Ilmoitukset alueelta Päijät-Häme (244 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia ystäviä

Nainen, 46 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Haussa uusia tuttavuuksia ja juttuseuraa miehistä ja naisista sinkku naiselle Lahteen Lahdesta tai lähialueelta noin 35-50 vuotiaista.Ei se niin tarkkaa ole.En ole hakemassa parisuhdetta tai seikkailua.

2.10.2022

Seuraa :)

Mies, 30 vuotta, Hollola, Päijät-Häme

Hei, olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä lenkillä tai olla vaan ja katsella vaikka elokuvia. Samalla jutella niitä näitä ja parantaa maailmaa:)
Olen 30vuotias mies Hollolasta.
Pistä ihmeessä viestiä niin jutellaan lisää ☺️

2.10.2022

Ulkoilu- ja retkikaveri

Nainen, 47 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin kaveria ulkoiluun esim. iltalenkille reippaasti kävellen ja viikonloppuisin päiväretkille luontoon. Tykkään ihmetellä lähiseudun kauniita maisemia, mutta yksin seikkailu tuntuu vähän tylsältä. Iälläsi ei ole väliä, kunhan omaat positiivisen ja uteliaan asenteen elämään ja jaksat liikkua.

2.10.2022

Pelikavereita enimmäkseen

Nainen, 19 vuotta, Orimattila, Päijät-Häme

Heips ,oon 19vuotias nuori nainen.
Moni sitä ei siis uskois kun mun äänen kuulee , pelkään eniten sitä et mua aletaan kiusaamaan se mitä olen mut ei sen pitäisi oikeasti vaikuttaa jos pelataan
Eniten vietän videopelien parissa ,riippuen unirytmistä.
Pelailen laidasta laitaan mutta loliin en kyl koske😁
Oon joskus striimannut mutta tuli paljon kiusaajia niin sekin on jäännyt poies.
Oon aluks ujo mut jos on jokin kiinnostuksen kohde ni kylhän sitä juttua sitten riittää (tietyissä rajoissa kumminkin)
Käyn autotapahtumissa paljon ,riippumatta säästä!
Käyn myös fribailemassa mut sekin jää vähälle kun tulee talvi ja kevään loska säät😅
Oisi kiva jos saisin jotain pelikaveria , itse on vaikea pyytää peleille ihmisiä kun en tiedä että pakotanko niitä tai jotain
Tule juttelemaan discordissa niin kahtellaan mitä voitaisiin pelailla ,voin sit antaa mun steamin ja sun muuta kun tutustumme

Discord : Saijaliini#5135

22.9.2022

Moikka!

Nainen, 30 vuotta, Orimattila, Päijät-Häme

Muutin vajaa vuosi sitten aivan Lahden kupeeseen Orimattilan puolelle, ja etsin uusia tuttavuuksia Lahdesta, Orimattilasta tai lähialueilta.

Vapaa-ajallani perhe-elämän lisäksi laulan kuorossa, laittelen kotia ja kierrän intohimoisesti kirppiksiä. Toisinaan innostun myös tekemään käsitöitä ja taiteilemaan. Pidän myös leipomisesta, vaikka tuotokseni tuppaavat useimmiten menemään tavalla tai toisella pieleen :D Minut voi löytää myös ukulelen tai kitaran varresta.

Perheeseeni kuuluvat mies ja 2,5-vuotias poika. Ei olisi lainkaan hullumpaa, jos sinullakin olisi lapsi tai lapsia, mutta niiden puute ei myöskään haittaa!

Olen aika alku-ujo, mutta kuoren alta löytyy räävitön huumorintaju ja positiivinen ote elämään. Ehkä täältä löytyisi seuraa kirpparikierrokselle, leikkipuistoon, sieneen, shoppailemaan tai kahvittelemaan?

Laita viestiä, niin tutustutaan!

15.9.2022

Moi!

Mies, 23 vuotta, Päijät-Häme

Olen äskettäin 23 v täyttänyt päijäthämäläinen nuori mies ja opiskelen amk:ssa. Olen luonteeltani rauhallinen ja jonkin verran erilaisempi kuin useimmat samanikäiset, esim. baarit eivät juurikaan kiinnosta vaan vietän mieluummin aikaa omien harrastusteni ja mielenkiinnon kohteiden parissa. Siksi tuntuu että samasta ikäluokasta on aika vaikea löytää samanhenkistä seuraa jonka kanssa tulisi juttuun. Täältä haluaisin löytää seuraa suunnilleen samanikäisestä tytöstä/naisesta, plussaa on jos olet läheltä, mutta etäisyys ei välttämättä ole este.

Laita viestiä jos kiinnostuit niin jutellaan lisää :)

11.9.2022

Kirjekaveria ja jutteluseuraa

Mies, 23 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Heippa olen 23-vuotias mies Lahdesta, jossa olen asunut koko ikäni.

Kaipaisin kirjekaveria joka tykkäisi politiikasta, historiasta, armeija-asioista ym.

