Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (192 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävä Kouvolan alueelta

Mies, 38 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen kohta nelikymppinen mies Kuusankoskelta. Naimisissa - vaikka kai pitäisi lisätä "se on juuri tällä hetkellä monimutkaista, mutta toivottavasti korjattavissa". Välillä elämässä tapahtuu odottamattomia asioita; niistä ja kaikesta muusta olisi ihanaa päästä puhumaan ystävän kanssa. Lähes kymmenen vuotta parisuhteessa/naimisissa on johtanut siihen, että olen onnistunut etääntymään kaikesta paitsi välittömästä perheestäni.

Etsinnässä on ystävä jonka kanssa voisi ihan livenä käydä puistossa, kävelyllä, leffassa, metsässä, syömässä, jne. Baariinkin minut saattaa myös saada mukaan, vaikka alkoholi ei olekaan minun juttuni. Olisi kiva, jos uudella ystävälläni olisi lapsia. Parisuhdestatuksellasi ei ole merkitystä.

Yhteisiä puheenaiheita irtoaa elämästä, lapsista, luonnosta ja tietysti aiheista, joita sinä tuot mukanasi.

eilen

Ystäviä 38v naiselle

Nainen, 38 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

olen 38v parisuhteessa oleva introvertti eläinrakas nainen haminasta.

harrastan koiran kanssa ulkoilua, musiikin kuuntelua ja lukemista.

olen sairaseläkkeellä, mielenterveysongelmien vuoksi. kotoa löytyy oma ns. terapiakoira,viljakäärme ja kääpiö parta-agama. rakkaista lemmikeistä ja puolisostani huolimatta tunnen itseni usein yksinäiseksi.

aluksi vaikka whats upp kaveriksi.


iällä tai sukupuolella ei ole väliä .

eilen

Tuore kouvolalainen etsii uusia kavereita

Mies, 32 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Moi!

Muutin kesällä Tampereelta Kouvolaan ja etsinnässä olisi treeniseuraa esim. juoksu- tai fillarilenkille. Raputkin on jees! Yksin liikkuminen on välillä niin tylsää. :D Kaljalle ja lätkäpeliin voin myös lähteä tai jonnekin notskille istumaan, jos sporttailu ei sinua niin kiinnosta.

Olen 32-vuotias savolaiskaveri ja oikein rentoa seuraa. Laita rohkeasti viestiä!

30.9.2022

Hei

Nainen, 32 vuotta, Kymenlaakso

Etsiskelen lähinnä naispuolisia ystäviä joiden kanssa voisi viettää aikaa luonnossa liikkuen, kauppoja/kirppiksiä kiertäen, elokuvia katsellen, kahvitellen ja miten nyt ikinä keksitäänkään.
Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti, joten arki soljuu melko paljon lasten ja töiden ehdoilla. Kaipaisin silti jotakin parisuhteen ja lapsi arjen vastapainoksi.
Alkuun ainakin olen hieman ujo ja hiljainen, mutta osaan myös sitten sille päälle sattuessani höpötelläkin. Baarikärpästä minusta ei saa ja vietänkin mielelläni aikaa hieman rauhallisemmassa paikassa sekä pienessä seurassa.

Harrastuksiin kuuluvat tällä hetkellä lenkkeily, pyöräily ja frisbeegolf.
Minut saa myös helposti houkuteltua kokeilemaan kaikkea uutta :)

30.9.2022

Kaveri Kouvolasta

Nainen, 57 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei! Etsin juttelu-, kahvittelu-, pizza-, lenkki-, uinti-, pyöräily-, sup-, sali-, kirppis-, leffa-, sienestys-, marjastus-, vaellus-, reissu- yms. kaveria lähialueelta jakamaan silloin tällöin arkea. Olen 57-v, perheetön, työssäkäyvä hyväkuntoinen nainen. En käytä alkoholia enkä tupakoi. Reissutyövuosien myötä kotipaikkakunnan ihmissuhteet ovat vähentyneet. Tilanteen muututtua kaipaan ystäviä, joiden kanssa voisin harrastaa ja jutella ihan tavallisista jokapäiväisistä tapahtumista. Toivon, että liikkuminen ja luonto kuuluisi jollain muotoa elämääsi.

