Ilmoitukset alueelta Lappi (164 kpl)

 - 
 
tänään

Mökkeilijä

Mies, 53 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Moi
Haussa ois mökkeilystä kiinnostunut nainen.
Syksyn pimeyteen valoa ja lämpöä.
Yksin siellä ei paljoa tuu viihdyttyä.
Vastapainoksi myös kaupungin aktiviteetit on tuttuja.
Eli hyvää kaveria kaivataan.
T mie

tänään

Moikka

Nainen, 45 vuotta, Rovaniemi, Lappi

olen 45 vuotias nainen täältä rovaniemeltä. asun kolmen lapsen kanssa. Kaipaisin arkeen ja syksyyn piritystä. Koskaan ei ole liikaa kavereita tai ystäviä. Olen luotettava , rehellinen , ysrävällinen jne. Kaipaisin juttelu kaveria

eilen

Heippatirallati tai sun muuta :D

Nainen, 20 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olen aika rento tyyppi, työskentelen kaupan kassalla sillon tällön ja opiskelen Louella eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Eläimet on kutsumus <3

Ettisinki kaveria jonka kans vois touhuta jotaki rentoa hengailua, vaikka että koirapuistossa käymistä, kirppareilla haahuilua, leffaseuraa yms mitä näitä nyt on, ja joskus olis kans kiva päästä tanssimaan ja laulamaan karaokea Rovaniemen yöhön :) Tosiystävä olis ihana löytää.


Minua kiinnostaa:
Ginga
Koirat ja eläimet ylipäänsä
Kaikki eläinaiheiset sadut yms animaatioelokuvat ja muut (esim. HTTYD)
Pleikalla pellaaminen, lähinnä pellaan yksinpelejä. God of war on tämän hetken suosikki ja ootan jo hypellä millon vitonen oikein tullee
Piirtelen sillon tällön mutta en voi sanoa olevani kauheen innostunu siitä, se on vaan lähinnä semmonen oman ajan harrastus jota teen suljettujen seinien sisällä :D
Tykkään kans musiikista mutta sekään ei oo mikään kovin suuri intohimo. Joskus haaveilin laulajana olemisesta ja kävinki laulutunneilla, mutta lauluosuus on se ainoa asia joka kiinnostaa. Musiikin teoria ja muu soittaminen ei sitte niinkään, lol.
Tekstiroolipelaaminen, tällä hetkellä ylläpidän yhtä Soturikissa-peliä :)


Koska oon vähän introvertti luonteeltani ja en osaa kovin hyvin alottaa/ylläpitää keskusteluja, niin toivon jotaki rohkeaa ja sosiaalisesti taidokkaampaa adoptoimaan minut kaverikseen :D Sit ku alan oleen tutumpi niin oon kyllä tosi rento ja oma-alotteinen ja sillon tällön jopa spontaani. Yksikin päivä keksin että hei, vois lähteä ihan ilman mitään syytä Ouluun jotta pääsen käymään tivolissa :p Harmi ettei tivoli tule Rovaniemelle.

Toivottavasti just sulla ja mulla klikkais ja saatais toisitamme pidempiaikasia kavereita. <3 Sukupuolella ei ole väliä, mutta toivoisin kaveriksi jotakuta suht samaa ikäluokkaa olevaa :)

2.10.2022

Moi Moro

Mies, 35 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Joo asun Rovaniemellä olisi mukava saaha joku nätti kiva tyttö kaveriksi ja ehkä seurusteluun ei haitaa on ko ruotsalainen suomalainen taikka aasialainen kun han kiva! Kaunis ja alle 18-40 v ja pitkät hiukset ja tykkää istua myös autossa sähköpostia tai niin voi vaihtaa numerot Ja siitä sitten lähtee kaveruus, taikka seurustelu.

2.10.2022

Wanna hang out?

Mies, 24 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Heippa! Mie oon 24-vuotias opiskelija Rovaniemeltä. Olis tosi kiva löytää uusia ihmisiä joiden kanssa viettää aikaa ja muodostaa pitempiäkin ystävyyssuhteita.
Rakastan urheilla, joten musta saa seuraa niin lenkille, salille kuin ulkojäillekkin. Tykkään myös hyggeillä eli leffailta kaverin kanssa kuulostais täydelliseltä tavalta viettää pimenevä syysilta. Käyn myös välillä ulkona viilettämässä joten baariinkin saa pyytää mukaan. Laita viestiä:)

29.9.2022

Terve

Nainen, 27 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Mukava tavallinen suomalainen nainen etsii ystäviä itselleni. Löytyykö täältä niittä.
On tosi yksinäinen ystävä Rovaniemeltä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun 🙂
Instagram nime saa kysymällä myös Snapchat nimi kysymällä.

28.9.2022

Hellou!

Mies, 32 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Kaipaan arkeen uusia ystäviä erilaisiin tekemisiin ja harrastuksiin! Lähde mukaan salille, ulkoilemaan tai vaikka kahvikupin äärelle höpöttelemään niitä näitä. Voidaan myös pitää leffailtoja! Kavereitahan ei ole koskaan liikaa!

