Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (1208 kpl)

 - 
 
tänään

Hei

Mies, 56 vuotta, Ikaalinen, Pirkanmaa

Moikka

50+ Mies etsii kivaa seuraa kivasta naisesta jonka kanssa voisi tutustua ja viettää aikaa yhdessä
Olen liikunnallinen harrastan liikuntaa monipuolisesti Tykkään hyvistä elokuvosta ,musiikista ja ruuasta osaan itsekin laittaa ruokaa ja tykkää kyllä toistenkin laittamista
Jos sinua kiinnostaa tallainen kiltti mies niin ota rohkeasti yhteyttä en pure

eilen

Jotta meillä voisi olla parempi elämä!

Mies, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oikein mahtavaa, että silmäsi eksyi juuri minun ilmoitukseen!!!

Mä oon tämmönen 29v opiskelija Tampereelta. Kovissa liemissä keitetty ja suoranaisesti koen osittain tuhlanneeni elämääni itsesäälissä rypemiseen, vaikka paljon hyviäkin kokemuksia on. Kun sängyn pohjalla toivoin, että olisipa kaikki kurjuus ohi, tajusin ettei elämän tarvitse olla kurjaa. Tavoittelemalla ja toimimalla niin, että pääsee lähemmäksi unelmiaan antaa elämälle onnellisuuden jalokiviä. Haaveet elättää, haaveet hengissä pitää.

Nautin ihmisten seurasta ja oikeastaan kaipaan ihmisiä ympärilleni. Kuitenkin tiedostan, että minä en ole ihmisenä kaikille ihmisille mieluisaa seuraa ja kaikki ihmiset eivät ole minulle mieluisaa seuraa. Joskus pitkän yksinäisyysjakson aikana ajattelin, että kuka tahansa jonka kanssa voin viettää aikaa kelpaa. Nyt olen sitä mieltä, että olen joko yksin tai niiden oikeiden ihmisten seurassa. Tulen kaikkien kanssa toimeen, jos niin päätän.

Minkälainen ystäväpiiri olisi minulle täydellinen? Musiikin tekeminen (räpin), videoiden ja sosiaalisen median luominen on ollut pitkään yksi elämäni tärkeimpiä asioita. Taide/Viihde harrastukset pitkälti ovat syy miksi minua kiinnostaa nousta sängystä ylös ja tehdä yhtään mitään. Kun saan puhua mediasisällön tekemisestä (videot, ääni, livelähetys, some jne), niin silmäni syttyvät kirkkaimpien tähtien tavoin.

Sosiaalisen median tekemisessä ainoa miinus puoli on se, että se on yksinäistä puuhaa. Olisi loistavaa, jos voisi tehdä muiden kanssa sisältöä ja jakaa niistä ajatuksia. Silloin ei tarvitsisi olla yksin vaan voisi tehdä jonkun toisen kanssa sitä. Välttämättä paras ratkaisu ei ole yhteinen kanava vaan hyvä vaihtoehto voisi olla, että molemmat tekevät omia kanaviaan ja sitten autetaan toinen toisiamme niissä. Mua ei haittaa, vaikka kaverilla ei ois mitään kokemusta näistä. Intohimo ja halu tehdä asioita on mun mielestä osaamista tärkeämpi asia.

Näiden edellämainittujen asioiden lisäksi rakastan saunomista, hyviä pitkiä syvällisiä …

eilen

Pelikavereita/Kavereita

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heii👋Etsin kavereita yhdessä pelaamiseen ja muutenkin keskusteluun. Pelailen tietokoneella ja tulee pelailtua vähän kaikenlaista, mutta tällä hetkellä olen pelannut Dead by daylight, Minecraft, Sons of the forest ja Elden ringiä. Mua myös kiinnostaa mmot, mutta ei ole ollut motivaatiota koittaa pelata sellaista yksin😅 ja oon myös valmis kokeileen kaikenlaisia muita pelejä jos on joku hyvä co-op peli tiedossa🤠.
Luonteeltani oon aika rauhallinen, avoin ja empaattinen ja kun oon tarpeeksi tutustunut niin tykkään vitsailla paljon.
Haluaisin eka katsoa että miten juttu luistaa ja sitten voisin tavatakkin joskus jos luistaa hyvin ja molemmat haluaa/on mahdollista.
Juon ja biletän todella harvoin, mutta jos löytyy hyvää seuraa niin voisin lähteäkkin ulos.
Poikaystävä löytyy joten haen vain kavereita😊
Ikähaarukka vois olla 18-28.
Kerrotko jotain vähän itsestäsi viestissä🤗

