24.1.2023

"Kirjekaveri" hakusessa :)

Nainen, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen nyt jonkun aikaa haaveillut nuoruuden kirjekaveriharrastuksen elvyttämisestä, tosin itse "kirjeitä" voi vaihtaa esimerkiksi sähköpostitse, mikäli se olisi sinun preferenssisi. Kaipaisin kuitenkin jonkinlaisesta ihmiskontaktia, jossa voisimme vaihtaa ajatuksiamme elämästä hieman pidemmällä kaavalla ja ilman ennakkoluuloja.

Vähän minusta: Olen opiskelija. Olen kiinnostunut sosiaalisista ilmiöistä ja yritän pysyä perillä siitä, mitä päivänpolitiikassa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa tapahtuu (ja saatan valittaa sinulle siitä, heh). Rakastan indiemusiikkia, mutta kuuntelen paljon kaikenlaista, usein rockmusiikin klassikoita. Olen henkilönä melko sarkastinen, avosydäminen introvertti, joka arvostaa omaa tilaansa.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, jos löydämme saman aaltopituuden. Toivoisin kuitenkin että olisit valmis pyrkimään pidempikestoisempaan kommunikaatioon ja olisit myös kykeneväinen kirjoittamaan/lukemaan kirjeitä/viestejä, joissa voi olla enemmänkin sisältöä. Ilmoitus ei vanhene, aina saa ottaa yhteyttä. <3

Katso myös

Ystäviä? (Nainen, 22 vuotta, Salo)

Moikka! Tääl ois 22v nainen joka ettii ystävää. Oon huumorintajuinen, seikkailunhaluinen, tykkään pohtia …

Moi! (Nainen, 25 vuotta, Turku)

Olen 25-vuotias nainen ja juuri muuttanut Turkuun ainakin joksikin aikaa. En tunne täältä vielä juuri …

Kaveria 2024 Metallica-konsertille (Nainen, 22 vuotta, Turku)

Metallica juuri ilmoitti uudesta maailmankiertueesta ja he tulevat Suomeen kesäkuussa vuonna 2024. Olen …