Ilmoitukset alueelta Rauma (24 kpl)

 - 
 
25.9.2022

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Mä etin uusii kavereit, koska kaikki edelliset kaverit on jollaki taval lähteny mun elämäst. Etin kaveria/kavereita jolle vois jutel, jonka kans vois pitää hauskaa sekä jakaa vaikeimmatki surut ja huolet.

Mä oon 18-vuotias ja asun Raumalla. Käyn lukiota ja just alotin abivuoden. Oon rauhallinen ja luotettava, mut alussa toki hieman ujo. Tykkään olla kotona perheen kans ja liikkuu luonnossa. Oon myös luova tyyppi ja avoin uusil ideoil. En oikeen harrasta paljoo mitään täl hetkel, koska ei oo aikaa eikä jaksamist.

En vielä tiiä mitä haluun tehä tulevaisuudes, mut jottai vois lähtee opiskelemaa sit lukion jälkee. Tai jos en mee opiskelee, ni sit varmaa töihi. Oisin ilone, jos laittaisit vaik viestii :)

Tää ilmotus ei sit muute vanhene😊

19.9.2022

Hellou!

Mies, 21 vuotta, Rauma, Satakunta

Heyo! (Also available in finnish!)
-
Just some antisocial metalhead from a small town. In my free time i like to play videogames, listen to metal (duh), occasionally go walking/cycling and if all else fails, i sew patches on my jacket lol. Guess i do some baking too if im feeling it, marble cake is my fav!
-
Big fan of marvel and dc stuff, Batman is my favourite superhero! Also a big fan of Pokèmon and Digimon. Occasionally i watch some anime aswell.
-
If you wanna chat or something, im more active on discord Severi#1610

1.8.2022

Kirjekamuja?

Nainen, 22 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi!

Oon 22-vuotias opiskelija/yrittäjä. Asun mun poikaystävän kanssa Raumalla ja meidän seurana asuu myös kaksi ihanaa kisua!

Mun harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä laulaminen/musiikki, taide ja sen tekeminen, käsityöt ja kaiken näköset vaihtelevat projektit. Rakastan kattoo leffoja ja sarjoja. Tykkään myös kokeilla aina uusia asioita ja harrastukseni vaihtuvatkin aika usein tästä syystä, heh..

Haluaisin kokeilla sellasta kirjeenvaihtoa, jossa päiväkirjaan/vihkoon kirjoitetaan aina vuorollaan muutama sivullinen tekstiä plus mahd. kuviakin ja lähetetään takaisin, olisko kukaan kiinnostunut sellaisesta?

Myös ihan perinteinenkin kirjeenvaihto tietenkin onnistuu! :)

Jos tää yhtään kiinnostais niin laitathan pian viestiä! 🤎

Ps. Ilmoitus ei vanhene! ☺️

16.7.2022

Etsitään ystävää/ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka!

Täällä kirjottelee 23-vuotias raumalainen, joka etsii uusia tuttavuuksia, joista voisi syventyä pidempiaikaisempiakin ystävyyssuhteita. Opiskelut veivät minut ensin muualle, mutta palasin lopulta takaisin Raumalle kotikunnilleni, kun etähommat yleistyivät.

Aluksi minusta voi isoissa porukoissa saada hieman hiljaisen ja ujohkon kuvan, mutta ajan myötä ja kemioiden kohdatessa riittää minullakin pölpötettävää. Vaikutus hiljaisuudestani voi tulla siitä, että kuuntelen mielummin ensin muiden asioita kuin puhun itsestäni.

Asustelen Raumalla avopuolisoni kanssa, joten olisi mukavaa, jos tästä lähistöltä löytyisi joku juttu- tai lenkkikaveri. Pahaksi en pistä myöskään kahvilla käymistä! Pakko ei ole ihan lähistöltä olla, sillä puhelimen välityksellä voi myös pitää yhteyttä. Olisi kuitenkin mukavaa, jos silloin tällöin ehdittäisiin näkemään.

