Ilmoitukset alueelta Vaasa (73 kpl)

 - 
 
eilen

26 vuotias mies kavereita vailla

Mies, 26 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 26 v nuorimies Vaasasta ja olisi mukava saada kavereita koska niitä ei minulla pahemmin ole.
Sairastan keskivaikeaa masennusta joka on vaikuttanut elämääni jonkin verran.
Juuri nyt en ole työ tai kouluelämässä koska tämän hetkinen tilanne ei sitä minulle salli. Tulevaisuudessa aion mennä kouluun ja saada töitä.

Vapaa-ajalla ajelen, pelaan pc:llä, katson elokuvia ja sarjoja,striimailen twitchiin, kuuntelen musiikkia, käyn kahvilla ja käyn silloin tällöin keikoilla.
Jos minun kanssa haluaa pelailla niin minut löytää discordista nimellä YGY1jaonk#7827
Twitchistä minut löytää nimellä ygy1jaonk

11.2.2024

Kirjeenvaihtoa

Mies, 18 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Terve!
Olen 18-vuotias pohjalaanen mies, joka ehtisi kirjeenvaihtokaveria. Kiinnostuksen kohteeni ulottuva laodasta laitaan ja oma tuttavapiiri läpeensä kyllästynyt pitkiin keskusteluihin. Keksin sitten yksi ilta jospa kirjeenvaihto mahdollistaisi ajatusten ja kuulumisten vaihtelun.
Sukupuolella ei ole väliä, mutta mieluusti iällisesti melko lähellä omaa ikääni. Mielenkiinno kohteillakaan ei ole valtavasti merkitystä koska omani ulottuvat laajalle alueelle.
Jos olet kiinnostunut kirjeenvaihdosta sähköpostin tai perinteisen postin välityksellä ota rohkeasti yhteyttä.

8.2.2024

Uusia ystäviä

Mies, 37 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Elämä pyörii pitkälti perheen ja töiden ympärillä, hyviä ystäviä elämässä ei enää juurikaan. Liikkuminen itselle tärkeää mutta yksin tulee nykyisin heikosti lähdettyä, ehkä voitaisiin keksiä yhdessä uusi harrastus? Kaikki kulttuuri kiinnostaa myös. Rauhalliset, keskustelutaitoiset ihmiset innostaa eniten.

Jos yhtään innosti niin laita rohkeasti viestiä. Iällä, sukupuolella tai elämäntilanteella ei väliä :)

7.2.2024

Moi

Nainen, 40 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Päätin muokata vähän profiilini
Olen juuri muuttanut Vaasaan!
Olen etsiny kauan ihmistä/ihmisii jotka pysyisi elämässäni kauemmin kuin vain sen hetken
Olen yksinäinen vaikka olen naimisissa ... ajan myötä tosiaan on hävinny ympäriltä ystäviä
Olen huumorintajuinen,kuunteleva,rento ja auttava hyväsydäminen
ISO plussa juuri olisi että minut hyväksyttäisiin juuri tälläisenä kuin olen! Kaikki saa unohtaa minut jos katsotaan ulkonäköö/kokoa!
EN etsi mitään seurustelusuhdetta!
Ilmoitus ei vanhene :)

Pelaan paljon pleikalla että jos kaipaa seuraa niin oon valmiina! Huumoria riittää minulla :)

Kärsin ahdistuksesta
Mua ei ihan heti saa mihinkään kahville varsinkaa kutsut tule luokseni tai anna osoite tulen sinne
HALUAN eka tutustua koska olen saanu niin siipeeni ihmisiltä :(

7.2.2024

Miumau!

Mies, 34 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Täällä 34-vuotias kissan kanssa asuva mies Vaasasta hei! Olen sosiaalinen introvertti, joka kaipaa sosiaalisuuden väliin omaa palautumisaikaa. En viihdy isossa porukassa. Meluisat baarit eivät ole minua varten. Tykkään tosin käydä laivalla - jos saan jonkun kaverin seuraksi mukaan. Kavereiden kanssa tykkään käydä pizzalla/sushilla tai vaikka kirpparikierroksella. Olen kuunteleva ja luotettava kaverisuhteissa. Olisi hauska löytää uusia IRL-kavereita, mutta Discord-kamutkin kelpaa!

