Ilmoitukset alueelta Tampere (775 kpl)

 - 
 
tänään

Uusia kavereita?😄

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! Etsiskelen iha tosissani elämään uusia kavereita tai vaikka kaveriporukka joiden kanssa vois tehä kaikkee kivaa! Olis ihan mahtavaa löytää edes yks jonka kanssa vois nähä ihan kasvotusten ja käydä kahvilla, shoppailemassa, elokuvissa, keilaamassa tai ihan mitä tahansa! Itestäni sen verran, että arkeen kuuluu tällä hetkellä uuden ammatin opiskelu ja töissä käyminen. Elämästä löytyy kanssa koira ja miesystävä joiden kanssa asustelen😄 mut jos yhtään kiinnostaa ja nappaa nii laittele ihmeessä viestiä!

tänään

Autistinen, eläinrakas gamer kaipaa uusia ihmisiä elämäänsä

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro, mä olen 22v nonbibary tyyppi, joka asustelee Tampereella, Hervannassa. Mulla on paljon eläimiä ja iso osa mun arjesta ja elämästä kuluu niihin, löytyy pari isoa koiraa, kesyhiiriä, hamsteri, käärme ja selkärangattomia.
Oon autisti ja mulla on adhd, joten mun sosiaalinen jaksaminen heittelee aika paljon, mut yritän aina parhaani muistaa pitää yhtä hyvin yhteyttä ja nähdä kuin toinenkin.
Mitä tehtäisiin? Vaihtoehtoja on esim. Pelataan pc-pelejä (pelaan paljon erilaisia, vie kaiken tilan listata) tai lautapelejä, mennään koirien kanssa ulos, mennään keskustaan vaikka shoppailemaan, kirppiksille tai kahville, jutellaan syvällisiä, lähdetään yöseikkailulle, juodaa ja poltetaan, mennää baariin, silitellään mun hiiriä, katsotaan vaikka animea tai muuta. En ole nirso tekemisestä, mutta joskus mun on vaikea lähteä kotoa mun ongelmien vuoksi vaikka ehdottomasti haluaisin.
Itseäni kuvailisin erittäin rehelliseksi, suorasanaiseksi, positiiviseksi, energiseksi, helposti innostuvaksi sekä höpsöksi.
Kaipaan uusia merkityksellisiä ihmissuhteita mun elämään ja tärkeintä on, että meidän arvot ja ajatusmaailma kohtaa tärkeimmiltä osa-alueilta ja osaat kommunikoida. Olethan avarakatseinen ja ymmärtäväinen ihminen <3

tänään

Terve!

Mies, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olisi mukavaa tavata ihminen, jonka seurassa on ennen kaikkea helppoa ja kotoisaa olla. Kaveri, josta tulisi kenties ajan saatossa ystävä.

Olen perusluonteeltani avoin, hyväntuulinen ja rauhallinen. Tavallisen epätavallinen kahdeksasta neljään työssä puurtaja, eli arki-illat ja viikonloput on (vuoroviikoin) monesti vapaana. Ajan ja luottamuksen edettyä keskustelen mielelläni myös henkilökohtaisemmistakin aiheista. En helposti hämmästy juuri mistään ja pidän lähestulkoon kaikkea inhimilliseen elämään kuuluvana. Toivoisinkin myös sinun olevan empaattinen ja avarakatseinen. Kaikesta ei tarvitse ja pidäkään olla samaa mieltä, kunhan sallitaan erilaiset mielipiteet ja ajatusmaailmat puolin ja toisin.

Sukupuolellasi ei ole väliä. En ole tällähetkellä etsimässä parisuhdetta, vaan kaveria rentoon yhdessä oloon.