Erityisesti urheilu ja liikkuminen ylipäätään (kävely, pyöräily, frisbeegolf jne.) vievät minut mukanaan. Vastapainona tykkään leipoa ja kokata testaillen uusia reseptejä. Osaan myös ottaa rennosti ja olla vaan - ilman sen suurempia suunnitelmia!

Iälläsi ei sinänsä ole väliä, kunhan jutut menee yhteen ja puhuttavaa riittää. Ehkä jonkinlaisena ikähaarukkana voisi silti pitää 20-30v.

13.7.2022

Moikka moi!

Nainen, 46 vuotta, Rauma, Satakunta

Hakusessa on KIRJEKAVEREITA, jotka osaa kirjoittaa syvällisemmin/ajatuksen kanssa sekä osaa olla vuorovaikutteinen eli kommentoi toisen kirjoittamisiakin (ihan kaikkea ei tarvitse kommentoida, mutta, no, ymmärtänette pointin).

Olen melkein 46vuotias alaa vaihtanut työtön, lapseton sinkku ja kipukroonikko (kiitos nivelrikon molemmissa polvissa). Olen kuitenkin peruspositiivinen ihminen (joka ei tule toimeen jatkuvasti negatiivisten ihmisten kanssa), jolla on hurtti huumori, itseironiaa (osaan siis nauraa itselleni ja omille kommelluksilleni), luottavuutta löytyy ja jutun juuri alkaa usein kirjeissä saavuttamaan lähes novellin alkua (jos löytyy hyvä tyyppi jolle kirjoittaa).

Harrastuksina siis kirjeenvaihto, palapelit, leffat, tv/sarjat, lukeminen (Stephen King) ja netissä roikkuminen. Mainittakoon, että hempeily ei todellakaan ole minun juttuni leffoissa/kirjoissa/yms, eli romantiikka yöks yöks. Olen kauhun, post-apokalyptisen ja (maailman)katastrofin kannalla.

Olen aamuvirkku, joka on kiinnostunut myös luonnonvoimista (kuten ukkoset), vihaa helteitä, on täysin syysihminen, mieltää parhaan kuumuuden olevan saunassa, ilahtuu muuttolinnuista syksyin keväisin, nauraa parhaiten itselleen & lasten naseville jutuille ja tykkää seurata muita ihmisiä puistojen/katujen penkeillä. Osaan olla seurassa, mutta nykyään enemmän hivuttaudun enemmän omiin oloihin, mutta arvostan suuresti hyviä ystäviäni (joista osa on kirjekavereitani). Olen täydellisen surkea käsitöissä, askartelussa ja kokkaamisessa, joten niihin ei välttämättä ymmärrystä löydy, koska ei löydy taitoakaan. Olen enemmän matemaattissuuntautunut persoona eli aivoissa raksuttaa ties mitä asiaa yleensä enemmän kuin vähemmän (vaikkei tältä blondilta sitä aina uskoisikaan - mallia itseironiasta).

Löytyisikö täältä lisää mahtavia uusia (kirje)kavereita?

15.6.2022

moi!

Mies, 31 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi olen 31-vuotias mies joka on muuttanut takaisin kotipaikkakunnalleen ja vanhat kaverit ovat kadonneet jonnekin :(
Tykkään liikkua luonnossa, katsella elokuvia, keskustella eri aiheista ja pyöräillä.Olen raitis ja luotettava, rehellinen kaveri ja toivon sinulta samoja ominaisuuksia. iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä ota yhteyttä niin tutustutaan :)

27.2.2022

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi! oon 21-vuotias, opiskelen varhaiskasvatusta, muutin Raumalle 2 vuotta sitten, mutta en ole saanut ystäviä koronan takia. Etsin ystäviä 20-28v.

