti tilanteen ja ympäröivien ihmisten energiaan ja syvällinen sekä pohtiva keskustelu on minulle luonnollista.
Haluan tavata hauskaa, rentoa ja älykästä seuraa (kaikissa tarkoituksissa), vaihtaa ajatuksia ja käydä yhdessä esimerkiksi museoissa, näyttelyissä sekä muissa riennoissa.

eilen

Uusia kavereita kaikkiin menoihin?

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Tälläinen 21-vuotias menevä mies, joka kaipaisi lisää sosiaalisuutta elämään.
Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja kävelylenkeillä. Tykkään myös pelata tietokonepelejä ja kuunella musiikkia (enimmäkseen kuuntelen kasaria ja ysäriä. Jonkin verran kuuntelen myös kantria)

Lähden mielelläni mukaan vaikka treenille, kävelylle, ajelemaan autolla tai vaikka yöelämäänkin! Voidaan myös miettiä muutakin aktiviteettia, jos näistä ei löytynyt.

Jos tämä tarinointi herätti mielenkiinnon, niin nakkaa vaan reilusti viestillä!

eilen

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Saarijärvi, Keski-Suomi

Hei oon 26-vuotias nainen Saarijärveltä, muutin tänne viime vuoden lokakuussa ja kovasti kaipaisin ystävää jonka kanssa jutella niitä näitä.
Mulla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Joten en oo kovin puhelias mutta toivoisin, että ystävän kautta kenties rohkastuisin ja olisin sosiaalisempi.
Mulla on kuusi vuotias puhdasrotuinen siperianhusky ja olen muutenkin todella eläinrakas ihminen.
Tykkään leipoa, tehdä palapelejä, kirjoitta, kuunnella musiikkia ja laulaa.
Olen varattu, joten en etsi kun kavereita.

2 päivää sitten

Käsityökaveri, teatterituttava, yleinen ystävä :3

Nainen, 29 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Heipsun!
Täällä huhuilee 29-vuotias Lapista karannut otus.
Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi hölmöläistä kissaa.

Sosiaalisuus on jäänyt viime aikoina hieman vähälle ja introvertti olen muutenkin, olisitko sinä se kiva tyyppi joka kaivaisi mut täältä kotipölyjen seasta tutkimaan maailmaa?

Persoonana minuu kiinnostaa laajasti erilaiset asiat, kuten taide, psykologia, lempeät fantasiamaailmat, runous, metsiin eksyminen, lapsenkaltainen ihmettely ja vastaavat hommelit, mutta mukavuusalueeni on aika pieni. En lähde baariin, tanssimaan, röökille tmv.
Sen sijaan mennään hiljaiseen kahvilaan, teatteriin, taidenäyttelyyn, joogatunnille, kirpparille...! Jutellaan syvällisiä tai vähemmän syvällisiä, ihmetellään olemista. Jaetaan käsityö- ja kaavavinkkejä?

Knoppitietoja minusta; pyrin ekologiseen elämäntapaan ja ostan asioita paljon käytettynä. Paasaan paljasjalkakengistä ja jalkaterveydestä, eksyn joka paikassa laittoman helposti, innostun aina yhtä paljon söpöistä kissoista, kuulun sateenkaaren alle ja rakastan peikkoja. :3 Tällä hetkellä uusi kiinnostusalue on käsityöt ja ompelu, aloitin tekstiilialan opinnot tässä hetki sitten. :'D Tykkään näpertää kaikenlaista askarteluhömppää, joskin kömpelöllä käsialalla, mutta tekeminen on tärkeintä! Kissat ja pörröeläimet best, lapset nounou.

Heitä viestillä niin katsotaan synkkaako! :) Kerro vaikka missä ja milloin olet kokenut eniten yhteyttä luontoon? Tai mikä sua viehättää esteettisesti? Mitä biisiä kuunnellessa menee kylmät väreet?

Hölinöitäsi odotellen, H :3

PS. Oon neurokirjolla eli neurotyypillinen kommunikaatiotyyli ei oo mulle kovin luontevaa, ethän tee oletuksia sen perusteella :3

2 päivää sitten

Moi.

