Ilmoitukset alueelta Turku (510 kpl)

 - 
 
tänään

Moi

Mies, 36 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin kaveria mukavasta naisesta.
Olen luotettava, nuorekas, raamikas mies. Viihdyn enemmän maaseudulla kuin kaupungin vilskeessä. Työviikon jälkeen on mukava ladata akkuja vaikka metsässä liikkuen tai autolla ajellen.
Otahan rohkeasti yhteyttä sillä sydämessäni on yksi paikka yhdelle naiselle.

2 päivää sitten

Mitä vaan juttuseuraa ettimässä

Mies, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Oon tämmönen suhteellisen positiivinen ja hauska äijä joka ois ettimässä juttuseuraa tai vaikkaihan oikeenkin elämän kavereita. Tykkään pelaamisesta, kissoista, kahvista ja metallista. Oon super suorapuheinen joten mää oon yleensä se tyyppi joka kertoo kaikki ikävimmät totuudet. Oon super avoin mille tahansa keskustelulle ja en tuomitse oikeestaan mistään. Voidaan puhuu ihan järkevii ja pysyy asiallisissa aiheis tai voidaan vetää kunnolla perseilyks ja puhuu vaiks just niistä perseistä. Uskoakseni saatan vaikuttaa alkuun vähän hassulta tyypiltä, mut oon oikeesti tosi kiva tyyppi. c:

Tulkaa juttelee plz <3

2 päivää sitten

Seuraa kaikenlaiseen kivaan tekemiseen!

Mies, 35 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin kaveria jolla ois motivaatiota tehdä asioita yhdessä sekä löytää syvällinen keskustelu yhteys koska ois kiva höpötellä tekemisen ohessa kaikenlaisesta mitä päähän juolahtaa :)

Kirppikset, kokkaus, pelaaminen, taide, musiikki ja kulttuuri kiinnostaa.

Jos kaipaa fyysisempää tekemistä musta saa kaverin myös
salille, lenkille, pyöräretkelle, retkelle tai vaeltamaan.

Laita viestiä ja ehdota jotain tekemistä! Olen avoin kaikille uusille jutuille myös.

16.9.2023

Kaveri haussa!

Nainen, 21 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

21-vuotias turkulainen täällä moi 😁
Etsin itelleni samanhenkistä kaveria, kun tuntuu että kaikki aika menee yksin nykyään.
Alkuun saatan olla hiljanen ja ujo mut muuten kuvailisin itteäni empaattiseks, ystävälliseks, luotettavaks ja kissarakkaaks.
Mulla on oma kissa 🐱

Jos en oo töissä, oon todennäköisesti kotona ja vapaa-aika meneekin enimmäkseen sarjojen ja elokuvien parissa. Mun harrastukseks sanonki elokuvissa käynnin.
Parhainta on fantasia, toiminta, rikos- ja sairaalasarjat. Reality ja romantiikka ei oo yhtään mun juttu.
Tällä hetkellä oon innostunu kattoo Star Warseja. Myöskin Marvel on yks tärkeimmistä ja sarjoista sitten The Witcher, Chicago sarjat (med, fire, pd), Greyn Anatomia, Blacklist, Wednesday… lista on loputon 😅😂

Mulla on myös pleikka ja siihen muutamia pelejä, mut oon aika uus pelaaja joten mikään hyvä en oo 😂
Oon myös aika keräilijä, mulla on pieni kokoelma Marimekon mukeja, Finnkinon leffalippuja ja kaikkee mahollista elokuviin ja sarjoihin liittyvää tilpehööriä.
Tykkään myös lukea kirjoja, liikkua luonnossa, rakentaa legoja, matkustella (varsinkin Kreikkaan) ja lähtee ajelemaan mut omaa autoo mulla ei oo :/

Jos oot yhtää samanlainen sarjaluukuttaja kun mä tai on jotain muuta yhteistä, laita ihmeessä viestiä 🙈

16.9.2023

Hei,

Nainen, 56 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täältä omasta ylhäisestä yksinäisyydestäni huhuilen sinua mukava mies. Etsin vahvaa henkistä yhteyttä, joka minulle näyttäytyy ajatustenvaihdon helppoutena ja toisen ymmärtämisenä usein jo yhdestä lauseesta. Tällaista yhteyttä on vaikea löytää mutta kun sen löytää niin se vie minut mukanaan.
Haaveenani on ystävyys joka voisi kasvaa mihin tahansa mihin haluaisimme.

