Ilmoitukset alueelta Uusimaa (2927 kpl)

 - 
 
eilen

Kristitty mies etsii veljeyttä

Mies, 28 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 28v autoalalla työskentelevä mies, jonka kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. laulaminen, kitaran soittaminen, kuntosali, patikointi, kalastus, kirjat/äänikirjat.

Vaihdoin hiljattain paikkakuntaa, joten olisi mukava löytää täältäkin päin ystäviä. Olen luonteeltani lojaali, temperamenttinen ja avulias. Nautin siitä kun pääsee tekemään hommia talkoohengessä ja auttaa kaveria. Koen siinä tietynlaista veljeyden tuntua, kun puhalletaan yhteen hiileen yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Erityisesti kristittyjä kavereita toivoisin löytäväni, koska itse olen hiljattain tullut uskoon ja haluan kokea veljeyttä myös tällä rintamalla. Toki myös muut tervetulleita.

eilen

Uusia ystäviä tai muuta!

Mies, 49 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei olen sosiaalinen, kiltti, rehellinen yksinäinen 49 v mies.
Etsin kaveria/ kavereita jakamaan elämää kanssani yksin on kurja taivaltaa polkuja ja miettiä asioita.
Olisi mukavaa kun kanssasi voisi tavata,soitella, käydä eri paikoissa vaikka
syömässä, teatterissa, kävelyllä, kirppu torilla tai yhteinen harrastus jne. olisi myös kiva viettää iltaa ja tehdä vaikka ruokaa yhdessä.
Iälläsi ei ole väliä kunhan tullaan hyvin toimeen ja vaikka saataisiin jotain syvällisempääkin aikaan / voit olla kauempanakin kulkuneuvoilla pääsee.
Ota rohkeasti yhteyttä !
(ps etsintäkuulutus espoo 59 vuosi tiedot katosi vastaa uudestaan)

eilen

Kavereita haussa

Mies, 48 vuotta, Espoo, Uusimaa

Olen 48-vuotias mies, muuttanut jokin aika sitten Espooseen ja haluaisin löytää uusia kavereita. Harrastan (rata)moottoripyöräilyä, tykkään lautapeleistä ja tietokoneiden kanssa puuhastelusta, jota teen myös työkseni. Hiljattain aloin käydä taas salilla muutaman vuoden tauon jälkeen. Olen eronnut ja minulla on kaksi aikuista lasta. Vapaa-aikani on usein aika vähissä työn ja muun puuhastelun takia mutta enköhän ehdi vähintään kirjoitella, tavoitteena on kyllä kaveerata myös ihan livenä. Harrastuksiani/kiinnostuksen kohteitani on lisää avainsanalistassa.

Ilmoitus on miehille ja naisille. Ja siis ystäviä haen, en parisuhdetta ainakaan ensisijaisesti.

eilen

Uusi ystävä hakuksissa

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi! Etsin uutta ystävä tähän elämäntilanteeseen. Omia kavereita/ystäviä on pääasiassa parisuhteissa kiinni ja perheitä perustamassa.
Muutin noin 12 vuotta sitten Suomeen ja oon kyllä viihtynyt hyvin täällä. Pidän kaikenlaisesta urheilusta, jos jotain pitäis konkreettisesti mainita sanoisin uimista ja kiipeilyä. Tykkään myös käydä juoksemassa ja joogasta. Kun ehdi tykkään maalamisesta ja museoissa käymisestä. Oon herkkä introvertti joka viihtyy kyllä paljon omissakin oloissa. Uusia ihmissuhteita kiinnostaa ja jään kyllä mielellään erilaisia kokemuksia toisen kanssa. Kuuntelen mielellään erilaista musiikkia ja sen lisäksi kirjoitan ja luen erilaista kirjallisuutta. Kysy lisää niin kerron mielellään 😊

eilen

Etsin ystäviä

Mies, 35 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka, Olen 35 vuotias mies ja kanssani on helppo tulla toimeen. Olen luonteeltani ystävällinen, sosiaalinen, hymyileväinen, avoin ja rehellinen. Ja Minut saa mukaan moneen juttuun ja tykkään käydä kävelyllä metsässä ja kaupungilla kahvilla. Tykkään myös höpötellä kaikenlaisista asioista. Ja pidän myös matkustelusta ja minusta on kiva matkustaa etenkin Euroopassa. Asun rautatieaseman lähellä joten pääsen liikkumaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Minulle voi ehdottaa jos haluat käydä jossain mikä sinua kiinnostaa, lähden mielelläni mukaan😊. Ota rohkeasti yhteyttä, mielelläni tapaisin kasvotusten ja minulla on aikaa nähdä. Mulla löytyy whatsapp jossa voidaan myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia.

eilen

Hei!!☺️

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei, etsin uusia kavereita koska nykysiä on vähän

Minulla on 2 lasta (plus olen raskaana 3)
Mielellään olisit äiti kenellä jo lapsia😄

Minusta voit saada juttelu tai jopa kahvi seuraa

Raskauden jälkeen voin harkita juomis seuraa naisista😁 (voin miesten kanssa mennä myös mutta silloin kyllä otan aviomieheni mukaan)

Snap - jennaaaxz

eilen

Kivaa seuraa etsimässä!