Mies, 30 vuotta, Äänekoski, Keski-Suomi

Etsisin juttuseuraa, tykkään tutustuu uusiin ihmisiin olen 30v mies. Huumorintajunen, mukava kiva toisia kohtaan. PC tulee pelailtua warzonea enemmäkseen. peliseura olis mukava.

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 30 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen asunut Jyväskylässä jo pidempään mutta olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Tykkään keskustella kaikenlaisista asioista, kuten ihmisistä ja maailmantilasta. Minut saa helposti mukaan kaikenlaiseen tekemiseen ja olemiseen. Sukupuolella ei väliä.

3 päivää sitten

moi

Mies, 44 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

etsin kavereita jyväskylästä naisia ja miehiä 18-50v olen 44v mies jutellaan lisää ja tutustuttaan ystäviä ei ole koskaan liikaa

20.2.2024

Mies meilikaveriksi

Nainen, 55 vuotta, Keski-Suomi

Kaipaan miestä meilikaveriksi keski-suomesta.
Ikää voisi sinulla olla 55-60v.
Sinun odotan olevan puhelias, rehti, luotettava, suorasanainen ja tunne ihminen. Nuo edellä mainitut luonteen piirteet löytyy itsestänikin.
Kerro itsestäsi enemmän kuin pari riviä, niin vastaan mielelläni. Pari riviä ei sytytä.
Olen aviossa.
En määrittele tässä, että mitä ei saa/saa kirjottaa, sana on vapaa.
En kuitenkaan ole tiukkapipo.
Voit olla vapaa/varattu, kunhan sinua ei vahdita ja voit kirjottaa päivälläkin ja watsappikin voi tulla lisäksi kirjotteluun.

20.2.2024

Kohtaisivatko kemiat?

Mies, 34 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Viihdytkö niityllä kesäisin ja pidätkö veden äänestä kokkapuuta vasten? Löydätkö itsesi arvoista, jota määrittävät rehellisyys, toisten kunnioittaminen ja avoimuus? Löydätkö itsesi tavoista, jossa toiset huomioidaan liian minä keskeisyyden sijaan. Pidät sanat ja teot parina, etkä erillisinä yksiköinä.

Täällä esittäytyy Jyväskylään äskettäin muuttanut mies. Harrastan salia, vaeltamista ja näyttelemistä. Käyn säännöllisesti työssä, pidän itsestäni huolta ja mielenkiintonani on kaikinpuolinen itsensä kehittäminen.

Elämä on kaikin puolin mallillaan, mutta kaipaisin kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää vapaa-aikaa.

Jos koet löytäväsi itsesi samanlaisista arvoista, tavoista ja sydäntä lähellä olevista asioista, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tutustun mielelläni ihmiseen, jolla elämän palaset ovat kunnossa, mutta kaipaisi myös samankaltaista seuraa vapaa-ajan viettoon.

19.2.2024

Uusi jyväskyläläinen etsii ystäviä Suomeen tutustumaan

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Moi kaikille!

Olen Kirill, 33-vuotias mies, YAMK-opiskelija Pietarista. Opiskelen nyt kestävää energiaa JAMKissa, Jyväskylässä. Olen ihan kiinnostunut suomalaisiin tutustumisesta suomen kulttuuriin ja elämäntapaan syventymään. Ja ilman muuta tarvitsen paljon juttelemista suomen kielellä. Erityisesti puhekieli on minulle hirveän ongelmainen vielä, mutta olen valmis kehittyä! Yleensä vietän aikaa rauhallisesti, ilman melua. Kielet, ilmailu, teatteri, musiikki ovat minulle kiinnostavat. Puhun myös englantia, esperantoa, jonkin verran saksaa, vähän ranskaa, ja kyllä venäjää. Esperanto on minulle erityisesti tärkeä kieli ja kansainvälinen toiminnanalue. Aikaisemmin harrastin vuorikiipeilyä neljä vuotta. Luultavasti teidän kanssa minä löydän myös muita kiinnostavia asioita uudessa elämässäni Suomessa.