Käytän aikaani lukemalla, YouTubessa pyörimällä tai Netflixiä katsellessa. Viihdyn siis hyvin ihan kotonakin! Joskus olisi hauska käydä vaikka jonkun metallibändin keikalla tai festareilla, mutta yksin en viitsi mennä. Kotimaan matkailu junassa istuskellen on myös mukavaa. Haluaisin käydä Valamon luostarissa. Jollain tasolla haaveilen luostarielämästä, vaikka en uskonnollinen olekaan. Joogaan, meditointiin, horoskooppeihin tai Tarot-korttejen tyyppisiin juttuihin en ole myöskään perehtynyt.

En ole urheilullinen ihminen, joten kuntosalit ovat vieraita paikkoja minulle. En myöskään ole innostunut penkkiurheilusta. Hyötyliikunta kävellen tai pyöräillen on jees. Koulussa en pitänyt liikunnasta ollenkaan. Esitelmien pitäminen luokan edessä tuntuu myös edelleen kuumottavalta. Kammoksun erilaisia ryhmätöitä mitä koulussa joutui tekemään - tykkään enemmän itsenäisestä työskentelystä.

Olen hieman ehkä jo kasvanut yli animesta ja tietokonepeleistä, mutta molemmista on kokemusta ja voin kyllä jutella niistä! Harrastin myös joskus tietokoneiden kasaamista. Ymmärrän jonkin verran Linuxia. Koodata en osaa. Suurin osa japanin kielen hiraganoista ja katakanoista on myös hallussa, mutta kanjien opettelun koin liian haastavaksi. Pidän Muumilaakson tarinoista ja Harry Pottereista. Katsoin liian nuorena Hopeanuolta, jonka seurauksena pelkään kauheasti karhuja. En siis lähtisi kovin mielelläni pimeään metsään jossa saattaisin törmätä sellaiseen! Koirat tuntuvat myös pelottavilta, koska ne haukkuvat ja saattavat …

3.2.2024

Ystävyksiä?

Mies, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Eli etsinnässä, uusia kavereita, ympäri suomee, koska ei oo koskaan haittaa jos on eripuolilta.👍

Oon 19v ystävällinen, välittävä, empaattinen sosiaalinen rehellinen poika Vaasasta,

opiskelen Oulun suunnilla logistiikkaa. Ja vapaa ajalla tulee vietettyä aikaa autojen parissa ja tykkään myös liikkua luonnossa, ja laavuilla, ja myös kuntosalilla tulee käytyy.

Musiikkiin tulee kuunneltuu aikalailla laidasta laitaan, mm jotain pop tai suomalaist/ englantilaist

tykkään tehdä extempore jotain 😁

Snäppi nimellä Juusohe5 ja kikki aapojuuso

18.1.2024

Kaveria Vaasasta!

Mies, 26 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moi! Etin uusia kavereita Vaasasta kun sinne tuli töiden perässä muutettua. Olis kiva jos sä oisit saman henkinen kun mä. Eli rauhallinen, sellanen rento ja sellanen jonka seurassa vois olla oma ittensä. Mä harrastan jääkiekkoa, jalkapalloa ja frisbeegolfia :). Sukupuolella ja paikkakunnalla ei oo väliä. Iästä sen verran et kunhan et oo yli 30 niin käy hyvin ☺️ Vaihdellaan snäpit yms ja tutustutaan ☺️! Mä omistan myös koiran ☺️

8.1.2024

Hei!

Nainen, 22 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Onkohan tällaisen ilmoituksen kirjoittaminen vähän epätoivoista? No jos onkin, ollaan sitten epätoivoisia ja ylpeitä siitä ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Olen tosiaan 22-vuotias yliopisto-opiskelija. Opiskelen Vaasassa ja siksi vietän ainakin toistaiseksi aikaani enimmäkseen siellä. Käyn kuitenkin silloin tällöin Päijät-Hämeessä, kun opiskelusta on pidempiä taukoja.

Etsin suurin piirtein ikäisiäni ensisijaisesti ystäviä. Tarkoitus olisi löytää ihmisiä, joiden kanssa voisi jutella, jakaa sekä iloja että suruja ja muutenkin viettää aikaa. Sukupuolella tai asuinpaikalla ei ole väliä, vaikka tietysti on helpompi tavata, jos asumme lähellä toisiamme.