27.9.2022

Moikka

Mies, 52 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin kaveria/ystävää/juttuseuraa lähialueelta, Kotka Lahti akselilla ja tottakai myös kauempaakin. Etäisyys ei ole ongelma, sähköposti, whatsapp tai muu vastaava toimii myös. Olen parisuhteessa enkä etsi romantiikkaa vaan pikemminkin hyvää ystävää naisesta ikähaarukassa noin 35-50v.

Tykkään puuhata luonnossa, metsätöistä, nikkaroinnista, valokuvauksesta, eräilystä, pyöräilystä, kahvittelusta, musiikista, lukemisesta ja tietenkin sarjoista Netflixissä, hiljaisuudesta mökillä, kalastuksesta ym. Juttelen mielelläni myös syvällisempienkin keskusteluaiheiden ympäriltä 😁 Jos kiinnostaa tutustua niin kirjoitathan viestiä. Jos asut lähistöllä, voidaan mun puolesta joskus kahvitella.

27.9.2022

(Paras) Ystävä hakusessa

Nainen, 37 vuotta, Kymenlaakso

Moikka!

Mulla hakusessa ei enempää eikä vähempää kuin tuleva paras ystävä ja sielunsisko 🤣❤️

Ystäviä toki jo löytyy, mutta se tietty tyyppi, jonka kanssa päät kolisee yhteen kun ollaan niin tehtyjä toisillemme puuttuu ja tasaisin väliajoin herään kaipuuseen tästä ihmisestä. Toki tämä voi olla jonku utopistinen haave, mutta kyllä mulla on vahva tunne, että sä olet siellä jossain 😘

Mä olen 37-vuotias ja mulla on mies, omakotitalo ja 2- ja 12-vuotiaat lapset. Elämä on aika tiivistä ja aika menee töiden ja opiskelun jälkeen lähinnä perheen kanssa ja kotitöissä 🙈 Olisi ihana löytää joku joka on samassa elämäntilanteessa, kirota yhdessä kaiken kamaluutta ja ihanuutta, ottaa välillä pieniä irtiottoja ja huolehtia myös omasta jaksamisesta.

Tykkään liikkua luonnossa, lukea, maalata, kirjoittaa. Rakastan kauhu/mysteerileffoja ja -kirjoja, suklaata ja hyvää ruokaa ja nukkumista 😂 Joskus olisi ihana myös käydä viinittelemässä, karaokessa ja tanssimassa! Olen aika iloinen, värikäs ja helposti innostuva persoona, mutta myös mielen kanssa kamppailu on tullut tutuksi.

Laita viestiä jos yhtään siltä tuntuu, niin katsotaan koliseeko 🤣💞

24.9.2022

Etsin kaveria

Nainen, 45 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moikka.
Välillä olisi kiva mennä jonnekin, mutta sitten huomaa että kaverit on perheen kanssa ja yksin ei huvita mennä. Olisi mukava käydä keikoilla, reissata, käydä vaikka salilla tai mitä vaan. Asun Kymenlaaksossa ja ikää on päälle 40v. En juurikaan juo alkoholia (en ole absolutisti) enkä tupakoi, sä saat toki tehdä niitäkin. Niin, olen nainen, ja etsin oikeesti vaan kaveria. Laita viestiä.

21.9.2022

Moikka!

Nainen, 47 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyiskö tätä kautta kaveria/ystävää nuorekkaalle, parisuhteessa elävälle naiselle? Ois kiva jonkun kanssa kahvitella ja höpistä niitä näitä ja nähdä muuten vaan, tai välillä viettää aikaa esim.kirppareilla, kävelylenkeillä, musiikkitapahtumissa, joskus harvoin vaikka viihteellä🙂 Illat menee yleensä kotihommia tehden, leffoja ja tv tarjontaa katsellen.
Tuun toimeen ihmisten kanssa ja erilaisuus on rikkautta! Oon rauhallinen luonne, tykkään käydä joskus syvällisiäkin keskusteluja, hyvä kuuntelija, huumorintajuinen ja positiivisen elämänasenteen omaava, rento ja mukava tyyppi. Otahan yhteyttä niin tutustutaan! 🙂

20.9.2022

Ystäviä etsimässä!

