Ilmoitukset alueelta Salo (34 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävätärtä talven rientoihin👋

Mies, 56 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Toivoisin löytäväni reippaan ja iloisen naispuoleisen ystävän kaikkeen kivaan yhdessäoloon...hiihtämään (nyt Paippiin) avantoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn, kahvitteluun, luontoretkeilyyn, kulttuuririentoihin...tai mitä ikinä keksitäänkin😊

Täällä Sinua Nainen ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailee ikäisekseen oikeinkin nuorekas ja liikkuvainen, vireä ja aktiivinen, siisti, savuton ja itsestäni hyvää huolta pitävä, puhelias ja seurallinen, mukava, asiallinen ja takuuvarmasti rehti, ihan tavallinen ja tavallisen mukava "pojanviikari"..🤭

Seurustelusuhdetta en siis ole hakemassa..ethän sinäkään! Otahan rohkeasti yhteyttä..ja katsotaan mitä me voisimme yhdessä keksiä..

Tämä ilmoitus ei myöskään vanhene😊 Otahan rohkeasti yhteyttä..lupaan vastata! KIK löytyy myös.

eilen

Juuri sinä!

Mies, 21 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen salolainen 21-vuotias opiskelija mies. AMK ohella teen töitä. Lukion jälkeen kaveri piiri hajaantunut muihin kuntiin pitkien matkojen päähän, niin pikkuhiljaa alkaa olla kavereita vailla!🦝 Vapaata aikaa löytyy ja pyörin yleensä joko Salossa tai Turussa , riippuen minne on asiaa. ☺️

Minua kiinnostaa:
-Luonto
-Taide
-Liiketalous
-Historia
-Pelit
-Salilla käyminen
-Airsoft
-Yksillä tai kaksilla käyminen
-Rakastan laittaa ruokaa 😋

Olen suhteellisen esteetön ihminen, sanon asiat suoraan miten ne ajattelen. Mutta Luonteeltani silti ymmärtäväinen! ☺️

Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä, eikä ilmoitus vanhene! Jos ilmoitus kiinnosti niin laittakaa ihmeessä viestiä ja vaihdetaan vaikka Snapchatteja tai numeroita 😇

2 päivää sitten

Moikka

Mies, 19 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Kavereita hakusessa! Asun Salossa, muutin tänne tuossa 5kk sitten töiden perässä ja ei oikeen ole hirveämmin kavereita täällä. Niin olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Olen luonteeltani rauhallinen, kiltti, huumorintajuinen sekä hieman herkkä. Mulle käy melkeinpä mikä vaan tekeminen. Luonteella ei niinkään väliä mutta kunhan on rauhallinen. Pääsääntöisesti etsin kavereita Salo-Turku akselilta. Ikä mieluiten 18-21 väliltä.

Sukupuolella ei väliä.

23.1.2023

Moiksu!

Nainen, 18 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Oon syksyllä 19v täyttävä nuori nainen, (jos siksi itseään pitää täysi-ikäisenä kutsua) joka etsii uusia naispuolisia ja samanhenkisiä kavereita. Ikähaarukka 18-25, sijainnilla ei niin väliä mutta iso plussa jos asut Salon lähellä!

Tykkään itse vapaa-ajalla:
-Käydä kahvilla
-Silloin tällöin shoppailla, kirppareillakin kiertely on ihan mukavaa
-Mennä luontopolulle+grillaamaan
-Leipoa
-Harrastaa liikuntaa
-Pelata, (ps3 & pc)

Harrastuksiin kuuluu:
-Sali
-Talvisin laskettelu
-Kesäisin kalastus
-Ratsastus
-Koiran kanssa mm. näyttelyt ynm
-Omien autojen ja mopon rassailu
-Inttiin menossa 1/24, joten nyt on tullut haalittua myös MPK’n kursseja
-No worries en ehdi läheskään kaikkia jatkuvasti tekemään, nyt pääsääntöisesti käynyt vaan salilla!

Jos mikään kuulosti yhtään samaistuttavalta tai kiinnostavalta niin paa viestiä😎

Ps. mulla on adhd

7.1.2023

Ystäviä?

