24.1.2023

Ystävää etsimässä

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!
Olen 24-vuotias (melkein 25) naisenalku. Etsin uusia ystäviä (mieluiten omaa ikäluokkaani +-3 vuotta), joiden kanssa vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa jutellen ja pelaillen discordin kautta. Ja jos satutaan asumaan lähellä, niin olisi mukavaa tavata kasvokkain ja käydä vaikka kävelyllä tai keksiä jotain muuta tekemistä!

Luonteeltani olen reilu optimisti, kiltti ja ystävällinen, ja minun kanssani on helppo tulla toimeen. Olen enemmän kuuntelijatyyppiä, mutta rakastan selittää ja puhua aiheista, josta olen kiinnostunut, ja joskus voin innostua ehkä vähän liikaakin. Nauraminen on mahtavaa, mutta empaattisen luoneeni ansiosta myös itkeminen sujuu helposti. Olen myös hyvin eläinrakas henkilö, mutta minulla ei ole omia lemmikkejä.
Kiinnostuksenaiheita minulla on useita, kuten myös harrastuksiakin. Pidän laulamisesta, kirjoittamisesta, piirtämisestä, videopelien pelaamisesta (pelaan lähinnä konsoleilla, mutta pc:lle löytyy myös muutama peli), lukemisesta, tanssimisesta, kävelyllä käymisestä... lista on pitkä. Olen siis hyvin luova henkilö. Olen kiinnostunut myös Japanin kulttuurista, katson animea ja luen mangaa, olen opiskellut hieman sitä omalla ajallani.

Minulla on muutama hyvä ystävä, mutta lähiaikoina olen kokenut oloni hieman yksinäiseksi, kun ystäväni ovat kiireisiä. Viihdyn hyvin itsekseni, enkä ole aina tavoiteltavissa, mutta välillä kaipaisin seuraa, jonka kanssa tehdä jotain. Sen muuten sanon, että en käytä päihteitä.

Jos päätät vastata tähän viestiin, niin toivoisin sinun kertovan itsestäsi jotain heti ensimmäisessä viestissä, sillä en jaksa vastata muutaman sanan viesteihin. En myöskään välttämättä vastaa viestiin saman päivän aikana, koska tuppaan miettimään mitä vastaisin takaisin.
Ota siis rohkeasti yhteyttä! :)

Katso myös

Moriesta! (Nainen, 30 vuotta, Tampere)

Tarvitsen elämääni juuri Sinua uusi tuttava,kaveri tai ystävä! Olen juuri 31-vuotta täyttävä aito …

Uusia kavereita /ystävää (Mies, 22 vuotta, Tampere)

Moii oon 22v miehen alku Tampereelta . Kaipaisin uusia kavereita joiden kanssa vois kuluttaa aikaa tehdä …

Ystäviä etsimässä (Mies, 26 vuotta, Valkeakoski)

Hei, täällä 26 vuotias nuori mies Valkeakoskelta. Hakusessa olis uusia juttu kavereita, toki myös mielellään …