Opiskelen tällä hetkellä taidetta. Ja minulla on toinen tutkinto, merkonomi.

😊

11.9.2022

Moro!

Mies, 22 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro! Oon 22v Lahes vaikuttava mies. Oma kaveripiiri ei oo hirveen laaja, ja mielelläni tutustuisinkin uusiin ihmisiin. Ei haittaa jos asut kauempana, mutta jos meillä yhtään klikkaa niin olis joskus kiva nähdä livenä. Sukupuolella ei ole merkitystä, iälläkään ei suuremmin väliä mut laitetaan haarukaks vaikka 19-30v. Lähtökohtaisesti tuun kuitenkin kaikkien kanssa toimeen.

Luonteeltani oon huumorintajuinen, melko sosiaalinen mutta viihdyn myös aika paljon itsekseni. Harrastuksiin kuuluu autoilu ja moottoripyörät (yleensäkkin niiden laittaminen ja korjailu), ja ruoanlaitto / leipominen. Lisäksi tulee myös pelattua pc'llä jonkin verran, ja kateltua sarjoja / leffoja. 😌

Jos tuli fiilis et voitais tulla juttuun, ni laita viestiä täällä, tai sähköpostiin ni ihmetellää lisää! Multa löytyy discord, snäppi yms.

10.9.2022

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Asikkala, Päijät-Häme

Moi
Olen 20 vuotias ja tarvitsisin uusia ystäviä. Asun nykyään Vääksyssä ja olisi kiva saada tuttuja/uusia ystäviä täältä suunnilta ja muiltakin suunnilta. Että periaatteessa ei ole väliä mistäpäin olet. Oon ujo aluksi, mutta ajan myötä oon sosiaalisempi kun tutustuu paremmin.
Omistan 2 Papillon rotuista koiraa. Rakastan valokuvausta ja sen lisäksi myös todella paljon katselen elokuvia, kirjojakin tulee luettua ja kuuntelen musiikkia. Ois kiva saada joitain sellaisia ihmisiä elämään joiden kanssa vois lähteä vaikka elokuviin tai johonkin valokuvaamaan/seikkailemaan. (En omista autoa enkä ajokorttiakaan vielä.)En juo alkoholia joten en ole baareissa käynyt.

Toivoisin että olisit mielellään 18-30-vuotias. Sukupuolella ei ole väliä. Tai paikkakunnalla. Ja en etsi mitään muuta tällä hetkellä kuin ystäviä.

Enempää en oikein osaa kertoa, et lisää saa tietää sitten tutustumalla.

Parhaiten mut saa kiinni snäpissä ja instassa
Snap: gotnojams01
Insta: gotnojams01
WhatsApp löytyy kans mut en laita mun numeroa tähän

9.9.2022

Harrastuskaveria / ystävää

Mies, 40 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikkai!

Olen Lahdessa asuva 40-v mies ja toivoisin elämääni uusia hyviä tyyppejä: harrastuskavereita ja ystäviä. Olen ambivertti ja luonteeltani olen aika keskusteleva, avarakatseinen, syvällinen ja huumorintajuinenkin. Seuraan yhteiskunnan menoa aktiivisesti ja olen opiskellut paljon elämän mittaan uutta työn vuoksi ja itseni kehittämisen vuoksi. Toivon löytäväni ja tarjoavani mutkatonta, aitoa, hauskaa ja luottamuksellista ystävyyttä.

Olen houkuteltavissa näyttelyihin, tapahtumiin, teatteriin tai sanataiteen pariin (kirjoitan itsekin välillä), liikkumaan useimpien kevyempien lajien pariin. Menen mielelläni metsään ja kauniisiin luonnonpaikkoihin tai hienoihin rakennettuihin ympäristöihin, ravintolaan syömään tai lasilliselle, pelaamaan lautapelejä tai vaikka laittamaan kotona ruokaa ja tekemään puutarhatöitä. Ja ties mitä muuta, mitä ei nyt tule mieleen😅

Iälläsi ja sukupuolella ei ole kriittistä väliä, kunhan on tarpeeksi paljon yhteistä ja tulee hyvin juttuun. Asuinpaikan kannalta lähempänä parempi. Kun en etsi kaveria netissä kirjoitteluun, vaan näkemään ja tekemään yhdessä asioita silloin tällöin ja mieluiten pidemmällä tähtäimellä. Useimmat hyvät ystäväni asuvat jo valmiiksi kauempana ja näen heitä aika harvoin. Isäkaverit / äitikaverit olisi myös tosi jees. Kirjoittele jos kuulostaa hyvältä ☺️

7.9.2022

Eräretkelle/ Lappiin vaeltamaan 2023

Mies, 50 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka...Luotettava,eronnut,huumorintajuinen,mukava,iloinen,hauska ,kokenut ennenkaikkea luotettava ja empaattinen homomies 188-82 mitoissa oleva..Jos olet retkeilystä tai haluat lähteä viikoksi vaeltamaan Lappiin kesällä 2023 Levin maisemiin..tai haluat muuten vaan kanssani eräretkille tms..ota reilusti yhteyttä..Syksy saapuu ja luonnossa on kiva kulkea ja istua räiskyvän nuotiotulen äärellä,,sinä ja minä ja kaunis luonto ympärillä..