Mitä tekisimme yhdessä? Lähdetään luontopolulle, eväät mukaan ja juodaan kahvit. Luistelemaan tai keväämmällä frisbeegolfia heittelemään. Elokuviin, jos meillä sattuu olemaan samantyyppinen maku ja jos ei, niin käydään testaamassa uutta ravintolaa. Yhdille olutpubiin tai vaikka euroviisuja katsomaan Mixeihin. Ihan vain kyläillään ilman sen suurempaa tarkoitusta, kun toinen on leiponut kahvipullat tai käynyt hakemassa ne äitien tekemät. Pelataan kevyitä lautapelejä, korttia tai satunnaisena kesäpäivänä istuskellaan jouten ulkona juomassa kahvia ja heittellään dartsia. Kahvi tulikin näköjään jo pariin otteeseen mainittua, mutta voin toki teen juojaakin ystäväksi harkita.

Tai sitten tehdään jotain muuta(kin), mitä vain ehdotat.

Minulle voi laittaa kevyin mielin viestiä, jos tuntuu, että voisimme olla hieman samanhenkisiä tai haluaisit ihan vain kasvotustenkin vilkaista millainen kaveri kyseessä ja kohtaisiko kemiat.

eilen

Terve!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tykkään kaikesta ulkoilma tekemisestä, mutta myös videopelit, leffat ja ihan vaan yleinen chillailu on lähellä sydäntä. Tykkään laittaa ruokaa ja voinki kokkailla meille hyvät safkat!

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 27 v urheilullinen tyyppi joka kaipais kaveria. Ite tykkään paljon urheilla ja käydä vaikka metsässä. Kaikki mikä on aktiivista kelpaa. Unelmana ois löytää hyvä ystävä jonka kanssa lähtee vaikka vaellukselle joskus.

2 päivää sitten

Kavereita kirjoitteluun tai kasvokkain

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

"Korokkeella olemisen tunne ei oo mulle,
jos annat huomioo, mä teen sulle huomion,
mä haluisin lieventää vaan sun tuomion.
Niin pieni Suomi on, anna levyt kasvokkain,
ajatus on arvokkain, älä mittaa markoittain."

Rakastan ajatustyötä ja teen sitä mieluusti. Se oikeastaan määrittää minut hyvin pitkälti, jos niin oikein ajattelee.
Osaan olla huomaavainen, ajatuksia herättävä, syvällinen, tekevä ja menevä, rauhallinen, huumorintajuinen, ärsyttävä, pikkutarkka, tyhmäkin.

Totta kai positiivisiin tunteisiin vastaan positiivisilla. Olen avoimin mielin, mutta aikani on aina rajallista niin päivässä kuin elämässäkin, joten valitsen harkiten miten aikani käytän.

Olen varmastikin niitä tyyppejä joiden kanssa kun synkkaa, niin synkkaa todella hyvin ja päinvastoin. Mielenkiintoni herää monenlaisista asioista, joten minua ei ole vaikea saada innostumaan, jos omaa hieman seikkailuhenkeä.

Hyviä ihmissuhteita ei ole koskaan liikaa.


Jos aloittaisit nyt, milloin olisit valmis?

2 päivää sitten

Ystävä

Nainen, 55 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei olen 55v nainen ja etsin ystävää erilaisiin tapahtumiin. Keikoille, kaffelle, terassille, matkoille ym. Toivon että innostut asioista ja yleensä elämästä.
Olen syvällinen ja pohdiskeleva joten olis kiva saada sinusta myös juttuseuraa elämän ja ihmismielen koukeroiden pohdiskeluun.
Paljon on nähty mutta toivottavasti vielä paljon edessä.
Olisitko etsimäni ystävä

3 päivää sitten

Tampere/Nokia tms seuraa?

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heips!

27v kundi kaipailis tampereelt aktiivista sali kaveria. Kahvi tms lätkämatsi seura ei myöskään ois pahitteeks. Kesäl voipi sit käydä esim notskil ja kalas.