Nainen, 22 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Moikka! Tääl ois 22v nainen joka ettii ystävää. Oon huumorintajuinen, seikkailunhaluinen, tykkään pohtia kaikkia elämän suuria kysymyksiä ja oppia uusia asioita. Arvostan ennakkoluulottomuutta, avoimuutta ja rentoa luonnetta.

Olis kiva kokea pieniä ja suuria asioita yhessä, jakaa huolia, vitsailla, harrastaa jotain kuten lenkkeilyä/jumppaa tai jotain taiteellista, käyä kahvilla tai kirpparilla, viinitellä, suunnitella jotai reissuja :) Telttailu kesällä kiinnostais erityisesti!

Sukupuolella ei oo väliä mut toivoisin et oisit ainakin 20.

28.12.2022

Yksinäinen

Mies, 40 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei vaan kaikille. Täällä ajoittain yksinäinen yrittää opetella kanssakäymään näitten sosiaalisten palvelujen kanssa. Etsinnässä mies kaveria n. 30-50 v. Yli 15v. Parisuhteessa naisen kanssa ja edelleen. Lapset kasvaneet/ muuttaneet pois. Elämä jättänyt jälkeensä arpia monenlaisia. Jotkut henkeviä ja merkillisiä, että toivoisi keskustelu kaveria niihin ja moniin muihin elämän polkuihin. Olen urheilullinen, toimelias ja hieman hiljainen ja rauhallinen. Erillaisia korjaus/ rakennus projekteja valtoimenaan menossa. Harrastuksia tällä hetkellä mm. Juoksu, pyöräily/ korjaus, uinti, saunominen, hiihto talvella. Niitä ystäviä on harvassa joiden kanssa voisi harrastella erillaisia lajeja ja pystyä myös puhumaan aroista ja herkistä aiheista. Ja tarpeet ja toiveet sanoa ja kyky kuunnella vielä samassa paketissa. Eipä niitä vält täältä löydy. En pelaile mitään kone pelejä, enkä niistä mitään ymmärrä. Silti pidän itseäni aika boheemina viidakon tarzanina, joka ei turhia mutisee tai Kitise. Sitkeyttä pitää olla ja hammasta osattava purra, kun tilanne sitä vaatisi. Olen tämmöinen perämettäläinen harrastelija ja puuhaaja. Vaan tunteet ne on mullakin ja joskus niistä kiva päästä avautumaan, kun tutuille hieman hankalaa.

21.12.2022

Lumienkeli

Mies, 50 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Olen 50 v mt kuntoutuja mies Salosta.olen rauhallinen, aika herkkä, tunteellinen ja hengellinen luonto ja eläin rakas ihminen. Etsin uusia tuttavuuksia etenkin naisista perinteiseen kirjeen vaihtoon ja miks ei enemmänkin jos kemiat kohtaa. Voit olla mistäpäin suomea vaan tutustutaan poistetaan yksinäisyys. Olen eläkkeellä psykoosien takia ja kuntoutunut hyvin ja teen henkilökohtaisen avustajan töitä eläkkeen päälle jos kiinostuit niin viestittele tutustutaan ja tehdään loppu yksinäisyydelle

17.11.2022

moi!!

Mies, 24 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

moi 24v jätkä etsii uusia kavereita tykkään tosiaan autoista en hirveeti tee vapaa ajalla mitään kun eioo kavereita mulla on myös 3 koiraa

30.10.2022

Meilikavereita hakusessa

Nainen, 56 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei,

kaipailisin meilikavereita, joiden kanssa kirjoitella niin arjen asioita ja kuulumisia kuin ihmetellä maailman menoakin. En siis hae mitään suhde- tai seikkailuvirityksiä.

Ei ole väliä, oletko nais- vai miespuolinen, läheltä vai kauempaa, sinkku vai pariutunut, lapsellinen vai lapseton. Itse olen naimisissa ja kahden jo aikuisen pojan äiti. Kotoilun ja mökkeilyn lisäksi tulee liikuttua sekä luettua.