Nainen, 33 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Nainen etsii ystäviä Kotkasta.
Olen 146cm pitkä eli lyhyt ja näytän nuorelta:D
Omistan mieheni kanssa kissan.
Olen hiljainen ja arka ainakin alkuun, mutta kun oppii tuntemaan toisen niin rohkistun.:)
-Pelailen paljon pelejä tietokoneella ja ps4.
-Kuvailen paljon kännykällä luontoa lenkillä ollessa.
-Rakastan elokuvia ja musiikkia (80's ja 90's)
-rikosokumentit ja jutut kiinnostaa.

En enään juo ja polta. En enään baareissa käy.
Pidän kirppiksien kiertelystä, kirjastossa olemisesta ja ulkona olemisesta.
Rohkeasti yhteyttä vain:)

17.9.2022

Moikku 👋

Mies, 22 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heiii😇

Muutin alkuvuodesta Kotkaan, eikä näiltä suunnilta ole vielä liikaa tuttavuuksia löytynyt.

Tykkään olla ulkona tekemässä kaikkee kivaa. Kaikenlainen liikunta kiinnostaa sisällä ja ulkona. Pelailen myös kaikenlaisia pelejä sekä myös lautapelejä pelattua ihan irl ja netissä. Tulee myös kotona oltua tekemässä ruokaa, katsomassa urheilua, sarjoja tai leffoja.

Tykkään tututusta uusiin ihmisiin ja jutella kaikenlaisesta. Juttua kyllä löytyy vaikka mistä, joten ei tylsää tule :) Olen aika avoin niin välillä saattaa asiaa olla ihan liikaa 😂

Ikähaarukka 18-25, sukupuolella ole väliä. Sijainnilla ei väliä, mutta olisi kiva myös nähdä irl jos keksitään jotain😁

Snäpissä ja discordissa saa tulla juttelemaan, whatsapin saa kysymällä :)

Snap: themuhnen
Discord: Perunamies23#7786

15.9.2022

Hei Kouvolasta!

Nainen, 44 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 44- vuotias äippä ihminen Kouvolasta. Olen uskovainen vaikka ei nuttura kiristäkään. Luonto on tärkeä minulle ja tykkään retkeilystä, telttailusta jne. Huumori auttaa arjessa ja myös itselle osaan nauraa.
Kirjeenvaihto on puhutellut pitkään ja olisi mukava löytää mukavia luotettavia ystäviä, vaikka tällä tavalla. Iältäsi voit olla 38-55vuotias mies tai nainen. En etsi romanssia.

11.9.2022

Moikka!

Nainen, 36 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyisiköhän tätä kautta uusia live-kavereita? Myös kirjoittelu alkuun käy joko sähköpostilla tai kirjeillä. Silloin tällöin melko yksinäiseltä tuntuu ja olisi mukavaa löytää seuraa esimerkiksi elokuviin tai lenkille. Olen 36v nainen Kouvolasta. Haen myös seurustelu-kumppania miehestä, mutta myös naiset voivat kirjoittaa kaveri-mielessä. Minulla on ylipainoa hieman kertynyt, joka ei toivottavasti ole este tutustumiselle. Käyn kokopäiväisessä työssä arkisin, jonka vastapainoksi olisi mukavaa löytää seuraa Kouvolasta tai lähialueelta. Luonteeltani olen hieman arka ja ujo, mutta kun tutustuu niin juttua alkaa tulla. Toivoisin että olet suunnilleen saman ikäinen. En tupakoi ja alkoholia käytän harvoin. En ole uskovainen, haen ihan tavallista ja normaalia seuraa ajatusten vaihtoon.

3.9.2022

Mukavaa yhdessäoloa:)

Nainen, 54 vuotta, Kymenlaakso

Heippa.
Olisi mukava saada uusia ystäviä, ja niinpä etsinkin sinua 50-70-vuotias nainen/mies. Liikun mielelläni luonnossa ja harrastan lenkkeilyä, avantouintia, hiihtoa ja käyn tanssimassa. Olen avoin, iloinen ja seurallinen. Uudet kokemukset ja harrastukset ovat tervetulleita. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

2.9.2022

Tässä istun ja katson Aavekuiskaajaa

Nainen, 29 vuotta, Kymenlaakso

Haluan tutustua uusiin ihmisiin, ja löytää vaikka uusia ystäviä, jos niin sattuu käymään.