Ilmotus ei vanhene☺️

Sc: mirandaol1v1a
Discord: _mirkku

eilen

Keikkaseuraa ja myös uusia ystäviä etsimässä <3

Nainen, 22 vuotta, Lempäälä, Pirkanmaa

Heips!🥰 Täällä 22v nainen etsii kaveria seuraksi keikalle! Tykkäätkö käydä keikoilla? Tykkäätkö livemusiikista? Satutko tykkäämään Robin Packalenin musiikista? Lähdetkö kaveriksi Robinin keikalle Turkuun helmikuussa?🫶🏻 itse olisin menossa mutta valitettavasti en ole saanut ketään sinne kaveriksi🥺 olisi muutenkin ihanaa löytää samanhenkisiä ystäviä täältä🤍 oon kiltti, avoin ja kuuntelen mielelläni sun ilot ja surut🫶🏻

2 päivää sitten

Hei! Kaveri vailla!!!

Mies, 25 vuotta, Pirkanmaa

Moikka! Olen nuorekasmies 25v vanha käyn töissä olen asunut Suomessa 8v. Etsin uusia kavereita kenen kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa. Olen kaikkien kanssa toimeentuleva. Olen rauhallinen, iloinen, positiivinen, luotettava, ihminen. Tykkään oikeastaan tehdä mitä vaan ja perus oleminenkin on kivaa. Jos tuntuu että voitaisiin tutustua niin laita viestiä. Ig alikhademi_12

2 päivää sitten

Iloa ja energiaa?

Mies, 39 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei sinulle 😊.

Etsin energisiä, kauniista sanoista, kosketuksesta, hassuttelusta ja kahden keskisen yhteisen ajan vietosta kiinnostuneita ihmisiä ❤️🎉. Jos sinussa on vielä tiettyä vakautta, on tämä plussaa 🙂.

Olen avoin, rehellinen ja syvällinen

Erityisesti minua kiinnostavat monenlaiset tietoisuustaitoihin liittyvät asiat. Raja-, sekä tunneviestintä, sekä Human Design, MBTI ja enneagrammi.

Olen henkinen, mutta en uskonnollinen. Harrastan myös jonkin verran taiteita, kuten kuvataiteet ja musisointi. Joskus myös jongleeraan.

Haluaisin ensisijaisesti tutustua livenä, joten olisi hyvä, jos asuisit Tampereella.

Ota yhteyttä, jos koet intuitiosi koputtelevan! 😊

2 päivää sitten

Kavereita/peliseuraa

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Meikä on 22v chilli muija Tampereelta. Etsin lähinnä kaveria jonka kanssa voisi viettää aikaa irl(esim opiskelijatapahtumat, lautapelit (pelit ylipäätää), kahvil käynti tms), mutta myös pidemmän matkan kaverit/peliseura on aina tervetullutta! Vapaa-ajalla tykkään taiteilla, harjoitella 3D-mallinnusta, seikkailla luonnossa ja pelailla. Asun avopuolison kanssa ja meilt löytyy lemmikkeinä seitsemän tuhatjalkaista, siiroja ja yks kotilo. ^^

Pelejä löytyy laidasta laitaan pc/switch akselilla. Pc:llä tulee pelattua mhw, ow2, lol, drg ja sit satunnaisemmi muita. Tällä hetkellä lethal company ollu enite kierros. Lautapelit on kans ihan mahtavia kun niihin silloin tällöin sattuu saamaan seuraa, Nemesis ihan ehdoton lemppari.

