Ilmoitukset alueelta Uusimaa (2586 kpl)

 - 
 
tänään

Sydänystäviä tosi tarkoituksella💙🦋

Nainen, 24 vuotta, Lohja, Uusimaa

Mitähän tähän pitäisi kirjoittaa kun oon niin huono kirjottamaan itestäni mitään ja kertomaan 😄.

Oon nuoren naisen alku Lohjalta ja asustelen tällä hetkellä poikaystäväni kanssa. Etsin tosi tarkoituksella itselleni uusia ystäviä kun vanhojen kanssa on mennyt välit jo poikki syystä ja toisesta, joten tällä hetkellä ei oikein ole ystäviä ja olisi mahtavaa saada uusia !. Olen valmis tekemään melkein mitä vain ehdottaa saa aina. Mieluusti naispuolisia kavereita vain.

Tykkään käydä kävelyillä, kesällä uimassa ja rannalla,viettää tyttöjeniltaa, käydä piknikillä, yhellä tai kahella vaikka , viettää aikaa muuten vain ilman stressiä, kuluttaa sohvaa elokuvia katellessa, käydä elokuvissa, jutella vaan niitä ja näitä ja mitä mieleen tulee!. Tykkään myös matkustella, tykkään rantalomasta ehkä enemmän mutta kaupunkiloma on myös kiva!.

Olen mielestäni sosiaalinen, empaattinen ja luotettava ystävä kenelle voi jakaa ilot, surut ja kertoa ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä. En säikähdä minkäänlaista keskustelua, koska itse olen todella avoin ja pystyn puhumaan mistä vaan. Netti kaveria en etsi vaan haluaisin mieluusti tavata kasvotusten jossakin vaiheessa kun on tarpeeksi tutustuttu☺️. Toivon että olet myös aktiivinen laittamaan viestiä ettei olisi vain yksipuolista. Olisi myös kiva että jos viestiä satutkin laittamaan niin kiinnostus ei heti lopu parin päivän sisällä ja ei sitten kuulukkaan enään mitään takaisin ollenkaan. Itse tykkään jutella useasti joten toivon että myös sinä, ei kuuminkaan tarkoita 24/7 koska kaikilla meillä on myös muuta😁.

Rakastan eläimiä ylikaiken ja erityisesti koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntä. Kerron mielelläni itsestäni lisää ☺️. Jos teksti nappasi niin rohkeasti viestiä laittamaan! 😁.

Ilmoitus ei vanhene todellakaan ❗️

tänään

Lissuuw02

Nainen, 20 vuotta, Tuusula, Uusimaa

Hei,
Olen 20v nainen Nahkelasta. Tässä kuussa täytän 21v. Olen tosi yksinäinen, minulla ei tällä hetkellä ole työ-opiskelupaikkaa, kavereita jne. Vapaa aikani vietän kotona ollessa tai kaupassa käyden? Olin lapsena myös hyvin yksinäinen koulussa jne. Nyt tällä hetkellä saan Kelasta avustusta ym. Mutta jos kiinnostuit, niin saa ottaa yhteyttä. Yritän vastata mahdollisimman pian! ☺
💙😺

tänään

^^

Mies, 23 vuotta, Espoo, Uusimaa

Lähinnä tein ilmoituksen jotta pystyin laittaa yv:n yhelle tyypille, mut jos joku on kiinnostunut niin laita viestiä :). Ois ehk hauskempi löytää naispuolisia ystäviä, kun miesystäviä jo löytyy.

Oon 23v opikelija Espoosta. Tykkään lautapeleist, videopeleist ja kaikest urheilust, varsinkin mailapeleist. Boulderointi myös hauskaa mut oon vaan kerran käynyt. Lautapeli iltoja ois kyllä hauska järjestää. Nykyisillä kavereilla ei riitä keskittymiskyky uusien pelien oppimiseen... Ois kiva pelata jotain uusia lautapelejä ja ehkä jotain vähän monimutkaisempiakin. Videopeleist tykkään kaikist peleist kunhan pelaa kaverin kanssa. Deep rock galactic on ehkä hauskin tällä hetkellä. Latasin myös äskettäin Don't Starve Together, mutta en ole ehtinyt pelata vielä.