Mies, 22 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen nuori mies etsimässä kivaa ja rehellistä seuraa. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja sinun iällä, sukupuolella tai identiteetillä ei ole minulle väliä. Niin kauan kun olet hyvä ihminen 😊 Olen rauhallinen, empaattinen ja huumorintajuinen sekä muutenkin vaan ystävällinen.

Tykkään ulkoilusta, lukemisesta ja pelaamisesta. Ruoanlaittokin onnistuu minulta. Tupakkaa en polta lainkaan ja alkoholia en kovin nauti paitsi ehkä sosiaalisissa tilanteissa.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voi jutella kivoja ja kasvokkain tapaaminen on mahdollista. Aluksi saatan olla vähän ujo kasvokkain. Lähetelkää vain viestiä ja katsotaan miten tämä menee. Ilmoitus ei vanhene.

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo kolmekymppisenä, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein selvästi nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo – ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään jostain noin 20–30 vuoden väliltä, mutta ei se niin tarkkaa ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdä, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista kaveria, …

2 päivää sitten

Moii ihana!

Nainen, 18 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 18- vuotias tyttö ja ettisin itelleni uusia ihania tuttavuuksia :3

Tykkään Hello Kittystä, Sanriosta ja kaikesta muusta pinkistä ja söpöstä ylipäätänsä XD Jos itsekin pidät näistä niin saadaan jo hyvät keskustelut alle ;3 <3 En harrasta mitään erityistä ja vietän päiväni rauhallisissa merkeissä (omassa sängyssä :’D) Ehkä susta vois tulla mulle hengailukaveri? :3

Ystävältä odottaisin henkilöä kuka osaa olla oma-aloitteinen, kiltti ja vaan oma ittensä <<33 oot varmasti ihana just tollasena.

Ota vaan muhun rohkeasti yhteyttä niin voidaan vaihtaa sometilit ja jatkaa keskustelua siellä! Ilomielin löytäisin ittelleni jonkun kenen kanssa jutella kaikesta <33

2 päivää sitten

Hei!🩷

Nainen, 23 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen siinä vaiheessa elämääni, että olen tunnustellut olemassa olevia ihmissuhteitani ja todennut, että olen ympäröinyt itseni ihmisillä, joista on aika päästää irti.

Nautin käsitöistä (esim. ompelu, savityöt, maalaus jne, jos osaat neuloa oppisin mielläni! ☺️) ja opiskelenkin luovaa alaa. Nautin tanssimisesta kotona kokatessa tai tanssitunneilla. Syön vegaanisesti ja välitän ympäristöstä, haluaisin oppia retkeilemään (välineet löytyy, seuraa ei vielä!). Kokeilen avoimesti erilaisia asioita ja olisikin ihanaa, jos voisit opettaa minulle jotain uutta! ☺️

Olen 23-vuotias ja hiljattain aloittanut itsetutkiskelun ja matkan kohti parempaa minää, toivoisin sinunkin olevan itsetietoinen ja kykenevä itsereflektioon, puhumaan avoimesti tunteista ja nauttimaan elämästä. Puhun mielelläni yhteiskunnallisista asioita, syvällisistä asioista, ihan niitä näitä tai hauskoja juttuja vedet silmissä nauraen. Pidän elokuvista ja kierrätysmuodista.

Etsin elämääni aitoja kohtaamisia ja ihmissuhteita naisista tai sukupuolivähemmistöön kuuluvista ihmisistä. Toivoisin sinun asuvan pääkaupunkiseudulla, jotta tapaaminen onnistuu paremmin. Iällä ei ole väliä, arvostan erilaista elämänkokemusta ja avarakatseisuutta.
En juuri juo alkoholia, mutta baareissa käynti ja tanssiminen klubeilla on ok!
Olen osa seksuaalivähemmistöä. 🏳️‍🌈

Laita rohkeasti viestiä, niin lähdetään kahville, kirppiskierrokselle, lounaalle, kävelykierrokselle tms ja tutustutaan livenä.