Hyvät meemit ja biisi suositukset kelpais kans! Kuuntelen enimmäkseen industrial metal, mut joka genrestä löytyy jotakin mieluista. Skynd, ICP, Hocico, Cattle Decapitation, Hatari, Judas Priest ja random post-punk bändit atm enite kierros. :-D

Kahvilat, keikat, museot, taidenäyttelyt ja kirpparit on iso vibe. Oon tosi sosiaalinen ja välittävä persoona kunhan saan kunnolla tutustuttua toiseen, alussa saatan olla tosi epävarma ja ujo(en osaa lukea kunnolla eleitä tai ns sanattomia viestejä). Pelkkä viestittely ns jokapäiväisistä asioista on jees, mutta fiilaan myös syvällisempiä/yhteiskunnallisiäkin keskusteluita! Also mun kaa ei tarvi huolehtia siitä et millo vastaa viesteihi, välil voi kadota hetkeks ja jatkaa si taas oman fiilikse ja jaksamise mukaa keskustelua ku on siihe valmis!

Sukupuolellas tms ei oo väliä, mut tuun parhaiten toimeen about oman ikäiste kaa(kavereita löytyy atm väliltä 18-26v ja oon kokenu sen ikähaarukan suht toimivaks)

Kerro jotai itestäs ja heitä vaik dc tai insta tunnukses!

3 päivää sitten

Moi!

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Uudet tuttavat olisi mukavia, vapaa-ajalla harrastan kuntosalia olen avoin aikalailla kaikenlaisille vapaa-ajan aktiviteeteille. Pidän itseäni sosiaalisena sekä mukavana persoonana. Tule ihmeessä laittamaan viestiä!

3.12.2023

Hello Everyone!

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

I'm looking for a pen pal (or an e-pal), male or female, to build a friendship for life. Preferably someone who can read and write English, but I'd also love to practice my written Finnish. I moved to Finland this year to start a full time relationship with my long distance Finnish boyfriend. So I'm not looking for a partner, just friends. :)

I'm 25 years old and I have a degree in psychology. I'm quite an introverted person until I feel comfortable, however, when I'm passionate about a topic, the extrovert in me comes out. I love making friends and meeting new people and learning about their lives and their backgrounds. I'm easy-going, caring and always enjoy a good laugh. I also love deep conversations, the ones that make you forget the passage of time. I have been told by many that I'm a good listener and easy to talk to and I'm certainly deeply interested. I always try to stay optimistic and I believe that good things will always happen to those who work hard.

My hobbies include, but are not limited to, reading, writing, painting, binge-watching Netflix and hanging out with my boyfriend. I love music, both listening and playing, although I don't do the latter nearly enough. I also enjoy being outdoors and any outdoor activities such as hiking and biking and I usually bring my camera when I'm out for a walk as I'm interested in photography. I love cooking and trying out new dishes as well as gardening. I'm typically easy to get along with, and I don't have many dislikes.

My ideal pen pal is someone who can share their dreams and experiences through words. Someone who is open minded and wants to share their world views. Who can trust me with their feelings and thoughts, and not only has interesting things to say, but also interesting things to ask. I’m looking for honest exchanges.

Feel free to contact me if you're interested and would like to talk more. Tell me a little about yourself, your interests, likes and dislikes to help me get to know you a bit. …

2.12.2023

Kaipailisin päiviin vaihtelua ja virikkeitä.

Nainen, 31 vuotta, Pirkanmaa

Olen 31 vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu aviomies, alle vuoden ikäinen tytär ja kaksi kissaa. Perhe-elämän vastapainoksi kaipailisin kaveria jutustelu hetkiin, yhteiseen harrastamiseen (liikunta, kulttuuri, diy, pelit tai jotain ihan muuta) tai vaikka vaan sohvalla hengailuun.

Olen sosiaalinen, mutta sosiaaliset tilanteet koen kuitenkin myös kuluttaviksi, joten kaipaan ajoittain myös aikaa itselle ja rauhoittumiselle.

En kuulu niihin ihmisiin, joille puhelin on kasvanut kiinni käteen, enkä siis kuluta aikaa facebookissa tai instassa roikkumiseen vaan lähden mielummin poimimaan sieniä!

Pystyn vauvasta huolimatta keskustelemaan muustakin kuin kakan koostumuksesta, joten löydämme varmasti juteltavaa, vaikkei sinulla olisikaan lapsia.

Laitahan viestiä jos uskallat heittäytyä etkä pelkää tavata mahdollista uutta pitkäaikaista ystävää!

