Ilmoitukset alueelta Satakunta (207 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Moi täältä Porista.

Mies, 29 vuotta, Pori, Satakunta

Moi olen 29v mies täällä Porissa. Etsin suurin piirtein saman ikäisen n.25-32 vuotiaasta naista kaveriksi Täällä Porin alueelta. Harrastan sarjakuvien piirtelyä, elokuvien katsomista, hyötyliikuntaa ja koti-treenit lisätään konsolipelien pelaaminen.
Minulla ei ole varsinaisesti ketään kaveria ellei työkavereita lasketa mukaan. Olen ujo uusia ihmisiä kohtaan mutta kun tutustuu niin tulee juttelua. Olisi kiva jos pääsisi yhdessä lenkkeilemään. Tai muuten yhdessä hengata tai kahvittelemassa . En käytä alkoholia enkä polta tupakkaa olenkaan niin toivon että sinäkään ei käytä niitä. Liikun kävellen, julkisella tai kyydillä vielä tällä hetkellä. Aluksi jutellaan netissä ja katsotaan miten etenee. Vaikka tässä Whatsapp tai sähköpostilla. olisi kiva saada muutosta rutiini-omaiseen elämään.
Olen sinkkumies niin että jos vaikka aikanaan ystävyys voi muuttua elämänkumppanuudeksi, kuka tietää 😊🤔

27.1.2023

Heips!

Nainen, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Olen 23v naisenalku Porista. Etsin samanikäistä(20v-30v) seuraa läheltä, sukupuolella ei ole väliä.
Pidän monesta asiasta mm. Anime, marvel, Disney, musikaalit, star wars, piirtäminen yms.
Olen rento ja huumorintajuinen.
Olisi kiva, jos ottaisit yhteyttä😊

27.1.2023

Uusia kavereita

Mies, 23 vuotta, Pori, Satakunta

Terve! Olen 23-vuotias porilainen mies, olisi kiva löytää uusia kavereita. Arki minulla on tasaista ja tykkään käyttää vapaa-aikaani ulkoiluun, uintiin sekä jääkiekkoon talvisin (kun ulkojäät ovat kunnossa :'D). Lähden myös matalalla kynnyksellä mukaan uusiin asioihin. Kotona katselen Youtubea sekä pelaan myös PC:llä, joten pelikaveritkin käyvät. Olen luonteeltani sosiaalinen, avoin, huumorintajuinen sekä omaan muutenkin positiivisen asenteen. Tulen varsin hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, joten jos etsit uusia kavereita niin viestiä kehiin vaan.

26.1.2023

Heipsun! Etsitään kavereita/kaveria

Nainen, 26 vuotta, Pori, Satakunta

Heips, täällä rustailee huumorilla varustettu rempseähkö tapaus joka, tykkää jakaa hyvää fiilistä ympärille🌞!

En ole isojen porukoiden fani, eli vaikutan varmasti alkuun ujohkolta ja mielummin kuuntelen kuin puhun. Hiukan kun starttikohmeus taputeltu niin moottoriturpa aktivoituu ja juttua & pölinää piisaa...

Nautin myös yhtä paljon olla omissa oloissa ja tarvitsen sitä tietynlaista omaa rauhaa.

Erityisesti kaikki mikä on liikuntaa tuo hyvää fiilistä. Salilla käyn ja ulkoilen paljon koiran kanssa. Uinnin aloitin uudestaan pitkän tauon jälkeen...Osaan myös rentoutua ja olla vaan. Aina ei tartte mennä sähköjäniksenä joka paikassa 😁

Olisi nastaa löytää lenkkikaveri, ettei aina nii yksin tartteis koiran kans käpötellä...

Mutta ihan saa kahvillekki seuraa tai vaikka yksille.

Aina ei ole pakollista myöskään tehdä mitään, vaan mun kanssa voi myös jutella vaikka ihan arjen kuulumisista 🤗!

Toivoisin, että olisit noin 20-30v iältäsi 😊!

Snäppi myös löytyy ja Whatsappi.
Ilmoitus ei vanhene!

