Ilmoitukset alueelta Pori (97 kpl)

 - 
 
tänään

uusia kavereita ja ystäviä toivoen

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Hei. Olen alkujaan Porista ja kävin välissä opiskelemassa muualla, nytpä kun tuli takaisin niin monet vanhat tutut muuttaneet muualle niin kaveripiirit pienentyneet läheltä😁 Olen luonteeltani ystävällinen, rauhallinen mutta myös räväkämpikin persoona läheisempien kanssa. Asuskelen kisuni kanssa. Olisikin siis kiva saada kaveria esim. lenkki-, kahvittelu, jutteluseuraa tai vaikka vaan kotona oloiluun. Kiinnostuksen kohteina hyvinvointi, liikunta, pelaaminen, kauneudenhoito, musiikki, eläimet ja moni muu :)
Ikähaarukkaa oman iän läheltä🧡
Pistähän viestiä jos haluut tutustua😇

29.9.2022

Ystävä naisesta

Mies, 44 vuotta, Pori, Satakunta

Kaipailisin ystävää naisesta.
Olen hiljattain muuttanut Poriin, olisi mukavaa käydä kahvilla ja kirpparilla mukavan naisen kanssa.
Alkoholista ja muistakin elämän iloista voisimme nauttia.

28.9.2022

Uusia tuttavuuksia/kavereita ☺️

Nainen, 24 vuotta, Pori, Satakunta

24v. nainen etsii uusia kavereita ☺️ Muutin Poriin kesällä enkä tunne täältä hirveästi ketään. Lähellä sydäntä hyvinvointi/liikunta, kauneudenhoito, eläimet jne.

Seuraa musta saa esim. lenkille, salille, kaupoille, baariin jne. ✨

PS. En etsi treffiseuraa miehistä 😅 Uudet naispuoliset kaverit enemmän kun tervetulleita 🥰

25.9.2022

Hellou!

Mies, 28 vuotta, Pori, Satakunta

Olen rento enkä aina turhan vakava huumorintajuinen avaramielinen tyyppi ja juttelen aivan sitä sun tätä, mutta ei tarvi sanavalmis kaveri olla jos haluat tutustua vähän fokusta voidaan hakea kaikenlaisista puuhista mitkä on myös itessään kiinnostavia juttuja. Etsin liveseuraa mutta minulle voi aluksi vaan viestitelläkin jos tykkäät tökkiä näppäimiä.

23.9.2022

Moi!

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Olen 22-vuotias porilainen mies, olisi kiva löytää uusia kavereita/tuttavuuksia. Arki minulla on tasaista ja tykkään käyttää vapaa-aikaani ulkoiluun, keilaukseen, jääkiekkoon talvisin sekä uintiin. Aina ei tietystikään tarvitse olla koko aikaa aktiivisena jossain. :D Muita kiinnostuksen kohteita ovat Youtube, šakki sekä ajoittainen pc pelaaminen. Tulen itse varsin hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, joten jos yhtään kavereita kaipaat niin viestiä kehiin vaan. Luonteeltani olen sosiaalinen ja rento sekä omaan yleisesti positiivisen asenteen.

18.9.2022

Hei, sinä vapaaehtoisesti lapseton

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka,

Kaipaisin kaveria (tai miksei useampaakin 😊) muista vapaaehtoisesti lapsettomista naisista. Iällä ei ole suurempaa merkitystä, itse olen nelikymppinen.

Vapaa-aikana tulee ulkoiltua koirien ja aviomiehen kanssa, käytyä kahviloissa istuskelemassa, joogattua, käytyä talvisaikaan avannossa, luettua kirjoja, kudottua villasukkia, katsottua telkkaria ja tietysti surffattua netissä.

12.9.2022

Heips!

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 23v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-30v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, kpop, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

9.9.2022

Heipsun! Etsitään kavereita/kaveria

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Heips, täällä rustailee huumorilla varustettu rempseähkö tapaus joka, tykkää jakaa hyvää fiilistä ympärille🌞!

En ole isojen porukoiden fani, eli vaikutan varmasti alkuun ujohkolta ja mielummin kuuntelen kuin puhun. Hiukan kun starttikohmeus taputeltu niin moottoriturpa aktivoituu ja juttua & pölinää piisaa...

Nautin myös yhtä paljon olla omissa oloissa ja tarvitsen sitä tietynlaista omaa rauhaa.