2.12.2023

Ystäviä etsimässä🫶🏼

Nainen, 26 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

🌸Hei sinä ihana🌸

Täällä kirjoittelee 26-vuotias nainen.
Olisi kiva löytää uusia ystäviä elämään, joiden kanssa voisi kahvitella tai tehdä oikeestaan mitä vain keksiikään 😍🫶🏼

Itsestäni sen verran, olen sosiaalinen, huumorilla varustettu sekä helposti lähestyttävä. Tykkään käydä lenkkeilemässä ja käydä salilla.
Arkisin olen töissä, mutta viikonloppuisin olisi kiva tehdä jotain muuta kuin olla kotona 😊

Voit olla nainen tai mies, olisi kiva jos suurinpiirtein olisit saman ikäinen, ei haittaa vaikka ikää olisi enemmänkin. 😊
Saat myös olla kauvempaakin, ystävyys ei katso kilometrejä.🌸

Kirjoittelukaverit olis kans tosi tervetulleita🫶🏼😍

Löytyisikö täältä uusia, aitoja, rehellisiä ystäviä elämään🫶🏼😍.

1.12.2023

Peliseuraa

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsinnässä peliseuraa netissä sekä myös livenä jos sellainen kiinnostaa. Pääasiassa erilaiset PC monin- ja co-op pelit esim. Lethal Company, Barotrauma, Darktide, Zomboid, 7 Days to Die. Omistan myös pleikkarin vaikkakin siellä pääasiassa vetelen yksinpelejä. Muita mielenkiinnon aiheita joista juttua riittää on mm. elokuvat, historia, ja tietotekniikka. Discordia käytän pääasiassa. Voi laittaa matalalla kynnyksellä viestiä 😁

30.11.2023

Moikka! 👋

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olisko susta uudeksi kaveriksi tai mielellään ihan sydänystäväksi, jos oikein kemiat kohtaa? :)

Olis ihanaa löytää ystävä kenen kanssa jakaa kepeitä ja myöskin syvällisii juttuja maan ja taivaan väliltä, sekä seikkailla yhessä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja kierrellen, kokeillen uusia liikuntamuotoja, suunnittelemalla yhteisiä reissuja, tanssimalla jalat väsyneeksi yökerhossa tai kotona hengailla käpertyneenä viltin alle kera herkkujen ja leffojen ✨

Oon itse 26 vuotias nuori tamperelainen nainen. Oon sinkku ja lapseton, mutta sun tilanteesi voi olla mikä vaan :) Kuvailisin itseeni avoimeksi, seikkailumieliseksi, luotettavaksi, huumorintajuiseksi, hassuttelijaksi, kiltiksi ja puheliaaksi tapaukseksi.

Musta saa luottoystävän ja toivon, että mikäli tähän vastaat olisit valmis panostamaan tutustumiseen oikeasti 🥰
Mikäli yhtään kolahti niin oo yhteyksissä niin vaihdetaan yhteystietoja ja jutellaan lisää!

30.11.2023

Moiccuu! 🤗

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin sekä löytää uusia ystäviä
oon luonteeltani kiva, ystävällinen munkaa tulee helposti toimeen, sosiaalinen, puhelias, auttavainen oon kaikkien ystävä

oon tasan vuosi sitten muuttanut Tampereelle enkä oo oikeen löytänyt täältä ystäviä joiden kanssa voisi jakaa ilot ja surut tai vaikkapa käydä shoppailemassa tai muuten oleskella ja jakaa omia kuulumisia ☺️

30.11.2023

Heei! 😄

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Uudet ihmissuhteet hakusessa kun lapsuuden ystävät asustelevat ihan muualla Suomessa eikä paikallisempia ystäviä sen paremmin löydy. Päädyin Tampereelle vuonna 2019, mutta sen aikaisien välivuosien takia tuli todella vähän tutustuttua kehenkään tuolloin. Nykyään opiskelen aikuislukiossa ja toivon mukaan korkeakouluopintojen pariin pääsen sitten kun aika koittaa 😊

Koiran kanssa asustelen, joten mielusti lenkkiseura aina kelpaa 🐕 Reipas samojedi herra kyseessä, joka tulee normaalisti toimeen kaikenlaisien ihmisten kuin toisien koirien kanssa 🐶