25.1.2023

Uusi vuosi, uudet tuttavat? 😀

Mies, 22 vuotta, Pori, Satakunta

Moro! Olen porilainen 22-vuotias tyyppi, joka kaipaa uusia tuulia elämään! Vapaa-aikana tykkään käydä ulkona, ajelemassa, ja välillä uimassa. Jonkin verran tulee myös kotona katteltua tv-sarjoja ja pelailtua 😄 En koe olevani mitenkään ujo tai hiljanen uusien ihmisten seurassa, eli mun kanssa voi ihan matalalla kynnyksellä lähteä seikkaileen! Plussaa on jos asut lähellä. Parhaiten tutustuu kasvotusten, viestittelyä ei jaksa. Jos nappasi yhtään tää ilmotus niin pistä viestii tulemaan!

24.1.2023

Moi!

Nainen, 24 vuotta, Pori, Satakunta

Moi! Hakusessa uusia tuttavuuksia kaverimielessä! Olen 24-vuotias nainen Porista. Tällä hetkellä opiskelen ja teen myöskin töitä sen ohessa. Olen hieman ujo tapaus, joten uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole aina niin helppoa.
Olen rauhallinen, kiltti ja hieman introvertti, mutta kyllä huumorintajua löytyy ja tykkään baareissakin käydä silloin tällöin😁
Harrastuksiin kuuluu mm. liikunta sen eri muodoissa, piirtäminen, pelien pelailu ja musan kuuntelu.
Laita ihmeessä viestiä!

22.1.2023

30v nainen Raumalta etsii (nais)kaveria iältään noin 25-35v

Nainen, 30 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei, olisi kiva löytää uusi kaveri täältä Raumalta jossa olen asunut nyt 2v.
Ennestään on pari hyvää kaveria, mutta olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä löytää uusi luottoystävä jonka kanssa satunnaisesti nähdä.

Asun avopuolisoni kanssa yhdessä, meillä ei ole lapsia - ei väliä onko sinulla. Meillä on pari kissaa, joten toivottavasti et ole allerginen. Teen kaksivuorotyötä ja meillä ei ole autoa, joten emme ehkä joka viikko voi nähdä, mutta viestitellä voi vaikka päivittäin :)

Olen ollut täällä aiemmin, mutta ystävystyminen on ehkäpä katkennut siihen, että toinen osapuoli ei ole ollut aloitteellinen keskustelussa..ja jos et useamman viikon jälkeen halua lähettää kuvaasi tai kertoa edes sukunimeäsi, älä vastaa tähän ilmoitukseen kiitos. Ei ole kiva paljastaa asioita itsestään jos toinen ei ole avoin, täällä netissä voi esittää mitä vaan..

No, olen siis 30v nainen joka viettää ihan liikaa aikaa puhelimella/koneella lukien uutisia ja katsellen sarjoja ja Tiktokkeja.
Tykkään matkustelusta, valokuvauksesta ja pienistä askarteluista. Vapaapäivisin tykkään käydä uusissa paikoissa, kirppiksillä ja joskus museoissakin. Seuraan maailmanmenoa ja hieman politiikkaa ja joskus tykkään keskustella ko asioista. Samankaltaista musiikkimakua emme todennäköisesti jaa ja se ei minua haittaa, mutta räppiä ja heviä en jaksa kuunnella :DD

Ota yhteyttä jos siltä tuntuu.

20.1.2023

Moljens!!

Mies, 57 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Tälläinen 57v ukkeli joka on työtapaturmassa
Loukannut vasemman jalkansa ja on eläkkeellä ja elää avoliitossa hyvin vakavasti sairastuneen puolison kanssa hakee siis aitoa oikeaa ystävää ja ehkä vähän sellaista tuki henkilöä jolle voisi puhua
Vaikeistakin asioista ja joskus vaikka vähän halatakin
Kun itkettää ja on paha olla en siis hae mitään enkä ketään mihinkään seksi juttuihin koska en aio pettää puolisoani eli voit olla siis ihan kumpi vaan mies tai nainen ei väliä kunhan sulla on vaan ❤️ paikallaan ja haluat auttaa niin se riittää eikä mulla ole mitään sen kummempia ikä kriteereitä ehkä 30stä ylöspäin ja ehkä vähän elämän kokemusta niin kyllä se siitä
Jos ymmärsit lukemasi tekstin ja tuntuu että kolahti
Niin otappa yhteyttä odotan innolla kuka ehtii
Ensimmäisenä😁
[email protected]/📱0452502493