Laita viestii jos yhtää kiinnostaa!

snäppi : andy_335i

3 päivää sitten

Pari etsii kavereita

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi,

täällä 19v sairaanhoitaja opiskelija Tampereelta sekä mun 20-vuotias tyttöystävä. Hän ei opiskele (vielä) mitään mutta töissä käy. Ollaan muutettu yhdessä Tampereelle melkein vuosi sitten. Molempien hyvin vähäiset kaverit jäi kotipaikkakunnille eli yksinäistä on.

Ollaan molemmat aika rauhallisia persoonia, ei siis mitään bilettäjiä eli baariseuraa ei meistä saa. Minä olen ehkä puheliaampi osapuoli (selittää ehkä miks just minä täällä olen). Meillä on kissa ja terraario eläimiä.

Etsiskellään ystäviä (lähtökohtaisesti naispuolisia) joiden kanssa tavata myös livenä. Tykätään käydä kävelemässä ja erilaisissa taidenäyttelyissä ja museoissa. Lautapeli seuraa ois mukava saada, koska kahdestaan pelailu alkaa jo kyllästyttää. Me molemmat tykätään lukea kirjoja ja harrastaa luovaa tekemistä.

3 päivää sitten

Kavereita Tampereelta?

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 25v maisteriopiskelija Tampereella. Minua kiinnostavat erityisesti politiikka ja eri yhteiskunnalliset ilmiöt. Olen asunut monta vuotta ulkomailla, joten kaikki kansainvälinen myös kiinnostaa. Vapaa-ajalla käyn salilla, katson tv-sarjoja, dokkareita ja leffoja, luen ja maalaan. Käyn myös mielelläni luonnossa ja matkustan aina kun mahdollista. Omia lemmikkejä ei tällä hetkellä ole, mutta olen eläinrakas.

Olisi kiva löytää uusia kavereita, joiden kanssa käydä syömässä, museoissa, leffassa, boulderoimassa tai maalata yhdessä. Lähden mielelläni kokeilemaan uusiakin juttuja, joten jos sulla on joku harrastus mihin kaipaat seuraa, nii saatan innostua siitäkin! Alkoholia juon aika vähän, joten ryyppäämään mua ei saa, mutta yksille voin lähteä.

Queer ja varattu, jos asialla on jollekulle väliä.

31.1.2023

Kavereita / peliseuraa

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipä hei!

Oon Tampereelta kotosin oleva korkeakouluopiskelija. Huhujen mukaan aika rento ja huumorintajuinen, vaikkakin saatan olla hieman ujompi aluksi uusien ihmisten seurassa.

Pääasiassa harrastuksina mulla on erilaiset video- ja korttipelit. Pelailen enimmäkseen PC:llä, mutta Swtichikin löytyy. Korttiepelejä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti pelaamassa kerran tai kaksi viikossa. Animen ja mangan kulutus on jääny vähän vähemmälle viime vuosina, Kamen Rider on tullut ns. "korvaamaan" ne. Tykkään myös leipoa, jos siihen aikaa löytyy.

Ois kiva löytää samanhenkisiä ihmisiä, joita pystyis myös näkemään oikeassakin elämässä, ihan vaan juttelemaan tai pelaamaan vähemmän virtuaalisia pelejä. En käytä alkoholia, joten baareihin tai vastaaviin minusta ei seuraa saa.

Kerro jotain ittestäs ja heitä mielellään myös Discord-tunnus, siellä tutustuminen on helpompaa, kun sähköpostien välityksellä.

30.1.2023

Oon tää kissa

Mies, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Etsin uusia ystäviä Tampereen seudulta. Opiskelujen loputtua ja töiden siirryttyä etätöiksi olen jäänyt liiaksikin aikaa jumiin neljän seinän sisälle kissani kanssa, ja siksi haluaisin löytää jonkun/joitakin seuraksi esim. kävelemään, sulkapalloa pelailemaan tai vaikka lautapelaamaan. Näihin tietty löytyy ryhmiä, mutta etsin mieluummin sellaisia ystäviä joiden kanssa tärkeintä on yhdessäolo, eikä pelkästään kyseinen aktiviteetti. Olen myös päihteetön, joten en hirveästi innostu baareista tms.