Pidän kaikenlaisesta liikunnasta ja mieluusti lähen kokeileen erilaisia lajeja, kamppailulajit ja tanssi varsinkin ❤️ Intohimoisesti käyn rautaa nostamassa salilla säännöllisesti, joten tsemppari mukaan tervetullut ja voin vastapalveluksena varmistaa, että säkin saat viimesetkin mehut irti vikoista toistoista 💪🏻

Kutsuisin itseäni sosiaaliseksi introvertiksi. Vaadin palautumista omissa oloissa säännöllisesti, mutta sitten kun oon lähtenyt liikkeelle tykkään antaa mennä 😆 Iltaa istuu, juomaan, vetämään täysil tanssilattialle, count me in 😁 Keksitään ihan jotain outoo tekemistä ja hullutellaan yhes, extempore juttuu... Kyl rauhallisempi meno myös yhtälailla miellyttää; mennää kahville, elokuviin, museoon pyörimään, kulttuuria ihastelemaan, kirppiksille/shoppailee, johonkin kiinnostavaan tapahtumaan tai yhes opettelemaan uutta taitoa vaikka, you name it 👍🏻

Tulen hyvin toimeen kaikenlaisien ihmisten kanssa (vaikka arvostan rempseää intohimoista asennetta, jota ei rajumpi meno pelota) niin tärkeintä, että oot oma itsesi ja sinä mä haluun sut vastaanottaa 🥰 Arvostan avoimuutta, uteliaisuutta ja syviä keskusteluja. Haluan antaa oman olkapääni muidenkin käyttöön ja kannustavasti tukea ja olla läsnä niin iloissa kuin suruissa. Ihan luonnollisen rauhassa antaa ystävyyden alkaa kukoistaa pikku hiljaa ilman paineita, että toinen tuomitsisi tai tyhmistä sosiaalisista normeista poiketen olisi liian outo, väärässä tai ei tarpeeksi …

30.11.2023

ilmoitus

Mies, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

ensinnäki oon 22 v mutta asia saattaa muuttua ens vuoden puolella

mulla on pelkkää vapaa-aikaa ja oon paljon tietokoneella

niin voin tulla ihan vaikka pelaamaan jos ei parempaaa tekemistä keksi mutta siis tosiaan sellasta jotain mukavaa mitä ikinä nyt keksiikää voisin mielellää osallistua

joo ei sen kummempaa lisättävää discord sellanen ku: calvinayre ja joo käytän perus whatsappii myös mut tosiaa hyvää tekemistä voitais keksii

29.11.2023

Uusia kavereita

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka olen Tampereelta 23-vuotias nainen ja asun kissani kanssa. 😊
Tykkään koripallosta ja musiikki kuuntelusta ja katsella elokuvia ja käydä katsomassa jääkiekko pelejä.
Tykkään kavereiden kanssa käydä kaupunkilla ja syömässä ja vaikka mennä elokuvissa.
Tulkaa tutustumaan 21-27 ikäiset

28.11.2023

Kamuja hakusessa

Mies, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipsu,

Olen jo muutaman vuoden paikkakunnalla asustellut, mutta matkan varrella ei ole muodostunut vielä niin sanottua omaa porukkaa. Työssäni en oikeastaan tapaa omanikäisiä ihmisiä. Olemassa olevat kaverit asuvat pääsääntöisesti melko kaukana.

Olisi kiva jos olet suurin piirtein samanikäinen (24-32). Sukupuolella ei oikeastaan väliä, jotkut parhaimmat ystävät olleet naispuolisia.

Olen aika spontaani tyyppi, melkein paheeseen asti. Ulkoilua, liikuntaa, yksille, arkivuodatusta viestitellen, pelailu, pelikahvila, ostoksille, melkein kaikki käy.

Sanottu suorapuheiseks, puheliaaks, ihan fiksuks. Huono läppä lentää ja naurua riittää ku tarpeeks tutustunu.

Whatsapp/Snäppi olisi varmaan hyvä paikka lähteä liikkeelle, että voin kuulla myös millainen tyyppi siellä toisessa päässä on. Tosin sokkokaveritreffit kuulostaa myös aika hemmetin hauskalta idealta 🤔

Sivu
Takaisin ylös