Eli jos tykkäät lautapeleist, videopeleist, mailapeleist/boulderointi, tai haluat jutteluseuraa MISTÄ VAAN ASIASTA niin laita viestii. Mulla menee aika usein illat koneella pelailles tai twitchiä/youtubea/sarjoja/leffoja katellessa joten jos haluut lähtee tekee mitä vaan nii laita vaa viestiä :p. Muutaman animen oon myös kattonu ja molemmat oli 5/5. Lähetään vaikka minigolffaa jos ei muuta keksi.

tänään

Lisää ystäviä / kavereita?

Mies, 43 vuotta, Espoo, Uusimaa

En tiedä tarkalleen mitä olen etsimässä, mutta googlettelin alunperin "etsin ystäviä" ja löysin tämän sivuston, joten testataas.

Olen 43v mies Espoosta. Kavereita ja ystäviä on kyllä useita, mutta niitä ei taida olla koskaan liikaa, mistä taidetaan olla molemmat samaa mieltä?

Työskentelen IT-alalla suurimmaksi osin etänä. Joudun puhumaan töissä paljon, minkä seurauksena välillä kaipaa iltaisin vaan aikaa rauhoittua, mutta väliin mahtuu myös niitä yksinäisiä hetkiä. Luonne on kai osittain introvertti ja hiljaisempi, mutta kun tutustuu paremmin, niin sen jälkeen hyvin puhelias. Parisuhdetta en ole etsimässä, joten voit olla joko mies/nainen, eikä parisuhdestatuksellasi ole väliä.

Baarissa olen tainnut olla ainoastaan muutaman kerran viimeisen vuoden parin aikana(jos ei laske ulkomailla käytyjä mukaan), joten sitä ei enää niin jaksa, mutta ei se myöskään ole täysin poissuljettua. Viikonloppuisin tulee kyl välillä otettua viiniä / konjakkia / whiskiä / bissee tms lasillinen tai pari.

Pidän nopeista autoista, rakastan matkustamista ja ex-tempore / erikoisemmat reissut ovat olleet yleensä niitä parhaita. Koneella tulee välillä pelailtua, mutta kohtuu harvoin. Telkkaria ei oikeastaan katso ollenkaan, ainoastaan elokuvia/sarjoja netflixin tms kautta. Olen miettinyt liikunnan aloittamista, esim. kävelylenkkejä, kuntosali, sulkapalloa, tanssia, tai jotain vastaavaa. Aloitetaanko joku harrastus yhdessä, tai ehdota jotain muuta erikoisempaa? Olen myös yllytyshullu ;)
Auto löytyy, joten liikkumaan pääsee myös helposti kauemmaskin.

Jos ajatusmaailmat tuntuu yhtään kohtaavan, niin laita viestiä tulemaan?

tänään

Uusia ystäviä?

Mies, 31 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 31-vuotias nuori miespuolinen henkilö Helsingistä, vaikka en kyllä oikein osaa ajatella itseäni kolmekymppisenä, ja usein minua luullaankin ulkonäköni perusteella noin viidestä viiteentoista vuotta nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monien eri-ikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain, useimmiten jotain makeaa. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, jonka kanssa olla ja viettää aikaa useammin kuin noin kerran vuodessa. Muun muassa useimmat peruskoulu- ja lukioaikaiset kaverini ovat jatkaneet kukin omiin suuntiinsa. Niinpä olenkin ollut jo useamman vuoden aika yksinäinen ja pääsääntöisesti olen viettänyt nykyisin lähes kaikki viikonloput sekä muut vapaa-aikani joko yksikseni tai olemalla vanhempieni kanssa.

Toivoisin mielellään naispuolista kaveria, joka olisi iältään jostain noin 20–30 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua kirjoittelemalla, minkä jälkeen voisimme jossain vaiheessa mahdollisesti myös nähdä, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. …

tänään

Kaveria järkevällä tyypille toisesta?

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!

Täällä naimisissa oleva M30. Kaverit eri syistä kukin vähän eri elämäntilanteissa ja mahdollisuuksia nähdä aika vähän tällä hetkellä.

Ois kiva löytää ulkoiluun tai oikeastaan mihin vain rentoon tekemiseen kaveri.

Jos siellä sama tilanne niin anna kuulua itsestäsi. Mitään tiettyä harrastusta tai tekemistä ei ole vapaa-ajalla vaan voin lähteä seuraksi aika moneen tai sitten ihan vaan kahvit tms käy.