7.9.2022

Ystäviä/Kavereita/Peliseuraa

Nainen, 27 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moikka!
Täällä 27v transnainen, jos sillä nyt on jollekin merkitystä. Kaverit on jäänyt aika vähille töiden, opintojen ja lasten vuoksi. Lapsiakin löytyy muutama eri ikäluokista. Innostun helposti asioista ja tykkään opetella uusia taitoja.

Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. pc-pelaaminen, sarjojen katselu, podcastit, chilien kasvatus ja paljon muuta.
Lasten kanssa puistoon saa helposti musta seuraa tai vaikka metsään kävelylle.
Kierrän mielelläni myös kirppareita.

Olisi mukava saada ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja vaikka tehdäkin jotain välillä. Myös netti tuttavuudet ja peliseurakin käy sukupuoleen ja ikään katsomatta.
Paljon jää kertomatta, mutta en nyt tähän enempää avaudu itsestäni.
Jos mikään yllä olevasta nappas niin laita rohkeesti viestiä ja vaikka discord tunnusta.

5.9.2022

Kaveria liikuntaan

Mies, 36 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Moro, oon 36v ja parisuhteessa oleva mies Lahdesta. Töiden ja harrastusten vastapainoksi olisi kiva löytää kaveria liikuntaan esim luontoon tai vaikka pelikaveri sulikseen tms. Yleiskunto päässyt rapistumaan, joten pohjalta hyvä ponnistaa. Oon rauhallinen mutta erilaisten ihmisten kanssa tulen juttuun

4.9.2022

Moikka

Nainen, 39 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Hei, olen 39v nainen Lahdesta. Olen työtön ja elämä on usein todella yksinäistä, joka on todella kuluttavaa, vaikka välillä yksin viihdynkin, niinkuin varmasti jokainen, mut liika on liikaa. Juon alkoholia harvoin ja en tupakoi. Käyn välillä kävelyllä, lapsieni kanssa uimahallissa, tykkään kiertää kirppareita ja katsella elokuvia. Kaipaisin uusia ystäviä elämään, voisit olla iältäsi noin 40-60v, pääset välillä kahvittelemaan ja olis kiva löytää seuraa myös uimahalliin. Voit olla muualtakin kuin Lahdesta, jos pääset liikkumaan Lahteen välillä.

31.8.2022

Risteilylle

Nainen, 50 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Lähde laivaristeilylle
Moroo...Haen 18---23v fiksua ja mukavaa kaveria joka haluaa lähteä risteilylle Hesasta Tukholmaan 25.9 Gabriellalla. Itse olen mukava,luotettava,empaattinen ,urheilullinen ,huumorintajuinen homomies..Erosin aviomiehestä 25v. talvella,,joten nyt on aika lähteä rentoutumaan ja viihteelle....Jos kiinnostaa sua ilmainen matka(sponsaan)
ota ihmeessä yhteyttä..paikkoja on vain yhdelle tosi hemmolle :)

26.8.2022

Vanhempaa naista kaveriksi?

Mies, 23 vuotta, Päijät-Häme

Hei,

En tiedä onko tämä ihan epätoivoinen ja tuhoon tuomitu yritys...mutta pidempään kiehtonut ajatus ystävyydestä aikuisen naisen kanssa..🙈
Jos vastaavasti tunnet vetovoimaa nuorempia kohtaan niin ehkä voisimme katsoa mihin ystävyytemme johtaa?
Olen omillaantoimeentuleva sinkku miehenalku, liikunnallinen, savuton, ehkä hieman ujohkonpuoleinen.
Oisko susta tuomaan lämpöä ja läheisyyttä taistelemaan yhdessä pakkasia vastaan?😊

24.8.2022

Hei!

Mies, 19 vuotta, Lahti, Päijät-Häme

Etsin yksinäisyyteni parantajia, ollut yksinäisyydessä monta vuotta henkisesti, sukupuolella ei väliä.
fillarinen,ulkoileva,ajatuksellinen,empivä,
tunteellinen,rauhallinen,kirjallisuutta lukeva,haavellinen,Omanlaatunen nuori pojan kloppi, tietokoneet,elektronisuus,konsolit,ollut aina sydäntä, mutta halu tehdä jotain muutakin on aina olemassa, valokuvaamista tai laulamista, Kantalahtelainen, Olisi ihan kiva tutustumisen kautta myöhemmin
kasvotusten tavata.

Jos kiinnostuit niin pistä viestiä tai snapin muun sosiaalisenmedian (discord,snap) saa kysymällä.

Sivu
Takaisin ylös