Ilmoitukset alueelta Uusimaa (3129 kpl)

 - 
 
tänään

Kesätekemistä

Mies, 36 vuotta, Uusimaa

Moi kaikille

En tiedä miten muut kokevat, mutta näin kolmekymppisenä tuntuu, että uusiin ihmisiin ei noin vain törmää helposti, etenkin kun valtaosan töistä tekee etätöinä kotoa.

Täällä olisi koulut käynyt, hyvin huumorintajuinen (myös musta huumori ok!) naimisissa oleva mies, jolla sosiaaliseen elämään mahtuisi yksi hyvä tyyppi lisää. Sen enemää en havittele enkä usko, että määrä korvaa laatua.

Olen joustava tekemisen suhteen. Aluksi voi tutustua vain viestejä vaihdellen ja ois hauska, jos olisi joku, joka on itsekin aktiivinen ja kysyy kuulumisia silloin tällöin.

Muutoin kun kesä on tässä tulossa, olisi huippua jos voisi käydä jossain kahvilla, vaikka pienellä road tripillä tai mitä muuta kevyttä tekemistä tulee mieleen spontaanisti. Mikään noista ei pakollinen, joten muutakin voi ehdottaa. Itsellä tulee käytyä myös ihan vaan kävelemässä, kaupoissakin välillä pyörimässä ja saa minusta seuraa vaikka museoon tai johonkin liikuntaharrastukseenkin.

Kirjoita siis, kuka siellä päässä luki tämän ilmoituksen äläkä jää miettimään, vastaisiko. Tutustutaan ja katsotaan, miten aallonpituus löytyy. Minulla ei ole mitään ikä/sukupuoli/jne. vaatimuksia, kaikki ovat tervetulleita vastaamaan.

Palaamisiin!

eilen

Tosiystävää vailla

Nainen, 44 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 44v nainen Espoosta. Perheeseen kuuluu mies ja kolme aikuistuvaa lasta.

Etsin ystävää kaikkeen mukavaan yhteiseen tekemiseen. Voidaan lähteä lenkille, kahville, teatteriin, konserttiin, pyöräilemään, mitä ikinä keksitäänkin. En ole mikään bilehile, mutta kesällä esim. festareille tulen mielelläni tai mikä ettei joskus baariinkin, ehkä enempi kuitenkin viini-illat mukavan rupattelun ja yhdessäolon kera vaikka kotona on oma juttu 😊

Olen ehkä enempi introvertti, vaikka työni onkin sosiaalista enkä ihmisiä vierasta. En vain yleensä ole esim. juhlissa se keskipiste, vaan enempi taustalla seuraaja ainakin aluksi. Tutustuttuani olen kyllä kovakin höpöttelemään. Kova kaipuu olisi löytää samalla aaltopituudella oleva ystävä, jonka kanssa jakaa niitä kivoja ja välillä toki vähemmän kivoja asioita.

Toivottavasti kuulen sinusta pian 🤗

eilen

Ulkoilukaveria ja juttuseuraa

Nainen, 59 vuotta, Espoo, Uusimaa

Etsin itsenäistä, aikuista miestä, kaveria, jolle voisi iltaisin vaikka soitella ja kertoa päivän tapahtumista. Miestä, jonka kanssa voisi lähteä vaikka vaellukselle, sienestämään, kalastamaan tai muuten vaan ulkoilemaan. Paritanssikin voisi olla mukavaa.

eilen

Tosiystävyys

Nainen, 27 vuotta, Espoo, Uusimaa

Haluaisin löytää loppuelämän naispuolisen sydänystävän. Oon käyny läpi rankan menneisyyden mikä jättäny jälkensä ja siks mulle on tärkeetä luoda ihmissuhteita missä on muutakin kun pintapuoliset jutut eli se mitä korvien välissä liikkuu. Huonoja ihmissuhteita ja kokemuksia on ihan liikaa mut silti haluan antaa mahdollisuuden ja uskoa et luotettavia ihmisiä löytyy. Alkuun saatan olla hieman epävarma ja varautunu mutta kun oppii tuntee oon puhelias ja höpötän paljon. Arvostan aitoutta ja sitä että molemmat saa olla täysin oma itsensä. Ystävyydessä toivon rehellisyyttä ja luottamusta ja että asiat sanotaan suoraan. Voi nauraa kaikelle tyhmälle ja pelleillä yhessä mut myös puhua vakavista ja syvällisistä olkapäätä vasten jos siltä tuntuu. Tuen mulle tärkeitä ihmisiä ja mun kaa voi puhua ihan mistä vaan asioista. Oon kuitenkin rento ja mut saa melkeenpä mihin vaan mukaan ja mitä tyhmempi idea yleensä sen parempi. Esim matkustelu, illanistujaiset, ratsastus, leffaillat, pussikaljat, baareilu, ulkoilu, mökkeily, ajelut ympäriinsä, extreme jutut yms mitä vaan. Tykkään välillä ottaa rennosti sohvan pohjalla mut yleensä oon tosi menevä ja usein miettimäs et mitä seuraavaks keksis. Mulla on tästä sivustosta kokemukset et monet ettii ystävää tositarkotuksella mut sit ei viitsitä laittaa vastavuoroisesti viestiä tai ei edes vastata viesteihin eikä oo ikinä aikaa nähdä kun elämä niin kiireistä sit kuitenki. Ystävyys ei rakennu päivässä ja sille pitää antaa aikaa. Joten laita viestiä vaan jos sul on sellanen elämäntilanne et on ihan oikeasti aikaa tutustumiselle, elämä on liian lyhyt ajantuhlaamiseen😌 jos pystyt samaistumaan niin tuu laittaa rohkeesti viestiä, kuullaan☺️