Ei kriteerejä iälle, sukupuolelle jne joten kirjoittele vaan rohkeasti. Jos olet muualta kuin pk-seudulta, niin sekin on ok.

eilen

Omanhenkistä seuraa 😎🙂

Mies, 31 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Olen luonteeltani mukava, keskustelutaitoinen syvällinen, luova ja energinen.

Pidän luonnosta, mökkeilystä järven rannalla, kitaran soittamisesta, räppäämisestä, maailman menon seuraamisesta, populäärikulttuurin kritisoimisesta, henkiseen hyvinvointiin liittyvistä keloista, perinteisistä miesten töistä, mustasta huumorista, suorapuheisuudesta, perus rennosta ajan viettämisestä, tyhmille jutuille nauramisesta ja monista muista asioista.

Jos sinulle tuli sellainen fiilis, että voitaisiin tulla juttuun niin olisi kiva kuulla sinusta. 🙂

Ilmoitus ei ole tarkoitettu henkilöille joilla yhteydenpito jää siihen viestiin pariin! 🤬😄

eilen

Hei Sinulle

Nainen, 65 vuotta, Uusimaa

Hei, Saisinko sinusta ystävän / kaverin,
luotettava ja mukava mies 60-66v.
Ulkoiluun/ lenkille, yhteiseen tekemiseen, mitä sitten keksitäänkin.
Viestiäsi odottaa 65 v. nuorekas ja huumorintajuinen nainen. Liikkuminen ja luonto on tärkeitä asioita. Jos kiinnostuit,
laita viestiä tulemaan niin tutustutaan.

eilen

Ystäviä ja hyviä tyyppejä lisää❤️

Nainen, 23 vuotta, Vihti, Uusimaa

Hakusessa lisää ihania ihmisiä elämääni, niin kuntoilu, lenkki kuin viini seuraa 🌸 Asun Nummelassa mun miehen kanssa, joten tästä läheltä olis jees saada ystäviä. Omat ystävät muuttaneet kauemmas niin kaipaisin ystäviä tästä lähempää. Kerron lisää, laita vaan viestiä. Olen luonteeltani energinen, empaattinen ja luotettava. Pidän sanani aina. Ikää 23 vuotta, mutta elämä muovannut minusta sellaisen ihmisen etten hätkähdä pienestä. Olen usein se joka antaa elämänohjeita muille, joten olisi ihan parasta jos löytyisi joku joka antaisi vähän takaisin. Mulla on iältään ystäviä laidasta laitaan ✨

eilen

Oikea aallonpituus

Mies, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Uusia ystäviä täällä huhuilee 37-vuotias helsinkiläinen mies. Tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa ja kulttuuripaikoissa vaikken mikään bilettäjä olekaan. Varsinkin kulttuuri, historia, yhteiskunnalliset- ja terveysasiat kiinnostavat, mutta muutakin voi ehdottaa kuten kävelyä luonnon keskelle. Erityisesti hakusessa on ystävä, jonka kanssa voi tehdä niitä näitä, keskustella syntyjä syviä tai sitten vain olla. Etsin siis ystävää, jonka kanssa olisi mahdollisimman lähellä oikeata aallonpituutta. Ehkä se olet sinä?

Myös etäkaveruus / kirjeenvaihto sähköisesti tai paperilla on mahdollista.

eilen

Moi vaan

Nainen, 21 vuotta, Uusimaa

Haluutko tutustuu ja käydä vaikka kahvilla, leffassa, viettää tyttöjen iltaa, pelailla tai tehdä muuta kivaa? 💫 Aikuisiän yksinäisyys puuduttaa, ja jos koet samoin niin ota yhteyttä ja tutustutaan :3 Laita mielummin täällä viestiä, en huomaa hirveen helposti sähköpostin kautta.
Kerron mieluusti itsestäni lisää yv:llä!

En etsi suhdetta!

eilen

Ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka!
Kaipaisin elämääni uusia samanhenkisiä ystäviä täältä Helsingistä ja lähiseuduilta. :) Olen itse 27-vuotias nainen ja asun yhdessä mieheni kanssa.
Olen luonteeltani melko rauhallinen ja avoin. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu muun muassa lukeminen, valokuvaus, erilaiset käsityöt, luonto ja ulkoilu, sarjat/leffat/dokkarit, musiikki ja pelit.
Tykkään käydä istuskelemassa kahviloissa, pyörimässä museoissa, testailemassa ravintoloita ja lenkkeilemässä luonnossa, joten näihin musta saa aina seuraa! :) Myös muut aktiiviteetit, kuten vaikkapa lautapeli-illat, erilaiset tapahtumat ja keikoilla käynti kiinnostaa.
Laita ihmeessä viestiä tulemaan, jos kiinnostaisi tutustua!

eilen

Ystävää etsimässä

Nainen, 25 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi vaan kaikille naisille!