Erityisesti kaikki mikä on liikuntaa tuo hyvää fiilistä. Salilla käyn ja ulkoilen paljon koiran kanssa. Uinnin aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen...Osaan myös rentoutua ja olla vaan. Aina ei tartte mennä sähköjäniksenä joka paikassa 😁

Olisi nastaa löytää lenkkikaveri, ettei aina nii yksin tartteis koiran kans käpötellä...

Mutta ihan saa kahvillekki seuraa tai vaikka yksille.

Aina ei ole pakollista myöskään tehdä mitään, vaan mun kanssa voi myös jutella vaikka ihan arjen kuulumisista 🤗!

Toivoisin, että olisit noin 20-30v iältäsi 😊!

Snäppi myös löytyy ja Whatsappi.
Ilmoitus ei vanhene!

22.8.2022

Moi!

Nainen, 27 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 27-vuotias nainen Porista. Historiani takia aina ollut aika yksinäinen ja tuntenut olevani ulkopuolinen. Nyt kumminkin haluaisin päästä eteenpäin elämässä, ja tähän auttaisi huomattavasti tutustuminen uusiin ihmisiin. Olisi hienoa löytää tätä kautta edes joku tuttavuus, ehkä jopa ystävä.

Olen empaattinen ja syvällinen. Tykkään pohtia asioita. Olen mielestäni hyvä kuuntelija, sekä tykkään auttaa muita. Aluksi voin olla aika hiljainen, mutta alun jännityksen jälkeen tykkään jutella eri asioista. Musiikki, luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä.

Ei mitään kriteereitä toista kohtaan, eli ota yhteyttä jos kiinnostaisi tutustua.☺️

19.8.2022

Moikka

Mies, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin uusia tuttavuuksia. Minusta saa seuraa kahville salille ja vaikka lenkille🙂kavereita ei ole koskaan liikaa

5.8.2022

Moikka!

Nainen, 38 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä uusia tuttavuuksia kaipailee 38-vuotias nainen. Olisi mukava löytää seuraa esim. lenkille ja kahvitteluun yms. Minulla on kaksi lasta: toinen lähestyy jo täysi-ikäisyyttä ja toinen on vasta pari kuinen vauva. ☺️ Avoliitossa asustelen.
Plussaa tietty olisi, jos sinäkin pienen lapsen äiti olet..vaikka vaunulenkille olisi kiva lähteä ja äitijuttuja höpistä. Harrastukset jääneet vähiin vauva-arjen myötä, mut lenkkeilyä ja lukemista tulee harrastettua vielä.

Laita viestiä jos satuit kiinnostumaan. 😊

25.7.2022

Moikka 🤗

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Etsin Porista ikäistäni seuraa, uusia tuttuja/kavereita 😊

Oon Porilainen sinkkunainen 40 v ja käyn tällä hetkellä määräaikaisella sopimuksella töissä. Enemmän mä haen juttukavereita tai ylipäätään hengailuseuraa. Montaa kaveria mulla ei oo ja nekin on jo perheellisiä joten välillä olisi kiva päästä terassille näin kesällä useammin (tänä kesänä en oo vielä ollut). Harvoin käyn missään baareissa kun välillä työttömyys on esteenä.

Aluksi oon ujo ja hiljainen mutta oon rehellinen, iloinen, luotettava, huumorintajuinen, puhelias, nauravainen ja tulen ihmisten kaa toimeen. En juuri harrasta mitään mutta leffoja ja kaikenlaista hömppää telkusta tulee katsottua ja kaikenlaista musiikkii kuuntelen youtubesta. En omista ajokorttia mutta viihdyn autossa mutta myös kotoilu on tullu tutuksi ja joskus sekin on kivaa ja vaikka en välillä baarejakaan kaipaa mutta illanistujaisia jutustelun merkeissä olis kivaa mutta toki olisi kiva useammin päästä tuulettuu johonkin ihmisten ilmoillekin 😁

Se että kokeilen tätä sivustoa että mitä tää tuo niin toivon että jotain uusia tuttuja tulis kun tykkäisin kyllä saada lisää kavereita ja tuttuja. Toiveena olis saada enemmän sosiaalista elämää kun koronan aikanakin se taito on vähän päässyt ruostumaan..