Laita rohkeasti viestiä niin kerron mielelläni itsestäni enemmän!

23.9.2022

rovaniemeltä 32v ukko ettii kaveriseuraa

Mies, 32 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Juuri tänne muuttaneena kaipaa kaveriseuraa ihan muutamille, ulkoiluun ja ihan vaan yleiseen jutusteluun ja läpän heittoon. Kiinnostaa paikkakunnan jutut, nähtävyydet sun muuta. arki menee töissä ja perhe elämässä. Välillä voisi illalla ihan jotain kaveria nähdä sekä joskus viikonloppuisin. Aiempi kaveripiiri on jäänyt etelään ja tekee mieli kehitellä taas tätäkin puolta elämästä.

18.9.2022

Uusia ystäviä?

Mies, 21 vuotta, Lappi

Moroo! täältä kirjoittelee tämmönen 21-vuotias mies. oon luonteeltani rauhallinen, mutta löytyy se extempore puolikin. Olisi kiva löytää uusia ystäviä joita mahdollisesti tavata ja viettää aikaa esim ajellen, leffailtaa, tai sit vaan luonnossa ollen esim tulistellen.
vapaa ajalla tulee pelailtua pc pelejä. Tuu laittaa viestii nii jutellaan paremmin vaikka discordissa tai snapchatin puolella😁

14.9.2022

Moikkaa!

Nainen, 18 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Etsisin ystävää jonka kanssa viettää aikaa:)
Olen sosiaalinen, ystävällinen ja luotettava😁
Enemmän tietoo saat tutustumalla☺️

9.9.2022

Miumau en keksi otsikkoa lol

Nainen, 28 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Olisitko meitsin uus paras ystävä?
Oon 28v introvertti elämässään haahuilija.
Kaipaan elämääni aitoa ystävää jonka kanssa voisi tehdä erilaisia asioita mitä yksin ei joko kehtaa tai uskalla. Haluaisin mieluiten yhden tai kaksi erityisen hyvää ystävää kuin monta hyvänpäivän tuttua. Etsin myös pelikavereita esim Stardew Valleyhin.
Olen aluksi ujo ja varautunut ja tahdon tutustua mieluiten viestien kautta aluksi. Toivon että ajattelet maailmaa boksin ulkopuolelta, olet kiinnostunut kehittymään ihmisenä syvemmillä tasoilla etkä usko kaikkea mitä media syöttää. Silloin meillä voi olla jotain yhteistä.

Miellän itseni hyväksi kuuntelijaksi ja tykkään keskustella muustakin kuin säästä. Olen melankoliaan taipuvainen ja herkkä. Sydäntä lähellä on hyvä kasvisruoka, eläimet, luonto ja musiikki. Tähtitiede, filosofia, meditointi ja jooga kiehtoo suuresti myös. Ylipäätään eri asioiden tutkiminen. Tykkään kuunnella vähän kaikenlaista musiikkia. Ambientia, teknoa, metallia, psytrancea, valikoidusti räppiä (esim 90's hiphop, Kallio Underground, Huge L, Pyhimys & Saimaa),vanhaa rokkia, progea..
Last.fm:stä löytyy enempi kun kysyy.
Laita viestiä jos koit samaistumista tai kaipaat elämääsi samankaltaisia asioita. :3
Ps. En etsi parisuhdetta!

4.9.2022

Uusia kavereita Rovaniemeltä.

Nainen, 41 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä 41-vuotias nainen kaipailee elämäänsä uusia kavereita suunnilleen samaa ikäluokkaa olevista mukavista, lapsettomista ihmisistä. Luonteeltani olen: rauhallinen, kiltti, optimistinen, ihmisten kanssa toimeen tuleva ihminen. Arvostan toisisssa ihmisissä: keskustelutaitoa, luotettavuutta, rehellisyyttä, kiltteyttä, rauhallisuutta, optimistisuutta...

Liikunta kuuluu vahvasti mun elämään: lenkkeily, kuntosali, pyöräily, meditaatio, jooga ja elän terveellistä elämää... Olis kiva saada kavereita muista liikunnallisista ihmisistä ja käydä vaikka yhdessä lenkillä, salilla, luontopoluilla...Liikunnan lisäksi tykkään lukea kirjoja, kuunnella musiikkia, kierrellä kirppareita, katsoa sarjoja ja leffoja, leipoa, kirjoitella...

Asioita mistä myöskin tykkäilen ja on lähellä sydäntä: Kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveys, sisustaminen, eläimet, tatskat, lävärit, ystävät, ruuanlaitto, valokuvaus, vuodenajat, kirjoittelu...

Jos koet, että meillä olis jotain yhteistä ja samoja mielenkiinnon kohteita niin laita meiliä tulemaan ja kerro itsestäsi. :)

[email protected]

3.9.2022

Etsintäkuulutus kohtaaminen HML SRH pääsykoe 2016

Mies, 51 vuotta, Kemi, Lappi

Villi tunne, kun yhä kuuden vuoden jälkeen pohdin v. 2016 Hämeenlinnassa terveydenhoitoalan sairaanhoidon pääsykokeiden aikana kokemaani kohtaamista.