15.1.2023

Lenkkiseuraa

Nainen, 26 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka. Olen 26-vuotias nainen. Pidän mm. koirista, käsitöistä ja lenkkeilystä, sekä sulkapallosta. Asun Raumalla ja etsin naispuoleisia kavereita lenkkiseuraksi ja miksei sulkapalloon pelikaveriksi. Tykkään myös käydä kahvilla. Käyn myös Turussa säännöllisesti, eli myös sielläpäin on mahdollista lenkkeillä/ tutustua. Aluksi tutustumisen voi aloittaa viesteillä eli laita rohkeasti viestiä ja sovitaan sitten parempi paikka jatkaa keskustelu (wappi, snappi tms.)

7.1.2023

Heips

Nainen, 33 vuotta, Ulvila, Satakunta

Heips, olen Ulvilalainen 33-vuotias kolmen lapsen äiti. Lapset iältään 1,6 ja 10. Kaipaisin ystävää lenkkeilyyn, vaikka lasten kanssa puistoiluun ym mitä nyt ystävät tekevät. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheen kanssa ja paljon olen vain kotona. Olisi kiva joskus myös päästä lähtemään vaikka viettämään iltaa ulos.

6.1.2023

Moi 😊

Mies, 34 vuotta, Satakunta

Täällä ois Satakunnan puskissa asuva 34 vuotias mies vailla uusia ystäviä/kavereita. Mulla ei oikeestaan oo yhtään kaveria kenen kanssa voisi vaikka lähteä heittelemään frisbeegolfia tai vaikka katsomaan lätkämatsia. Jääkiekko onkin tosi lähellä sydäntä ja varsinkin suomen paras joukkue Rauman Lukko :D Salilla tulee kanssa käytyä neljä kertaa viikossa. Kokkailtua ja leivottua tulee viikoittain. Oon aika ja ujo ja "varuillani" uusien ihmisten seurassa. Vaadin vaan oman aikani tutustua ihmisiin. Toivoisin et mun kaveri ois suurinpiirtein mun ikäinen ja et asuis tässä jossain lähellä.

4.1.2023

31vM Etsii peliseuraa/kaveria/elämän jakajaa

Mies, 31 vuotta, Ulvila, Satakunta

Moi

Mä oon Ulvilalainen lämminhenkinen, avoin, rehellinen mies joka ei pelkää heittäytyä. Todella optimisti, rauhallinen ja hyvällä tuulella oikeastaan aina. Elämää värittää pieni 4v poika, jonka kanssa tulee touhuttua jos jonkinmoista, uinti ja luistelu on tän hetken kovat jutut.
Molemmilla meillä on hyvä huumorintaju, mulla mustempi...

Vapaailtoina ja illalla pojan nukkuessa tulee pelailtua/katsottua netflix-sarjoja, joskus luettua kirjaa. Salilla tulee joskus hikoiltua kun on aikaa ja motivaatiota. Kaikennäkönen tekeminen on mun mielestä mukavaa ja oonkin melko spontaani sen suhteen mitä sitä touhuaakaan. Oon myös kansalaisopiston taontakurssien suurkuluttaja, siellä tehnyt joitain käyttöesineitä.. Sun sukupuolella ja ulkonäöllä ei ole väliä, oon aidosti ihmisestä kiinnostuva tyyppi. myöskään sillä ei oo merkitystä kuinka pitkälle pitää huudella, kulkemaan pääsee kyllä.

Jos sun mielestä meillä vois olla yhteistä tekemistä/puhuttavaa/pelattavaa niin ota ihmeessä yhteyttä! Ollaan huipputyyppejä toisillemme?