Toivon sinulta vahvaa empatiakykyä, avointa suhtautumista uusiin asioihin ja sitä, että elämä ei olisi ihan silkkihansikkain kohdellut. Vanhat tyytymättömät sielut eivät ole minun juttuni. Sillä missä asut ei ole suurta merkitystä jos olet valmis näkemään vaivaa sen eteen, että joskus tapaisimme. Koulutus ja varallisuus eivät tee minkäänlaista vaikutusta minuun mutta hyvästä yleissivistyksestä ja oikeinkirjoituksesta pidän. En halua mitään ikäviä ihmissuhdekiemuroita tai ystävyyttä jota pitää salailla joten yhteydenottoja toivon ainoastaan sinkkumiehiltä.

Itse olen ajattelija ja haaveilija.
Luonnossa termaria mukanani kuljettava.
Rosoisista paikoista kauneutta löytävä.
Sateen ja tuulen haistaja.
Mystinen, luova ja taiteellinen.
Keskustelija. Henkisesti vahva.
Savuton ja raitis.

No niin, sitten vain Universumin matkaan..klik

16.9.2023

Terve

Mies, 22 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etin kaveria kaikennäkösiin aktiviteetteihin seuraksi. Avantouinti, pyöräily, retkeily yms. Voidaan käydä vaikka yksillä tai iltakävelyllä, mitävaan.Turussa asustelen joten tästä lähimaastosta etin ystävää. Tykkään käydä syvempiäkin keskusteluja enkä eti ns "leluystävää" vaan merkityksellisiä ihmissuhteita. Voitas tutustua paremmin eka jonkun viestintäsovelluksen kautta :D

15.9.2023

Ystäviä haussa Turun seudulta

Nainen, 27 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Täällä kirjoittelee 27v turkulaistunut alkujaan Satakunnasta oleva naikkonen. Elämäni koostuu lähinnä töissä käymisestä ja poikaystävän kanssa hengailusta. Olisi ihanaa löytää uusia ystäviä puuhaamaan kaikenlaista kivaa yhdessä. Työaikani ovat erittäin vaihtelevat niin vapaa-aikaa on vähän vaihteleviin aikoihin viikosta.

Olen luonteeltani erittäin puhelias ja huumorin viljelijä. Minua harvemmin näkee huonolla mielellä, mutta olen myös hyvä kuuntelija ja keskustelija. Lähellä sydäntäni ovatkin viini-illat purkaen mieltä kaikesta mahdollisesta ja nauraen maha kipeäksi 😁

Minut on helppo ylipuhua mukaan melkein minne tahansa. Tykkään extempore ideoista ja reissuista vaikkapa laivalle. Kirppistely ja kahvittelu on hauskaa viihdettä mutta saa minusta seuraa myös urheilemaan/yöelämään/elokuviin... Olen myös erittäin eläirakas ja rakastan koiria. Omaa koiraa minulla ei ole ainakaan vielä, mutta tulen hyvin toimeen koirien kanssa. Minusta saa siis myös seuraa koirien kanssa touhuamiseen.

Haussa olisi ystäviä joita voisi nähdä livenä kunhan ensin on vähän tutustunut että natsaako kemiat. Iältään saisi olla samaa ikäluokkaa kanssani ja sukupuolella ei ole mitään väliä. Poikaystävä minulta tosiaan löytyy eli ihan pelkkiä ystäviä etsin.