Hän kertoi - laillani, olevansa puoliksi Suomalainen. Muistaakseni hän oli puoliksi Egyptiläinen. Keskustelimme kohtuullisen syvällisesti sairaanhoidon ammatissa tarvittavista luonteenpiirteistä, joissa taisin korostaa rakkauden merkitystä, sillä hän mainitsi tämän ääneen toteamalla "olet maininnut rakkauden aika monta kertaa"...

Naisella oli tummat pitkät ja paksut hiukset, ja minulla oli tuolloin pitkähkö resuinen kokoparta. Käsissäni oli harmaat kynsikkäät.
Tunsin syvää hypnoottista vetoa häneen, en seksuaalista, vaan jonkinlaista yleistä positiivista symbioosia - ikään kuin olisimme jollain tasolla tarkoitettu kohtaamaan toisemme. Käytännössä varmasti uppouduimme toinen toistemme sanattomiin ja verbaalisiin eleisiin - energioihin, sillä vaikka keskusteluun yhtyi toisinaan joitain muitakin ympärillämme olevista, he jäivät jostain syystä tahattomasti jollekin kaukauselle todellisuuden tasolle. Muistan pistäneeni merkille tämän, ikään kuin muut olisivat olleet jossain vedenpinnan yläpuolella ja me sukelluksissa - aistimme pääasiassa vain toisemme.

Hän vapautui psykologin haastattelusta ennen minua ja näin olivat pääsykokeet takana - oli aika sanoa jäähyväiset. Tunsin sisälläni raastavaa tuskaa, en tiennyt mitä tehdä, sanoa. Tässä elämän vaiheessani olin juuri uudesti syntynyt, enkä toiminut enää egoni ehdoilla. Minkäänlaisia säätöjä en siis enää elämässäni harjoittanut, joten tyydyin hymyilemään naiselle ja vastaamaan tervehdykseen - "kaikkea hyvää sulle, toivottavasti tulet valituksi kouluun" - sanoin. Sitten hän lähti.

Katsoin epävarmana hänen loittonemistaan, hänen kävellessään kohti ulko-ovea. Pohdin mielessäni, että tämä oli oikein, tämä oli kaunis ja puhdas kohtaaminen, ilman halujeni perässä juoksemista. "Kuinka upeaksi koinkaan hänet - niin sisäisesti, kuin ulkoisesti". ajattelin. Sisäelimeni tuntuivat …

25.8.2022

Friend Wanted!!

Mies, 41 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Looking for someone to chat with through Telegram, Signal or some other means and who knows meet up one day. :). No matter age or gender. I live myself somewhere in Rovaniemi together with my fiance and my imaginary dog. He sooo cute...;). No worries i am not crazy just wish i had a dog hehe.

We can talk about all things in life, high and low, the good the bad and the ugly and have a blast hopefully :p. Few things i like doing in life is fishing, going out for walks, enjoy nature, taking pics of all kinds of things, benchwatch all kinds of stuff, listen to music, game online (Eve Online and other games), drink coffee and i TRY to stay of the sweet foods, what i fail in regularly. Further i dont drink, dont do drugs and never smoke...wanna go and catch some Pokemon with me let me know :)

As person i am pretty easy to get along with, have humor that bit dark sometimes, trustworthy, easygoing and i like peace even though i am loud person at some times hehe or am i loud a lot and i dont hear it ... ???, I like to space away in my own head and miss things passing along in life. Anyways if your up for a chat and looking for a friend shoot me a message here or to my mail...i always try to answer as fast as i can.

Be safe, greetings and o7....;)

ps. I am Dutch and my Finnish is limited :s

21.8.2022

Hei!

Nainen, 46 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Täällä naispuolista ystävää kaipaa 46v nainen. Olen työelämässä, minulla on aviomies, lapsia ja muutama harrastuskin. Elämäni näyttäytyy helposti ulospäin kiireisenä ja täytenä, mutta sisällä on iso tyhjyys tosi ystävän/ystävien puuttuessa. Olen luonteeltani avoin ja tutustun helposti erilaisiin ihmisiin. Kuitenkin se syvempi yhteys ja tunne kuulumisesta porukkaan on jäänyt jo vuosia syntymättä. Kaipaan ystävää lenkille, kahville, teatteriin, festareille, matkusteluun ja ihan vain jutteluun. En etsi seurustelusuhdetta.

20.8.2022

Morjens

Mies, 19 vuotta, Rovaniemi, Lappi

Morjens jos kiinnostaa tutustuu semmoseen tyyppii jonka kans lähtee vaikka kahville tai baariin niin tässä sitä oltas. Harrastan pelaamista, kitaran soittoa ja voimaharjoittelua.

Mulla on discord ja snäp, mutta laita ensimmäisenä mulle sähköpostia kuitenki kiitos.

Sivu
Takaisin ylös