(Ilmoitus ei vanhene!🥰)

2 päivää sitten

~

Nainen, 22 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Heips, täältä moikkaa 22-vuotias nainen Vantaalta 👋🏻😊 kuvailisin itseäni lämminhenkiseksi, hilpeäksi, pohdiskelevaksi ja kroonisesti väsyneeksi eiku 😂 Kaikenlainen taiteilu on ihanaa, samoin videopelit ja laulaminen! Unohtamatta suoratoistopalveluja <3
Kuuntelen päivittäin samoja biisejä ja soittolistaa, en ikinä kyllästy 😂
Olisi aivan mahtavaa jos tykkäisit hassutella sekä miettiä mun kaa elämän syvempää merkitystä 😭😂🩷

Ota rohkeasti vaan yhteyttä 🥺✌🏻
🏳️‍🌈

2 päivää sitten

Heido

Nainen, 26 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 26-vuotias, hitusen (~100km) ylempää Suomesta alunperin kotoisin oleva nainen, joka työskentelee arkipäivät terveydenhuoltoalan hommissa. Asun Itä-Helsingin suunnilla.

Vapaa-ajalla ja viikonloppuisin olen tuuminut, että kavereita voisi olla enemmänkin. Tykkään käydä elokuvissa, museoissa, taidenäyttelyissä, kulttuurijutut kiinnostaa sekä myös musiikki/keikat.
Lähden myös mielelläni pubeihin ja muualle istumaan iltaa.

Hieman vielä itsestäni
Kuuntelen ehkä enemmän rock-painotteista musiikkia (ainakin spotify wrapped mukaan, tosin yhtenä genrenä oli myös disco..erityisesti 70-luvun sellainen), asun yksin pienessä yksiössä ja kovasti haaveilen kissasta mutta näin koiraperheessä kasvaneena se jännittää vielä 😊

Minulla ei ole mitään erityisiä toiveita tämän ilmoituksen osalta, minkälaista kaveria/seuraa olisin hakemassa ym. Jos jokin yllä olevista aktiviteeteista tai muu mieleen juolahtava innostaa, niin saa laittaa viestiä 😊

2 päivää sitten

Moi!

Mies, 26 vuotta, Uusimaa

Täällä huutelee 26-vuotias mies Pk-seudulta. Oon asunu lähes koko ikäni Italiassa ja muutin nyt lokakuussa takas Suomeen. Kavereita ei täällä vielä oo ja niitä olisin nyt vailla.

Oon sosiaalinen ja nautin ihmisten seurasta. Toisaalta välillä tekee hyvää viettää omaa aikaa ja olla rauhassa omien ajatusten kanssa. Oon huumorintajuinen, spontaani ja kokeilunhaluinen, ehkä vähä ylivilkas. Tykkään mennä ja tehdä ja olla monessa mukana. Oon liikunnallinen ja mut saa houkuteltua lajin kuin lajin pariin.

Harrastuksia/kiinnostuksen kohteita on musiikin tekeminen ja soittaminen, kuntosali, uinti, seinäkiipeily, laskettelu, piirtäminen, maalaaminen, pelaaminen, ruoanlaitto. Kaikenlainen häröily ja hauskanpito. Käyn paljo keikoilla ja festareilla, musiikkimakuni on rock- ja metallipainotteinen.

Voit olla mistä päin Suomea vaan. Iällä ja sukupuolella ei väliä.

3 päivää sitten

Löytyykö miehelle kaveria

Mies, 37 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moi!

Ympärillä monilla kavereilla on tosi vakiintuneet kuviot: perhettä, sitä kautta löytyneitä perhetuttuja jne.

Täällä lapseton 37-vuotias mies pk-seudulta. Minulla olisi paikka hyvällekin kaverille auki mutta tuntuu vähän vaikealta tällä iällä: mistä häntä osaa etsiä. Joten tuli mieleen kirjoittaa tänne.

Mulla arki rullaa ihan mainiosti töiden ja harrastusten parissa. Tykkään mm. liikkua ulkona ja Nuuksio ja vastaavat paikat on tuttuja. Toisaalta ihan kaupungilla käyskentely ja vaikka kuppi hyvää kahvia kivassa kahvilassa menee yhtä lailla.

En ole menevin yökerhojen kanta-asiakas, joten jos pitäisi valita niin mieluummin illanistumista kaverin kanssa jomman kumman luona kuin jonotusta baarissa keskustassa. Muutoin kaikenlainen muu rauhallinen tekeminen iskee, esim. nokipannukahvit, kävely, lintubongaus tai sarjamaraton kotona tai ihan vaan safkan tilaaminen tai jutustelu. Muutakin voi miettiä, ehdota, eiköhän tekemistä löydy.

Jos oot huumorintajuinen tyyppi, jonka kanssa voi keskustella ajankohtaisistakin asioista, niin anna kuulua itsestäsi ja jutellaan toki lisää.