19.2.2024

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Kaipaisin elämään kavereita/ystäviä. Avoimin mielin liikkeellä ja pidän erilaisista persoonallisista ihmisistä. Olen huumorintajuinen ja urheilusta pitävä koiranomistaja. Olen myös työelämässä. Vapaa-ajalla löydät minut esimerkiksi mökiltä, kirpparilta tai koiran kanssa kamera kaulassa luonnon ihmeitä kuvaamassa. Baareissa minuun tuskin tulet törmäämään. Tykkään myös videopeleistä, vaikka tämä harrastus hieman jäänyt töiden viedessä paljon aikaa. Tiede ja taide lämmittää mieltä. Lämpimän sään tullen näet minut luultavasti koirani kanssa ulkoilemasta milloin missäkin. Myös piirtäminen on mieleen, kuten leipominen ja kokkailu. Varsinkin hyvässä seurassa. Hieman introvertin vikaa. Tutustuttua minusta saa uskollisen kaverin, tai jopa ystävän.
Jos näet itsessäsi jotain samaa, niin otahan yhteyttä..🙂

19.2.2024

Moi kaveri/ystävä

Mies, 33 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Elikkäs olen 33v nuorimies keski-suomesta ja etsin uusia kavereita/ystäviä elämääni. Elämä on koetellut monin eri tavoin ja olisi mukava jakaa iloja ja suruja. Keskustella ihan arkisista asioista ja viettää aikaa sitten ulkoillen tai katsellen elokuvaa tai tv-sarjaa. Harrastan kävelyä ja pyöräilyä. Autoilu kuuluu myös osana elämään. Ne vähäisetkin kaverit ovat kaikonneet elämästäni kuka minnekin muuttaen ja yhteydenpito on vain jäänyt. Olisi hienoa jos täältä löytyisi ihan vaikka vain juttukaveria viestittelyyn. Olen aina tullut nais-sukupuolen kanssa paremmin tekemisiin joten naiset ottakaa myös rohkeasti yhteyttä 🙂

19.2.2024

Moro!

Mies, 21 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Oon 21-vuotias jätkä ja kiinnostais tutustuu uusiin ihmisiin! Oon avoin kaikenlaiselle tekemiselle. Vapaa-ajalla esim soitan kitaraa ja käyn salilla. Vaikka baariin tai kahville lähden mielelläni! Laittakaa viestii jos kiinnostais tutustuu!
Snap: eetu.ty

19.2.2024

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Olen 24-vuotias nainen Jyväskylästä. Mulla on kolme omaa kissaa. Olen myös ensikotina kodittomille koirille! Olen muutenki tosi eläinrakas!

Vapaa-aikani vietän YouTubea ja twitchiä (Markiplier, sykkuno, corpse, lilsimsie, jacksepticeye, Zoe Sugg, Dan and Phil, sam and colby jne) katsoen. Olen myös taas ruvennut katselemaan paljon aasialaisia sarjoja (draamoja, variety ohjelmia, musiikki survival ohjelmia). Tykkään myös leipoa ja tehdä ruokaa. Lukeminen ja pelaaminen on myös kivaa, mutta ne on jäänyt vähemmälle taas. Ja ensikotitoiminta vie paljon aikaa. Rakastan myös jutella uusille ihmisille. Musiikki on todella tärkeä osa elämääni.

Etsin kavereita, joiden kanssa voitaisiin jutella enemmänkin, eikä vaan vaihtaa kuulumisia kerran kuussa. Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä kunhan vaan tullaan juttuun!

19.2.2024

Yksi jotain.

Nainen, 33 vuotta, Keski-Suomi

Täällä nainen joka suurkuluttaa musiikkia päivittäin. Se värittääkin mun elämää aikalailla ja biisien mukana on ihana palata niihin hetkiin mitkä on jo elettyä elämää. Nyt kaipailisinkin kaveria, joka jakaisi mulle musiikkimaailmaansa ja näin ollen löytäisin taas uutta kuunneltavaa :)
Ja jos vallan hyvin juttuun tullaan noin muutenkin, niin totta ihmeessä voidaan lähtee retkeilemään yhdessä. Mä tykkään niistä spontaaneista retkistä ”hei nyt mennään” reppu mukaan ja termariin kahvit :D toki erittäin paljon kiinnostaa myös se pitempien reissujen heittäminen.. joten jos sulla sellasesta kokemusta musan lisäksi niin laita nyt ihmeessä viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös