Ilmoitukset alueelta Kymenlaakso (209 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moikka!

Mies, 35 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 35v hyväkuntoinen ja vahva mies Kouvolasta.
Kavereita etsin ihan arkipäiviin, treeneihin tai talli-iltojen ratoksi.

Jos kiinnostaa niin paiskaa rohkeasti viestiä! :)
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.
Kunnollinen, rehellinen ja rauhallinen persoona tämän kirjoituksen takana. :)

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 40 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hei,

Muutin kaksi vuotta Kotkaan ja kaipailen kovasti seuraa ulkoiluun, kulttuuritapahtumiin, lounasseuraksi ja ihan vaan kaikenlaiseen elämän ihmettelyyn! Pidän itse taiteesta, lukemisesta, liikkumisesta luonnossa. Elämäntapaani kuulu erilaisten henkisten harjoitteiden tekeminen liikkuen, hengitellen ja vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa. Näistä esimerkkinä mm.chi kung, shiatsu, taojooga, tantra. Tykkään opiskella vieraita kieliä ja nähdä uusia maisemia. Olen myös utelias uudelle, hiljattain tutustuin amerikkalaisen jalkapallon sääntöihin ja odotan innolla tulevaa Super bowlia :) Olen seurustelusuhteessa (etäsuhde), joten etsin enemmänkin uusia tuttavuuksia ja ystäviä itselleni. Minulla on myös toive, että löytäisin kämppiksen itselleni. Asun Hovinsaaressa 61m2 kaksiossa ja olisi mukavaa jos voisi joku, jonka kanssa voisi välillä vaihtaa muutama sanasen arjen keskellä. Pistä viestiä niin keksitään jotain kivaa yhdessä!

3.2.2023

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 39v 4lapsen yh-äiti
Vaikka arki onkin kiireistä kaipaisi ystävää jonka kanssa voisi jutella niitä näitä,kahvitella,shoppailla ym.

31.1.2023

Hei.

Nainen, 21 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin uusia kavereita Kouvolan ja miksei koko Kymenlaakson alueelta. Olen itse 21 vuotias joten olisi mukavaa jos olisit suunnilleen samanikäinen. Etsin sellaisia ihmisiä jotka haluavat oikeasti tutustua eikä se jää vain minun yksin keskusteluksi. Minuun on helppo tutustua joten ei tarvitse jännittää. Minusta saa seuraa ja olen aina valmis kuuntelemaan.

Valmistun pian terveydenhoitajaksi ja valmistumisen jälkeen aion pysyä täällä Kouvolassa.

Ota yhteyttä jos olet oikeasti valmis tutustumaan😊

31.1.2023

Peli ja juttelu kavereit.

Mies, 28 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Moikka, olen vähän yksinäinen mies ja etsin mukavaa juttelu ja peliseuraa lähialueelta,jonkun verran löytyy nettikavereita ja pari tästä ihan läheltä, työkseni teen kaupassa tavaroiden purkua ja muuta, pelailen ps5 ja Switchillä, liikunnaksi käyn välillä lenkillä ja kerran viikossa harrastuksessa koripallon parissa, kavereiden kanssa voin jutella vaikka päivän kuulumisia, peleistä asiaa tai mitä muuta tuleekin mieleen.

Luonteeltani olen jonkun verran ujo ja näin aluksi hieman hankala tutustua uusiin ihmisiin, parhaani mä silti yritän, olen myös animenörtti niin tykkään katsella joitain sarjoja netistä, katon myös youtubesta välillä pelikanavia tai muuta mielenkiintoista,Disney + myös katon uusia sarjoja Star wars ja marvel sankareista yleensä, käyn leffoissakin sillon tällöin ja kokoan välillä palapelejä, jos omistat koiria tai kissoja niin se on myös hyvä kun mun perheessäkin lemmikkejä on ja ne on tosi mukavia🙂

Sukupuolella ei ole mulle väliä ja muuten voisi olla saman ikäinen tai 22-30 puolella, olisi myös hyvä jos et tupakoisi ja oisit mukava ja asiallinen kaveri ja hyvä ystävä.🙂

31.1.2023

Uusia ystäviä

Nainen, 37 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Hei!