Olen (ainakin muiden mielestä) ystävällinen ja puhelias, moottoriturvaksikin kutsuttu, ylianalysoiva kaikesta kiinnostuja. Olen vuosien varrella kerännyt aivoihini järkyttävän määrän turhaa tietoa, josta ehkä joskus tulevaisuudessa tulee toivottavasti olemaan hyötyä! Tykkään jutella jos jonkinlaisista aiheista esim. kirjoista/sarjoista/elokuvista, filosofiasta, kissoista, kiinalaisista kuvakirjoista ja niiden animoiduista vastineista, eläimistä, kielistä, historiasta sekä monesta muusta aiheesta joita en jaksa tähän listata.

Olen töissä erittäin liukuvilla tunneilla, joten aikatauluuni mahtuu melkein mitä vaan. Laita viestiä, jos haluat jutella, tai jos haluat vaikka kuvia kissastani (joka on muuten aivan ihana :3) tai lähteä liikkumaan! Löydyn myös kaverihaun Discordin puolelta, jos vaikka tutustuminen on helpompaa yleisemmällä paikalla, tunnistajat tunnistaa.

30.1.2023

Etsin kaveri/ kavereita.

Mies, 39 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro.

Voisin kertoa Itsestäni hieman jotain.
Olen 39 vuotta mies ja etsin uusia kavereita/kaveri.
Olen työssä käyvä kahden ihanan lapsen yh-isä jotka ovat tyttö 3v ja poika 5v joten mun päivät pyörii niiten ympärillä aika lailla ja joudun menemään aika lailla niiden säännöillä. Olisi kivaa saada aikuista seura silloin tällöin puiston tai sitten johonkin muuhun mitä lasten tämän ikäisten lasten kanssa nyt voi tehdä.
Tykkään itse käydä ulkona pyöräilemässä, kävelyllä tai laavulla ja metsä kävelyt on mun juttu joten aika paljon ulko juttut innostaa mua. Käydään myös lasten kanssa aikaa paljon laavulla tai sitten metsässä kävelyllä.
Myös minusta löytyy vasta kohta joka tykkää katso leffoja/sarjoja ja pelaan videopelejä (Retro/nyky aikaa) joten minusta saa leffa/sarja seura tai sitten peli seura.
Olis kivaa jos saisin sinusta joskus peli seura ihan livenä tai sitten netti kaverina, itsellä Löytyy aika monta pelii niin pystyn tulemaan pelaamaan melko mitä peli vaan.
Tykkään katso aikalailla mitä vaan elokuva tai sarja ja puhua niistä.
Käydään aika paljon myös kirpputoreilla eli musta/meistä saa seura myös sinne.
Minut ja lapset on helppo viedä uusin juttuihin ja uskalletaan kokeilla uusia asioita.
Itse olen puhelias ja sosiaalinen jonka kanssa on helppo tulla toimeen.
Voin olla alussa vähän ujo mutta se lähtee aika nopeasti pois.

Etsin jotain jonka kanssa vois viettää aikaa lasten kanssa tai joskus kun on oma aikaa, niin olis mahtavaa jos olis jotain sosiaalista elämää. ;)
Löytyykö täältä lenkki seura tai sitten elokuvin kun lapset on tarhassa tai yö kylässä?
Joskus olis mahtavaa käydä ottaa pari mutta Itse en ole kova juoma ja jää aikalailla aina muutamaan mutta seuraa musta saa silloin kun lapset ei oo mulla.
Ei ole väliä vaikka on nainen tai mies kuhan juttu luista eikä tule semmonen vaivaamaton olo kummallekaan.