Jos tämän lyhyen esittelyn jälkeen yhtään tuntuu siltä, että haluaisit tutustua paremmin, niin lähettelethän viestiä :-) …

9.10.2022

Heips!

Nainen, 21 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Etisin uusia höpöttelijöitä snäppiin/discordiin tai vaikka IRL.

Oon 21/-01 Salosta, asun kihlatun kanssa. tykkään valokuvaamisesta, pelaamisesta ja kaikesta uusista haasteista.

Jos kiinostuit laita koodii
Snäppi @saramarjailona
DC: Sarquuh#9108

30.9.2022

Uusia tuttavuuksia

Mies, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei! Oon 20-vuotias mies Salosta. Olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia lähialueeltani. Harrastan kuntosalia, pelaillua, uintia, tanssia ja populaarikulttuuria.

Olen luonteeltani hauska, iloinen, menevä ja joskus puhuvainen (Tilanteista riippuen)

Sukupuolella ei ole väliä. Mielelläni haluaisin tutustua oman ikäisiin ihmisiin lähialueeltani.

Rohkeesti yhteyttä, vaikka snäpistä tai Instagramia kysymällä:)

26.8.2022

moi

Mies, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

OIen 20-vuotias mies Etsin itselleni ystävää esimerkiks hengailuun, pelailuun kahvitteluun, muta tykkään tehdä paljo kaikkea. :D

23.8.2022

Kirjekavereita

Nainen, 40 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Etsin vanhanajan etanaposti ystäviä.
Ikää tuli 40v mittariin keväällä ja havahduin että elämäni on ihan ok. Asun omakotitalossa avomieheni sekä kahden kissan ja koiran kanssa, lapsia minulla ei ole ja olen valinnut etten niitä edes aio tehdä. Minulla on myös ylläpitohevonen. Eläimet sekä luonto on lähellä sydäntäni, harrastan mm.lenkkeilyä, ratsastusta/raviurheilu, kalenterin tuunailua. Minulla on vakituinen työpaikka. Ystäviä on ympäri Suomea, olen asunut niin Pirkanmaalla kuin ympäri varsinais-suomeakin elämäni varrella, ja nyt kaipaisin uusia ihmisiä ihan kaikenlaiseen ajatustenvaihtoon etanapostin merkeissä, vaikka en mikään äidinkielen oikeinkirjoitus mestari tai käsiala expertti olekkaan. Olisi mukava saada muutakin postia kuin mainoksia. Iälläsi, paikkakunnallasi ym ei ole väliä vaan pistäppä viestiä niin voin kirjoittaa kirjeen sinulle niin aloitetaan uusi ystävyys.

7.5.2022

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Oon tosiaan 20 vuotias nainen Salosta.
Voidaan mennä kahville, pullalle, yksille(tai useammille 💃) tai mihin vaan. Oikeestaan kaikki on hyvässä seurassa hauskaa :)
Etsin vain kavereita, poikaystävä löytyy jo!

21.2.2022

Kaikkien outolintujen hakukuulutus!

Nainen, 33 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Otsikossa mukana huumoria mutta myös samalla keskeinen ajatus itsestäni. Toivoisin löytäväni elämääni ihmisiä ja ystäviä joiden seurassa todella viihtyisin ja joista muodostuisi elämääni tärkeitä henkilöitä.

Haasteena onkin ollut se että olen aika erikoinen tapaus, ainakin jos miettii minkälainen on "tavallinen/normaali" ikäiseni tyyppi. Mitään normaalia ei mielestäni ole edes olemassa, mutta jos nyt kuvailen itseäni niin varmaan huomaa etten oikeen pysty samaistumaan ihan jokaiseen tallaajaan.