Ville
discord: Krudi#2466

2.1.2023

Moikka 🤗

Nainen, 40 vuotta, Pori, Satakunta

Täällä olis yks luotettava ihminen joka etsii Porista ikäistäni aitoa ja rehellistä seuraa, uusia tuttuja, kavereita ja uusia ystäviä 😊

Oon Porilainen sinkkunainen 40 v ja tällä hetkellä työtön. Enemmän mä haen juttukavereita tai ylipäätään hengailuseuraa. Montaa kaveria mulla ei oo ja nekin on jo perheellisiä joten välillä olisi kiva päästä terassille näin kesällä useammin (tänä kesänä en oo vielä ollut). Harvoin käyn missään baareissa kun välillä tää työttömyys on esteenä.

Aluksi oon ujo ja hiljainen mutta oon rehellinen, iloinen, luotettava, kiltti, huumorintajuinen, puhelias, nauravainen, hyvä-uskoinen ja tulen ihmisten kaa toimeen. En juuri harrasta mitään mutta leffoja ja kaikenlaista hömppää telkusta tulee katsottua ja kaikenlaista musiikkii kuuntelen youtubesta. En omista ajokorttia mutta viihdyn autossa mutta myös kotoilu on tullu tutuksi ja joskus sekin on kivaa ja vaikka en välillä baarejakaan kaipaa mutta illanistujaisia jutustelun merkeissä olis kivaa mutta toki olisi kiva useammin päästä tuulettuu johonkin ihmisten ilmoillekin 😁

Se että kokeilen tätä sivustoa että mitä tää tuo niin toivon että jotain uusia tuttuja tulis kun tykkäisin kyllä saada lisää kavereita ja tuttuja. Toiveena olis saada enemmän sosiaalista elämää kun koronan aikanakin se taito on vähän päässyt ruostumaan.

Oli vaan pakko päivittää tätä vanhaa profiilia uusiksi 🙈🤭

Mutta laita ihmeessä viestiä tänne/tätä kautta tulemaan ja toivon mukaan tutustuminen ja kemiat kohtaa 😊

Tärkeintä on että olet täysin rehellinen ja luotettava 😊

HUOM! Pintaliitäjiä en kaipaa, joten jos olet pintaliitäjä etkä uskalla sanoa suoraan sitä, niin sitten toivottavasti et vaivaudu haaskaamaan aikaani tai omaasi 🤞🏻😊
Ja jos sun yksikään sana ei ole totta tai valehtelet asioita seksin toivossa niin älä vaivaudu haaskamaan aikaasi tai mun 🤞🏻💁🏻‍♀️

2.1.2023

Ystävä naisesta

Mies, 44 vuotta, Pori, Satakunta

Kaipailisin ystävää naisesta.
Olen hiljattain muuttanut Poriin, olisi mukavaa käydä kahvilla ja kirpparilla mukavan naisen kanssa.
Alkoholista ja muistakin elämän iloista voisimme nauttia.

30.12.2022

Hei! :)

Nainen, 36 vuotta, Pori, Satakunta

Tervehdys kaikille! :D
Olisipa huippua löytää itselleni
elämänkumppani tai uusia ystäviä
ihan tosimielellä. Parisuhteita ja
ystävyyssuhteita on tullut ja mennyt,
mitään kovin pysyvää ei ole oikein
vielä koskaan kunnolla löytynyt.
Tällä hetkellä on vain muutama hyvä
ystävä. Sain viimein virallisesti aikuisiällä
ADD diagnoosin, vaikka asia/häikkä on
ollut itselläni tiedossa jo lapsuudesta
lähtien. Arkeni sujuu kuitenkin
mainiosti rutiineilla ja ilman lääkitystä.
Työkuviot ovat tällä hetkellä taas
vaiheessa kun koetan löytää itselleni
sopivaa paikkaa aiemmin koetun
burn outin jälkeen. :p
Jos nyt mitenkään sattuisi natsaamaan,
niin toiveissa olisi löytää kumppani joko itseäni
nuoremmista tai suunnilleen samanikäisistä
miehistä, toki ystäville taas nuo ikä-
ja sukupuolikriteerit ovat huomattavasti väljemmät. :D
En mielestäni ole mitenkään erityisen
tuomitseva toisia kohtaan, toivon ettet
sinäkään. Mahdollisen kumppanin
suhteen toki toivoisin jonkinlaista kemiaa
ja tunnustan että meillä kaikilla on myös
aina oma käsityksemme
ulkonäkökriteereistä. Omalla
kohdallani ne eivät ole sentään
ihan pilvissä, joten normaali, reipas
olemus sekä aidosti kiva luonne riittävät
hyvin. :D