Pistän lisää tänne jos tulee mieleen mutta parhaiten saa musta tietoa ottaa vaan yhteyttä en minä pure. ;)

PS: Varmistaa että sähköposti …

30.1.2023

Etsin Naispuolista Kämppistä/Asuintoveria jaettuun omakotitaloon.

Mies, 41 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Isompiin kaupunkeihin ja suuriin ihmismääriin turhautuneena haetaan
ystävää kenen mieli vetää myöskin maalaismaisempaan ympäristöön ,
hieman syrjemmälle täyteenasutetun kaupunki/keskusta-asumisen sykkeestä.

Tässä siis vähän erilaisempi ystävänhaku-ilmo ; saattaa vaikuttaa kummalliselta mutta etsintää suoritetaan täysin tosissaan & harkiten vakavalla mielellä.

Tarkoituksena löytää 4 - +4h omakotitaloon kanssa-asuja. Parisuhteesta tms avoliittojärjestelystä ei ole kysymys; ystävyyssuhteesta jossa jaetaan
asuintilat - kummallekkin tarpeeksi omaa tilaa ja rauhaa; haluttaessa/tarvit- taessa.

Luovan työn tai harrastuksen (käsityön tai muun taiteilun) tilat järjestettävissä molempien tarpeen mukaan (esim. ateljee/studio).

Iälläsi tai suuntautumisellasi ei ole suuremmin merkitystä mutta toivottavasti sinulta löytyisi auto tai ainakin ajokortti.

Autetaan ja tuetaan toinen toisiamme arjen askareissa ja elämässä yleensäkin aina parhaan kykymme mukaan.

Kissa(t) myös tervetulleita asumaan.

-JMJ

29.1.2023

Kavereita hakusessa :)

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 21 vuotias nainen Tampereelta. Tykkään mm. käydä kirppiksillä ja kierrellä luonnossa hienoissa maisemissa. Oon luonteeltani rento, ystävällinen, rauhallinen, ja luotettava. Oon aluksi vähän ujo uudessa seurassa, mutta sitten oon avoimempi ja puhelias kun tutustuu paremmin. Kaipaisin saman ikäistä kaveriseuraa, jonka kanssa viettää aikaa ja jutella vaikka mistä.
Laita viestiä jos kiinnostaa tutustua. :)

29.1.2023

Uusia kavereita Tampereelle!

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!
Täällä kirjoittelee 23-vuotias mies, joka on muuttanut Tampereelle opintojen perässä. Opiskelen ensimmäistä vuotta Tampereen ammattikorkessa. Oon sosiaalinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen :)

Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia, pelata peläjä ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Musta on kiva tutustua uusiin ihmisiin ja ois kiva löytää Tampereelta lisää kavereita 🙂

Tuu laittaa ihmeessä viestä, jos vähänkää mielenkiinto heräsi👋

29.1.2023

Horinoita ja turinoita kaivataan

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi. Haluaisin saada elämääni enemmän sympaattista keskusteluseuraa ja tarjota sitä myös muille. Ystäväni ovat levitelleet itsensä nyt aikuisina ympäri maailmaa, itsekin olen muuttanut kotipaikkakunnaltani pois ja muutenkin arki on mennyt sellaiseksi, että pidän ihmisiin yhteyttä suurimmaksi osaksi viestittelemällä (paitsi seurustelukumppaniini, jonka kanssa asun). Viestittelykin on mukavaa ja tärkeä osa ystävyyden ylläpitoa, mutta se on saanut minut kaipaamaan taas sellaisia ihmissuhteita, joissa voi kohdata toisen ihan kasvotusten ja jutella kaikenlaisesta mitä mielessä liikkuu. On ihanaa olla sellaisessa seurassa, jossa tuntuu että voi olla rennosti ja puhua vapaasti monenlaisista aiheista. Myös vastavuoroisuus on minulle tärkeää ihmissuhteissa, eli haluaisin että sekä sun että mun asioita voidaan yhdessä ihmetellä, ihastella ja kauhistella, eikä kummallekaan tulisi sellainen olo että tekee itse kaikki aloitteet tai jää pelkän puhuja tai kuuntelijan rooliin. Huumorintaju on hieno juttu, tai ainakin mun jatkuvien huonojen läppien sietäminen. :D (Tai no okei, olen myös vakavasti tarvittaessa, tietysti.)