Jos vaan yhtään tuntuu että voisi olla hauskaa kuulla lisää tämmöisestä puheliaasta ilopilleristä niin ottakaa yhteyttä 😊

15.9.2023

Opiskelijapoika Turusta

Mies, 23 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Olen 23-vuotias wiccalainen opiskelijapoika Turusta. Harrastan juoksemista. Pelaan myös jonkun verran xboxilla ja koneella. Kuuntelen myös paljon musaa. Etsin uusia tuttavuuksia. Somekaverit käyvät mulle myös hyvin! Puhun mielelläni erityisesti Snapissa. Turun- tai pääkaupunkiseudulla tapaaminen livenä on mahdollista. Ei haittaa mua vaikka asuisitkin kauempana, ja kaikki ovat tervetulleita sukupuolesta riippumatta! Toivoisin kuitenkin, että olisit ainakin 20-v. Ylärajaa iällä ei ole mun puolesta. Ilmoitus ei vanhene! Laita rohkeasti vaan viestiä, jos jutellu kiinnostaa!

Tveka inte att ta kontakt på svenska ; )
Zögere nicht, mich auf Deutsch zu kontaktieren ; )
Don’t hesitate to contact me in English ;)
Puhun tottakai myös mielelläni suomea ;)

Snapchat: ulrikmzr
Instagram: ulrik_mzr

14.9.2023

Löytyiskö täältä kaveria/ystävää :)

Mies, 31 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Täällä vähän tutkimassa jos löytyisi kaveria kenen kanssa vois jutella kaikesta sekä viettää vapaa-ajalla aikaa vaikka ihan kahvin merkeissä tai käydä joskus vaikka iltaa viettämässä tai leffaa katella. Oon huono tekemään aloitetta alussa, mutta olen huumorintajuinen ja kiltti ja tulen toimeen kutakuinkin kaikkien kanssa. Tykkään niin elokuvista (kauhu ja jännitys 😄), videopeleistä, lautapeleistä, luonnossa liikkumisesta jne ja oon valmis myös lähes kaikkeen tekemiseen. Tykkään myös lukea true crime jne. Musiikkimaku on laaja mut eniten tulee kuunneltua metallia ja trancea.

Vuosien varrella on jäänyt kaveripiirit erittäin pieneksi ja töiden jälkeen lähinnä tulee yksin vietettyä aikaa ja iltaisin netflixiä katottua ja se käy vähän tylsäksi :)

Kävelylenkit iltaisin sekä elokuvat on kivoja mutta olis kiva myös tehdä kaikkee muutakin. Yöelämässä käyn harvemmin, mutta tykkään rennoista illanvietoista esim. viiniä maistellen tai jokirantaan istuskelee. Sukupuolella ei niin väliä kunhan olet huumorintajuinen etkä ota elämää liian vakavasti. Tykkään eläimistä ja toivottavasti säki tykkäät :).


ikähaarukka voisi olla siinä 24-33 ympärillä mut ei niin tarkkaa. Kannattaa vastata viestillä täällä kun sähköpostit ei näköjään tuu perille aina :(

14.9.2023

Kavereita onko heitä

Mies, 28 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Kaveria kävelylle juttelemaan niitä näitä jakamaan arkea, autolla fiilistelemään ja tutkimaan paikkoja tai parantamaan maailmaa ja juttelemaan syvällisiä muutaman olpposen äärellä? :)
Eli kaveri jonka kanssa voi pitää hauskaa ja tarvittaessa jakaa myös välillä tätä turhauttavaa elämää. Laittele viestiä niin tutustutaan lisää, sukupuolella ei väliä, suht saman ikästä kuitenkin olis haussa ((24-32v))

14.9.2023

Looking for some friends in Turku

Mies, 19 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hey, I moved to Finland an year ago, but still have no one to spend my free time with :(
Currently I'm studying finnish language, so it would be more preferable to communicate in english. I enjoy going out and making some active stuff, such as hiking and swimming, but still like playing board/video or watching movies, and pretty open to new things. I hit a gym, read books, watch movies and like to walk in new places, so if you're up to these things, then we'll definitely have something to start with. Would love to find someone to chat with or to go out somewhere (Dates are appreciated as well ;) ).
Thank you and have a nice day :)

13.9.2023

Henkevää ystävää etsimässä

Nainen, 41 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Etsin uusia kavereita.