3 päivää sitten

Kaveri syksyyn? 🙋

Mies, 37 vuotta, Uusimaa

Jos kaipaat positiivista, yhteyttä pitävää kaveria ja sulle käy vaikka perusmeno luontokävelyistä illanviettoon yhdessä ja kahvilla käymisestä sarjojen katselemiseen niin laita viestiä. Ihan arkinen rupattelu ja viestittely käy aluksi myös tai kuulen mielelläni sun harrastuksista ym toiveista.

Hyvää tyyppiä ja asiallista ihmistä hakee toimistoduunia tekevä mies. Huumorintajua löytyy ja runsaasti puujalkavitsejä.

Jos haluat ihmisen, joka jatkaa keskustelua eikä laita yhden sanan vastauksia tai tee ohareita, vastaa toki.

3 päivää sitten

Moikka! :)

Nainen, 34 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Olen 34v nainen ja asun Kirkkonummella Sundsbergin lähellä puolisoni kanssa. Olisikin kiva löytää tästä läheltä kaveri jonka kanssa vois käydä vaikka kävelemässä tai kyläilemässä lyhyemmälläkin varoitusajalla. Toki myös vähän kauempaakin kaverit käy, pääsen kyllä hyvin liikkumaan.

Tykkään ulkoilla, käydä erilaisissa tapahtumissa/keikoilla, kirppistellä tai ihan vaan kahvitella ja jutella. Kokeilen myös mielelläni uusia juttuja ja mut saakin helposti yllytettyä melkein mihin vaan. :D

Olen aluksi vähän ujo, mut kun tutustuu niin juttua riittää kyllä. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan, jos yhtään vaikutti siltä, että voitais tulla juttuun. :)

3 päivää sitten

Sulkapallo pelikaveri

Mies, 34 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Moikka! Olisi kivaa löytää täältä uusia sulkapallon pelikavereita. Olen länsi-Helsingissä asuva mukava ja kohtelias mies. Teen päivätyötä. Olen vapaa iltaisin ja viikonloppuisin joten vapaa-ajalla pääsen hyvin pelaamaan sulkapalloa, ja olisi kyllä loistava juttu saada sulkapallo ihmisiä 😎
Ota yhteyttä rohkeasti muhun ja laita viestiä jos säkin etsit ja kiinnostaa peli tai harrastus kavereita. Sukupuolesi ei ole väliä ja kaikki ovat tervetulleita. Kiitos.

3 päivää sitten

Heissan :)

Mies, 27 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Hei, olen 27-vuotias Kirkkonummelainen. Etsin kaveria/kavereita keiden kanssa voisi tehdä erillaisia asioita ja miks ei toki keksiä vaikka se oma juttu.

Olen hauska, rehellinen, avoin ja mukavaa seuraa. Tuleen kaikenlaisten ja ikäisten ihmisten kanssa toimeen. Mun seurassa voit olla ihan oma itsesi.
Itsekin olen välillä vähän hullunkurinen ja puhun paljon niitä näitä ja jutut saattaa vaihtua jopa lennosta. Olen myös hyvä kuuntelija😌

Omia mielenkiinnon kohteita ovat, eläimet, autot, sali, netflix, grillailu, uinti sekä luonnossa patikointi ja reissaillu, kalastus.

Voit olla kauempaa kuin Kirkkonummi sillä pääsen autolla hyvin liikkumaan.

Voitais käydä yhdessä vaikka leffassa, syömässä, ajelemessa, kahvilla, grillaamassa tai tekemässä jotain mistä sä pitäisit.

Itse kulutan aikaa grillailemalla, uimassa, salilla, kotona netflixin äärellä, luonnossa ja kavereiden luona, sekä korjailen autoa.

Opiskelen tällä hetkellä viimeista vuotta korikorjaajaksi ja ennen on tullut tehtyä automekaanikon hommia.

Mut saa kyllä mukaan tekemään erilaisia asioita, ja hengailemaan. Eikä aina tarvitse tehdä mitään erityistä sillä voi vaan olla tekemättä mitään.

Jos yhtään nappasi niin laitathan viestiä.

Laitetaan tähän nytten vielä snäppi jos siellä haluaa lisätä:

Timppaaa-96

28.11.2023

...

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

En tunne olevani tässä.

Miten voisinkaan.

Tuntuu niin kepposelta

Tämä teatteri heiluttaa minua.

Uskon silti.

Että joskus pysähdyn.

hengitän. Havahdun. Avaudun.

---
simppelisti,
Olen!
tässä taas...
tänään ja huomenna
mutta ei mitään voi omistaa
aikaa ainakaan.
kiireetöön
mieletön
ja
sinä
---

Sivu
Takaisin ylös