Tykkään myös monenlaisesta tekemisestä, eli jos sulla on sellainen olo että "tänne olis kiva mennä tai tätä olis kiva tehdä kotona, mutta saiskohan jonkun seuraksi" niin isolla todennäköisyydellä onnistuu. Asun Tampereen keskustassa ja minulla on AB-vyöhykkeen bussikortti, eli sillä alueella on ainakin helppo liikkua.

Laita vain rohkeasti viestiä, jos kiinnostaa tutustua tai jos tästä jäi puuttumaan jotain, josta haluat tietää ensin. :)

P.S. Tällainen jokeri tuli mieleen, että jos joku sattuu puhumaan ruotsia tai saksaa, niin sitäkin voisi olla hauska välillä käydä änkyttämässä jonkun kanssa ruostuvien taitojen kohentamiseksi.

29.1.2023

Naispuolista kaveria viettämään kanssani vapaa-aikaa

Mies, 44 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Olisi kiva saada kaveri jostain kivasta noin 18-40 -vuotiaasta naisesta.

Kaveria kaipaisi 44-vuotias, huumorintajuinen, rehellinen, luotettava, nuorekas ja urheilusta tykkäävä sinkkumies.

Voisimme mennä esim. kävelylle (katsomaan pääsemmekö lumihangessa eteenpäin tai kuinka paljon sukkamme kastuvat loskan takia), keilaamaan (laskemaan kuinka monta kertaa pallo menee ränniin), pelaamaan biljardia, elokuviin (herättäisit minut, jos nukahdan) tai syömään (vahtisit etten putoa syöttötuolista).

29.1.2023

Moi! 😃

Nainen, 41 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi,
Olen 41 vuotias nainen Tampereelta ja etsin tosiystäviä elämääni. Vaikka viihdyn myös omissa oloissani niin välillä tulee niitä hetkiä, kun kaipaa ystävää jonka kanssa vaihtaisi ajatuksia elämänmenosta. Ystävää jonka luokse voisi mennä koska vaan kun on tylsää.

Olen ystävällinen, empaattinen, huumorintajuinen, luotettava ja rento.

Olisi kiva löytää sinut jonka kanssa käydä vaikkapa katsomassa lätkää, nauttimassa kaupungin parasta brunssia, käydä lasillisella, kyläillä toistemme luona vaikka kokkaillen, kokeilla uusia harrastuksia, käydä katsastamassa tapahtumatarjontaa, tai lähteä luonnon helmaan vaikkapa kävelylle.

Näin aikuisena uusien ystävien hankkiminen tuntuu jotenkin hankalalta.
Jos siis haluat löytää aidon ystävän niin ota yhteyttä! Jään odottelemaan postiasi 😊

28.1.2023

Meripihka ja hiidenkivi

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen paniikkikohtauksista kärsivä 27 vuotias miespoikahenkilöihminen.
Alkoholi helpottaa sosiaalisissa prosesseissa, jonka takia olen vältellyt niitä. Yritän oppia sosiaalistumaan, johon tarvitaan vähintään yksi ihminen lisää.
- Hakusessa yksi ihminen.
- Ikä jotain samaa luokkaa varmaan.
- Toivottavasti sisäsiisti.
- Ei ole väliä onko leikattu.
- Ruokavalio ei vaikuta.
- Sukupuolella ei väliä.
- Seksuaalinen suuntautuminen saa olla mitä haluaa.
- Rodulla ei väliä.

Sivu
Takaisin ylös