Olen 37-vuotias nainen ja muuttanut kesällä Kouvolaan. Perheeseen kuuluu mies ja kolme kouluikäistä lasta. Etsin uusia ystäviä joiden kanssa käydä lenkillä, kahvilla jne.

29.1.2023

Moi!

Mies, 30 vuotta, Kymenlaakso

Moi.
Etsin itselleni piristävää keskusteluseuraa.
Rakennusalalla työskentelen, pidän liikunnasta ja musiikista. Jos niillä aiheilla jo jotain keskustelua saisi aloitettua.
Etsin siis naisia viestittelyyn 18-....

Rohkeasti viestiä vain tulemaan.

Huumorintaju olisi suotavaa keskustelukumppanissa

26.1.2023

Moikku 👋

Mies, 22 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Heiii😇

Olen 22-vuotias opiskelija kotkasta. Vanhat kaverit ovat jääneet vanhalle kotikunnalle, joten olisi kiva löytyy uusia kavereita.

Tykkään olla ulkona tekemässä kaikkea kivaa. Kaikenlainen liikunta kiinnostaa sisällä ja ulkona. Pelailen myös kaikenlaisia pelejä sekä myös lautapelejä pelattua ihan irl ja netissä. Tulee myös kotona oltua tekemässä ruokaa, katsomassa urheilua, sarjoja tai leffoja ja kierreltyä kirppareilla.

Tykkään tututusta uusiin ihmisiin ja jutella kaikenlaisesta. Juttua kyllä löytyy vaikka mistä, joten ei tylsää tule :) Olen aika avoin niin välillä saattaa asiaa olla ihan liikaa 😂

Ikähaarukka 18-25, sukupuolella ole väliä. Sijainnilla ei väliä, mutta olisi kiva myös nähdä irl jos keksitään jotain😁

Snäpissä ja discordissa saa tulla juttelemaan, whatsapin saa kysymällä :)

Snap: themuhnen
Discord: Perunamies23#7786

23.1.2023

Moi!

Nainen, 26 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen Kouvolaan 2015 muuttanut, enkä ole saanut rakennettua pysyvää ystäväverkostoa tänne ollenkaan.
Ystävät toiselta paikkakunnilta ovat myös pikkuhiljaa hiipuneet syystä ja toisesta pois elämästä.

Multa löytyy kaksi poikaa (kohta 3v ja 6kk), joten tällä hetkellä oma elämäni koostuu lähinnä kotona olemisesta lasten kanssa.
Etsin kavereita 20-35v naisista, eikä sulla välttämättä tarvitse olla omia lapsia.

Oon huumorintajuinen ja tuleen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Löytyisikö täältä uusia ystäviä esim. kahville, lenkille, puistoon lasten kanssa, keikoille tai kaljalle?

Ota yhteyttä niin vaihdetaan numeroita ja jutellaan vaikka whatsappissa lisää 😄🤩

17.1.2023

Uusia tuttaviako?

Mies, 32 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Hakusessa olisi juttu/peli/kahvittelu kavereita, joiden kanssa samalla voisi laajentaa omaa näkemystä. Siksi siis hakusessa enemmän naispuolisia, iällä ei oikeestaan väliä. Nykyiset tuttavat olleet pääasiassa 20-40v. Toki jos lähellä niin ehkä saisit innostumaan lenkkeilystä enemmän.

Vanhoilla tutuilla alkaa aika olemaan tiukassa ja heillä alkaa jutut olemaan enemmän vauvajuttuja heidän elämäntilanteen mukaan. Heitäkin näkee, mut nykyään harvemmin.

Itse vakityötä tekevä, autoileva sekasyöjä. Kaveri kommentoinut kerran et oon eräjormaileva nörtti, vapaa-ajat menee pelaten/lukien/luonnossa kävely kameran kanssa. Viihdyn enemmän yksikseni, mut jutella voi aina. Mitään suhdetta en ole etsimässä. Puhun asiat yleensä suoraan, kiertely ja kaartelu vaan tekee kaikesta haastavampaa.

Liikun toisinaan kotka-lahti-mikkeli-lpr alueella, et jos tulee juttuun niin kahvillakin voi helposti piipahtaa.

17.1.2023

Moikka.