eilen

Sosiaalisten tilanteiden pelko?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, täällä olisi 32-vuotias mies Helsingistä. Muutin tänne töiden perässä ja olen asunut täällä 1,5 vuotta. Joulukuusta asti olen ollut lomautettuna ja kaiken tämän vapaa-ajan olen yrittänyt käyttää enemmän harrastuksiin ja itseni kehittämiseen.

Itsekehitys on keskittynyt lähinnä sosiaalisten tilanteiden pelon päihittämiseen ja olisi mukava löytää joku, jolla on sama ongelma ja jonka kanssa voi tästä aiheesta keskustella. Mutta ei tämä ole ainoa keskustelun aihe. Voidaan rupatella ihan mistä vaan.

Tämän lisäksi etsin myös seuraa erilaisiin aktiviteetteihin kuten:
- Kävely
- Yksillä käynti, baarivisat yms.
- Videopelit
- Konsertit

Näiden lisäksi harrastan kitaran soittoa ja katselen elokuvia.

Sukupuolella ei ole väliä. Jos olet kiinnostunut, niin lähetä viestiä. Voit myös lähettää Discord-nimesi, niin lisäilen.

eilen

Kavereita

Nainen, 27 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka!

Täällä kirjoittelee 27-vuotias (kohta 28), 1-vuotiaan pojan äiti. Olisi kiva löytää uusia kavereita meille sekä myös seuraa ihan vaan äidille joskus illanviettoihin lapsivapaalla. Tykätään käydä kirppiksillä, kauppakeskuksissa, kahviloissa ja tietysti ulkoilla paljon. Autolla päästään myös helposti liikkumaan.
Asutaan Vantaalla ja perheeseen kuuluu myös mies ja koira.
Jos yhtään kiinnostaa tutustua niin laitahan viestiä 😊

2 päivää sitten

New buddies!

Mies, 29 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Heipsan!
Täällä kirjoittelee 29-vuotias mies joka on asunut Helsingin alueella vähän yli vuoden mutta silti vailla uusia ystäviä.
Suurin syy tähän taitaa olla se että olen pahimman luokan kotihiiri :D
Olisi mahtavaa löytää kavereita aluks vaikka ihan vaan online, mutta jos hyvin käy niin mikseipä myös ihan face to face.

Olen erittäin sosiaalinen introvertti :)
Jos joku extrovertti vaikka kidnappais mut kamukseen täks kesäks?

Lähellä sydäntäni on mm.
- Uinti
- Kirppareilla käynti
- Elokuvissa käyminen sekä sarjojen bingetys.
- Eläimet
- LOTR / Potterit / GOT
- Diablo / Fallout series.

Yksinäisyyden tunne on perseestä joten asialle pitää tehdä jotain :D

Sukupuolellasi / iälläsi ei niinkän ole väliä kunhan kemiat mätsää :)
Pistä viestiä vaikka sähköpostitse tai jos sulta löytyy discord niin sekin käy.
Pien esittely on aina plussaa ^^

2 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Ikinä en ole tälläista kokeillut kavereiden löytämiseen, mutta kokeillaan! Olisi mahtavaa löytää uusia ystäviä. Jonkun verran ystäviä on, mutta monen kanssa elämäntilanteet ja mielenkiinnot ajautunut eri suuntiin.
Asun Helsingissä lapseni ja koiran kanssa. Arkisin käyn töissä ja opiskelen.
Olen suhteellisen menevä ja sosiaalinen, mutta en varsinaisesti extrovertti. Tykkään kokeilla uusia asioita ja tehdä kaikenlaista mitä ikinä keksiikään. Kesällä kiva käydä esim. rannalla, keikoilla, terassilla, kävelyllä, kirppiskierroksella, piknikillä, mitä ikinä!
Pidän myös rauhallisista koti-illoista herkkujen kanssa hyvässä seurassa.
Iso plussa olisi löytää sinkkuäiti kavereita, sillä sellaisia ei tällä hetkellä löydy. Toki tämä ei ole pakollinen ominaisuus jos muuten jutut kohtaa. Olen super avoin ja elämänmyönteinen, "ripaus" huonoa huumoria.
Lapseni on säännöllisesti isällään, joten helppo nähdä ilman lasta tai jos sulla on lapsi niin voisi keksiä jotain puuhaa lasten kanssa.