Omasta ulkonäöstäni en osaa sanoa
juuta enkä jaata mutta perusluonteeni
on yleensä iloinen ja hymyilen
ja nauran paljon.
Pyrin myös aina olemaan aito
oma itseni ja haluan olla sekä
kumppanina että ystävänä luotettava,
reilu, vahva sekä hauska, elämäniloinen persoona.


Olisi myös todella mahtavaa jos meillä
kiinnostuksen kohteet olisivat edes
osaksi samanlaisia. Itselläni on kissa
lemmikkinä, rakastan musiikkia,
(80-90, 2000 luvun alusta)
valokuvaamista omaksi iloksi,
maalausharrastustakin olen elvyttänyt
hieman enemmän henkiin viime aikoina.
Rakastan myös suuresti kirjoittamista, tanssimista,
hyvää meininkiä, tanssimista, leikkimielistä
hulluttelua, 80 ja 90 luvun kulttuuria,
lenkkeilyä/ulkoilua. Tykkäisin myös paljon enemmän …

16.12.2022

Moikka moi!

Nainen, 46 vuotta, Rauma, Satakunta

Hakusessa on KIRJEKAVEREITA, jotka osaa kirjoittaa syvällisemmin/ajatuksen kanssa sekä osaa olla vuorovaikutteinen eli kommentoi toisen kirjoittamisiakin (ihan kaikkea ei tarvitse kommentoida, mutta, no, ymmärtänette pointin).

Olen 46-vuotias alaa vaihtanut työtön, lapseton sinkku ja kipukroonikko (kiitos nivelrikon molemmissa polvissa). Olen kuitenkin peruspositiivinen ihminen, joka ei tule toimeen jatkuvasti negatiivisten ihmisten kanssa (toki valivali-hetkiä on jokaisella joskus), ja jolla on hurtti huumori, itseironiaa (osaan siis nauraa itselleni ja omille kommelluksilleni) sekä luotettavuutta. Lisäksi jutun juuri usein kirjeissä saavuttaa lähes novellia (jos löytyy hyvä tyyppi jolle kirjoittaa).

Harrastuksina siis kirjeenvaihto, palapelit, leffat, tv/-sarjat, lukeminen (Stephen King) ja netissä roikkuminen. Mainittakoon, että hempeily ei todellakaan ole minun juttuni leffoissa/kirjoissa/yms, eli romantiikka siinä mielessä yöks yöks (toki osaan hempeillä, jos oikeassa elämässä löytyy se prinssi rinnalleni). Olen kauhun, post-apokalyptisen ja (maailman)katastrofin kannalla - siis leffoissa/TV-sarjoissa.

Olen aamuvirkku, joka on kiinnostunut myös luonnon voimista (kuten ukkoset), vihaa helteitä, on täysin syysihminen, mieltää parhaan kuumuuden olevan saunassa, kärsii kesän helteistä, ilahtuu muuttolinnuista syksyin keväisin ja nauraa parhaiten itselleen & lasten naseville jutuille sekä on ihan hukassa teinien kanssa (hui kauhistus niitä teinejä).

Osaan olla seurassa. Tosin nykyään enemmän hivuttaudun enemmän omiin oloihin, mutta arvostan suuresti hyviä ystäviäni (joista osa on kirjekavereitani). Olen täydellisen surkea käsitöissä, askartelussa ja kokkaamisessa, joten niihin ei välttämättä ymmärrystä löydy, koska ei löydy taitoakaan. Olen enemmän matemaattissuuntautunut persoona eli aivoissa raksuttaa ties mitä asiaa yleensä enemmän kuin vähemmän (vaikkei tältä blondilta sitä aina uskoisikaan - mallia itseironiasta).

Löytyisikö täältä lisää mahtavia …

Sivu
Takaisin ylös