Nainen, 50 vuotta, Kotka, Kymenlaakso

Etsin aitoa ystävää, naista tai miestä elämääni. Olen 50 nainen, olen parisuhteessa ja perheellinen. Minulle on ollut hyviä ystävyssuhteita, mutta muuton jälkeen sellainen sydänystävyys ja tiiviimpi yhteydenpito on jäänyt. Olisi mukavaa löytää aito ihminen juttuseuraksi, harrastamaan, ihan mihin vaan. Lenkkeily, pyöräily, uimahalli, sulkapallo, tennis, keilaaminen, leffat.. mikä vain käy. Baareista en niinkään välitä, toki joskus voin lähteä ja lähdenkin jos sopiva tilaisuus kohdalle sattuu. Keskustelut viinilasin kera onnistuu. Mökkeily ja grillaaminen, luonto on lähellä sydäntäni. Kuitenkin ihmisen aitous ja mahdollisuus olla sellainen kuin on, on se tärkein asia ystävyydessä. Ethän ole rajoittunut tai lokeroitunut, tai jos olet ei sekään haittaa jos haluat avartaa maailmankuvaasi ystävyydessä kanssani.

16.1.2023

Moikka

Mies, 52 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Etsin juttukaveria/ystävää ja ehkä peliseuraa (esim. sulkapallo, padel) lähialueelta, Kotka Lahti akselilla ja ehkä myös kauempaakin. Ja siis tuota padelia en ole koskaan kokeillut, sulista osaan pelata. Etäisyys ei ole ongelma, sähköposti, whatsapp tai muu vastaava toimii myös. Olen parisuhteessa enkä etsi sikäli romantiikkaa vaan pikemminkin hyvää ystävää naisesta ikähaarukassa noin 30-50v.

Tykkään puuhata luonnossa, metsätöistä, nikkaroinnista, valokuvauksesta, kävelystä metsässä, pyöräilystä, kahvittelusta, musiikista, lukemisesta, sulkapallosta ja tietenkin sarjoista Netflixissä, hiljaisuudesta mökillä, kalastuksesta ym. Juttelen mielelläni myös syvällisempienkin keskusteluaiheiden ympäriltä. Jos kiinnostaa tutustua niin kirjoitathan viestiä. Jos asut lähistöllä, voidaan joskus vaikka kahvitella.

15.1.2023

Ystäviä 39v naiselle

Nainen, 38 vuotta, Hamina, Kymenlaakso

olen 39v parisuhteessa oleva introvertti eläinrakas nainen haminasta.

harrastan koiran kanssa ulkoilua, musiikin kuuntelua ja lukemista.

olen sairaseläkkeellä, mielenterveysongelmien vuoksi. kotoa löytyy oma ns. terapiakoira,viljakäärme ja kääpiö parta-agama.

aluksi vaikka whats upp kaveriksi.


iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä .

12.1.2023

Moikka

Nainen, 26 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin Kouvolassa nyt kun musta tulikin kouvolalainen. Olen 26-v nainen, joka tykkää liikunnasta, musiikista ja erityisesti hyvistä keskusteluista. Olisi kiva löytää kavereita joiden kanssa käydä vaikka ulkoilemassa :)

11.1.2023

Ystävää vailla

Nainen, 25 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Olen 25 vuotias nuori nainen joka on parisuhteessa. Olen mieheni ja kahden koiran kanssa muuttaneet Kouvolaan viime vuoden puolella. Olisiko tätä kautta mahdollista saada juttelu, lenkkikaveria? Iällä ei ole väliä eikä sillä oletko mies vai nainen :) Jos olet vailla ystävää niin nakkaa viestiä :)

10.1.2023

Moikka!

Nainen, 47 vuotta, Kouvola, Kymenlaakso

Löytyiskö tätä kautta kaveria/ystävää nuorekkaalle, parisuhteessa elävälle naiselle? Ois kiva jonkun kanssa kahvitella ja höpistä niitä näitä ja nähdä muuten vaan, tai välillä viettää aikaa esim.kirppareilla, kävelylenkeillä, musiikkitapahtumissa, joskus harvoin vaikka viihteellä🙂
Oon positiivisen elämänasenteen omaava, rento ja mukava tyyppi. Otahan yhteyttä niin tutustutaan! 🙂

Sivu
Takaisin ylös