Ilmoitukset alueelta Lahti (191 kpl)

 - 
 
tänään

Hellou!

Nainen, 31 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 31-vuotias parisuhteessa oleva nainen Lahdesta, joten etsin ainoastaan uusia ystäviä täältä.

Tällä hetkellä käyn ammatillista kuntoutusta. Sairastelun takia elämä ei ole mennyt ihan tavanomaista polkua ja ollut vaikeaa löytää sitä omaa juttua.

Luonteeltani oon kuitenkin kaikesta huolimatta enimmäkseen huumorintajuinen ja nauraminen on hyvää terapiaa. Myös herkkyyttä, empatiaa ja ujouttakin löytyy. Välillä pitää kanssa ladata yksin akkuja, joten introverttikin taidan olla jonkin verran.

Tykkään esim. käydä valokuvaamassa, välillä ihan vaan lenkillä ilman kameraa, kauhuleffoista, raskaammasta musiikista, eläimistä, kirppareista..

Jos tämä ilmoitus kolahti, niin ota yhteyttä. :)

tänään

Miespuolinen ystävä haussa Lahden seudulta

Nainen, 51 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Tässäpä mukavalle herrasmiehelle sydänystävä tarjolla. Juuri eronneena kaipaan seuraa kivaan tekemiseen ja helppoon yhdessä oloon esim. metsään (sienestys, marjastus), kirpputoreja kiertelemään, leffaan, ulos syömään tai vaikka kaakaolle. Kotisohvalla kainalossa viihdyn hyvin myös:)
Kaksi poikaa (20,23) ensimmäisestä liitosta alkaa olla jo maailmalla. Omistan kissan ja koiran, eli toivon että pidät eläimistä tai ettet ainakaan ole allerginen. . Ja jos hyvin tullaan toimeen, niin mökkiseuraksi minut myös saisi ja maailmalle matkustelemaan. En polta, eikä alkoholikaan ja ravintelit vedä puoleensa. Olen huumorintajuinen, avoin ja minun kanssani on helppo tulla toimeen. En ole mikään sporttimimmi, enempi tykkään rauhallisista kävelyistä fiilistelypohjalta. Luonto on lähellä sydäntä. Laita viestiä, niin tutustutaan. Ja halataan kun tavataan:)

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro! Oon 22v Lahes vaikuttava mies. Oma kaveripiiri ei oo hirveen laaja, ja mielelläni tutustuisinkin uusiin ihmisiin. Ei haittaa jos asut kauempana, mutta jos meillä yhtään klikkaa niin olis joskus kiva nähdä livenä. Sukupuolella ei ole merkitystä, iälläkään ei suuremmin väliä mut laitetaan haarukaks vaikka 19-30v. Lähtökohtaisesti tuun kuitenkin kaikkien kanssa toimeen.

Luonteeltani oon huumorintajuinen, melko sosiaalinen mutta viihdyn myös aika paljon itsekseni. Harrastuksiin kuuluu autoilu ja moottoripyörät (yleensäkkin niiden laittaminen ja korjailu), ja ruoanlaitto / leipominen. Lisäksi tulee myös pelattua pc'llä jonkin verran, ja kateltua sarjoja / leffoja. 😌

Jos tuli fiilis et voitais tulla juttuun, ni laita viestiä täällä, tai sähköpostiin ni ihmetellää lisää! Multa löytyy discord, snäppi yms.

2 päivää sitten

ystävää etsimässä☺️

Mies, 33 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi. Löytyisikö ulkoilu seuraa❄️Tai Jotain Mukavaa tekemään?😊
Ite pidän liikkua luonnossa,frisbee golfista, keilauksesta ja vähän kaikenlaisesta aktiviteetista. Ja ihan vaan teen juonnista torilla☕️☺️
kaipaatko seuraa talvi-iltoihin ja tai viikonloppuihin kaveria yms.
Rennolla mielellä pistäppä viestiä😃

2 päivää sitten

Morjes!

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi! Täällä 22v mies etelä-suomesta. Olis siisti löytää edes 1 hyvä kaveri/ystävä, jonka kans toteuttaa kaikki hauskat ja spontaanit ideat, peli illat, autolla ajelut tai vaikka suunniteltu pidempi matka :) Työssäkäyvä mukava, rehellinen ja tarpeen vaatiessa myös menevä kaveri.
Harrastelen autoja, pelailua ja matkustelua, jos sitä voi harrastukseksi kutsua. Ensivuodelle olis suunnitelmissa taas vähän pidempiä ja lyhyempiä matkoja, johon otan mielelläni matkakaverin :)

-Iällä tai sukupuolella ei oo niin väliä, kunhan tultais hyvin toimeen.
Rohkeesti laittamaan viestiä ja tutustumaan! .

30.11.2022

Etsinnässä mukavia ystäviä

Mies, 60 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haen mukavaa ystävää naisesta joka on tavallinen ja keskivertoinen niinkun minäkin.