Olen turkulainen nainen, joka tykkää jutella, kahvitella, lenkkeillä, joogata, käydä leffoissa ja kuunnella musiikkia. Olen opiskellut kandin tasoon asti psykologiaa ja henkiset ja hengellisetkin asiat kiinnostaa, joten saat minusta syvällisen pohdiskelija- ja keskustelukaverin.

Olen asunut 8 vuotta elämästäni Dublinissa mutta palasin kotikaupunkiini Turkuun vuonna 2010. Minulla on 8-vuotias tytär.

Olen jo pitkään yrittänyt löytää sielunperhettäni täällä Suomessa. Muutama kaveri löytyy mutta aika paljon vietän aikaa yksinäni ja haluaisin jakaa arkeani muiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut, niin lähetä toki viestiä.

Hyvää syksyä!

13.9.2023

Moikka

Mies, 43 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Aikuista Seuraa naisesta vailla olisi reilu nelikymppinen isä. Lähtisitkö mukaan kesänaktiviteetteihin.. No vähän alkaa olla kelit vähissä tältä kesää mutta sitten voi siirtyä kylminä pimeinä iltoina käpertyä sohvan nurkkaan vaikka leffaa katsoen.

10.9.2023

Löytyiskö kaveri?

Nainen, 24 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Hei!

Olen nuori nainen, alunperin Satakunnasta. Opiskelen tällä hetkellä yliopistossa, mutta en ole onnistunut saamaan kavereita alani muista opiskelijoista, vaikkakin olen ottanut osaa erilaisiin tapahtumiin ja osallistunut keskusteluihin.

Olen luonteeltani rauhallinen ja melko hiljainen, mikä on ogelma uusiin ihmisiin tutustuttaessa. Kuitenkin jos onnistun saamaan yhdenkin kaverin, saatan olla hyvinkin puhelias.

Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti historia. Siksi vapaa-ajallani luenkin historiallista kirjallisuutta ja katson erilaisia dokumentteja. Kuuntelen myös todella paljon musiikkia (pop/rock/kpop) ja tykkään käydä välillä shoppailemassa ja/tai vaan hengailla.


Laita viestiä, jos voisimme tulla toimeen!:)

10.9.2023

Kaveri Haussa...

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Olen 25-vuotias mies Turun seudulta. Etsin uusia kavereita, sillä koulujen jälkeen kaverisuhteeni hieman kuihtuivat pois, koska opiskelin ihan eri paikkakunnalla, mutta myös sen takia, koska olin välillä hyvin huono pitämään yhteyttä tai tekemään aloitetta.

Viihdyn enemmän pienessä porukassa kuin suurissa ryhmissä, mutten silti ole mikään maailman taitavin ihminen käymään hirveän syvällisiä keskusteluja. Tämän takia tykkään enemmänkin erilaisten aktiviteettien tekemisestä yhdessä, esim. urheilusta, mut myös keikat/festarit, lauta-, kortti- ja videopelien pelaaminen on mukavaa puuhaa. Olen kuitenkin aika avoin kaikelle tekemiselle.

Työskentelen IT-alalla ja tykkään vähän kaikenlaisesta musiikista, niin popista kuin rockista sekä olen mielestäni aika rauhallinen, mutta rento ja huumorintajuinen persoona.

Olisi tosiaan kaikista mukavinta tehdä jotain ihan kasvotusten, sillä en ole mikään taitavin ihminen ylläpitämään chattaily ketjuja. 😄

Sivu
Takaisin ylös