Eli millainen olen ja mistä tykkään? Olen siis juuri 33v täyttänyt nainen, en ole koskaan pystynyt lokeroimaan itseäni kovinkaan hyvin. Olenkin pohtinut mahdollisuutta olla kenties bi- ja/tai jonkun sortin aseksuaali? Mutta aina kaikki riippuu paljon toisesta ihmisestä ja henkilökemioista.
Lisäksi olen introvertti, koiranomistaja, vegaani, nörtti, luontoihminen ja kiinnostunut buddhalaisesta elämänfilosofiasta. Harrastan piirtämistä, valokuvausta, mediaatiota, koirankoulutusta, sienestystä, marjastusta, pelaamista (niin tietokone, lautapeli, korttipelit ym. uppoaa)

Elokuvat, kirjat, sarjat, dokumentit (fantasia, historia, luonto, eläimet) ym. toki myös kiinnostaa eli ihan tavallisistakin asioista pidän. Olen myös suht liikunnallinen ja pidän terveellisistä elämäntavoista. Uusia vegetuotteita testailen intohimolla. Alkoholi, tupakka ja muut päihteet eivät ole kuuluneet elämääni juuri koskaan. En ole absolutisti, mutta en koe tarvetta juoda. Kombucha on ihan hyvää joskus! :)

Välillä tosiaan tuntuu että ystävien tai puolison löytäminen on kivien alla eikä samanhenkisiä ihmisiä tunnu löytyvän mistään. Myös ihan puhdas koirakavereiden saaminen olisi mahtavaa, sillä myös koirani kaipailisi leikki- ja lenkkiseuraa jos asutaan lähellä ja kulkeminen olisi helppoa. :)

Mitä tulee ystäviin tai koirakaveriseuraan ei iällä eikä sukupuolella ole kovin suurta merkitystä. Tietenkin olisi mahtavaa jos ikämme ei tuhottomasti poikkeaisi, mutta en halua asettaa mitään rajaa.
Olen …

12.12.2021

43-vuotias mies etsii ajattelevia naishenkilöitä ajatustenvaihtoon

Mies, 43 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Vuosi 2021 jää omiin historian kirjoihin suurten ja yllättävienkin muutosten vuotena. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta se sama peruspositiivisuus on luonteessa säilynyt, eikä se onneksi varmaan katoakaan - mitä ikinä vastaan tuleekaan.

Olen siis positiivinen, iloinen, ajattelevainen, avoin, rehellinen, pohdiskeleva, maanläheinen ja toiset huomioiva ihminen. Harrastus- ja kiinnostusrintamalla liikunta ja urheilu ovat aina olleet lähellä sydäntä. Nyt olen tässä lähiaikoina palannut juoksun pariin, lämpimämpään ja valoisampaan aikaan viiletän mielelläni fillarilla suht pitkiäkin matkoja. Jos pelikaveri löytyy, niin tennikset, sulkapallot yms. ovat mukavaa ajanvietettä. Mielelläni myös lähden metsään rauhalliselle kävelylle. Elokuvia tykkään katsella - tyylilajit laidasta laitaan. Musiikki saa minut hyvälle tuulelle, ja tykkään myös liikuttaa vartaloani mitä eriskummallisimmalla tavalla musiikin tahdissa :)! Teatterit, musiikkitapahtumat, keilailu yms. ovat kiinnostavia asioita myös. Olen varsin eläinrakas, sen huomaa minusta heti, jos esimerkiksi altistun koiraeläimen lähikontaktille :)!

Asun Varsinais-Suomessa, mutta sinun sijainnillasi ei ole silmissäni väliä. Mukava tietty, jos olet näiltä nurkilta, mutta oikeastaan voit olla myös yhtä lailla vaikka toiselta puolelta maapalloa. Tietty jos sattuisi löytymään vaikka joku lenkkeilystä yms. liikunnasta tykkäävä ihminen tästä lähinurkilta, niin sitten varmasti keksittäisiin kyllä jotakin yhteistä tekemistä! Mutta internetin hyvä puoli on se, että välimatka ei estä yhteydenpitoa. Eikä kauheasti iälläsikään ole väliä. Lähinnä merkkaa se, että tykkäät kirjoittaa, ja sinulla on myös aikaa kirjoitella.

Piristä siis päivääni ja viskaa minut viestillä!

Sähköposti on minulle mieluisin kirjoittelutapa, vaikka kaipa kynäkin vielä kädessä pysyisi. Mutta eikös Posti kadota kumminkin puolet kirjeistään, niin varmempaa suorittaa kommunikointia bittiavaruutta hyödyntäen :)!

Sivu
Takaisin ylös