Olen rauhallinen ja kltti mies joka on täyttänyt 60v.

Ei ole väliä missä asut ja ikä ei ole sekään haitta.

Olen siisti ja hyvän näkönen toisten mukaan.

Tykkään kaikesta mikä jalostaa elämää ja tekee siittä mukavaa olla ja elää.

Jos olet samaa mieltä niin ota rohkeesti yhteyttä niin tutustutaan.

26.11.2022

Etsin juttuseuraa tai seuraa kahville 😊

Mies, 41 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moi
41 Vuotias sinkku mies Lahdesta hakee juttuseuraa kaikenikäisistä, kahvillekkin voidaan mennä 😎 Haen siis vaan seuraa naisista 😊
Mitat 177 79 tummat hiukset ja siniset silmät. Lapsia on vuoroviikoin 🤷🏻‍♂️

Harrastan luonnossa liikkumista, kesäisin myös makaan riippumatossa yön yli 🏕 Talvisin laskettelu satunnaisesti.

Kiinnostaa myös
Avaruus 🔭🌌
Yliluonnolliset asiat 🧙🏼‍♂️
Autiotalot 🏚
Ihmismieli 🤔

25.11.2022

Hi!

Mies, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hello, I'm an 21y guy living here in Lahti, i have recently moved here for work and I'm looking for new friends around here.
I’m a cheerful guy, i like having new experiences especially here in Finland.
if you’re interested don’t hesitate to send a message :)

24.11.2022

Moi!

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja löytää mahdollisesti kavereita arjen keskelle. Olen itse 20v ja toivoisin seuraa muista parikymppisistä, lenkille, kahville, illanviettoon tmv. Kerron enemmän itsestäni viestillä 😌
xx Huom, etsin vain kaveriseuraa.

23.11.2022

mh, moi, Lulu 19v, ettimäs netti tai irl kavereit..

Nainen, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

oon 19v, transfemiininen nainen, ois kiva jotai loyal ystävii löytää Lahden alueilt kene kaa vois viettää aikaa paljon, ainakin netissä.

oon muuten sitten kasvanut netissä, eli mul tulee olee enkun käyttöö tosi paljo mun puheessa, irl ja netis.

jotai mun kiinnostuksia ois; musiikki kaikist eniten täl hetkel(breakcore musaa kuunnelut eniten nyt) pc pelaamine(cod mw22 täl hetkel eniten), ohjelmointiin liittyvät jutut, documentit kaikenlaisest, ruoka(amerikkaine ruoka kiinnostaa eniten), ja jotai muuta mitä en muista täl hetkel~

mun persoonast si jotai; vähä tyhäm ja hidas, ja tosi yliherkkä.. ja mite käyttäydyn voi vaihella tosi paljon. ainaki tulee olee varietyy paljo ku mulle puhuu haha.----

anyways, mä puhun discordis kaikist enite, instagram sopii myös, mutten halua muihin mennä paitsi jos jotain oikeasti parempaa löytyy.
<3

15.11.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka! 😊 Olen 20-vuotias nainen Lahesta ja vailla uusia kavereita. Ois kiva löytää loppuelämän ystäviä keiden kanssa tehdä kaikkea, nauraa yhdessä niin että mahaan sattuu ja jutella ihan kaikesta. Shoppailla, kahvitella, leffaan, ulkoilemaan esim lenkkipoluille, yksille tms. Mut saa melkeen mihin vaa mukaan! Opiskelen tällä hetkellä ja teen töitä samanaikasesti. Rakastan kauneusjuttuja, eläimiä ja sisustamista. Poikaystävä myös löytyy. Etin kavereita vaan naisista. Ota rohkeesti yhteyttä!🫶🏻

15.11.2022

Äitikavereita Lahti/ päijät-häme.

Nainen, 38 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka,
etsiskelen äitikavereita/äitikaveria Lahden seudulta.
Olen itse 38-vuotias ja minulla on kaksi lasta, poika 4v ja tyttö 9kk.
Olisi kiva vaihtaa ajatuksia niin vanhemmuuteen liittyvistä asioista, harrastuksista, arjesta yms. mitä mieleen juolahtaa, Aluksi vaikka juttukaveria sähköpostilla ja jos kemiat kohtaa niin katsotaan sitten miten edetään.

Olen tällä hetkellä kotiäiti. Harrastastuksina nyt lähinnä vaunulenkit kuopuksen kanssa, puutarha harrastus ja neulominen. Esikoisen kanssa puuhastelemme askarteluiden ja kuvaamataidon parissa. Ennen lapsia harrastin myös videopelipelaamista, mutta se on nyt sattuneista syistä jäänyt. Pidän myös elokuvien/ sarjojen katselusta mm. fantasia, komedia ja historialliset draamat.