Haluan pitää tämän lyhyenä, joten
- kuulun neurokirjoon,
- valvon paljon öisin,
- koiraihminen,
- pelaan paljon tietokoneella,
- sairastan masennusta

Koen, että nää on tärkeintä tietää musta, koska niillä on varmaan eniten vaikutusta siihen millainen olen.

Rakastan synkkiä asioita; true crimea, mysteereitä, kadonneiden ihmisten tarinoita/kohtaloita, salaliittoja ja mitä vielä. Ylikulutin joskus YouTuben creepyä puolta, mutta sieltä ei nykyään oikein löydy mitään uutta. Oon just sen tyypin ihminen, jolta löytyy suosikkitarina kadonneesta ihmisistä, suosikkitarina rikoksesta ja suosikkisalaliittoteoria tai muu outo juttu.

Oon asunut Kymenlaaksossa nyt pari vuotta, enkä oikein tunne täältä ketään. Pelaan aika paljon vapaa-ajalla ja silloin tällöin retkeilen koirieni kanssa. Kuuntelen enemmän äänikirjoja, kuin luen, koska, no, lukeminen keskittymisvaikeuksien vuoksi vaikeaa. Tällä hetkellä eniten kiinnostanut elämänkerrat, historia, kaikki edellä mainittu outo ja nyt viimeeksi myös lääketieteelliset tarinat, kuten vaikka erään henkilön kokemus siitä, kun molemmat vanhemmat sairastavat Alzheimeria.

Tähdet on myös lähellä sydäntä ja voin kuluttaa tunteja takapihalla niitä tuijotellen.

28.8.2022

Moi

Nainen, 40 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

Olen pian 41v oleva naispuolinen, naimisissa, 2 lapsen äiti ja kissan omistaja.
Olen täysiverinen introvertti, tykkään kotona olemisesta ja lukemisesta. Ammatiltani olen viriketoiminnan ohjaaja.
Elämä hiukan hukassa joten toivoisin vain kaveria jonka kanssa jutella ihan arkisista jutuista ja harrastuksista. Ei mitään vakavaa lentoa vaan kevyttä jutustelua.
Olen intohimoinen fanfiction lukija ja pöytäkatikkokirjoittaja. Kahlaan läpi kirjaston kiroja tietokirjoista ja elämänkerroista scifiin ja fantasiaan. Harrastan myös viikinkiajan elävöittämistä. Vaikka ammatiltani olen käsityöihminen, en kotona kauheasti tee käsitöitä. Kierrätysjutut ovat mieleeni. Sisustan satunnaisesti oman mieleni mukaan. Olen täysiverinen jouluihminen ja halloweeniin (kekriin) hurahtanut. Rakastan elokuvissa käyntiä ja tv sarjojen katselua, varsinkin scifiä ja fantasiaa. Myös kevyet rikosmysteerit ovat juttuni. Harrastan myös animea ja mangaa. Lempparini on One Piece. Urheilu ei kiinnosta missään muodossa.

27.8.2022

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin ystävää ystävälle. 🙂
Havahduin kun meidän 28 vuotias ex-Aupair, nykyinen osa-aikainen kotitalousapulainen istui sohvan nurkassa aika apaattisena. Hetki juteltiin ja syy oli, että kaipaisi kovasti ystävää jonka kanssa jutella, käydä syömässä ja mitä vain. Hän on erittäin sosiaalinen, iloinen nainen Indonesiasta ja puhuu hyvää englantia.

Hän on koittanut useammalla eri tavalla tutustua ihmisiin, mutta ikävä kyllä, nätti indo tyttö saa vastakaikua eniten miehiltä ja sitä nyt ei kaivattaisi.

Olisiko sinulla tarvetta uudelle ystävälle jolla taatusti on paljon annettavaa myös itsestään? Erilainen kulttuuri, positiivinen asenne elämään ja muutenkin todella iloinen ja mukava ihminen. Asumme Lautarossa eli helppon matkan päässä esim keskustasta..

Sivu
Takaisin ylös