Pidän muun muassa lukemisesta, penkkiurheilusta ja musiikin kuuntelemisesta. Olen myös alkanut viime aikoina käydä kuntosalilla. Sen sijaan päihteiden käyttöä ja bileissä pyörimistä en harrasta toisin kuin monet suunnilleen ikäiseni, ja siksi ystävien löytäminen onkin ollut vaikeaa.

Osasyy tähän ystävien puutteeseen on varmaan sekin, että olen vieraiden ihmisten seurassa aika hiljainen ja varautunut, joten he eivät huomaa, kuinka hyvä keskustelija ja kuuntelija, hauska ja muutenkin upea ihminen oikeasti olen. Tai no, jos tutustutaan, voit ehkä tehdä oman arviosi.

Laita siis viestiä, jos tämän selityksen perusteella yhtään siltä tuntuu! Tuskinpa siinä juuri mitään häviää, mutta parhaassa tapauksessa me molemmat voitamme paljon...

17.12.2023

Moikka, kavereita?

Mies, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka etsinnässä olisi kavereita Vaasasta tai lähikunnissa,tai oikeestaan kaikkilta Suomesta saa ottaa yhteyttä,

oon 19/04 jätkä Käytän maltillisesti alkoholia joskus tulee kausia jolloin en käytä ollenkaan,en tupakoi tai käytä nuuskaa.

harrastuksiin kuuluu mm salilla käynti, dronella kuvailu, järkkäril myös.

Oon sosiaalinen avoin, rehellinen, ystävällinen, rauhallinen. Oon eläin rakas, ja löytyy ajokortti, oon sinkku jos kiinnostaa ketään. Musiikki makuna Spotifyn mukaan pop, iskelmä, eurodance ja muutenkin trendaavat menee.

opiskelen logiikka-alaa, oon hyvä kuuntelee, esim murheita,  ja tykkään myös kertoa toiselle osapuolelle kuulumisia, murheita vitsejä, oon aika sarkastinen ihminen enkä ota elämää niin vakavissaan, vaan rennosti eteenpäin menien, vaikka yksinäisyys painaa joskus niin paljon et aina ei oo helppoo,

Ilmoitus ei vanhene❤️

14.12.2023

Moi

Nainen, 67 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Nimeni on arja jä haluaisin tosiystävän yksinäisyyteen jolle saan kertoa elämän.ilot ja surut
Saa olla huumoritajuinen ja vielä lempeä

9.11.2023

Kavereita

Mies, 20 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsin kavereita joiden kanssa vois jutella ja pelailla pc:llä tai tavata ja tehä jotain irl.
Pelejä joita haluisin pelata tällä hetkellä on mm. rocket league, sea of thieves, overwatch. Saa ehdottaa uusia pelejä.
En käy baareissa tai biletä. Oon aika rauhallinen luonteeltani.

10.8.2023

Moikku!

Nainen, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 29 vuotias vaasalainen vailla ystäviä ja ajattelin kokeilla, josko tätä kautta tärppäisi.

Olen työelämässä ja teen vuorotyötä, vapaa-aikani kuluu kotona kölliessä kissojen kanssa tai sitten koiran kanssa ulkoillessa.
Nautin kävelystä luonnossa, joskus erehdyn valokuvailemaan. Askartelen myös paljon omaksi ilokseni mm. kortteja sekä art journalia.
Viihdyn myös erilasten sarjojen parissa - olen hieman kotihiiri, kun sosiaalinen elämä on jäänyt ystävien puutteen vuoksi vähälle. Olisi kiva löytää ihminen, jonka kanssa käydä vaikkapa kävelyllä, kahvilla, kokkailla yhdessä, valokuvata tms. Olen aika rauhallinen, en viihdy baareissa vaan mielummin nautin lasin viiniä kotosalla kynttilän valossa.
Minulla ei ole omaa autoa, mikä hankaloittaa siirtymistä - kuljen usein jalan tai pyörällä.

Ikähaarukaksi ajattelin 29-39v, sukupuolella ei ole väliä.

Otathan yhteyttä, jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä :)

Sivu
Takaisin ylös