Mutta laita ihmeessä viestiä tänne/tätä kautta tulemaan ja toivon mukaan tutustuminen ja kemiat kohtaa 😊 Toivon että olet myös rehellinen ja luotettava 😊

22.7.2022

Ystävää etsimässä

Nainen, 44 vuotta, Pori, Satakunta

Olen +40-vuotias hoito- ja kasvatusalalla työskentelevä nainen Porin seudulta. Kaipaan naispuolista ystävää, jonka kanssa löytyisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Olen lapseton, perheeseeni kuuluvat mies ja koira. Vapaa-ajallani vietän aikaa koiran kanssa luonnossa liikkuen, näin kesäisin marjastaen, sienestäen ja retkeillen. Nautin myös kahvilakäynneistä, musiikista (klassinen yms.), käsitöistä ja kirjallisuudesta. Olen kiinnostunut historiasta, sukututkimuksesta, vanhoista paikoista ja muinaiskohteista. Toisessa ihmisessä arvostan keskustelun ja kuuntelun taitoa, vastavuoroista kiinnostusta, ystävällisyyttä ja rehellisyyttä. Minulle ovat tärkeitä perinteet ja niin sanottu yksinkertainen, luonnonläheinen elämä. Ole yhteydessä, jos tunnistat sielunsukulaisuutta.

13.7.2022

Haluisin kavereit 😍

Nainen, 25 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka! ☺️ Oon Roosa-Maria 25 vuotias. Asun Porissa. Oon ihan mukava, aluks hiljanen mut sit kans puheliaampi. Etin uusii kavereit eikä haittaa vaik asuisit eri paikkakunnal mut mieluiten lähel nii olis kiva. Olis kiva jos vois viettää aikaa ja tehdä jotain kivaa. Käydä syömässä, kahvilla, leffoissa, shoppailee ☺️

Mut ota yhteyttä jos haluut ☺️
Instagram: roosamariae__

T. Roosa-Maria

8.7.2022

Kavereita Porissa

Nainen, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Moikka, oon 22v ja hauskaa ja menevää seuraa ja lähen spontaanisti mihi vaa mukaan. Tykkään mm. leffoista, tenniksestä, uimisesta, lenkkeilystä, lautapeleistä, matkailusta, shoppailusta ja tykkään käydä yksillä/useemmilla tai kahvilla. Oon alunperin Helsingistä mut oon muuttanut opintojen perässä Poriin 3v sitten. Opiskelen kauppatieteitä. Etin kavereita, jotka ehtii/jaksaa nähdä usein ja tykkää tehdä kaikenlaista, joilta löytyy huumorintajua ja joille voi puhua avoimesti asioista. Laita viestiä :) ig jasminshhh

8.7.2022

Hengailu/harrastekaveri hakusessa

Mies, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Muutin Poriin korona-ajan alkupuolella, ja kontaktit paikallisten ihmisten kanssa ovat jääneet luonnollisesti varsin vähäisiksi. Olisi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, sekä liikkumaan ja harrastamaan Porin seudulla uusien tuttavuuksien kanssa.

Olen 26-vuotias mies, syntyjään keskipohjanmaalta. En alkuun ole hirveän puhelias, mutta kun puheenaiheet kääntyvät mielenkiinnon kohteisiin, ei asialle tule loppua. Olen huumorintajuinen, joten ymmärrän kaiken tyyppistä läppää. Erityisesti pidän silti synkästä ja kierosta huumorista. Olen lojaali, luotettava ja avarakatseinen. Jos jokin luonteenpiirre pitää nostaa esiin, olen ehkä hivenen naiivi ja ystävällinen. Menevää seuraa, tulen toimeen kaikenikäisten kanssa.

Harrastan mm. piirtämistä, pelailua, historiaa, käsitöitä, terdeilyä, sekä karaokea. Ulkoaktiviteetit kuten frisbeegolf, vaeltaminen, fisustelu ja pipolätkä on aivan parasta.

Etsin varsinkin paikallisia kontakteja, joiden kanssa voisi hengailla livenä, esim. käydä kahvilla, terdellä, ajelemassa tai muuten vain pööpöilemässä kylillä tai vaikkapa Yyterin ja Kallon suunnalla. Jos kiinnostaa kokeilla jotain allekirjoittaneen harrastuksia niin olen aina valmis opastamaan ja mukaan mahtuu kunhan kysyy.

Herrasmiehet ja naiset, tulkaa ihmeessä juttelemaan, tässä voi olla uuden ystävyyden alku.

Sivu
Takaisin ylös