24.1.2023

"Kirjekaveri" hakusessa :)

Nainen, 21 vuotta, Varsinais-Suomi

Olen nyt jonkun aikaa haaveillut nuoruuden kirjekaveriharrastuksen elvyttämisestä, tosin itse "kirjeitä" voi vaihtaa esimerkiksi sähköpostitse, mikäli se olisi sinun preferenssisi. Kaipaisin kuitenkin jonkinlaisesta ihmiskontaktia, jossa voisimme vaihtaa ajatuksiamme elämästä hieman pidemmällä kaavalla ja ilman ennakkoluuloja.

Vähän minusta: Olen opiskelija. Olen kiinnostunut sosiaalisista ilmiöistä ja yritän pysyä perillä siitä, mitä päivänpolitiikassa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa tapahtuu (ja saatan valittaa sinulle siitä, heh). Rakastan indiemusiikkia, mutta kuuntelen paljon kaikenlaista, usein rockmusiikin klassikoita. Olen henkilönä melko sarkastinen, avosydäminen introvertti, joka arvostaa omaa tilaansa.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, jos löydämme saman aaltopituuden. Toivoisin kuitenkin että olisit valmis pyrkimään pidempikestoisempaan kommunikaatioon ja olisit myös kykeneväinen kirjoittamaan/lukemaan kirjeitä/viestejä, joissa voi olla enemmänkin sisältöä. Ilmoitus ei vanhene, aina saa ottaa yhteyttä. <3


Lähetä viesti

Sähköposti

Viesti toimitetaan käyttäjän sähköpostiin. Ilmoita oma sähköpostiosoitteesi, niin viestin saaja voi vastata sinulle.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yksityisviesti

Kun olet luonut käyttäjätilin, voit lähettää anonyymin yksityisviestin helposti Kaverihaun kautta. Vastaanottaja saa viestistä sähköposti-ilmoituksen.

Kirjaudu sisään