Olen huumorintajuinen, syvällinen keskustelija, Uskallan puhua vaikeistakin asioista. Elämä on jo ehtinyt koetella sillä tavalla, että ei oikein jaksa esittää muuta kuin on.
Eli jos kaipaat juttukaveria, niin nakkaa viestillä. Saatpahan luettavaksesi muutakin kuin päivän lööpit 😉

13.11.2022

Videopuhelukavereita ympäri Suomen? Huumorintaju plussaa! 😃

Nainen, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hellurei! Olen 36v. huumorintajuinen nainen Lahdesta ja etsin uusia hauskoja tyyppejä joiden kanssa voisi jutella videopuheluita. Olen luonteeltani positiivinen ja nauravainen. Toisaalta olen myös syvällinen ja tykkään tosi paljon jutella psykologiasta ja syy-seuraus-suhteista.

Mielenkiinnonkohteitani:
-Komediat ja tositv-sarjat
-80/90-luvun musiikki huolimatta genrestä
-Euroviisut
-Karaoke
-Lautapelit
-Kavereiden kanssa illan viettäminen
-Uusien ihmisten tapaaminen
-Nauraminen ja vitsailu lähes päivittäin
-Oman musiikin tekeminen

Jos kolahti ja olet joskus tylsistynyt niin saa laittaa viestiä! Tykkäisin tutustua ihmisiin ympäri Suomea jotka tykkäisi höpötellä jonninjoutavia videopuhelussa 😃

Motto: Kyllä ihmisessä pitää olla jotain särmää! Mitä persoonallisempi, sen parempi.

Jostain syystä tuun parhaiten savolaisten kanssa toimeen vaikka oon itse Lahdesta. 😃

13.11.2022

Haku,Ystävä

Mies, 24 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

etsin kavereita,
Oon positiivinen
Voisi joku halua tutustua voidaan käydä kahvilla
Opetellaan monenlaisia ruoka puhutaan hauska juttuja
Arkisin työssä viikkonloppuna vapaana,
Harrastus, kävely beljardi
Kavereita asuvat niin kaukana voisi kiva löytyy lähempänä uusia kavereita
Ikä ei väliä

13.11.2022

Ystävää hakusessa

Nainen, 21 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heissansaa
Mää oon 21 vuotias mimmi lahesta, asustelen yksin hennalan kupeessa. Harrastuksena on salillakäyminen ja voisi olla kiva löytää treenikaveria, mutta ei ole välttämätön. Opiskelen tällä hetkellä logistiikkapuolella kuljetusalaa.
Ois ihan mahtavaa saada tyyppi joka on extempore ihminen. Joka voisi lähteä viikonloppuisin ajelemaan ja kuuntelemaan musiikkia. Tykkään käydä juhlimassa ja festareilla ja muutenkin vain pitää hauskaa. Olisi kiva löytää samanhenkinen ystävä joka pitää samoista asioista. Toivottavasti olet ihminen jonka kanssa voisi myös vaan olla ja jauhaa laidasta laitaan juttua. Haluaisin ystävän jolle voi puhua huonoista ja hyvistä asioista.
Tuu ihmees pistee rohkeesti viestii jos haluisit tutustuu.

13.11.2022

Moikkelis!

Nainen, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa,
Olen 23vuotias nainen joka etsii ystäviä Lahdesta, minulla on ollut paljon elämässä menettämisen pelkoa jonka vuoksi olisi kiva löytää oikeasti luotettavaa seuraa. Tykkään katsoa elokuvia, käydä kahvilla, shoppailemassa, en ole kovinkaan urheilullinen mutta jos oikein innostun niin kyllä minusta seuraa saa. Minulla on pieni sekarotuinen koira, olen naimisissa ja asumme Liipolassa. Olen tosi höpöttävä tapaus kuha minuun ensiksi tutustuu. Eli olen aluksi ujo. Mutta sitten lähtee papukaija vaihe päälle. Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit ☺️

Ei seuranhaku

12.11.2022

Wanted kaveri / ystävä

Mies, 42 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Olen 42 vuotias mies ja olisi kiva löytää uusia kavereita.
Etsin kavereita lähinnä miehistä, mutta mikä jottei naisistakin, enkä tarkkaan määrittele, mitä kaveruuden pitäisi sisältää. Tässä kuitenkin muutama ajatus, joita minulla on: lenkkiseura, salillle sparrauskaveria, uimaan, sulkapallon pelaamiseen yms. Kahvilla ja leffassa voisi käydä myös silloin tällöin.

Olen rento tyyppi ja tulen toimeen useimpien kanssa. Olen luonteeltani avoin, ehkä vähän pidättyväinen aluksi, mutta kaipaan tunnetta luottamuksesta ja siitä, että voi vähän heittäytyäkin.

Pistä viestiä jos mielenkiinto heräsi.

Sivu
Takaisin ylös