Pidän jääkiekosta (NHL, Liiga, SHL), historiasta (muinainen kreikka ja rooma on suosikkini, mutta myös sotahistoria kiinnostaa), mytologia (pohjoismainen, kreikkalainen/roomalainen), politiikka, elokuvia (ihme, scifi jne.), Harry Potter, Anime, videopelit, kirjat ja piirustus

Lähetä viesti! ehkä voimme olla ystäviä
tämä ilmoitus ei vanhene

12.2.2022

Olet nyt kaverini, kiitos.

Mies, 26 vuotta, Rauma, Satakunta

Muutin juuri Raumalle, enkä tunne täältäpäin ketään.
Olen hauskaa ja menevää seuraa.
Haastan sinut - halutessasi - huojuvaan torniin. Häviäjä tarjoaa kahvit/pitsat/kaljat tms. Sovitaan panos.
Tykkään uida, käydä lavatansseissa, retkeillä ja pelata korttia, vaikka
todellisuudessa melkein mikä vaan on hauskaa, kunhan on seuraa.
Minulla on auto, joten jos haluat lähteä yhtä kyytiä lavoille tai retkeilemään se onnistuupi.
Tykkään retrojutuista, aidosta meiningistä ja olen aina oma itseni niinkuin miehen kuuluu.
Mahdoton on tälläiseen tekstiin typistää, mistä kaikesta kiinnostun, koska lähes kaikki on mielenkiintoista varsinkin jos se tehdään kunnolla ja intohimolla.
Tutustutaan paremmin sitten kun nähdään.

30.11.2021

Etsintäkuuluutus vaimo hakusessa

Mies, 32 vuotta, Rauma, Satakunta

Täällä ois 32v mies vailla sitä oikeaa naista elämään
Tykkään olen eläin ja lapsi rakas ihminen
Iisäksi löytyy 2 kpl muksuja
Tykkään kalastaa käydä kävelemässä
pyöräilemässä ja seuraan jääkiekko
Toivoisin sinulta samoja asioita
Ikää sinulla saisi olla 29-36
Mieluiten satakunta tai varsinais suomesta voit olla muualtakin
Jos kiinnostut nainen ota ihmeessä yhteyttä
T. Nalle karhu raumalta kik nikke1989 ja snäp nikkee896

31.8.2021

Satakunta

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei! Etsin kavereita satakunnan alueelta. Olen pian 19-vuotta ja harrastan salilla käyntiä sekä lenkkeilyä ja vapaa-ajalla pelailen mm. Forttia sekä siegeä. Olen hauska ja huumorintajuinen, mutta aluksi vähän ujo. Tykkään puhua syvällisistä asioista ja muutenkin puhua paljon. Jos yhtään kiinnostaa kuulla lisää, otahan yhteyttä vaikka snäpissä: subersuus666 tai instassa susannapekkaneen

16.8.2021

Satakunta

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Muutin juuri pari viikkoa sitten Raumalle ja olis tosi kiva saada kavereita täältäpäin 🥸 Oon 18-vuotias ja harrastan salilla käyntiä ja lenkkeilyä. Oon ihan hauska ja mukava, aluksi saatan olla ujo, mutta loppupeleissä puhun todella paljon 😂 Tykkään mustasta huumorista ja voitais vaikka käydä yksillä 🥳 Tuu toki tutustumaan lisää
Snapchat: @subersuus666
Insta: @susannapekkaneen

6.1.2021

Kavereita!

Nainen, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Heipsan!
Oon rento, huumorintajuinen ja yllytyshullu ihminen! Intohimoihin kuuluu tv-sarjat, elokuvat, musiikki ja matkustelu🌍 :Mun lempiartistit on Tapio Rautavaara, Reino Helismaa, Olavi Virta, Happoradio ja Rammstein☀️
Lempparisarjat Supernatural, Sons of Anarchy ja Frendit! 😛
Tuun hyvin kaikkien kanssa juttuun, oon aika puhelias ja menevä persoona!
Tuu laittamaan viestiä !!

Sivu
Takaisin ylös