Laita rohkeasti viestiä! :)

2 päivää sitten

Moi!

Nainen, 41 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 1982 syntynyt luokanopettaja. Asun Kannelmäessä. Minulla on gambialainen puoliso ja meillä on huhtikuussa 2023 syntynyt lapsi. Vauvavuosi oli rankka. Siitä vielä toipumassa. Kaipaisin kuitenkin kaveria, joka asuisi lähellä ja jonka kanssa tehdä yhdessä juttuja; lapsen/lasten kanssa tai joskus toivottavasti kahdestaankin. Olen paljon kahdestaan lapsen kanssa, joten ei haittaisi, jos saisi joskus hoitoapua tai toisen aikuisen seuraa. Tykkään klassisesta musiikista, jazzista, kahviloissa ja ravintoloissa käynnistä, luonnossa olemisesta, kiinnostavissa paikoissa käymisestä, kokkaamisesta, laulamisesta, aidoista keskusteluista. Laulan kuorossa. Elämässä olen joutunut usein kahlaamaan syvissä vesissä. Syvyyttä siis on sisällänikin.

Ei tuossa vielä kaikki, muutakin tykkään tehdä. Uusiakin asioita olen valmis kokemaan. Aikanaan olin kova treenaamaan ja kuntoilemaan, nyttemmin se on jäänyt, mutta ehkä toisen kanssa tulisi sellaistakin tehdyksi. Sauna+avanto on tuntunut myös kivalta. Löytyisiköhän täältä joku samanhenkinen?

2 päivää sitten

Ystävää etsin

Mies, 58 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsin ystävää yhteiselle kävely ja pyöräily retkille. Ajatus on tehdä pidempiä matkoja esim, ajaa pyörällä Porvooseen ja pitkin pääkaupunkiseutua. Yhdessä tekemistä, museoissa käynti olis myös kiva juttu. Samoin melonta.

Olen avoin ja pidän rakentavasta keskustelusta.
Liikunta kuuluu elämääni säännöllisesti, salin, kävelyn ja pyöräilyn muodossa.

3 päivää sitten

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo näin vanhana, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein huomattavasti nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään noin 20–30 vuoden väliltä, mutta eipä tuo ikähaarukka aivan tarkka ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdäkin, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista …

3 päivää sitten

Höpöttely kavereita, ohoi!

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! 19-v etsimässä jutteluseuraa, joko netti tai IRL, kumpikin käy!
Tykkään peleistä, taiteesta, kahvittelusta, luontoilusta, pyöräilystä, elokuvista, fantasiasta, koirista, musiikista, ihan melkein kaikesta. Muuttanut just PK-seudulle ja kiva ois päästä tutustuu!

Oon rento, ja häpeilemättä erittäin puhelias. Ei tartte vastata heti, mulla on joskus vaan kauheesti asiaa! (En ota henkilökohtaisesti lol!)

Jos esim. tarttet jotain kelle vaan rennosti puhua joskus päivän tapahtumista, i'm your gal!

Laittelehan viestiä jos kuulosti kivalle! 🥳

15.6.2024

Nainen, 21 vuotta, Uusimaa

Etsin parastakaveria/kavereita keiden kanssa vois pelata erilaisia videopelejä, katella elokuvia tai sarjoja, lähetellä meemejä, puhua kaikesta turhanpäiväsestä jne.
Luonteeltani oon semmone outo, huumorintajunen, energinen ja aluks ujo, mut jos juttu luistaa ni oon aika puhelias.

Laita joku kiva cv itestäs ja vaikka discord/snap

15.6.2024

Moi

Nainen, 35 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 35 vuotias nainen Espoosta ja etsin uusia ystäviä kaikenlaiseen rentoon tekemiseen.

Elän perustylsää arkea. Käyn töissä ja vapaa-ajalla tykkään käsitöistä, kahvista, hyvästä ruuasta, hitaista viikonlopuista, lautapeleistä, jumppaamisesta, kävelyistä, päiväretkistä, dokumenteista ja tosirikos podcasteista. Minua on kuvailtu fiksuksi, rauhalliseksi, empaattiseksi ja vähän hassuksikin välillä.

Olisi kiva löytää seuraa kaikenlaiseen rentoon ajanviettoon kun kaverit ympärillä ovat vakiintuneet ja perheellistyneet. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä. Pääasia että löydät itsesi jollain tapaa tästä viestistä.

15.6.2024

Kaveria etsimässä

Mies, 19 vuotta, Uusimaa

Moi, täällä 19-vuotias nuori etsii kaveria. Olen henkilönä ujo ja hiljainen, mutta olisi tarkoitus opetella sosialisoitumaan vähän enemmän. Harrastan valokuvausta ja tykkään käydä kiertelemässä eri paikoissa kameran kanssa. Videopelejä tulee pelattua satunnaisesti pleikalla. Jos tämä ilmoitus herätti jonkinlaista mielenkiintoa, niin saa laittaa viestiä :)

Sivu
Takaisin ylös