Toivoisin illanvietto/harrastusseuraa yksinäisiin iltoihin. Luonteeltani olen introvertti, joka innostuu myös reippaaseenkin keskusteluun kaverien kesken. Tykkään touhuta monenlaisia asioita kotona että ulkona. Lähellä sydäntä on etenkin nyrkkeily. Välillä innostun lähtemään naisten ammuntoihin. Päiväretkeilyt ovat myös mahtavia. Useiden päivien retkivarusteisiin ei vielä ole varaa. Kavereiden kesken kivaa ovat myös lautapeli-illat ja kirpparikokemukset. Kotona tykkään muun muassa pelata Witcher 3, leipoa ja katsella true crime sarjoja. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit minusta!

eilen

Haluaisin kavereita, koska en halua olla kokoajan yksin.

Mies, 18 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

Moi. Olen 18-vuotias poika. Haluaisin tutustua noin 16-20 vuotiaisiin nuoriin ja saada kavereita, koska haluan kavereita mun elämään. Olen luonteeltani rauhallinen ja ujo, mutta hyvässä seurassa ujous katoaa ajan kanssa. Löytyiskö täältä muita samanhenkisiä ihmisiä. Asun arkipäivinä ma-pe asuntolassa Järvenpäässä ja viikonloput/lomat asun Porvoossa. Ota rohkeasti yhteyttä. Ilmoitus ei vanhene!

eilen

23v (mies) haluaisi kavereita

Mies, 23 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moi oon 23v mies joka asuu vantaalla. Käyn enimmäkseen töissä ja pelihallissa pelailemassa ja olisi kiva saada muutosta oravanpyörään.
Haluaisin jotain museokavereita kun rakastan historiaa ja on se kiva mennä jonkun kanssa. Minä kirjoitan tuohon alas mistä tykkään.

Minä tykkään
Historiasta
Videopeleistä
Vähän animesta
Lautapeleistä
Pyöräilemisestä

Jos haluatte kysyä jotain niin vastaan mielellään kaikkiin kysymyksiin

2 päivää sitten

Hello! Moi!

Mies, 30 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Been living in Finland for some years, nowadays in Helsinki. Chill and semi shy guy from Spain looking to meet anyone >24y or older who wants to chat about life, politics, economy and do some activities. I have own sauna if you fancy one as well!

2 päivää sitten

Moi! :)

Nainen, 21 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etsiskelen sellaista kaveria, jonka kanssa voisi nähdä vapaa-ajalla, ulkoilla, käydä vaikka kahvilla tai syömässä, museoissa ja jutella kaikesta. Ei tarvitse tehdä yhtään mitään ihmeellistä, olisi vain kiva viettää aikaa. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen, ymmärtäväinen ja avarakatseinen. Kuuntelen ja autan mielelläni. Aluksi saatan olla pikkaisen ujo, riippuu ihmisestä. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, lenkkeillä, kirjoitella ja leipoa ainakin.

Laita ihmeessä viestiä, niin jutellaan. Ja toivottavasti myös nähdään jossain vaiheessa, sitä toivon.

2 päivää sitten

Ystäviä/juttelukavereita/äitikavereita

Nainen, 29 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka.
Olen 29-vuotias Vantaalainen kahden lapsen äiti, joka kaipailisi uusia ystäviä.

Oon alkuun hieman ujo 🙈
Tuntuu, että kavereita voisi olla enempi ja sellasia, joille voi höpöttää mistä vaan.
Sellaisia uusia luottoystäviä. Ei ole väliä onko sinulla itselläsi lapsia, kunhan tulee vaan juttuun :)

Tykkään paljon ulkoilusta, kierrellä kirppiksiä, höpötellä kahvikupposen äärellä, käydä lenkillä, uimassa, pelata sulkkista... Mitä nyt sitten keksiikään.

Oletko juuri sinä uusi ystäväni?

Snäpissä voi myös laittaa suoraan
viestiä. Löytyy nimellä mirtsyli

Sivu
Takaisin ylös